Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

Marius3k 13-02-10 17:08

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Salut!
Cat ma costa o reconditionare a farurilor de la Fiat Punto? Ce implica aceasta? Schimbi "sticla" lor?
http://carphotos.cardomain.com/ride_...0001_large.jpg

hadpeter 13-02-10 18:16

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

2 Attachment(s)
Salut Marius3k !

Implica demontarea farurilor si trimiterea lor mie sa pot executa reconditionarea ! Nu schimb geamul fiindca nu e necesar .
Pretul de executie 100 Roni pentru ambele faruri + transport (dus - intors).
Matuirile de orice fel si oxidarile ies fara probleme !

Exemplu de reconditionare :

hadpeter 20-02-10 14:56

14 Attachment(s)
Up^^ pentru produsele de daciute !

Intre timp :

- Set geamuri far Renault
- Set geamuri far clare Skoda
- Geam halogen Opel Vivaro
- Set geamuri halogene Wv T5
- Reconditionat geamurile + reparat carcasele faruri Chrysler
- Set geamuri Rosii custom pentru o Limuzina ( executate si lipite pe semnale Golf 1 )

Setul de Lupe H1 (NOI) cu o singura faza inca la vanzare !!

Stima
Hadobas Peter

sebastyan2001 21-02-10 01:41

Pentru un tico un set de geamuri transparente (nu clare) pentru stopuri cat ma duce ?

hadpeter 21-02-10 13:24

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3107627)
Pentru un tico un set de geamuri transparente (nu clare) pentru stopuri cat ma duce ?

Salut !

150 setul de stopuri pe transparent mat.
Am facut recent un set si au iesit excelent, imi pare rau ca nu am facut poze ( precizez ca a facut trecere pe leduri cu soclu de bec ce-l rosu si crom pe semnalizatoare ).

r3sp3c7 21-02-10 20:14

4 Attachment(s)
salut:D am promis pzoe cand is gata farurile...si iata-le:D inca odata multumesc....sunt foarte multumit de lucrare:D

hadpeter 22-02-10 17:26

Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 3110317)
salut:D am promis pzoe cand is gata farurile...si iata-le:D inca odata multumesc....sunt foarte multumit de lucrare:D

Ma bucur ca iti plac dar asa de rau imi pare ca nu le-ai etansat :sad: .

hadpeter 27-02-10 17:53

33 Attachment(s)
Up^^ cu produsele pentru daciute !

Intre timp :
- geam halogen Man
- geam semnal + reparat carcasa jeep
- geamuri + reconditionat halogene jeep
- reconditionat far Bmw 320
- reconditionat halogen Bmw 320
- geam halogen Nissan
- geam far Jeep

Setul de lupe h1 noi sunt inca la vanzare ! 120 roni 2 buc

Stima
Hadobas Peter

akz0r 28-02-10 02:00

deci scuze ca spun ceva ce nu ar trebui postat aici dar e crima dacia:X

krazvy 28-02-10 10:21

salut. o mica intrebare am, ai putea sa fac niste semnalizari de volvo 360 albe ? pun niste poze cu ele, si dak da cam cat ar fi pretu
http://i47.tinypic.com/5l8b2t.jpg
http://i48.tinypic.com/2z9d0k2.jpg
http://i49.tinypic.com/9ard4w.jpg
scuze pentru marimea imaginilor dar nu am stiut sa le fac mai mici :( sper sa nu deranjeze

hadpeter 28-02-10 12:50

Quote:

Originally Posted by krazvy (Post 3131040)
salut. o mica intrebare am, ai putea sa fac niste semnalizari de volvo 360 albe ? pun niste poze cu ele, si dak da cam cat ar fi pretu

Salut
Se pot executa si pret 70 roni cele 2 geamuri.

P.s. daca te decizi la executia lor va trebuii sa-mi trimiti cele 2 semnale sa le pot modifica.

Stima
Hadobas Peter

krazvy 28-02-10 18:50

si daca r fi sa le trimit in cat timp ar fi gata ?

hadpeter 01-03-10 15:33

Quote:

Originally Posted by krazvy (Post 3132714)
si daca r fi sa le trimit in cat timp ar fi gata ?

Din momentul in care ajung la mine cam 3-4 zile lucratoare dar sa ma anunti din timp sa te pot programa.

Stima
Hadobas Peter

Vulturica2004 01-03-10 22:57

Geamuri stopuri pt ursulet pana in 87 faci?ce pret ? multumesc

hadpeter 02-03-10 17:46

Quote:

Originally Posted by Vulturica2004 (Post 3137493)
Geamuri stopuri pt ursulet pana in 87 faci?ce pret ? multumesc

Nu, imi pare rau.

sandor406 04-03-10 15:29

1 Attachment(s)
salut! cat m-ar costa, sa imi faci la farurile din poza model "zambet", geamuri clare si sa pui si lupe?! si xenoane ai tu sau ii pun eu dupa aceea?mersi!;)

hadpeter 04-03-10 21:47

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 3146365)
salut! cat m-ar costa, sa imi faci la farurile din poza model "zambet", geamuri clare si sa pui si lupe?! si xenoane ai tu sau ii pun eu dupa aceea?mersi!;)

Salut , lucrarea ar iesi la 450 roni fara xenon.
( 2x geamuri, 2x lupe bixenon, montaj si materiale)

Stima
Hadobas Peter

sandor406 05-03-10 05:54

ok, mersi mult deocamdata!;) sper cat mai curand sa putem face afacerea!:)

kinderu_audio 05-03-10 14:28

salut am si eu 2 intrebari .......daca poti sa imi faci din plexi luneta de la un renault megane sport si daca da la ce banii cu materialul tau/meu
ms bafta si spor la lucru

hadpeter 06-03-10 13:45

14 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 3148625)
ok, mersi mult deocamdata!;) sper cat mai curand sa putem face afacerea!:)

Cu placere, cand te vei decide aici sunt !
Stima

Quote:

Originally Posted by kinderu_audio (Post 3149860)
salut am si eu 2 intrebari .......daca poti sa imi faci din plexi luneta de la un renault megane sport si daca da la ce banii cu materialul tau/meu
ms bafta si spor la lucru

Salut, imi pare rau dar nu ma bag la astfel de modificari ci doar la antifurt dube si dubite pt tranport marfa si etc .. numai geamuri drepte sau maxim curbate pe 2 dimensiuni si ma refer la un exemplu forma acoladei ).

Intre timp :
- Reconditionat faruri Mercedes Seria E
- Reconditionat Faruri Skoda Superb doar pe interior
- Reconditionat Stop Citroen C3
- Reconditionat Stop Audi A4
- Project Laguna ( inlocuit Portocaliu de pe stopuri ) faza 1. stopul de pe haion

Stima
Hadobas Peter

pyttbull 06-03-10 14:25

1 Attachment(s)
vreau ca partea de sus ( semnalizarea ) sa fie transparenta :-P la ambele stopuri pe spate ( este vorba de bmw e34 ) exact cum ai facut la laaguna.mersi mult

hadpeter 06-03-10 17:44

Quote:

Originally Posted by pyttbull (Post 3153420)
vreau ca partea de sus ( semnalizarea ) sa fie transparenta :-P la ambele stopuri pe spate ( este vorba de bmw e34 ) exact cum ai facut la laaguna.mersi mult

Salut, se poate face dar sincer nu merg linii ca nu ai nimic de genul la stopuri , deci ori patratele sau mat. Pret intre 100-120 setul modificarea.

Stima
Hadobas Peter

zeusrazvy 07-03-10 10:08

multumesc de haion !pe viitor multe alte schimbari surpriza pe masina:D recomand cu cea mai mare incredere

sdomto31 07-03-10 21:25

sal pt un mk3 ince bani imi faci si mie farurile

hadpeter 08-03-10 19:46

Quote:

Originally Posted by zeusrazvy (Post 3155765)
multumesc de haion !pe viitor multe alte schimbari surpriza pe masina:D recomand cu cea mai mare incredere

Multumesc de reply Razvan si te astept in continuare sa continuam de unde am ramas.

Quote:

Originally Posted by sdomto31 (Post 3158152)
sal pt un mk3 ince bani imi faci si mie farurile

Slaut, banuiesc ca te referi la golf3 si te rog fi mai explicit la ce anume doresti.

SGM.MYKE 09-03-10 17:00

1 Attachment(s)
Salut
Pentru un Civic ca cel din poza cat ar fi un set de geamuri clare la faruri? Ai nevoie de tot farul sau doar de sticla?

hadpeter 10-03-10 15:07

Quote:

Originally Posted by SGM.MYKE (Post 3164611)
Salut
Pentru un Civic ca cel din poza cat ar fi un set de geamuri clare la faruri? Ai nevoie de tot farul sau doar de sticla?

Salut! ies pe la 150 setul de geamuri.

Stima
Hadobas Peter

SGM.MYKE 10-03-10 15:46

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3168148)
Salut! ies pe la 150 setul de geamuri.

Stima
Hadobas Peter

Si a doua intrebare?

sdomto31 10-03-10 16:34

sal scuze da este vb de golf 3 si as vrea sa stiu daca poti si in ce bani si daca e ce trebuie sa iti trimit daca e ceva.k ms.bft

sandor406 10-03-10 17:31

Quote:

Originally Posted by SGM.MYKE (Post 3164611)
Salut

pai are nevoie de tot farul, ca sa deie el jos sticla de pe farul tau, si dupa aceea sa puna pe farul tau geamul clar!;) intelegi!?:)

sdomto31 10-03-10 17:35

si ce riscuri am de asumat la ele adica ce trebuie sa fac sa le protejez cat mai mult ms bft

SOLENZAXJG 10-03-10 17:49

Salut vad ca ai facut o sumedenie de masini dar solenza vad sa fi facut sau nu ai pus poze cu stopurile te rog daca ai facut o poza sa vad si eu cum arata.Multumesc

hadpeter 10-03-10 18:29

Quote:

Originally Posted by SGM.MYKE (Post 3168268)
Si a doua intrebare?

Am nevoie de tot ansamblul, adica farurile complecte si semnale pentru pozitionare finala. Scuze ca nu ti-am raspuns concret si complect dar eram in graba.
__________________________________________________ ______
Quote:

Originally Posted by sdomto31 (Post 3168413)
sal scuze da este vb de golf 3 si as vrea sa stiu daca poti si in ce bani si daca e ce trebuie sa iti trimit daca e ceva.k ms.bft

Tot nu mi-ai raspuns ce doresti sa faci !
- Ai farururile tunate si doresti doar geamul clar? 220 lei setul de geamuri.
- Ai farurile stok si doresti geamuri clare ? 220 lei setul de geamuri.
- Ai farurile stok si doresti o personalizare cu un kit de lupe bixenon si o mutare a semnalelor in far ? 500 roni setul de faruri fara xenoane. (2xgeamuri clare, 2 buc lupe cu 2 faze , montaj - aliniere si materiale)

si ce riscuri am de asumat la ele adica ce trebuie sa fac sa le protejez cat mai mult ms bft

Le tragi o foliere de protectie si vor ramane ca noi ce-l putin cat tine folia apoi poti refolia.
p.s. eu nu foliez !
__________________________________________________ ___

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3168667)
Salut vad ca ai facut o sumedenie de masini dar solenza vad sa fi facut sau nu ai pus poze cu stopurile te rog daca ai facut o poza sa vad si eu cum arata.Multumesc

Am facut clare, mate si gravate dar din pacate nu am facut poze la vremea aceea la lucrari. Daca erau acele poze ar fi fost puse de mult pe forum.
Pret 150 setul de geamuri si am nevoie de stopuri sa le pot face modificarea.
P.s. mate le stau cele mai frumos ca sunt de culoarea aluminiului in interior si nu dau asa de bine clare. Sau se pot vopsii cu negru mat pe interior si pastrate doar la socluri culoarea originala si cu geam clar .. posibilitate este la diferite modele ... imaginatie multa si finantare ca se poate face treaba buna.

Sper ca am fost destul de clar pentru toata lumea, daca mai sunt ceva nelamuriri aveti in primul post o adresa de mess si putem discuta mai pe larg .

Stima
Hadobas Peter

SGM.MYKE 10-03-10 19:45

Multam pentru raspuns.
Cu semnalele e mai greu, ca eu vreau sa iau de la dezmembrari o pereche de faruri si acolo are o berlina, de la care nu se potrivesc si semnalizarile. Nu poti face numai cu farurile? Farurile mele au reglajul terminat. Nu as vrea sa imi lipesti geamul pentru ca vreau sa pun niste lupe bixenon, de la bluexenon, si sa il lipesc eu dupa aceea.

sandor406 10-03-10 20:26

sgm.myke, vezi ca hadpeter iti pune si lupe dak vrei in faruri!:)

SGM.MYKE 10-03-10 22:08

Multumesc, m-a lamurit pe messenger.

redrider 12-03-10 18:41

salut...un set de sticla clara pt stopuri la golf 3 cat costa??am modelul asta de stopuri daca conteazahttp://www.wunderkar.ca/images/exterior/golf3Rear.jpg

hadpeter 13-03-10 13:27

18 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by redrider (Post 3176030)
salut...un set de sticla clara pt stopuri la golf 3 cat costa??am modelul asta de stopuri daca conteaza

Salut, iese setul la 200 transparent clare sau mate (Alb sus si jos rosu ... depinde de gusturi ) dar am nevoie de stopuri sa le modific.

Un Up^^ pentru produsele pentru daciute !

Intre timp :
- Geamuri halogene Wv Sharane
- Geam halogen Autobus
- Semnalizatoare Jeep
- Geam stop Honda
- Geam far Nissan Micra

Stima
Hadobas Peter

tool 14-03-10 07:36

Buna ziua,
Pentru Matiz excutati ceva , Eventual poze ,preturi
Multumesc

hadpeter 14-03-10 11:08

Quote:

Originally Posted by tool (Post 3180479)
Buna ziua,
Pentru Matiz excutati ceva , Eventual poze ,preturi
Multumesc

Salut.
Poze nu am, nu am apucat.
Se pot executa geamuri la semnale albe 80 setul , geamuri stopuri clare - mate , rosii clare - mate pret 150 setul .
Conversie far lupa bixenon 270 roni (manopera si kitul de lupe). Fara xenon !
Cam atatea merg pe matiz decizia ramane la dvs.
P.s. indiferent de caz am nevoie de ansamblul in cauza sa pot executa lucrare ( carcase semnal pt semnale, stopuri pt personalizare si farurile la fel.

Stima
Hadobas Peter

All times are GMT +2. The time now is 14:53.

- Copyright 2026 4Tuning