![]() |
Re: Matiz - BT 13 SKM - Bomba Alba
multumesc de invitatie. inca e prea devreme sa ma pronunt, daca ajung sau nu la intalnire.
dar mi-ar face mare placere :) |
Quote:
|
Quote:
|
salutare! unde gasesc si eu niste piese second-hand i iasi? in special macara geam stanga fata. va multumesc!
pt un matiz din 2001 |
ultima oara cand m`am interesat de piese de matiz (dezmembrari) in iasi, am fost la autocenter si mi-a dat un domn de acolo de la importuri un numar de telefon.
0729 922 222 - Un nene Razvan precizez ca nu stiu daca mai are nr sau daca se mai ocupa. sper sa iti fie de folos @cristianopel - multumesc mult. vezi ca ai un PM :) |
cui ii era dor de bomba, un filmulet proaspat cu o melodie cu un mesaj aparte :)
https://www.youtube.com/watch?v=b65tp2S44ms |
skimpy, asculti Cedry2k ?
|
Cel ce canta este Deliric1, nu Cedry2k.
Felicitari, super tare bomba! :tenisclap Apropo, pe langa tips mai ai ascuns si altceva? Nu prea suna a "Matiz" :lol: - baga un suport de numar simplu, sau lipeste matizclub peste bmwclub |
momentan nu evacuarea este in plan. voi lucra si pe partea asta.
cat despre suportul de numar, e un mic amuzament cu baietii din bmwclub din iasi :) poate o sa facem si noi suporturi de numar personalizate :) intre timp port asta cu mandrie :) |
Quote:
e Deliric cu Silent Strike https://www.youtube.com/watch?v=kBBiuhP-YaM |
Stiu piesa, am ascultat-o mai tarziu in seara aia si mi-am dat seama ca am gresit.
Oricum, daca asculti genul asta, ai gusturi bune. :P |
Skimpy nimic nou la jucarioara?
|
salut,
cat te-a costat foliatul cupolei? si unde? |
salut vreau si eu sa stiu de unde ai lua husele alea vreau si eu la amea sa imi protejeze scaunile si sunt si frumoase pedeasupra
merci |
Sfat:
Daca va iubiti mamele si ele inca mai conduc o Dacia 1310 importata din Polonia, va recomand sa le faceti cadou un matiz. Bomba mea a ajuns pe maini bune. Niste maini calde care pot sa o duca la un electrician sa rezolve micile prostioare pe care le-am facut si nu le-am gandit (sigurante/etc.) Va recomand din suflet, daca tineti la masina -> siguranta pe primul loc. Si daca tineti la cei dragi, spuneti-le orice modificare ati facut la masina, pentru a o putea aduce pe drumul cel bun. In speranta ca bagati la cap niste, va doresc tot binele din lume. Si inca un lucru: Daca va iubiti masina, nu va grabiti sa cumparati primul lucru pe care il gasiti. Cautati/intrebati inainte. PACE! @Victor VRE - foliatul l-am facut in Iasi, la SDesign (a costat 200ron pe vremea aceea) @ cipi.88 - husele sunt luate din bazar (Iasi) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2026 4Tuning