![]() |
Am luat si eu bacul, ce-i drept cu nota mica, dar l-am luat.
|
hmm... ce sa zic... bravo fratzilor... anu viitor nu mi-l iau nici yo asta e... **** mea...
|
tekno, te legi de mine sau de Yonutz ca punem mesaje de genul \"\"kkkkkkk\"\" sau alte stiu eu ce ???
Dar de Pyri ca pune niste imagini care chiar nu-si au rostul pe forum, nu vezi, noi (Ciclistu si Yonutz) macar cand zicem un \"\"kkkk\"\" sau ceva de genul inseamna ca aprobam ceva........nu punem imagini cu culori. |
mmdeah... shi ala e un pct de vedere bun... imaginea aia era o iluzie optica... :P
|
Re:
da ma rares ... scrie un **** mea Piry si nu Pyri :P siiiiii in plus ca pozele care leam pus leam pus la sectiunea poze ;) deci leam pus bine :))))
|
mah...gata cu certurile astea de`am`pixu`...nu le vad rostu`.Yo zic sa ne concentram asupra a ceea ce se intampla la cluj si sa incercam sa facem si noi ceva calumea...( numa sa nu ma intrebati ce,ca nu am nici cea mai vaga idee :P )
|
theba tot mai agatazt? :) :) :) :cry: :wink:
|
asta este mah yonutz...nu te`am intalnit prin cartier :((
si nush cand o sa mai am ocazia,ca maine plec la munte pana luni si joia urmatoare merg la mare...asa ca...see ya allz,ne vedem peste 2-3 saptamani! Sa fitzi cumintzi pana ma intorc...kisses to all,mai ales pt jtie el cine :P |
pacat si eu plec miercuri in spania .. ne intalnim noi candva
:D |
:( najpa ca pleci...
|
Re:
Si io pleeeeeeeeeeeeeeeec ! ... pina in centru asa ca sper ca o sa imi duceti doru dar asta e .... miam facut si bagajele .... o punga de 1 leu cu 2 fraieri de 3 lei inauntru
si acuma sa fim seriosi ... va rog sa-l bateti pe tekno ca nu COOPEREAZA ;))) ... mai ales tu stii tu cine \"LOL\" ;) :dance: |
lool
piry.... vez sa nu te pierzi... :lol: :lol: :lol: cluju' e mare...a i ami fost vreodata singur prin orash? :lol: :wink: revenind la lucruri serioase... deseara parca vad ca o sa radem de o sa ne spargem... :lol: :P |
Hai ca o fost .... \"OK\"
|
eeh man... ce mica e lumea sa mor yo :lol: :wink:
|
Ha ha. Ia lasati gluma! De ce nu veniti la Bucuresti?????
|
sincer am vrut sa mergem....nu stiuu inca nici eu de ce pana la urma nu s-a mai mers
|
:? yo unu nu am bani... **** mea... crezi ca nu ash veni... :wink:
|
..te cred... doar ca...am vb cu driverul azi noapte si asa eras ramas ca mergem...numi nu8 stiu dse ce nu s-a mai mers
|
i-am zis la dirveru ca daca ii coc pe amei de bani i-l sun... shi cum nu i-am copt... pulla mea... :?
|
da ma naspa treaba ca nu se merge la bucuresti .............. multe motive:mai ales lipsa $$$$.ovi ce faci hai in cluj ,daca nu mergi la bucuresti... :D
|
da man..
hai la cluj la o caterinca... :wink: :twisted: |
hai sa continuam aici ca sa nu fim offtopic....
Quote:
|
tekno, vb. de \"\"copii\"\" ???????????????
La tine ii o exceptie, pt. ca tu ai \"treaba \" cu masinile. |
Quote:
daca vrei sa zici ceva concret zi pe fatza nu o arde aiurea! |
mai nu il suparati pe tekno
ciclist ce ai cu el??? |
lool... :lol: :lol: a fost la caterinca... am vbit cu el face 2 face :lol: :wink:
|
Nu am nimica cu tekno, pur si simplu ma pictisesc acasa si mai fac si eu cate o gluma pe forum......atata tot.
Am eu ceva cu tine, tekno ??? |
auz' ciclist, deacuma pt fiecare gluma ma lashi o tura cu caddy-u' :D :twisted: :roll:
|
:)))))))))))))))))))))))
Te las, dar sg. pe o raza de 1 km. De-acord ??? |
mmdeah... daca gasesthi tu locu... daca nuh... ma multzumesc in C...
|
Stiu eu ca tu te multumesti oriunde cand ii vb. de masini.
|
deocamdata asha ii treaba... las' ca or veni vremuri shi cand nu m-oi multzumi...
|
theba`s zback!!!! did u missed me?? ce facetzi mah!!??? in sfarshit am ajuns acs,in fatza calkulatorului...hmmm ce viatza! Dar acuma sa nu credetzi ca yo am fost la carat lemne la munte,m`am distrat bethooon,gratare,scaldat in laguna,soare,aer curat...ce zicetzi,o meritat?
A,am vizitat cabana de vanatoare a lui Ceaushescu...sa vedeti ce lux aveau proshtii...un conac imens,pe o suprafatza de cateva hectare...tot ce vroiau ei...ata ete.In timp ce ashtia ii legau ursu` de copac sa`l poata vana shefu`,Elena statea la soare si Nicu isi pregatea pushca cea mai cea... Ma! cum o fo`joi in C? sa jtitzi ca am purtat tricou` joi seara,in semn de solidaritate...:P |
in semn de solidaritate ????????loooooooooooool\\
|
bine ai facut.... a fost fainutz... las' ca itzi pove yo :P :wink:
|
na..revenii si eu...m-am dat dreq..imi luai un accent de olteanca deee....nu ma mai recunoasteti...
na..sa va zic in linii mari... mi-e fff rau..si ma dor toate de la intoxicari cu manele..am ajuns sa-i platesc pe verii mei ca sa ma lase sa ascult cateva minute de tiesto.....mafia...ce maia apucam si io..mersei in vecini cu caseta...sau in masina dupa ce dormea lumea..asta partea nasoalaaaa....ca deja invatai pe de rost vreo 7-8 manele..da-le dreq... partea faina ca m-am distrat la greu.... ma lipsii de civilizatie si de net o saptamanaaaaaa..sunt mandra de mine.. mi-am facut un nou hobby....pescuitul..sa vezi cat peste prinsei....si ma invatai si sa sap in valcea dupe rame...in pamant in rest....cu craiovenii am reusit numa sa vb la telefon...is niste baieti de treaba...gabi...avatar..alexius..coiotu...toti mah..ce mai..toti.....daca nu era mersul la bucuresti..poi...veneau si pe la mine..oricum nua u intrat zilele in sac! gata ca va plictisiti...eu sunt foarte incantata...insa as mai fi stat ca e super akolo.... |
Insectarea ii in VENE !!!!!!!!! :twisted: :twisted: :dribble: :drunk: :ihearu: :grandmar: :workout: :zombie: :writers_b :tenisclap :tetter: :tears: :pelvic_th :poke: :lemon: :chainsaw: :censored:
|
ce patisi fa?
|
see ya allz,ne vedem peste 2-3 saptamani! Sa fitzi cumintzi pana ma intorc...kisses to all,mai ales pt jtie el cine
_________________ asa...din cauza unor probleme cu pretenu` sunt nevoita sa rectific...\"kisses to all,mai ales pt tine tekno...(mersi pentru CD`uri)! acuma sper sa fie bine...dc nu,asta este,la totzi ni greu... |
mai fratzilor voi ce facetzi cand va plictisitzi... dar plictisitzi tare asha sa datzi cu capu in monitor de plictiseala???
P.S: vreau solutzii!!! ca nu se mai poate... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning