Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Acesta este noul BMW Seria 5 GT! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/124961-noul-bmw-seria-5-gt.html)

molady11 13-09-09 20:12

Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!

Quote:

Originally Posted by the_one_and _only (Post 2636109)
Tare urata, va avea vanzarile clasei R de la Merc.

probabil ca R nu sa vandut chiar bine ,dar nici lumea nu stie ce face,eu am vazut ce face un R 4 matic in Straja lasand multe jeepane in urma :D

expres 13-09-09 20:16

o prostie , ce e asta, au dato in bara astia de la bmw ..

Thomas Everywhere 13-09-09 20:16

Quote:

Originally Posted by aleXpeed (Post 2636227)
edit: spunea cineva pe pagina anterioara ca si Renault au modele urate, sa traga putin cu ochiul la noul Megane, noul Clio (nu ma refer la porcaria de Symbol) sau minunata Laguna coupe. Laguna coupe este o capodopera.

Nu stiu ce e asa capodopera Renault Laguna Coupe, ca mie nu prea mi se pare asa capodobera, mai ales ca au mai si copiat dupa altii. Renault Megane 3 da este frumos, n-am ce zice, Clio niciodata n-a fost reusit ca design i-au facut o gramada de facelift-uri si nici acum nu arata prea bine, noroc cu Megane asta se vor mai da si ei rotunzi, interioru il are destul de frumos, elegant ce pot sa zic. Dar Laguna e o porcarie, comparand-o cu vechea generatie aia e mult mai frumoasa. O fi capodopera cum zici tu, dar vanzarile spun totul si eu al draq daca am vazut una pe strada, mai ales aici in Suedia, nici Megane da pai, Laguna. Si nu ca n-ar avea astia bani, dar parca tot Vw, Opel, Ford si Volvo sunt cele mai cumparate. Nu stiu in Romania cate sunt, dar nu cred ca ma sperie nici acolo, pentru ca e cam.....nu vreau sa mai zic. N-am nimic cu fanii Renault, dar nu te supara pe mine, capodopera nu e, Megane 3 da sunt perfect de acord.

YGD-sef 13-09-09 20:24

Quote:

Originally Posted by oMs^13 (Post 2635664)
E mai dragut decat x 6!Parerea mea!

De acord!;)

FloweRffs 13-09-09 20:31

Quote:

Originally Posted by oMs^13 (Post 2635664)
E mai dragut decat x 6!Parerea mea!

e mai de familie asta, parerea mea..

LAZ'u 13-09-09 20:34

e urat rau de tot!!! Pt prima data BMW ma dezamageste.

Gigis 13-09-09 21:10

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 2635634)
Destul de frumos dar se putea si mai bine :) nu e decat un x6 putin modificat :)

cam da...dar e interesant

xxdadixx 13-09-09 21:21

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2636196)
Modelele mai vechi īmi plac mai mult :D

Acesta e urāt rău! ;)

Care modele mai vechi? Si tu te uiti la poze si postezi?
Quote:

Nu mai este BMW ce a fost, GT-ul este urat si foarte sofisticat, ce o sa-i mai pice senzorii si toate prostiile de sisteme dupa 100.000 km. in colo:D. Respect Mercedes, noile lor modele sunt de exceptie, la preturi asemanatoare

Ai facut vre-un sondaj sa vezi cui ii pica senzorii mai des? Stiu si BMW-uri si Mercedesuri si as spune ca la mercedes pica mai des dar o mare parte din vina o au drumurile noastre de rahat.
Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 2636290)
La cat costa masina asta o iei doar ca e ceva practic nu? adica cari ceva cu ea, e ceva practicabil aceasta masina si toti ii spun ca e masina de lux, dar e ceva practic pentru omu de rand, bine ati spus-o mai e ca si cum ati spus ca e pentru oamenii de rand care vor ceva practic cum ar fi logan mcv la 10.000 de euro. Masina asta costa o gramada de bani si nu e ceva pratic asa...la banii aia, pentru banii aia trebuie sa arate si bine, sa fie si sigura, si sa sti pe ce ai dat banii.

De materiale si confort nu zici nimic? Putere? Dinamica? Optiuni? De unde stii ca nu e sigura? Cine si-o cumpara, sigur stie pentru ce da banii iar daca o sa te uiti "pe dincolo" o sa vezi cu ce se ocupa cei care isi cumpara BMW de nou, apoi fa o paralela intre ei si noi romanii.

PH86MIN 13-09-09 21:48

E oribila,e taiata cu toporul in stape,dupa ce ca se vrea a fi o masina spatioasa,spatiul de acces la portbagaj e de toata jena.

D.Y ¬ 13-09-09 21:59

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2636549)
Care modele mai vechi? Si tu te uiti la poze si postezi?

Modelele vechi de la bmw!!!

Tristann 13-09-09 22:26

nu stiu dc dar spatele imi aduce aminte de x6 este un fel de x6 dar cu garda mai mica la sol sau ce?

SpiriduS 13-09-09 23:15

arata bine, agresiv impunator astept prezentarea lui in showroom

krsN1 14-09-09 05:59

Exteriorul nu e cine stie ce, dar interiorul e criminal!. Eu cred ca o sa se vanda ca painea calda si asta :) .

pitic_wrc 14-09-09 07:13

seamana mult cu x6...:)

Ady4Bmw 14-09-09 08:45

Tot q o urma de indoiala a fost primit si X6 la lansare...dar uite k aqma..are parte de un succes neasteptat...
Km da....km seamana q X6...dar...poate va avea aceeasi soarta...xqm..e misto masina:)

D_M_X 14-09-09 08:59

CEA MAI URATA MASINA DE LA BMW...oribila. Interiorul mai salveaza putin dar exteriorul este oribil

marcionel 14-09-09 11:00

si eu cosider masina destul de urata..adica..nu are nici un scop din piata bine definit..parerea mea:D

ulyse 14-09-09 11:25

toate modelele astea noi de bmw sunt marfa rau mai ales la condus

Pardalian 14-09-09 13:01

Cea mai nereusita creatie a celor de la BMW. Pe locul 2 vine X6. E doar o parere personala asa ca nu imi sariti in cap.:rolleyes2

Cypos 14-09-09 13:30

Un BMW urat...dar urat! In fata imi seama cu un iepure :lol:(doar parerea mea) nu stiu ce vrea sa fie masina asta....

Claw166 14-09-09 13:38

nu`mi place ... o "imperechere" cu un rezultat prea familial pentru un BMW :(

UNLORD 14-09-09 16:34

Quote:

Nu mai este BMW ce a fost, GT-ul este urat si foarte sofisticat, ce o sa-i mai pice senzorii si toate prostiile de sisteme dupa 100.000 km. in colo:D. Respect Mercedes, noile lor modele sunt de exceptie, la preturi asemanatoare Mercedes mi se pare cea mai buna alegere, noul E este superb fata de GT-ul 5.

Este concurent pt R-klasse (aia chiar masina hidoasa), daca nu stiai. Viitorul 5 e gata la anul si probabil ca va sfarama concurentza cum a facut-o si actualul.

Quote:

Mercedes au ramas la principiile lor, au un design foarte frumos si elegant si nu mai sunt asa lente pe langa BMW cum erau in alte vremuri. Daca o tin tot asa cei de la BMW si nu fac o schimbare radicala nu ii vad bine deloc, nu toate BMW-urile noi sunt urate, au unele modele foarte frumoase si la locul lor, dar cu asemenea "bombe" de masini se duc inapoi rau de tot, imi pare rau, sunt un fan BMW insa incep sa-mi placa si Mercedesurile, nu-mi mai displac asa tare

"Ii mananca" si pe ei ca si pe Merc cu R-ul. Au supralicitat cu X6-le si uite ca a fost de bun augur si spera sa o repete si cu "chestia" asta. Iar despre principii la Merc ... ce parere ai de A/B - Klasse ? Unde e traditia tractiunii spate ? Sa nu mai spun ca sunt si f. slabe ca masini, si sunt Mercedes. R-klasse-le iti place ? Stiai ca CLC este un esec comercial ? Sa nu mai spun ca Audi i-au depasit la calitatea materialelor pe care le utilizeaza la interior.

Quote:

edit: spunea cineva pe pagina anterioara ca si Renault au modele urate, sa traga putin cu ochiul la noul Megane, noul Clio (nu ma refer la porcaria de Symbol) sau minunata Laguna coupe. Laguna coupe este o capodopera.

Laguna Coupe in orice test comparativ ia bataie de la concurenta (poate doar 407 Coupe e mai slab) , ce este asa de capodeopera ? iar Sedanul este gresit la design si e si un esec comercial de proportii.

The MIG 14-09-09 16:57

o masina urata..nu ocupa nici un segment de pe piata..

adrian nrg 14-09-09 18:16

iti dai seama ca mercedes sau audi nu o fi plin de tehnologie , numai bmw. pai daca nu stie lumea sa repare bmw si dacie sa repare mercedes ca sunt mai usor de reparat.nu iti place punct si gata.ce atata agitatie.daca nu merge o sa il scoata de pe piata si gata.parca dau astia de la bmw din banii nostri.acu nu stiu cu ce o afecta GT-ul , noua serie 5 care trebuie sa apara?poate o fi chiar mai misto ca mercedes... mie imi suna a fanatism dala nebun in care un model mai urat sau neinteles este atacat din toate partile de ceilalti fani ai altor companii...daia nu se cumpara bmw ca e urat

Geo_DXG 14-09-09 19:32

nu-mi prea place gen asta de masina, si sincer nu prea-mi seamana cu X6, dar motorul e fara comentarii

rekin 15-09-09 18:52

unde e seria 5 ul al acalumea:( e o masina de familie asta,sportivitatea a disparut,vor sa concureze cu cei de la mercedes cu clasa R?:( naspa

boy_wonder 16-09-09 11:49

21 Attachment(s)
Frankfurt 2009: BMW Seria 5 GT

Tristann 16-09-09 12:17

frumoasa bestie:))

YGD-sef 16-09-09 12:53

Araat mult mai bine ca un X6 ...de exemplu!;)

The MIG 16-09-09 13:03

cum am zis'o si in posturi anterioare..nu imi place deloc masina..nu stiu..nu ma atrage deloc..e un alt bmw in plus:(

TheReaper 16-09-09 13:07

spatele cel putin mi se pare oribil.

FloweRffs 16-09-09 13:18

Quote:

Originally Posted by TheReaper (Post 2644352)
spatele cel putin mi se pare oribil.

da, cam asa e!

slayersland 16-09-09 13:48

BMW va prezinta noul model: Hideous Hatch-Back.

Claw166 16-09-09 14:26

imi place mult brandul BMW , dar chestia asta nici nu se compara cu R-ul de la Mercedes ( in caz ca asta doreste ) ...

nokia3250 16-09-09 14:47

e o masina care in ciuda faptului k arata urat este mult mai frumoasa k X6 si X1 in materie de aspect acum performantele nu le stiu ... :) parerea mea

adrian78bmw 16-09-09 18:47

parca vad ca in realitate o sa arate mult mai bine...

Alex_D12 16-09-09 22:05

masina ideala de familie.... da' nu prea surprinde ..... e cam obisnuita :) ...... in afara de prototipuri nu mi se pare ca mai surprind cu ceva......

shu.lee 17-09-09 01:17

e la fel de urat ca data trecuta cand m-am uitat la el:)

danibavarezu 17-09-09 11:19

nu cred ca vor lasa asa tre sa iasa si berlina, ar fi tragic altfel .Strica toata traditia seriei 5

Strainger 25-09-09 21:50

eu is mai pe direct si spun "Cacaniu in dungi" un x5 botit din spate, fata si de sus!

All times are GMT +2. The time now is 15:45.

- Copyright 2026 4Tuning