![]() |
Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov
:lol::lol:e si asta o rezolvare.....;)
|
Quote:
|
caut posesor de punto 1 turbo care zice ca face suta mai repede decat o prinde :?: :?: :!:
|
bwahahaha ....suna misto :D
|
Quote:
|
Il provoc pe BascaBV la orice fel de competitie auto vrea el dar in special VTM si de preferat in curba de la turn =))
|
ai facut cea mai mare greseala care puteai sa o faci.......nu sti ca rebo ii sparge pe toti la turn:lol:.....ia zile tu rebo ca astia nu ma cred :lol:
|
= )) chiar asa o fi :-/ dar eu am auzit ca rbo asta sparge tot-tot .Chiar si parapeti, borduri etc. :))
|
la parapeti si borduri era la inceput....acum nu cred ca se mai combina la dinastea :)
|
Avand in vedre lipsa de activitate pe forum m-am gandit impreuna cu Flow ca n ar fi rau sa mai animam lucrurile un pic :
cu fiat albea(cristi) 1.4 77 cp se doreste compania : bigu - polo 1.4, blondu golf 1.6 , horatiu solenta 1.4 , nebunu - logan 1.4 si oricine mai doreste in limita bunului simt avand in vedere ca fiatul nu detine decat 77 cp cu a4 stock(flow) 148 cp - toti doritorii ce se incadreaza in plaja 1-190 cp in special in asteptare de bmw uri asteptam cu interes raspunsurile celor de mai sus inclusi in discutie |
ma anscriu si eu Golf II 1.6 53 kw asa scrie pe talon;)
|
sper sa reusim sa pastram un spirit fair play si corect sa spunem fiecare ce avem sub capota
am sa dau eu mai intai toate detaliile necesare zic eu 148cp/1400 kg @Syc@ 150cp/aprox 800 kg?( ps: e gata masinuta de la incident ?) |
Ma bag si eu cu un mitsubishi lancer 1.5 84cp asta dupa ce ii platesc asigurarea.Sau cu opel astra 1.7td care mai are vreo 60cp ,daca aveti tico,matiz,logan 1.4 care merge in 3 pistoane ma dau bucuros si cu asta...
|
pai te astept cu mare drag mai dagosh88 si cu opelul si cu mitsubishi ;)
ce greutate are mitsubishi ?? poti da pm ;) numai bine |
imi principiu eu ma bag..:D
|
ma simt flatat! multumesc de provocare! am 1200kg si 80cp... plm.. :) iti voi raspunde la request in cel mai scurt timp posibil, totul depinde de ejacularea unui dulap din portbagaj... are vreo 70kg si cu mine 100... pana mea, imediat ajung la kg lu Flow... deci nu maine poimaine, dar in viitorul apropiat!
|
@Syc@ 150cp/aprox 800 kg?( ps: e gata masinuta de la incident ?)[/quote]
tu kiar crezi alea sunt zvonuri de unde atata fericire pe capul meu:lol: |
Bigu lasa ca si a mea are aprope 1200 kg numai ca eu sunt mai subtirel si nu am dulapuri in portbagaj :) Astept un semn ;)
|
Quote:
|
mai Flow mai pune vreo suta si ceva de kg sincer acuma :lol:
|
|
Eu vreau sa ma dau si cu rebo,daca mai primeste masina.
|
Quote:
Quote:
|
cred ca syc@ vrea neaparat sa se dea cu mine dar ii este putin frica sa nu piarda:lol:
|
Bah, daca a inceput sezonul provocarilor ma bag si eu macar ne distram...sunt si eu prin zona ,disponibil
|
hai sa o punem intro seara de o "vb" pe undeva:D:D:D
|
Se pare ca treaba incepe sa se miste pe aici :D:D Asteptam si alti doritori :D
|
Se pare ca dragul nostru coleg Tuner vrea si el sa provoace tot ce misca pana in 100 cp cu Renault Megane Scenic 1.9 dci 105 cp si 1300 kg.
M-a rugat pe mine pt ca lui cica ii e rusine :P numai bine si sa ne vdm la o "vb" ;) |
8) eu sunt disponibil doar luna viitoare dupa ce reglez directia si skimbarea la franare.
blondu_glf 2cred ca syc@ vrea neaparat sa se dea cu mine dar ii este putin frica sa nu piarda:lol: Sa stii ca ai dreptate.:twisted: FlowQuote: Originally Posted by Syc@ https://forum.4tuning.ro/images/buttons/viewpost.gif tu kiar crezi alea sunt zvonuri de unde atata fericire pe capul meu:lol: nu tre sa cred zvonurile, ridicam capota cel mai simplu si vedem la fiecare ce se dezvaluie Quote: Originally Posted by Syc@ https://forum.4tuning.ro/images/buttons/viewpost.gif mai Flow mai pune vreo suta si ceva de kg sincer acuma :lol: ok am priceput 150cp/900 siceva de kile -- sa nteleg ca nu cu cristi vrei sa te dai cu asa racheta nu ? :lol: Nu se deskide ca se ***ui butonul, As vrea eu sa fie raketa, dabia se taraie.8) Bafta. |
Quote:
|
me want in:weee: 1,9 tdi 81 kw(;) ;) ;) ;) ;) ) 1212 kg.
|
completare...1.4 75 cp , 970 kg , eu cantitate neglijabila :lol:
|
si pana la urma cred ca ar fi bine sa facem iar o intalnire 4Tuning Bv....ce ziceti?
|
Nu ar fi rau ;) hai sa punem de acord cu o data si facem ;)
|
Quote:
ai batut 2.0 tfsi 200 cp deci cu mine n ar trebui sa ai probleme lucica la 150 amarati ai mei :lol: Quote:
|
Pai Flow nu de tine isi face griji, cred ca de mine ii e frica :D:D:D:D
|
deci alegem si noi o data?
|
blondule arzi de nerabdare sa dezlantui cei cativa miii de CP ?? :P
|
Ma bag si eu numa sa imi scot jafu din service :D Ca mi-a sarit cureaua la alternator si mi-a troznit un cablud e la alarma si nu mai primesc alimentare si nu gasesc retarzii aia schema la alarma ... in fine .... acum e la tuning :lol: la Peugeot sa vedem dak pot aia sa o faca ....
90 cai 1200 kg |
luati decizii si anuntati-ma si pe mine.eu sunt dispus la orice si accept orice provocare.important este sa participi nu neaparat sa castigi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning