![]() |
Re: VW GOLF 6
Seamana mult cu Scirocco :)
|
Designul e cam de anii 2002/2003, este super anost si batranesc. Dupa esecul designului seriei V, m-as fi asteptat ca Wv sa isi spele pacatele, dar din pacate masina dezamageste.
|
Quote:
uite aici niste date despre motorizari: http://www.autoblog.com/2008/08/05/o...ls-on-golf-vi/ |
si eu care asteptam sa fiu socat de designul noului golf VI....de fapt sunt...dar sunt socat de cat de batranesc si de ce nu chiar urat e acest golf VI....:sad:...
|
E urat . Nu imi place . Cel mai frumos model a fost Golf 4 , dar eu personal , daca nu as avea ce face cu banii , mi-as achizitiona un Golf 5 GTI (negru , jante negre , etc) :D .
|
Quote:
|
Quote:
|
e un fel d combinatie intre alte vw anterioare....golf V a fost mult mai original....insa nici acesta nu este deloc d neglijat....pare o masina bine inchegata.Astept sa o vad pe strazile din bucuresti
|
Quote:
|
Din spate juri ca este Touareg, iar fata arata destul de ok, asa trebuiau sa il faca de la inceput. Oricum, trebuie sa mai treaca o serie ca sa fie schimbata radical caroseria, asa cum au facut si la Golf 3. 1 si 2 se aseamana, 3-4 la fel, 5-6 aprozimativ la fel, sa vedem 7-ele.
|
cred ca arata mult mai bine V-ul...parca nu se prea potrivesc stopurile de la touareg...si interiorul e la fel ca la V....
|
Spatele copiat de la tuareg merge bine pe el:-)
|
fix pix, la fel ca si golf 5. anost, urat, nu transmite nimic.
|
mai fain e golf 4 si 5 decat 6-le
|
e frumos mie sincer imi place...ramane de vazut ce stie sa faca pe strazi!
|
Pozele sunt poze - in realitate sunt sigur ca o sa arate mai bine decat concurenta ca intotdeauna
|
Quote:
|
Tot Golf IV arata mai bine:">:D
|
coupeul este misto... celalalt nu imi place
|
Salut!
Am asteptat sa se stranga mai multe pareri aici, pentru a mi-o exprima si eu pe a mea. Daca Golf-ul e printre cele mai populare masini din lume, asta se datoreaza in primul rand primelor modele (Golf I si Golf II), care au avut insumat un ciclu comercial foarte longeviv (in jur de 20 de ani), ceea ce la modelele ulterioare s-a redus la cate 6 ani de model (Golf 3: 1993-1997; Golf 4: 1998-2003, excludem Variant si Bora). Deci e normal ca Golf 2 sa aibe cei mai multi fani, si pe buna dreptate: masina ultra-fiabila si cu aspect tineresc. Cineva a remarcat caroseria pereche G1-G2; G3-G4; G5-G6?). Eu sunt fan inrait de Golf 4, dar am mare respect pentru Golf II, pe care mi l-am dorit in copilarie. Sa fie clar pentru toti: atat timp cat caroseria, consola centrala si restul, nu permite modificari ulterioare (tuning) si modelul nu e insotit de piese aftermarket, nici modelul nu poate avea multi fani. La Golf V exista motorizari mai bune ca la G4 (dar nu la toate) si are mai multe optiuni, senzori, electronica, dar posibilitatea de tuning la el e mai mica ( si in interior si in exterior), deci nu are cum sa fie mai cotat si mai iubit ca un Golf 2, 3 sau 4. S-au vandut din inertie atatea modele, nu de altceva. Iar despre G6 ramane de vazut. Mie imi place cum arata in poza acest Golf 6 (daca va arata asa). Pacat ca la faruri trage catre Polo/Passat si la stopuri catre Tuareg. Ar fi fost bine sa ii pastreze ceva din primele modele si sa nu-l denatureze. Exact cum a spus cineva aici: nu se mai cauta atat identificarea cu modelul ci mai mult cu marca. D-asta nici nu am cerut sa fiu VW-driver (pentru ca eu nu conduc un VW ci un Golf, care e mai mult decat o marca) Si tot cineva a mai remarcat bine aspectul legat de calitatea pieselor, care lasa de dorit de la un model la altul: daca la G1 si G2 erau piese naziste, acuma gasesti pe un Golf 4 si 5 din toate tarile, ceea ce nu e tot una. Raman la parerea ca mk4 se preteaza cel mai bine la tuning si imbina clasicul cu modernul (electronica, disgn, etc), si prin urmare cel mai frumos model de pana acuma. |
1-e bine ca apare acest golf pentru ca eu cred ca va scade pretul la golf 5
2-pana la 18 ani cand implinesc...oricum imi doream un golf 5 3-nu prea e reusit la design...farurile merg...stoapele nu prea :lol: |
Quote:
Nu aparitia unui nou model de Golf duce la micsorarea pretului. Exista Golf 4 mai scumpe decat Golf 5. De alti factori se tine cont: cerere-oferta, an de fabricatie (trecerea timpului), kilometraj, norma de poluare, taxe, starea masinii, dotari, model-motorizare, ca sa enumar decat cateva aspecte obiective. Pe cele subiective nu le mai mentionez. |
@ iulian2476
90% corect...in ziua de azi este vb de identitate de marca si nu a modelului, in fond si la urma urmei sunt putini producatori prezenti pe piata doar cu un singur model, toti incearca sa urmeze curentul - vezi bmw x3 si x5 urmate de q5, q7, tuareg, cayene....si ala mic de la vw imi scapa acum.... anyway, golf e golf si chiar daca designul e praf samd cum spun unii pe aici bag mana in foc ca multi si-ar da un testicol sa aiba asa ceva indiferent de generatie...un mkII G60 offff |
astazi am vazut un golf 5 break si desenul stopurilor semana izbitor cu cel din fotografiile oficiale pentru golf 6...
|
mie imi place dar o sa ma plictisesc si de asta wv golf si bmw-urile 320i sunt la "moda" acum:(
|
ce o sa scada pretul la vw golf 5 !
|
Quote:
|
e mai frumusel decat V-ul...chiar in place, dar motorizarea diesel aia de 2.0 tdi si 110 cai e cam aiurea...prea putin...in loc sa faca unul de 140 si unul de 160-170 ei dau inapoi.. :|
e frumoasa...la spate seamana cu touaregul ...dar oricum, da bine!:D |
7 Attachment(s)
La pozele care au fost puse aici anterior (deci nu cele de la pagina 1) in legatura cu Golf 6 (poze neoficiale), atasez si eu aceste poze, care ar trebui sa reprezinte computerul de bord al masinii, si inca cateva. Baietii au pus deja poze din aceasta serie, dar parca astea nu au fost puse (pagina 13 si 10).
|
arata bine interiorul :)
|
Stopurile spate zici ca sunt luate de pe tOuareg...
|
ati putea va rog eu frumos sa nu va copiati unii pe altii si sa umpleti zeci de pagini cu aceeasi remarca?
cea cu stopurile de touareg (apropo, cu "ou", nu tuareg, pt ca ala e un membru al grupei rasiale africane hamite, dimpreuna cu populatiile cusita, berbera si hausasi) si farurile de scirocco, o repetati unul dupa altul, ca niste papagali. nu spuneti ca nu ati vazut ce au scris restul, dar ati gasit fix postul cu fotografiile oficiale, ca nu va crede nimeni. |
mie imi place frate....chiar daca o fi copiat...e reusit..e un progres ..mai ales interiorul si botul masinii.
app: bine ca n-au copiat alte marci....macar au "furat" din propria ograda :) |
1 Attachment(s)
Volkswagen va prezenta la Paris versiunea performantă Golf 6 GTI, propulsată de 211 CP produşi de motorul turbo 2.0 EA888, modelul va avea un nou body kit, jante din aliaj de 18 inch şi noi blocuri optice dotate cu LED-uri...... O fi adevarat?
|
Asa se pare. Cica R32-u va fi inlocuit de un GTI-R cu vreo 263 cai. Dar nu gasesc linku. :(
|
Simpatic GTI-ul. Sunt curios si acest presupus GTI-R ce schimbari de design va aduce.
|
Pai, in spiritul traditiei, probabil va fi cu tractiune integrala, dar nu va mai avea binecunoscutul VR6. Trebe sa caut articolul ala...
Edit: AHA!!! Gasit: http://www.autocar.co.uk/News/NewsAr...llCars/234355/ GTI-R va avea 265, nu 263 CP, scuzati. Si aparent va folosi o versiune reglata a motorului de pe GTI. Toata povestea asta cu GTI si GTI-R ma face sa ma intreb ce rol va indeplini GTI-R, din moment ce acum exista Scirocco. |
"The bad news for six-cylinder Golf fans is that there are no plans to replace the current R32 version, mainly because of EU emissions legislation."
Erau CHIAR asa mari emisiile ca isi fac griji din cauza asta si nu mai lanseaza o alta varianta a R32 cu o versiune de motor VR6 ? :| |
Asa se pare. Asta probabil din cauza ca golf-ul ar trebui sa fie salvarea VW la normele de emisie globale (echivalentul CAFE in europa).
|
Masina e reusita...dar prea putine modificari , reprezinta mai degraba un face lift al V-ului ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning