![]() |
Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!
Quote:
|
o prostie , ce e asta, au dato in bara astia de la bmw ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e urat rau de tot!!! Pt prima data BMW ma dezamageste.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
E oribila,e taiata cu toporul in stape,dupa ce ca se vrea a fi o masina spatioasa,spatiul de acces la portbagaj e de toata jena.
|
Quote:
Modelele vechi de la bmw!!! |
nu stiu dc dar spatele imi aduce aminte de x6 este un fel de x6 dar cu garda mai mica la sol sau ce?
|
arata bine, agresiv impunator astept prezentarea lui in showroom
|
Exteriorul nu e cine stie ce, dar interiorul e criminal!. Eu cred ca o sa se vanda ca painea calda si asta :) .
|
seamana mult cu x6...:)
|
Tot q o urma de indoiala a fost primit si X6 la lansare...dar uite k aqma..are parte de un succes neasteptat...
Km da....km seamana q X6...dar...poate va avea aceeasi soarta...xqm..e misto masina:) |
CEA MAI URATA MASINA DE LA BMW...oribila. Interiorul mai salveaza putin dar exteriorul este oribil
|
si eu cosider masina destul de urata..adica..nu are nici un scop din piata bine definit..parerea mea:D
|
toate modelele astea noi de bmw sunt marfa rau mai ales la condus
|
Cea mai nereusita creatie a celor de la BMW. Pe locul 2 vine X6. E doar o parere personala asa ca nu imi sariti in cap.:rolleyes2
|
Un BMW urat...dar urat! In fata imi seama cu un iepure :lol:(doar parerea mea) nu stiu ce vrea sa fie masina asta....
|
nu`mi place ... o "imperechere" cu un rezultat prea familial pentru un BMW :(
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
o masina urata..nu ocupa nici un segment de pe piata..
|
iti dai seama ca mercedes sau audi nu o fi plin de tehnologie , numai bmw. pai daca nu stie lumea sa repare bmw si dacie sa repare mercedes ca sunt mai usor de reparat.nu iti place punct si gata.ce atata agitatie.daca nu merge o sa il scoata de pe piata si gata.parca dau astia de la bmw din banii nostri.acu nu stiu cu ce o afecta GT-ul , noua serie 5 care trebuie sa apara?poate o fi chiar mai misto ca mercedes... mie imi suna a fanatism dala nebun in care un model mai urat sau neinteles este atacat din toate partile de ceilalti fani ai altor companii...daia nu se cumpara bmw ca e urat
|
nu-mi prea place gen asta de masina, si sincer nu prea-mi seamana cu X6, dar motorul e fara comentarii
|
unde e seria 5 ul al acalumea:( e o masina de familie asta,sportivitatea a disparut,vor sa concureze cu cei de la mercedes cu clasa R?:( naspa
|
21 Attachment(s)
Frankfurt 2009: BMW Seria 5 GT
|
frumoasa bestie:))
|
Araat mult mai bine ca un X6 ...de exemplu!;)
|
cum am zis'o si in posturi anterioare..nu imi place deloc masina..nu stiu..nu ma atrage deloc..e un alt bmw in plus:(
|
spatele cel putin mi se pare oribil.
|
Quote:
|
BMW va prezinta noul model: Hideous Hatch-Back.
|
imi place mult brandul BMW , dar chestia asta nici nu se compara cu R-ul de la Mercedes ( in caz ca asta doreste ) ...
|
e o masina care in ciuda faptului k arata urat este mult mai frumoasa k X6 si X1 in materie de aspect acum performantele nu le stiu ... :) parerea mea
|
parca vad ca in realitate o sa arate mult mai bine...
|
masina ideala de familie.... da' nu prea surprinde ..... e cam obisnuita :) ...... in afara de prototipuri nu mi se pare ca mai surprind cu ceva......
|
e la fel de urat ca data trecuta cand m-am uitat la el:)
|
nu cred ca vor lasa asa tre sa iasa si berlina, ar fi tragic altfel .Strica toata traditia seriei 5
|
eu is mai pe direct si spun "Cacaniu in dungi" un x5 botit din spate, fata si de sus!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning