Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Nexia 2.0SFI (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/125222-daewoo-nexia-2-0sfi.html)

AndreiABS 01-02-11 19:08

Re: Daewoo Nexia 2.0SFI

Am tot mai putin placutele de frana...nu se potrivesc le dau inapoi.nu sunt platite...

rover_cabrio 11-03-11 02:36

salut , felicitari pentru Nexia

spunemi si mie te rog foarte frumos : acel eleron , faruri si oglinzi ? un pret informativ si de unde le pot achizitiona ?

AndreiABS 11-03-11 19:00

rik unde duc si eu masina sa se uite la ea?ai pe cineva?sa imi zica ce are si eventual sa imi dea un pret pentru montaj sa iau piesele de la varu'meo Gabi ca sai asa nu da nimic :) glumesc!
Merci!

mad max 15-03-11 11:02

Unde ai facut plusare la bord si cat a costat operatiunea? Multumesc anticipat.

rik 17-03-11 22:31

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4160271)
salut , felicitari pentru Nexia

spunemi si mie te rog foarte frumos : acel eleron , faruri si oglinzi ? un pret informativ si de unde le pot achizitiona ?

Eleronul l-am luat de la ineva care lucrase prin uzina daewoo..Deci nu mai stiu de existenta vreunuia.Farurile parca de pe un site rxm.ro daca imi mai amintesc bine.Oricum sigur nu se mai gasesc nici negre nici normale clare(7-8milioane).Din iasi era firma.Iar oglinzile sunt FK(deci de la orice magazin de tuning) pentru care trebuie cumparate adaptoarele de kadett.Parca vreo 2,5milioane.

rik 17-03-11 22:33

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mad max (Post 4171147)
Unde ai facut plusare la bord si cat a costat operatiunea? Multumesc anticipat.

Plusarea....Am trimis bordul la Tg-Secuiesc.Este o firma acolo care pluseaza.5-5,5 milioane a costat inclusiv transportul dus-intors prin curier.

alecsC 18-03-11 00:18

superba masina ta :) sper sa o adus si eu pe a mea macar la 50% din ce ai facut tu :)

Am si eu o intrebare... eu tot pe bg o sa inmatriculez masina si vreau sa imi dai si mie niste detalii despre vopsire... cum ai facut cu numarul de pe spate si nitul respectiv?

Ma repet... superba masina :) tine-o tot asa...

P.S. Cam cat te-au costat evazarile respective si cat te-a costat montarea lor ? am si eu niste rugina la pasajele spate si daca tot o sa le repar vreau sa o latesc... :)

rik 23-03-11 22:23

Multumesc in primul rand.Cu nitul de pe spate..Eu nu l-am de sfacut ca nu am vopsit-o dar am la alta masina nitul desfacut(doar lipit de numar)si nu e pb.Setul de reparatie aripi spate e de kadett si a costat 5-6oo de mii una.Montajul direct unflate -in jur de 5milioane

alecsC 29-03-11 18:08

salut rik...

imi poti da te rog id-ul tau pe PM sa imi dai mai multe detalii cu nitul de pe numar... :)

Aleks. 25-09-11 17:22

cu siguranta cea mai frumoasa nexia :D

adynita 06-10-11 20:47

salut, spune-mi si mie de unde ai luat mecanizmul de la stergator cu un singur brat si la ce pret a fost

rik 10-10-11 00:11

Quote:

Originally Posted by adynita (Post 4628988)
salut, spune-mi si mie de unde ai luat mecanizmul de la stergator cu un singur brat si la ce pret a fost

Salut.a fost in jur de 2,5milioane daca imi mai amintesc eu bine si este de corsa B.La care am atasat motorasul de nexia.Cu cateva modificari aferente la prinderea lui de caroserie

All times are GMT +2. The time now is 12:22.

- Copyright 2026 4Tuning