![]() |
Re: Xsara VTR
1 Attachment(s)
uite si aici..... deci se poate cu conditia ca priza de aer din bara sa fie putin modificata
|
parerea mea o stii deja! o sustin in continuare!
ce imi arati tu este o masina de show. Daca asta iti propui si nuvei merge cu ea zi de zi....da , nu vei avea probleme....insa in cazul unei folosinte zilnice....in trafic greu, mai mult ca sigur vei fierbe motorul. acea perdea de aer care curgea pe motor avea si ea rolul ei. sa nu mi-o ei in nume de rau, e doar o parere personala. |
1 Attachment(s)
da ai dreptate ......insa eu cunosc pe cineva ....are un saxo masina de zi cu zi ...aceasi chestie aceasi capota acelasi stil ....nici o problema ....acum o sa vedem la vaara ce va fii ....
|
si la mine grila originala era acoperita am modificato si nici o diferenta,spor la treaba!
|
merci xerror...:D
|
4 Attachment(s)
avansam ......
|
Ambitios proiect, bafta maxima!!!
|
ricko dece te zgarcesti la poze?????:cry:
jantelllllllleeeeeeeee mahhhhh janteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:lol: |
3 Attachment(s)
azev a 225-45-16 pe spate si 205-45-16 fata..9j toate
|
merci radule
jantele albe sunt de vanzare ....8 milioane cu tot cu gume excelente 195.55.15 |
ashaaaaaaaaaa:shock:......despre asa ceva vb eu...8)
best xsara in ro fara comentariiiii! bafta multa in continuare;) |
mai am de mancat o paine pana acolo....dar este vreme bani sa fie:d
|
Foarte foarte tare arata masina ! Felicitari, abea astept sa o vad gata .
|
Ai niste jante belea... Doua cuvinte: MARI si LATE!
|
cunosc si eu senzatia:D ..
|
1 Attachment(s)
Super frumoasa masina si interesant proiect.
Intamplator am si eu tot un Xsara Coupe model 98, si m-ar interesa daca stii de unde pot cumpara sau cine imi poate face o prelungire bara ca cea din poza. Bafta cu proiectul |
posibil cei de la horgument tuning.ro sau am eu crissdesign arad?
|
sau se poate face ...vorbeste cu alexufo el se ocupa de masina mea si de lucrari in fibra...merci pt aprecieri
|
Quote:
DUB Style va fii :D ....joasa si lata ...aaaa am uitat sa precizez rotunda si clean :D |
noutatzi: masina a primit xenon si pe faza lunga 6000k plus capota finisata , data in spritzkit ,pregatita de vopsire.....mai avem de finisat haionul ......poze nu am facut ca nu am avut cu ce , s-a stricat aparatul foto....o sa incerc sa fac ceva poze azi...
|
Asa Ricko, bravo... Te misti rapid... Asteptam pozele!
|
2 Attachment(s)
..................
|
Frumos se lucreaza la CJ, felicitari arata mega bine, acum sa o si vopsesti ei aia e :-D
|
cred ca era mai bine daca nu faceai colturile alea la faruri.( parerea mea)
iar la haoin, vad niste gauri...sper ca vor fi acoperite tot cu fibra! arata in general bine, dar daca nu continui cu un kit pe masura ( bara f/s praguri....etc.) poate fi disproportionat look-ul la final. |
inca nu e gata ....la fatza mai trebuie rotunjite putin prelungirile, iar la haion...ce se vede este doar la stadiul de proiect inca, trebuie finisat pana aproape de vopsire iar apoi luat matrita dupa ce s'a facut pe haion ....ce este acum pe haion va fi luat jos pt ca este facut din fibra si foarte mult chit si este extrem de greu haionul ...la final va fi in totalitate din fibra
voi continua cu u kitt de bari si praguri ,insa deocamdata ...vreo 2 luni o sa fie doar capota si haionul ....greu cu finantele |
xsara asta o sa rupa..............:D
|
Quote:
si eu le-am facut pe rand..... succes insa la modificari. |
merci aiurica ......sa speram ca voi putea duce la capat proiectul asta ...e greu tare cu criza asta .....
masina a primit xenon si pe faza lunga ...:D LASER FRATE ....6000k |
2 Attachment(s)
....... pareri....?
|
doamneeeeeeeee ce tare poate sa fie:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
baga mare ricko vreau sa o vad asa!!!! |
arata bine, insa sa ai in calcul unde vei pune numarul.....
ca sa nu arate ca in pom! in rest, da-i bice....:lol: |
numaru o sa vina ingropat in bara.....cu lumina la el o sa fie ce trebe;)
|
Quote:
Baftă... |
frumos xsara este acesta :>
|
mult succes in continuare.
|
1 Attachment(s)
multumesc mult la toata lumea..postez un virtual ca sa va dati seama cum arata vopsit
|
Ai tras facelift la colega, baga mare, arata bestial, dup-aia nishte came...tare i-ar place la motor:d
|
3 Attachment(s)
cred ca i-ar place la motor ...dar la jantele mele ...9j nu prea cred ..oricum am in plan un compresor pe vara viitoare ..intre timp ceva poze de la hala......
|
Cāt de nervoasă este...
Arată bine lăsată aşa īn bot!... La haion ai mai lucrat? |
7 Attachment(s)
mai am putin de finisat si apoi sa ii fac matrita .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning