Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/124384-roman.html)

scturoag 21-06-09 12:47

Re: Roman

:lol::lol::lol:

zii baa .. ce goalfa are ?!? :D

26WRC 21-06-09 14:51

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2425116)
Ba si i-ai zis ca nu iei bacu ?

:lol::lol:wai asta vedem peste doua sapt:) cert eca tu esti corigent la mate:lol::lol::lol::lol::lol:

26WRC 21-06-09 14:55

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2425144)
:lol::lol::lol:

zii baa .. ce goalfa are ?!? :D

Golfa;) https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/62395-golf-3-93-1-4-my-super-golf/page-5.html

morpheusmaster 21-06-09 15:09

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2425116)
Ba si i-ai zis ca nu iei bacu ?

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) CAT AM PUTUT SA RAD :))

scturoag 21-06-09 15:16

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2425474)

Frumoas rau golfu' ... acu' imi imaginez cum se uitau romascanii :lol::lol:

26WRC 21-06-09 16:35

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2425501)
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) CAT AM PUTUT SA RAD :))

Bulangiule!

VladM 21-06-09 21:13

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2425686)
Bulangiule!

Corigenta se mai rezolva,vad eu ce fac,da tu ce faci cand ii zici lu maicata ca n-ai luat... si vara asta erau o gramada de intalniri...imi pare rau pentru tine...sincer

26WRC 21-06-09 21:39

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2426275)
Corigenta se mai rezolva,vad eu ce fac,da tu ce faci cand ii zici lu maicata ca n-ai luat... si vara asta erau o gramada de intalniri...imi pare rau pentru tine...sincer

:-j las'o moarta ca deja plictisim oamenii pe aici, merci pt incurajari oricum;)

morpheusmaster 21-06-09 21:55

Asta seara am mai vorbit cu inca 3 baieti care o sa fie prezenti vinerea viitoare la Kaufland. Au ceva de spus cu niste golfuri :)

stefan_88 21-06-09 22:00

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2426378)
Asta seara am mai vorbit cu inca 3 baieti care o sa fie prezenti vinerea viitoare la Kaufland. Au ceva de spus cu niste golfuri :)

Bine morph :).... hai sa vad putin mai multa organizare din partea voastra :). Si sa nu uitati sa faceti si voi niste poze la intalnire sa vedem si noi cu ce va laudati pe acolo :).

AlinutzuTNS 21-06-09 22:03

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2420688)
Bun , suntem doi ... si restu' ?!? ca tot ne facusem planuri ca in vara facem intalniri .. uite ca a venit vara .. si intalnirile nu's :| ...
hai fratilor ... ne vedem macar 30 de minute sau o ora mai vorbim si noi ceva sa facem si noi cate o intalnire ... Morf, 26 wrc , Adrian ,Alinutzu TNS , Ionutz17 , CristiG .... ce faceti ?!? ... ne vedem la ora 8-9 la Kaufland ?!

dragosh eu sunt la iasi mai am examene pana miercuri :( dupa ce o sa termin o sa vin si eu la intalniri;)

morpheusmaster 21-06-09 22:03

Vineri intre 8 si 9 ;) parcarea la Kaufland

AlinutzuTNS 21-06-09 22:08

ok 8 9 dim?
:|

stefan_88 21-06-09 22:20

In general intalnirile astea se tin seara ;). Dupa ce termina lumea cu serviciul , scoala etc etc . :) Deci in concluzie 8-9 seara . :)

AlinutzuTNS 21-06-09 22:22

am inteles:)))

scturoag 21-06-09 23:27

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2426407)
Bine morph :).... hai sa vad putin mai multa organizare din partea voastra :). Si sa nu uitati sa faceti si voi niste poze la intalnire sa vedem si noi cu ce va laudati pe acolo :).

Incetu' cu incetu' o sa ne organizam mai bine ... suntem la inceput ... sper ca vinerea viitoare sa facem o intalnire putin mai mare ... poate veniti si voi .. cei de la Piatra iar urmatoare vinere venim noi la Piatra :D

Quote:

Originally Posted by AlinutzuTNS (Post 2426413)
dragosh eu sunt la iasi mai am examene pana miercuri :( dupa ce o sa termin o sa vin si eu la intalniri;)

Pana miercuri ... oricum pana atunci nu cred ca vom mai face intalniri ... decat spontane ... de 2-3 oameni ... alea de "baza" is vinere pe la orele 8-9 la Kaufland... :D

AlinutzuTNS 21-06-09 23:35

ii bun sper sa termin si eu cu examenele astea ca m-am saturat mi-a trebuit medicina dentara :))) asta am primit

26WRC 26-06-09 17:38

se anunta careva intr'o ora juma la kauf?

morpheusmaster 26-06-09 22:45

Hai ca a fost frumos si in seara asta...puneti pozele alea la care am lucrat saptamana asta in photoshop...alea ma cu masinile noastre suprapuse in parcarea de la Kauf...hai Vladutz...stim ca poti :))

VladM 26-06-09 23:04

8 Attachment(s)
Pozele la care ne-am chinuit o gramada in Photoshop...esti multumit ali_ump ? Esti convins ca nu ne-am pus deacord sa mintim in grup ?:))

Ali_ump 26-06-09 23:09

Nu am spus ca ati mintit! O sa va aduceti aminte peste multa vreme de primele poze! Nu am spus chestia aia in ideea ca mintiti ca va intalniti!
Oricum va felicit! La mai multe !La mai mari! Daca va fi vointa din partea membrilor comunitatii de la Piatra va vom sprijini cu prezente cat mai dese! Spor la adunat oameni si mai ales masini frumoase, ca sunt cateva la Roman!

VladM 26-06-09 23:10

Oricum scuterul ala cu sticker "patru tiuning" face totu` :))

buddy_lexx 26-06-09 23:25

felicitari! vorba lui Ali_ump ... peste un timp o sa va apuce nostalgia uitandu`va la pozele astea de acum :) Succes in continuare!!

Sir-NyCkY 26-06-09 23:33

Ala din penultima poza banuiesc ca e Passatul lui Vlad :-) N'avea cum sa lipseasca el de la asa eveniment... :)) Frumoase jante :D

morpheusmaster 26-06-09 23:34

Quote:

Originally Posted by Sir-NyCkY (Post 2441072)
Ala din penultima poza banuiesc ca e Passatul lui Vlad :-) N'avea cum sa lipseasca el de la asa eveniment... :)) Frumoase jante :D

Te stim?

scturoag 27-06-09 03:31

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2440986)
Pozele la care ne-am chinuit o gramada in Photoshop...esti multumit ali_ump ? Esti convins ca nu ne-am pus deacord sa mintim in grup ?:))

Hai ma .. ce naiba ...ai pus poze cand dormeam pe motoreta ?!? :lol:

A 2-a intalnire .. a fost destul de tare ... ne-am adunat 3-4-5 ... la urma eram vreo 6-7 masini(si 2 motorete:lol:) ... 2-3 ture de oras .... frumos ...
sper ca data viitoare sa e strangem mai multi :D

Sir-NyCkY 27-06-09 11:25

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2441076)
Te stim?

Nu cred... Trebuie? Eu unul te cunosc doar asa... din vedere. Te'am vazut intr'o zi prin parcare pe la Fashion... Asta daca tu esti cel cu Fiatul alb... ca poate te confund. Si probabil ca o sa ne stim... dupa ce scap si eu de BAC. Eu sunt ala cu Dacia rosie cu jante albe, poate ca m'ai vazut intamplator, la cat de mic e orasul asta.... Inca mare lucru nu am facut la ea... doar mici retusuri acolo unde mai trebuia. Sa treaca examenele si ma pun pe treaba... sper :lol:

AlinutzuTNS 27-06-09 11:34

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2441343)
Hai ma .. ce naiba ...ai pus poze cand dormeam pe motoreta ?!? :lol:

A 2-a intalnire .. a fost destul de tare ... ne-am adunat 3-4-5 ... la urma eram vreo 6-7 masini(si 2 motorete:lol:) ... 2-3 ture de oras .... frumos ...
sper ca data viitoare sa e strangem mai multi :D

Vorbisem si cu Bodea sa vina si el dar nu cred ca a fost....si nici eu nu am mai venit pt ca eram terminat ca am avut un majorat...d akuma urmatoarea data... si cum ziceti voi "Asfalt Uscat":)):!:

scturoag 03-07-09 00:35

Baietiiiiiii ... floarea vietii .. spuneti-mi repede si degraba:lol: daca mergeti maine(vineri) la Piatra Neamt la intalnirea saptamanala ...
Suntem deja 2 care mergem ... 2 motorete ... eu cu a mea si Bogdanel cu kymco ...

morpheusmaster 03-07-09 13:49

Eu mas baga daca am cu cine...vorbim azi la 6.30 in parcare la Kaufland

scturoag 04-07-09 02:41

A fost frumos azi la Piatra :D
Postati careva pozele si filmele va roggg ... sunt nerabdator sa le vad :D

VladM 04-07-09 12:13

Da,a fost frumos,mai ales la intors...

scturoag 04-07-09 12:15

Morf , posteaza linku' unde pot gasi pozele si filmele de ieri :D:D:D

...Da Vladutz ... la intoarcere a fost frumos ... ca ai stat in portbagaj :lol::lol:

buddy_lexx 04-07-09 12:49

ati vazut ca se poate?:D eh acuma stiti cum sunt intalnirile din piatra neamt! va mai asteptam pe la noi ;)

Ali_ump 04-07-09 14:10

Io nu v-am vazut...la cata lume era.....

buddy_lexx 04-07-09 15:18

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2461257)

nici eu nu i`am vazut...:)) adik am vaz cum au venit..dar m`am luat cu vba si am uitat d ei

morpheusmaster 04-07-09 21:10

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2461257)

Better luck next time :)...Noi am venit...si cum in mare eram 5 oameni din care 2 membri NSL si 3 generali am ramas cu cei de la NSL (atat timp cat voi stati pe bisericute) :)...dar data viitoare ne combinam la cartele :))

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2461370)
nici eu nu i`am vazut...:)) adik am vaz cum au venit..dar m`am luat cu vba si am uitat d ei

Bravos natiune :) frumos spus...ai musafiri si uiti de ei...nu conteaza...eu am venit am salutat pe cine mai stiam (din Katana)...Alin tu nu stiu unde erai atunci...oricum...nu aveam sa dau noroc cu toata parcarea ca nu mai ajungeam nicaieri...

ASTEPT POZELE

26WRC 04-07-09 21:19

:pelvic_th

buddy_lexx 04-07-09 22:19

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2462055)
Better luck next time :)...Noi am venit...si cum in mare eram 5 oameni din care 2 membri NSL si 3 generali am ramas cu cei de la NSL (atat timp cat voi stati pe bisericute) :)...dar data viitoare ne combinam la cartele :))

Bravos natiune :) frumos spus...ai musafiri si uiti de ei...nu conteaza...eu am venit am salutat pe cine mai stiam (din Katana)...Alin tu nu stiu unde erai atunci...oricum...nu aveam sa dau noroc cu toata parcarea ca nu mai ajungeam nicaieri...

ASTEPT POZELE

ai vazut gresit.. nu`i vba de bisericute :D de mult s`a renuntat la treburile astea la intalniri!
noi cei de la katana ..am stat ceva timp separat ca am avut ceva de discutat intre noi legat de club dar dupa am stat la gramada!:D

scturoag 04-07-09 22:44

Am facut rost de cateva poze de la Piatra ... o sa le postez mai tarziu ... acum le downloadez :D

All times are GMT +2. The time now is 20:58.

- Copyright 2026 4Tuning