![]() |
Re: Roman
:lol::lol::lol:
zii baa .. ce goalfa are ?!? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Asta seara am mai vorbit cu inca 3 baieti care o sa fie prezenti vinerea viitoare la Kaufland. Au ceva de spus cu niste golfuri :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Vineri intre 8 si 9 ;) parcarea la Kaufland
|
ok 8 9 dim?
:| |
In general intalnirile astea se tin seara ;). Dupa ce termina lumea cu serviciul , scoala etc etc . :) Deci in concluzie 8-9 seara . :)
|
am inteles:)))
|
Quote:
Quote:
|
ii bun sper sa termin si eu cu examenele astea ca m-am saturat mi-a trebuit medicina dentara :))) asta am primit
|
se anunta careva intr'o ora juma la kauf?
|
Hai ca a fost frumos si in seara asta...puneti pozele alea la care am lucrat saptamana asta in photoshop...alea ma cu masinile noastre suprapuse in parcarea de la Kauf...hai Vladutz...stim ca poti :))
|
8 Attachment(s)
Pozele la care ne-am chinuit o gramada in Photoshop...esti multumit ali_ump ? Esti convins ca nu ne-am pus deacord sa mintim in grup ?:))
|
Nu am spus ca ati mintit! O sa va aduceti aminte peste multa vreme de primele poze! Nu am spus chestia aia in ideea ca mintiti ca va intalniti!
Oricum va felicit! La mai multe !La mai mari! Daca va fi vointa din partea membrilor comunitatii de la Piatra va vom sprijini cu prezente cat mai dese! Spor la adunat oameni si mai ales masini frumoase, ca sunt cateva la Roman! |
Oricum scuterul ala cu sticker "patru tiuning" face totu` :))
|
felicitari! vorba lui Ali_ump ... peste un timp o sa va apuce nostalgia uitandu`va la pozele astea de acum :) Succes in continuare!!
|
Ala din penultima poza banuiesc ca e Passatul lui Vlad :-) N'avea cum sa lipseasca el de la asa eveniment... :)) Frumoase jante :D
|
Quote:
|
Quote:
A 2-a intalnire .. a fost destul de tare ... ne-am adunat 3-4-5 ... la urma eram vreo 6-7 masini(si 2 motorete:lol:) ... 2-3 ture de oras .... frumos ... sper ca data viitoare sa e strangem mai multi :D |
Quote:
|
Quote:
|
Baietiiiiiii ... floarea vietii .. spuneti-mi repede si degraba:lol: daca mergeti maine(vineri) la Piatra Neamt la intalnirea saptamanala ...
Suntem deja 2 care mergem ... 2 motorete ... eu cu a mea si Bogdanel cu kymco ... |
Eu mas baga daca am cu cine...vorbim azi la 6.30 in parcare la Kaufland
|
A fost frumos azi la Piatra :D
Postati careva pozele si filmele va roggg ... sunt nerabdator sa le vad :D |
Da,a fost frumos,mai ales la intors...
|
Morf , posteaza linku' unde pot gasi pozele si filmele de ieri :D:D:D
...Da Vladutz ... la intoarcere a fost frumos ... ca ai stat in portbagaj :lol::lol: |
ati vazut ca se poate?:D eh acuma stiti cum sunt intalnirile din piatra neamt! va mai asteptam pe la noi ;)
|
Io nu v-am vazut...la cata lume era.....
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
ASTEPT POZELE |
:pelvic_th
|
Quote:
noi cei de la katana ..am stat ceva timp separat ca am avut ceva de discutat intre noi legat de club dar dupa am stat la gramada!:D |
Am facut rost de cateva poze de la Piatra ... o sa le postez mai tarziu ... acum le downloadez :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning