![]() |
drivere si cat ai luat pt burn la bila??...a... scuze pt calcat iarba ??
|
pedeapsa maxima cu suspendare :lol:
|
1 Attachment(s)
intalnire adevarata
|
Am fost notat in carnetelu` negru :lol: :lol:
|
asta este nu prea ai ce sa ii faci
trebuia sa mergi cu jeep-u |
...da si nu trebuia sa opresc sa ii culeg spoilerele lui Doru:)
|
does enybody speak romanian??? :roll:
|
lasa ca iti spun eu pe messenger
looong story |
|
nu mai injurati
|
Billa....uuu....long time ago.....cand repetam????....hai drivere ca imi arunc si io pe jos scuturi, spoilere si prostii!!! :D
|
aci eu nu prea am inteles...se propun intalniri?
ultima o fo in 13 august anu trecut? :O |
hello
A fost o intamplare haioasa din parcare de la Billa de anul trecut.
DAr de atunci au mai fost....... :lol: |
si nush de ce ... da ... parca presimt ca o sa mai fie :D
|
cand o sa mai fie si unde?
pot veni si eu(am o dacie coampta rau, ii bai ca-i masina romanesca?) |
Cine e interesat haideti sambata.....maine....azi adica.....20 cred...la sala sporturilor pe la ora 18...impresii....organizam ceva poate....ne tragem in chip....mergem la ceva burnuri.....haideti mah....
|
lasa ca vinim!
|
mda :roll: poate data viitoare...
|
in mare is prezent, asta daca nu intergvine ceva in ultima clipa :?
|
numa tot un drifting o fost :?
|
parerea mea....nu sunteti de acord ca ar trebui facute intalniri in alte zile si nu joia tot acolo unde se tin deoarece deja s-a facut asa de mare valva in jurul lor inkat participa jumatate din cluj acolo...problema e ca singurii care avem de pierdut suntem noi...plus ca nu are rost sa se faca intalniri pt spectatori...care vin si isi dau cu parerea..de 2 lei...punem taxa de intrare atunci ce poola mea:P ...ce incerc sa zic e ca pt intalniri am putea organiza de ex la billa..in parcare..nu deranjam pe nimeni...nu mergem sa n intalnim cu obsedatii aia care au auzit la tv de liniute si vin si ei...care vor liniute cu taxiuri si matizuri sa mearga acolo...pt cei pasionati de masini ar trebui fixata allta zi...NU MA CERTATI >>>E parerea MEA :P
|
nu zic ca nu ai dreptate... da' crezi ca la billa nu o sa vada 1 care zice la 2 care mai cheama inca 3 shi tot asha...
|
pot sa keme linistiti...o sa vina...o sa vada ca lumea sta normal si nu se agita...la povesti..etc.etc..si o sa mearga sa isi vada de treaaba si or sa isi rupa taxiurile pe nush pe unde :P
|
k la urma urmei de 2 ani juma de cand mai tot apar si yo la ce dreq se rezuma tot?? nu la masini..zic eu...ci la orgolii :P asta am observat...si nu se skimba nimik...doar taxiurile (nu am nimik cu taximetristii dar sunt distractivi :P)
|
andrei data trecuta cand am fost la billa ne-o blocat cu tiru
si numa aia care o avut masina mai ridicata o trecut peste bordura noah amu cu asta pe unde pana mea trec? ca nu bagi pachetu de tigari sub ea, la a ta la fel ai inebunit??? :roll: :roll: |
:D :D lol ma....da...dar nu te-ai saturat de ...cum sa le zic @!$#%$^$ baga tu un cuvant acolo...sa nu zic wannabe....e plin...sau sa gasim un alt loc...noua parcare omv calea turzii ...pana mea...yo stiu....un loc unde sa facem INTALNIRI nu un loc unde vin tziganci cu ***** nespalata sa saliveze pe masini..:P sczati expresia...si nuiule : dat fiind faptul ca am KW reglabile....ma dau jos...reglez si sar peste bordura NAH!! mai zi ceva :P
|
inainte de almera ce mashina aveei?
cat ai dat pe kw-uri? |
nusj...mah..acum fara vrajeala...ar fi loc de altceva...eu cu cine am mai vb s-au saturat si ei de asemenea....nusj...dar trebuie facut ceva...nu aveti careva o parcare de dat cadou ? :P
|
inainte de almera aveam un passat de 1,8 din 90
saracu...merjea :P |
hmmm.... unu gri? :)
oricum... yo am ceva ideei de alte locuri da pana nu am mashina nu ma bag... amin |
pretu la producator e de 1000 euro....fata
|
spate...mai putin
|
stai linistit ma ca o sa fie ceva fain pe luni seara sau marti
asa cum era pe vremuri :x :wink: si da m-am saturat de $*&%^^%#&^%*&cum ii zici tu (in traducere libera CARTODROM) de ce crezi tu ca ma duc sa beau sucuri joi noaptea in omv decat sa stau acolo??? |
...a si a mele o sa fie reglabile :lol: :lol: :P :P :P
|
poi vorbim ce si cum cand si unde si cred ca s'ar putea rezolva ... este si praktiker ( asja se scrie ?? ) ... si ar mai fi de ex parcarea aia de pe plavnei de langa oser etc ...
|
yupyyy....finally....in sfarsit...+k in parcarile magazinelor mari politia nu are de ce sa te fluture pentru simplul fapt ca sunt parcari private...iar cu cartodromul ala de cacat m-am saturat sa il tot vad si sa ascult RADU ILE la maxxim la careva prin masini....+k din cauza unor inconstienti care isi rup taxiurile si fac accidente la 100 de m de cartodrom s-a urcat politia pe cai...ca altfel..anul trecut spre exemplu..ii durea in cur ma...s-a intamplat de 2-3 ori sa vina sa intrebe care e faza...acum..trimit DIASUL ?? is bolunzi ma
|
sau la Expo...sunt mai multe locatii...sa ma foot in el @!@!$@! (cartodrom) ca si asa vb lui andrei...stam joia si bem sucuri care pe unde...ca deja noi nu mai avem loc de noii veniti...(cei fara carnet) sau a 2-istilor veniti sa vada ceva spectacol
|
este parcarea de la sfantu ion :d
sau ... aia din zona oserului |
la expo \"se vede\"
chiar daca nu e o parcare mare... o stradutza laturalnica pe la periferie, care nu ii prea circulata ar merge... (una shtiu yo) |
sau mai este una pe langa calea ferata cum mergem catre clujana ... ma rog ar trebui sa ne gandim la mai multe locuri si sa la schimbam, cand una cand alta ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning