![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Salut!
Cat ma costa o reconditionare a farurilor de la Fiat Punto? Ce implica aceasta? Schimbi "sticla" lor? http://carphotos.cardomain.com/ride_...0001_large.jpg |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
2 Attachment(s)
Salut Marius3k !
Implica demontarea farurilor si trimiterea lor mie sa pot executa reconditionarea ! Nu schimb geamul fiindca nu e necesar . Pretul de executie 100 Roni pentru ambele faruri + transport (dus - intors). Matuirile de orice fel si oxidarile ies fara probleme ! Exemplu de reconditionare : |
14 Attachment(s)
Up^^ pentru produsele de daciute !
Intre timp : - Set geamuri far Renault - Set geamuri far clare Skoda - Geam halogen Opel Vivaro - Set geamuri halogene Wv T5 - Reconditionat geamurile + reparat carcasele faruri Chrysler - Set geamuri Rosii custom pentru o Limuzina ( executate si lipite pe semnale Golf 1 ) Setul de Lupe H1 (NOI) cu o singura faza inca la vanzare !! Stima Hadobas Peter |
Pentru un tico un set de geamuri transparente (nu clare) pentru stopuri cat ma duce ?
|
Quote:
150 setul de stopuri pe transparent mat. Am facut recent un set si au iesit excelent, imi pare rau ca nu am facut poze ( precizez ca a facut trecere pe leduri cu soclu de bec ce-l rosu si crom pe semnalizatoare ). |
4 Attachment(s)
salut:D am promis pzoe cand is gata farurile...si iata-le:D inca odata multumesc....sunt foarte multumit de lucrare:D
|
Quote:
|
33 Attachment(s)
Up^^ cu produsele pentru daciute !
Intre timp : - geam halogen Man - geam semnal + reparat carcasa jeep - geamuri + reconditionat halogene jeep - reconditionat far Bmw 320 - reconditionat halogen Bmw 320 - geam halogen Nissan - geam far Jeep Setul de lupe h1 noi sunt inca la vanzare ! 120 roni 2 buc Stima Hadobas Peter |
deci scuze ca spun ceva ce nu ar trebui postat aici dar e crima dacia:X
|
salut. o mica intrebare am, ai putea sa fac niste semnalizari de volvo 360 albe ? pun niste poze cu ele, si dak da cam cat ar fi pretu
http://i47.tinypic.com/5l8b2t.jpg http://i48.tinypic.com/2z9d0k2.jpg http://i49.tinypic.com/9ard4w.jpg scuze pentru marimea imaginilor dar nu am stiut sa le fac mai mici :( sper sa nu deranjeze |
Quote:
Se pot executa si pret 70 roni cele 2 geamuri. P.s. daca te decizi la executia lor va trebuii sa-mi trimiti cele 2 semnale sa le pot modifica. Stima Hadobas Peter |
si daca r fi sa le trimit in cat timp ar fi gata ?
|
Quote:
Stima Hadobas Peter |
Geamuri stopuri pt ursulet pana in 87 faci?ce pret ? multumesc
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut! cat m-ar costa, sa imi faci la farurile din poza model "zambet", geamuri clare si sa pui si lupe?! si xenoane ai tu sau ii pun eu dupa aceea?mersi!;)
|
Quote:
( 2x geamuri, 2x lupe bixenon, montaj si materiale) Stima Hadobas Peter |
ok, mersi mult deocamdata!;) sper cat mai curand sa putem face afacerea!:)
|
salut am si eu 2 intrebari .......daca poti sa imi faci din plexi luneta de la un renault megane sport si daca da la ce banii cu materialul tau/meu
ms bafta si spor la lucru |
14 Attachment(s)
Quote:
Stima Quote:
Intre timp : - Reconditionat faruri Mercedes Seria E - Reconditionat Faruri Skoda Superb doar pe interior - Reconditionat Stop Citroen C3 - Reconditionat Stop Audi A4 - Project Laguna ( inlocuit Portocaliu de pe stopuri ) faza 1. stopul de pe haion Stima Hadobas Peter |
1 Attachment(s)
vreau ca partea de sus ( semnalizarea ) sa fie transparenta :-P la ambele stopuri pe spate ( este vorba de bmw e34 ) exact cum ai facut la laaguna.mersi mult
|
Quote:
Stima Hadobas Peter |
multumesc de haion !pe viitor multe alte schimbari surpriza pe masina:D recomand cu cea mai mare incredere
|
sal pt un mk3 ince bani imi faci si mie farurile
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut
Pentru un Civic ca cel din poza cat ar fi un set de geamuri clare la faruri? Ai nevoie de tot farul sau doar de sticla? |
Quote:
Stima Hadobas Peter |
Quote:
|
sal scuze da este vb de golf 3 si as vrea sa stiu daca poti si in ce bani si daca e ce trebuie sa iti trimit daca e ceva.k ms.bft
|
Quote:
|
si ce riscuri am de asumat la ele adica ce trebuie sa fac sa le protejez cat mai mult ms bft
|
Salut vad ca ai facut o sumedenie de masini dar solenza vad sa fi facut sau nu ai pus poze cu stopurile te rog daca ai facut o poza sa vad si eu cum arata.Multumesc
|
Quote:
__________________________________________________ ______ Quote:
- Ai farururile tunate si doresti doar geamul clar? 220 lei setul de geamuri. - Ai farurile stok si doresti geamuri clare ? 220 lei setul de geamuri. - Ai farurile stok si doresti o personalizare cu un kit de lupe bixenon si o mutare a semnalelor in far ? 500 roni setul de faruri fara xenoane. (2xgeamuri clare, 2 buc lupe cu 2 faze , montaj - aliniere si materiale) si ce riscuri am de asumat la ele adica ce trebuie sa fac sa le protejez cat mai mult ms bft Le tragi o foliere de protectie si vor ramane ca noi ce-l putin cat tine folia apoi poti refolia. p.s. eu nu foliez ! __________________________________________________ ___ Quote:
Pret 150 setul de geamuri si am nevoie de stopuri sa le pot face modificarea. P.s. mate le stau cele mai frumos ca sunt de culoarea aluminiului in interior si nu dau asa de bine clare. Sau se pot vopsii cu negru mat pe interior si pastrate doar la socluri culoarea originala si cu geam clar .. posibilitate este la diferite modele ... imaginatie multa si finantare ca se poate face treaba buna. ___________________________________ Sper ca am fost destul de clar pentru toata lumea, daca mai sunt ceva nelamuriri aveti in primul post o adresa de mess si putem discuta mai pe larg . Stima Hadobas Peter |
Multam pentru raspuns.
Cu semnalele e mai greu, ca eu vreau sa iau de la dezmembrari o pereche de faruri si acolo are o berlina, de la care nu se potrivesc si semnalizarile. Nu poti face numai cu farurile? Farurile mele au reglajul terminat. Nu as vrea sa imi lipesti geamul pentru ca vreau sa pun niste lupe bixenon, de la bluexenon, si sa il lipesc eu dupa aceea. |
sgm.myke, vezi ca hadpeter iti pune si lupe dak vrei in faruri!:)
|
Multumesc, m-a lamurit pe messenger.
|
salut...un set de sticla clara pt stopuri la golf 3 cat costa??am modelul asta de stopuri daca conteazahttp://www.wunderkar.ca/images/exterior/golf3Rear.jpg
|
18 Attachment(s)
Quote:
Un Up^^ pentru produsele pentru daciute ! Intre timp : - Geamuri halogene Wv Sharane - Geam halogen Autobus - Semnalizatoare Jeep - Geam stop Honda - Geam far Nissan Micra Stima Hadobas Peter |
Buna ziua,
Pentru Matiz excutati ceva , Eventual poze ,preturi Multumesc |
Quote:
Poze nu am, nu am apucat. Se pot executa geamuri la semnale albe 80 setul , geamuri stopuri clare - mate , rosii clare - mate pret 150 setul . Conversie far lupa bixenon 270 roni (manopera si kitul de lupe). Fara xenon ! Cam atatea merg pe matiz decizia ramane la dvs. P.s. indiferent de caz am nevoie de ansamblul in cauza sa pot executa lucrare ( carcase semnal pt semnale, stopuri pt personalizare si farurile la fel. Stima Hadobas Peter |
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning