![]() |
Re: Daewoo Nexia 2.0SFI
Am tot mai putin placutele de frana...nu se potrivesc le dau inapoi.nu sunt platite...
|
salut , felicitari pentru Nexia
spunemi si mie te rog foarte frumos : acel eleron , faruri si oglinzi ? un pret informativ si de unde le pot achizitiona ? |
rik unde duc si eu masina sa se uite la ea?ai pe cineva?sa imi zica ce are si eventual sa imi dea un pret pentru montaj sa iau piesele de la varu'meo Gabi ca sai asa nu da nimic :) glumesc!
Merci! |
Unde ai facut plusare la bord si cat a costat operatiunea? Multumesc anticipat.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
superba masina ta :) sper sa o adus si eu pe a mea macar la 50% din ce ai facut tu :)
Am si eu o intrebare... eu tot pe bg o sa inmatriculez masina si vreau sa imi dai si mie niste detalii despre vopsire... cum ai facut cu numarul de pe spate si nitul respectiv? Ma repet... superba masina :) tine-o tot asa... P.S. Cam cat te-au costat evazarile respective si cat te-a costat montarea lor ? am si eu niste rugina la pasajele spate si daca tot o sa le repar vreau sa o latesc... :) |
Multumesc in primul rand.Cu nitul de pe spate..Eu nu l-am de sfacut ca nu am vopsit-o dar am la alta masina nitul desfacut(doar lipit de numar)si nu e pb.Setul de reparatie aripi spate e de kadett si a costat 5-6oo de mii una.Montajul direct unflate -in jur de 5milioane
|
salut rik...
imi poti da te rog id-ul tau pe PM sa imi dai mai multe detalii cu nitul de pe numar... :) |
cu siguranta cea mai frumoasa nexia :D
|
salut, spune-mi si mie de unde ai luat mecanizmul de la stergator cu un singur brat si la ce pret a fost
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:22. |
- Copyright 2026 4Tuning