Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   2 Faster More Show - Baia Mare, 31 Mai 2009 (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/125089-2-faster-more-show-baia-31-2009-a.html)

jozsi555 02-06-09 10:45

Re: 2 Faster More Show - Baia Mare, 31 Mai 2009

sa va amintiti ca unele clase au mers si pe ploaie si vedeai numai fum la plecare, asa nu faci mare lucru cat timp este cronometrat.

morghen 02-06-09 10:46

excelent, dupa cum se vede din timpi si din ceea ce spui tu(0-100)...inca esti departe de performantzele TBO...la fel cum e baracuda cu citroenul lui.

in concluzie sari la cearta acuzi si comentezi ca de ce ii merge la ala masina asa de bine...cand tu ai doar injectzia(ce..? injectoarele) si ecu de pe un motor mai mare...si o evacuare...sa zicem sport(nu neaparat o tzeava mai groasa e mai buna)...practic ai doua modificari pe care te bazezi...si un motor infim de mic....nu itzeleg ce nu itzi e clar in diferentza la timpi..

inca odata intreb...ce fel de oameni suntetzi voi mah?

R3volution1988 02-06-09 10:48

ok ///gata sa terminat...o fo bine cum o fost...degeaba ne strofocam acum sa zicem care pe care...trebe sa si demonstram...sincer la urma urmei cu totii suntem prieteni nu are rost sa ne mai certam pt o bucata de fier si o hartie...

R3volution1988 02-06-09 10:49

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 2373471)
excelent, dupa cum se vede din timpi si din ceea ce spui tu(0-100)...inca esti departe de performantzele TBO...la fel cum e baracuda cu citroenul lui.

in concluzie sari la cearta acuzi si comentezi ca de ce ii merge la ala masina asa de bine...cand tu ai doar injectzia(ce..? injectoarele) si ecu de pe un motor mai mare...si o evacuare...sa zicem sport(nu neaparat o tzeava mai groasa e mai buna)...practic ai doua modificari pe care te bazezi...si un motor infim de mic....nu itzeleg ce nu itzi e clar in diferentza la timpi..

auzi da el ce motor are sincer...?ca eu unu nush...

morghen 02-06-09 11:59

are motorul din talon(se poate verifica si serie si tot)..chiuloasa din talon...daca te intereseaza detalii va trebui sa vorbesti cu el personal sa vezi ce iti spune...eu nu pot sa vorbesc pentru el despre acest subiect.

canny 02-06-09 12:20

atata valva si ciuda de cand sunt eu
atat timp cat motorul lui are de fabrica 75 de cai intra la grupa mica, daca el a reusit sa faca un cacat de gII sa va dea tiruri in fata, cei care ati pierdut ar trebui sa luati in calcul ca omul a stiut ce sa modifice si sa scoata ce e mai bun din motorul lui iar dupa care sa mai luati niste carti (pe forumuri atatea prostii cum se cresc caii am citit...) sa cititi ce trebuie facut si sa va apucati de treaba , pana cand veti ajunge sa obtineti locul intai si atunci sa va pregatiti de 10 ori mai mult ca va veni cineva din spate care va va depasii daca nu munciti
Cu toate ca am batut km multi pt o vreme cumplita m-am bucurat ca a fost competitie si s-a avut ce vedea.
Felicitari participantilor , felicitari organizatorilor pt ca ati facut tot ce va stat in putinta sa organizati un show in ciuda tuturor piedicilor !!

tm8bnz 02-06-09 12:20

Quote:

Originally Posted by R3volution1988 (Post 2373264)
e un motor 1.2 energy proaspat refacut...cu injectia si ecu de pe un 1.4...evacuare sport din fata pana in spate...clima scoasa afara...modificata fulia...plus ca masina are 840kg in certificat...si era goala...scot 100 de km in 10,2 sec...

pai ti tu cata putere crezi ca ai scos in plus din modificarile astea de esti atat de optimist ?

barracuda 02-06-09 13:24

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 2373471)

pretene o fi cum zici u dar i-a zi u costel ce modificari o adus la un astfel de motor cum are costel astfel incat sa scoata timp mai bun decat coupeul meu care e 16 valve si are de doua ori mai multi cai cat are costel si plus un cuplu mult mai mare decat masina lui costel si km putini asta e problema nu ma deranjeaza k ma face cand sunt cu citroenul e ok bravo lui dar sincer coupeul e numai mai competitiv si mai sportiv din toate pc de vedere decat o masina de familei cu 4 usi pe care nu are mai nimik nici la motor si cum iti explici k uku a scis timp mai bun asta e a doua problema am vb cu uku si de anul trecut de cand m-am dat cu el cand i-am dat 2-3 masini nu a facut mai nimik si-a adus filtru mai aproape de far cica sa aspire aer mai rece?(nu vreau sa fiu rautacios dar asta nu iti da mai nimik)evacuare sport care si aia daca are ink catalizatorul pe masina si nu e calculata e doar sunetul si si-a resoftat calc dar anu trecut cand m-am dat cu el era resoftat si i-am dat 2-3 masini care este explicatia? iti zic eu anu trecut m-am certat cu tristan tot pe un motiv de genu asta nici atunci nu l-a intrebat nimeni nimik si s-a bagat el in seama de acolo se trag toate si acuma mi-a aruncat si mie locu 3 sa imi inchida gura k nu avea cum sa ma bage sub loc 3 k se vede vizibil k pleaca bn masina pt categoria ei tinand cont si de faptul k tine cu masinile de la ei din club care nu ar avea ce cauta in concurs atata timp cat voi sunteti cu timpii k si cum ai pune un arbitru roman la un meci romania-xxxxx clar k romania ar fi avantajata de la bun inceput dar nu se face asa arbitrul este neutru dar cum a-ti gandit voi lasa k bine a fi k nu isi dau ei seaman

Didy 02-06-09 14:02

Quote:

Originally Posted by R3volution1988 (Post 2372653)
u ce conduci didy?

O Dacie 1310 TLX Galbena

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 2373224)
Timpul de la clasa B : 14.8
Timpul de la clasa C : 14.39
Timpul de la clasa D : 13.92

Ia zi,cum a batut TBO timpi de la clasele B,C chiar si D cum susti tu acolo ?

P.S. Si de data asta scrie dracului totul intr-un sigur post !

Uita-te mai jos in clasamentu' de la timpi... nu am zis ca pe cel mai bun timp l-a batut, ci ca a batut timpi de la categoriile respective, si apropo cum scoate TBO cu "pana in 75 de cai" timp mai bun decat masinile din D care au intre 165-200 de cai. Imi poti explica? Te rog frumos.

R3volution1988 02-06-09 14:05

Quote:

Originally Posted by Didy (Post 2374113)
O Dacie 1310 TLX Galbena

Uita-te mai jos in clasamentu' de la timpi... nu am zis ca pe cel mai bun timp l-a batut, ci ca a batut timpi de la categoriile respective, si apropo cum scoate TBO cu "pana in 75 de cai" timp mai bun decat masinile din D care au intre 165-200 de cai. Imi poti explica? Te rog frumos.

nu mai are rost...crezi ca rezolvi ceva...aiurea...sa terminat , asa moare...om vedea la nu cum va fi;)...pana atunci numai bine...

Didy 02-06-09 14:09

ai dreptate R3volution1988... cum am zis si la inceput, eu n-am avut treaba oricum, doar ca am fost curios cum de un Golf 2 de 75 de cai merge ca o masina de 165-200. Sper totusi sa aflu odata si-odata :P
Bafta pe mai departe!

AR120CP 02-06-09 14:13

io stiu ca are filtru si toba sport
acuma inainte de cursa asta o fost de o resoftat-o stage 3 la nush ce firma de la timisoara...
de aia mere asa tare...

R3volution1988 02-06-09 14:18

:))mah omule sincer esti tare...ce-o putut resofta la masina aia....ca sa bata o masina precum fiat coupeu de 150 cai...stim cu toti ca filtru de aer si evacuarea is chestii subtiri mai tare pt sound...in rest subtire...da ce soft o putut sa-i bage...de inca 75 de cai...fi serios...nu cred...maxim 10 cai...

AR120CP 02-06-09 14:20

Mah io nush sincer mai mult...dar banuiesc ca se pot castiga multi cai din cipu ala stage 3.(minim 25-30%)

atat am auzit si io

poate o fi avand nos sau cum se zice la ala din Fast and furios

morghen 02-06-09 14:21

omule....trebuie sa-tzi bagi in cap ca nimeni nu are nimic cu tine..cel putzin nu noi...si nu ne intereseaza ce loc iei tu si nici cat de competitiv e fiatul tau...e si alta grupa.
tu si restul care va stresatzi aici luatzi lucrurile etichetate gata...adica de exemplu daca e 16valve tre sa fie mai tare ca 8 valve....asta e cea mai mare greseala si prostie la voi. Chestia asta vine din lipsa de experientza, cunostintze si educatzie mecanica...ca sa spun asa.
sa-tzi dau un exemplu: degeaba ai tu 4 supape pe cilindru daca doua supape de pe cilindru meu au o suprafatza mai mare decat toate cele 4 ale tale...pricepi?
Cum scria Canny mai sus..mai punetzi mana pe o carte..macar pe un articol publicat...nu pe ce zice nea ghitza de la blocu 10 sau pe ce crezi tu ca ar fi mai bine.

o alta prostie pe care voi o facetzi e sa-tzi subestimezi adversarul...ah..un cacat de golf 2 masina cu 4 usi de familie cu 75 de cai.....oare?! macar atzi cautat pe net greutatea unei astfel de masini inainte sa saritzi cu gura?
De o imbecilitate gigantica e sa si comentezi ca nu are cum domle' ca stii tu ca nu are cum...si mai rau sa acuzi inselatorie. masinile RS se incadreaza in regulament!
are seria si motoru din talon? are! are alta chiuloasa? n-are! are turbo/SC? n-are !
atata timp cat respecta regulamentul voi totzi...ciocu mic si joc de glezna...cum am mai scris mai sus..dracu v-o pus sa venitzi descultzi la maraton.

Nimeni nu-tzi arunca locul 3 ca sa-tzi inchida gura...cel putzin cand noi cronometram vei fii clasat mereu unde itzi e locul !
daca am fi trisat...mai exact daca tristan ar fi trisat...nu crezi ca ar fi facut cumva sa ia el locul 1?
ca si raspuns: data viitoare cand vom asigura cronometrarea la un eveniment, ORICARE dintre voi este acceptat sa cronometreze masinile, si in schimb vetzi primi 10RON/grupa cronometrata...asta ca sa va asiguratzi ca atzi fost niste....(astept autocaracterizarea aici)....cand ne-atzi acuzat ! si sa avetzi de o cola cat statzi acolo in soare/ploaie/vant.

Didy: tot asa cum un lotus cu motor de 1.6 face un bmw 525 sau eu stiu ce balaur cu cai multzi....stai jos.

cu asta am incheiat...ne vedem la satu mare !

Quote:

Originally Posted by R3volution1988 (Post 2374170)
:))mah omule sincer esti tare...ce-o putut resofta la masina aia....ca sa bata o masina precum fiat coupeu de 150 cai...stim cu toti ca filtru de aer si evacuarea is chestii subtiri mai tare pt sound...in rest subtire...da ce soft o putut sa-i bage...de inca 75 de cai...fi serios...nu cred...maxim 10 cai...

EDIT: INCA O DOVADA CA ESTI UN MARE ZERO!! SI DIN CAUZA TA...TIND SA CRED CA SI ALTZII CARE COMENTEAZA PE AICI...DEFAPT MAJORITATEA SUNT LA FEL CA SI TINE. GOLF 2 NU ARE ECU SI DREPT URMARE NU AI CE RE-SOFTA LA EL...ARE CARBURATOR SI APRINDERE PE BAZA DE DISTRIBUITOR(DELCO)

R3volution1988 02-06-09 14:26

esti funny...imi place ca ai simtu umorului...;) ar120cp...da oricum nu avea ce cauta la A1...mai degraba la A ca trece de 75 ...oricum o castigat si la A...am vazut oricum si oameni cinstiti...o venit unu si o zis clar mah omule in talon am 110 cai da reali am mult mai multi pune-ma intro clasa mai sus ca vreau sa vad ce poate masina ,ca daca concurez la grupa mea bat tot si nu ma simt bine ca n-am adversari....deci luati exemplu organizatorii stiu...;)

AR120CP 02-06-09 14:28

Daca asta nare Ecu din ala inseamna ca cu dizelu o fost la TM la resoftat....

R3volution1988 02-06-09 14:41

EDIT: INCA O DOVADA CA ESTI UN MARE ZERO!! SI DIN CAUZA TA...TIND SA CRED CA SI ALTZII CARE COMENTEAZA PE AICI...DEFAPT MAJORITATEA SUNT LA FEL CA SI TINE. GOLF 2 NU ARE ECU SI DREPT URMARE NU AI CE RE-SOFTA LA EL...ARE CARBURATOR SI APRINDERE PE BAZA DE DISTRIBUITOR(DELCO)[/QUOTE]

nu cunosc motoarele de golf...am vb la modul general...eu nici acuma nush ce motor are golfu respectiv...si nu mai face zero pe nime...si nu mi te da bun cu kilogramele...pt ca citroenu lui baracuda e mult mai usoara....

R3volution1988 02-06-09 14:48

apropo morghen la mine e hobby ...la tine poate e profesie nu crezi ca ceri cam mult...nimeni nu sa nascut invatat...deocamdata noi tot ce-am facut am facut in garajele personale cautand, cercetand si experimentand...nu toti is permit milioane pt masina...mai trebuie sa si mananci ca sa nu te uschesti langa motor plin pe maini cu vaselina...

AR120CP 02-06-09 14:54

Motorsportu ii un hobby scump....nu toata lumea poate sa-l practice

Ne vedem la SM.

kip in taci

R3volution1988 02-06-09 14:54

si inca ceva golfu 2 gti nu are ECU?mai documenteazate...daca nu reusesti iti arat cand vi la baia mare golf 2 cu ecu...

AR120CP 02-06-09 14:55

Quote:

Originally Posted by R3volution1988 (Post 2374273)
si inca ceva golfu 2 gti nu are ECU?mai documenteazate...daca nu reusesti iti arat cand vi la baia mare golf 2 cu ecu...

da cine o zis ceva de GTI?

R3volution1988 02-06-09 14:58

Quote:

Originally Posted by AR120CP (Post 2374282)
da cine o zis ceva de GTI?

a zis la modu general ca golfu 2 nu are ecu...ci doar carburator si aprindere prin delcou...si la o adica io nush ce motor are...de ce n-ar avea un motoras 8 valve de 2000 gti...de ala la 116 caluti...

AR120CP 02-06-09 15:00

ii 1.6 de 75 de cai stiu io. Acuma dupa ce o pus filtru si toba nu stiu....

barracuda 02-06-09 15:04

[

tristan nu a putut castiga locu 1 k saracu a fost vai de el intr-o singura cursa a ratat 2 viteze consecutive asta e una,si supapele nu se pot mari asa cum ai vazut u in desene animate vb si u din ce ai citit prin anunturi matrimoniale pt cultura ta generala uitate si cate kg are un citroen ax asa k sa faci diferenta k nu tot vb aiurea mai mult de max 50 kg hai max 70 asta cu indulgenta nu a scos costica asta a vostru din masina...,da fiatul meu e in alta grupa dar culmea k a scos timp mai prost k si costel asta e problema mea cum iti explici nu dau alta masina k exemplu o dau pe asta pt k e tot a mea si stiu cum merge si nu e stock nici asta a facut masini de 210 si u vi acuma sa imi zici k un golf 2 in 4 usi 8valve scoate timp mai bun cu 200 milisecunde nu vreau sa ma pun sa iti socotesc iara sa vezi k e diferenta ff mare nu e un bot de masina eu la asta ma refer nu k a scos timp mai bun k citroenul k de la citroenul ala nu ma asteptam la mai mult a mers ff bn pt cati cai are dar tie tre sa iti dau mura-n gura k sa intelegi sau ce sa iti mai dau prin gura k sa intelegi:)) u tot ai gura mare u cu ce masina ai participat eu am avut 2 masini ale mele in concurs si o gramada de la mine din club da u?sau numai fala multa traista goala eu vreau dovezi nu povesti si timpi ar trebui sa se afiseze atunci in ziua aia nu dupa ce lucram la ei in exel ii postam pe net de ce nu a postat timpi k si datile trecute tocmai acuma a fost diferit date dreaq de papagal inteleg k fura lumea k moare de foame dar iti fura si timpul e grav rau:))cu voi

R3volution1988 02-06-09 15:06

Quote:

Originally Posted by AR120CP (Post 2374304)

in fine mnoah asta asa cum am mai zis nu mai conteaza acum...a trecut ...ce va urma e important...

barracuda 02-06-09 15:07

Quote:

Originally Posted by AR120CP (Post 2374304)

si dupa o toba si un filtru legat cu banda k sa nu traga aer de pe laturi a mai primit oare ink 75 de cai? si mai vb aiurea cati bani a bagat in masina cand filtru era scociuit

morghen 02-06-09 15:09

daca tu stii un golf2 cu ecu nu inseamna ca toate au....si nu inseamna ca ceea ce tu numesti ecu e intradevar ecu si poate fi re-softat....dinou greseala de etichetare..

nu e profesie..si nu ma dau bun...si asa cum tu consideri ca eu cer mult sa stii ca pe o masina ieftina a anilor 80(golf2) nu s-a pus ECU, tot asa si eu consider ca atzi fost niste nesimtzitzi cand atzi acuzat in mod public tot felu de prostii pe care nici macar nu suntetzi instare sa le sustzinetzi.

END!

R3volution1988 02-06-09 15:14

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 2374330)
daca tu stii un golf2 cu ecu nu inseamna ca toate au....si nu inseamna ca ceea ce tu numesti ecu e intradevar ecu si poate fi re-softat....dinou greseala de etichetare..

nu e profesie..si nu ma dau bun...si asa cum tu consideri ca eu cer mult sa stii ca pe o masina ieftina a anilor 80(golf2) nu s-a pus ECU, tot asa si eu consider ca atzi fost niste nesimtzitzi cand atzi acuzat in mod public tot felu de prostii pe care nici macar nu suntetzi instare sa le sustzinetzi.

END!

mah u mai bine ai tacea ca te dai bun numa, u vb de parca ai cunoaste toate motoarele...daca a lui are 75...si a mea are 75...atunci unde-i diferentza aia ...pt ca clio meu ii mai usor decat golfu ala...cum om scos timpu ala fi serios ii la 3 sec de mn cum asa...uku are tot 75 de cai si ii si resoftata masina...si tot il face...aiurea...bateti coasa ...mai bine maresteti supapele la creier sa se oxigeneze...hai pa ca ma-m incins degeaba...

barracuda 02-06-09 15:15

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 2374330)

END!

daca eram eu unu care zice dar sare lumea cu gura pe voi eu am zis ma dau cu costel cu fiatul la satu mare daca vine iar daca castiga el ii dau masina si ii dau si bani de beznina sa o duca acasa si ii fac cadou si o pereche de puma pt condus dar daca il fac toti cati sunteti acolo dar pe asta pe tristan vreau eu sa il aveti in frunte veniti ingenunchiati in fata mea k asta e dorinta mea nu imi trebuie masinile voastre nici banii vostrii si va cereti scuze de la public si de la concurentii care trebuia sa va i-a locurile si pe care i-ati pacalit cu atata nerusinare numai sa imi lase careva din voi un mesaj inainte de 14 iulie k sa stiu cu care masina sa ma duc la satu mare k de nu vine costel ma duc cu citroenul asa k ganditi-va bine si nu ma intereseaza ce isi mai face la masina in astea 2 sapt

Calin_UKU 02-06-09 15:34

Barracuda de unde stii tu ce am modificat eu la masina de anul trecut si pana acum???
Te-am intrebat daca vi la cluj??? Chiar tu mi-ai zis ca is dezavantajat in grupa aia dar se pare ca am castigat-o. Uita-te la timpii care is afisa-ti crezi ca avea tristan sau cineva un interes sa ma avantajeze pe mine.
Sau nu crezi ca o DACIE poate sa o faca pe Barracuda. Pacat ca nu pot sa vin la Satu Mare pentru ca am licenta (explicatia sa nu zice-ti ca nu am curajul) sa vedem care pe care, dar o sa mai fie ocazii.
Felicitari Ionut pentru eveniment.

tm8bnz 02-06-09 15:37

Quote:

Originally Posted by Didy (Post 2374113)
Imi poti explica? Te rog frumos.

Nu iti explic pt ca ma astept sa intelegi de unu singur ca masinile nu au creier,au shoferi !

R3volution1988 02-06-09 15:37

Quote:

Originally Posted by Calin_UKU (Post 2374422)
Barracuda de unde stii tu ce am modificat eu la masina de anul trecut si pana acum???
Te-am intrebat daca vi la cluj??? Chiar tu mi-ai zis ca is dezavantajat in grupa aia dar se pare ca am castigat-o. Uita-te la timpii care is afisa-ti crezi ca avea tristan sau cineva un interes sa ma avantajeze pe mine.
Sau nu crezi ca o DACIE poate sa o faca pe Barracuda. Pacat ca nu pot sa vin la Satu Mare pentru ca am licenta (explicatia sa nu zice-ti ca nu am curajul) sa vedem care pe care, dar o sa mai fie ocazii.

calin ce nu am inteles eu la tine ca ai acceptat o diferentza asa de mare...sincer iti convine...?simti ca chiar o fost corect?

R3volution1988 02-06-09 15:38

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 2374428)
Nu iti explic pt ca ma astept sa intelegi de unu singur ca masinile nu au creier,au shoferi !

degeaba creier sau sofer...daca nu ai inima si bun simt...

barracuda 02-06-09 15:40

Quote:

Originally Posted by Calin_UKU (Post 2374422)

eu te-am intrebat acuma pe aeroport ce ti-ai facut si aia ai zis k ti-ai adus filtru mai in fata evacuare si soft dar softul il aveai anu trecut ma nu vreau sa ma cert si cu tine dar u in sinea ta esti constient k te fac si te voi face mereu atata timp cat o sa ai tot motorul asta ce il ai acuma am mai multi cai k si tine si masina nu vreau sa exagerez dar e mai usoara cu 300 de kg k si a ta asa a fost sa fie anul asta si mie imi pare rau k nu am reusit sa imi termin masina k sa ma prezint la cj atunci si imi e mai ciuda k nu poti sa vi u la satu mare sa si eu sincer sunt tare curios oricum felicitarile mele mai are omul si noroc pe lumea asta asa cum ai avut u acuma am sa postez un filmulet de anul trecut cand ne dam amandoi sa vezi am ratat si a doua k am probleme cu cutia in a doua daca turatia e peste 6500 nu mai intra si cu toate k am ratat a doua ti-am dat 2-3 masini asta a fost anul trecut iar masina acuma am scoso de la garaj si merge ceva mai bine k si anul trecut

R3volution1988 02-06-09 15:42

Quote:

Originally Posted by barracuda (Post 2374442)
eu te-am intrebat acuma pe aeroport ce ti-ai facut si aia ai zis k ti-ai adus filtru mai in fata evacuare si fost dar softul il aveai anu trecut ma nu vreau sa ma cer si cu tine dar u in sinea ta esti constient k te fac si te voi face mereu atata timp cat o sa ai tot motorul asta ce il ai acuma am mai multi cai k si tine si masina nu vreau sa exagerez dar e mai usoara cu 300 de kg k si a ta asa a fost sa fie anul asta si mie imi pare rau k nu am reusit sa imi termin masina k sa ma prezint la cj atunci si imi e mai ciuda k nu poti sa vi u la satu mare sa si eu sincer sunt tare curios oricum felicitarile mele mai are omul si noroc pe lumea asta asa cum ai avut u acuma

mda pacat ca nu o fo norocu mai mare...din cauza trisorilor...:P

Calin_UKU 02-06-09 15:47

Quote:

Originally Posted by R3volution1988 (Post 2374431)
calin ce nu am inteles eu la tine ca ai acceptat o diferentza asa de mare...sincer iti convine...?simti ca chiar o fost corect?

Daca omul a muncit la masina bravo lui.
Eu vin sa ma dau la curse din placere nu vin pentru a castiga, castigul vine ca o rasplata. Eu stiam TBO de anul trecut si stiam ce poate, la pitesti a batut logan de 1.6 16v cu evacuare si soft, deci era clar ca era favoritul grupei.
Daca nu era placerea pe primul loc nu bateam atata drum si pe vremea care a fost sa vin sa ma dau, mai ales ca eu cu 2 zile inainte am avut banchetul.

R3volution1988 02-06-09 15:54

Quote:

Originally Posted by Calin_UKU (Post 2374473)
Daca omul a muncit la masina bravo lui.
Eu vin sa ma dau la curse din placere nu vin pentru a castiga, castigul vine ca o rasplata. Eu stiam TBO de anul trecut si stiam ce poate, la pitesti a batut logan de 1.6 16v cu evacuare si soft, deci era clar ca era favoritul grupei.
Daca nu era placerea pe primul loc nu bateam atata drum si pe vremea care a fost sa vin sa ma dau, mai ales ca eu cu 2 zile inainte am avut banchetul.

si eu vin din placere...da am un gust amar...mai bn tac...pe viitor cu toti o sa fim mai buni...felicitari tuturor...si sa lasam rivalitatile pe pista acolo unde le e locu...bafta numai bine...pt mine e offtopic..

tm8bnz 02-06-09 15:55

Ce distractiv e cand vezi pierzatorii cum se tavalesc in chinuri,scormonesc sa gaseasca motivatie,ca ei totusi is buni,ca au valoare,ca au vaselina pe maini,si ca merita munca lor ! :lol:

Ostenii mei,mecanica este o inginerie,intai lucrezi cu capul...apoi cu branca ! Dap'ai voi nici sa scrieti corect nu stiti...ce sa mai vorbim de motoare,timing,amestec,detaliile astea fine care fac toata diferenta...
Ma minunez la posturile lu baracuda ca nu exista decat O propozitie ! :lol:

P.S. Ce a zis Morghen legat de supape este un mare adevar,doar ca voi nu ati inteles o iota !

Calin_UKU 02-06-09 15:59

Quote:

Originally Posted by barracuda (Post 2374442)
eu te-am intrebat acuma pe aeroport ce ti-ai facut si aia ai zis k ti-ai adus filtru mai in fata evacuare si fost dar softul il aveai anu trecut ma nu vreau sa ma cer si cu tine dar u in sinea ta esti constient k te fac si te voi face mereu atata timp cat o sa ai tot motorul asta ce il ai acuma am mai multi cai k si tine si masina nu vreau sa exagerez dar e mai usoara cu 300 de kg k si a ta asa a fost sa fie anul asta si mie imi pare rau k nu am reusit sa imi termin masina k sa ma prezint la cj atunci si imi e mai ciuda k nu poti sa vi u la satu mare sa si eu sincer sunt tare curios oricum felicitarile mele mai are omul si noroc pe lumea asta asa cum ai avut u acuma

OK, in legatura cu softul si cursa de anul trecut din august.
Masina toata vara a fost umblata pe drumuri de tara pentru ca am fost la bunici in vacanta deci bucsaraia era cam varza si nu am apucat sa o schimb.
Softul a fost facut tot anul trecut si i-am zis la tip am evacuare si filtru sport.
Nu a fost in deplin pe asteptarile mele. Anul asta dupa ce m-am documentat si am cerut pareri in stanga si in dreapta m-am apucat de schimbat una alta. Am modificat admisia care pt multi li se pare aiuria filtrul scos in locul farului. Am mai lucrat un pic la evacuare si dupa astea vad ca softul isi face mai bine treaba.
Poate ii cum zici tu am avut noroc, dar uita-te ca timpi is cam apropiati, si nu cred ca tristan te-ar fi furat pentru ca RS deja avea primul loc in grupa.
La afirmatia care ai adus-o ca o sa ma faci tot timpul cu motorul asta nu as baga mana in foc. Modificari o sa mai fie aduse la masina chiar destul de multe si eu nu as subestima-o ca au mai facut-o si altii si la final au ramas cu buza umflata.

All times are GMT +2. The time now is 15:29.

- Copyright 2026 4Tuning