Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Armata Romana: secrete,tehnica militara,in WW1, WW2, etc. (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/124144-armata-romana-secrete-tehnica-militara-ww1-ww2-etc.html)

Champion 19-06-09 20:49

Re: Armata Romana: secrete,tehnica militara,in WW1, WW2, etc.

Ma, ganditi-va si voi un pic daca noi asa cu 50 de ani in urma cica avem cum ziceti voi tot felu de baze prin munti si suntem o tara de ***, americanii si rusii asa avansati in armata si tehnologie militara ce or avea?Credeti ca ei nu au baze deastea, cum ziceti voi ca avem?Acum o sa ziceti ca avem si noi ca is conduse de americani si nush ce, pai daca e asa de ce nu se prezinta si romanilor o armata mai avansata sa ridice moralul poporului cum fac americanii si celelalte tari "avansate" ?Chiar is curios Romania in caz de razboi cu ce se prezinta? Scot ei tehnologie avansata din munti sa o vada toata lumea, sa se stie peste tot in lume dupa si p**a secrete.

Dark Side 19-06-09 21:11

Eu cred ca nu ai inteles cum e treaba.
Acele baze nu sunt facute de noi.... Eu cel putin nu cunosc o tehnologie care sa foreze in munte fara sa faca vreo gaura de intrare. Ca mai apoi sa se faca colidoare lungi acoperite cu materiale necunoscute si mese de piatra de 2 metri cu touch screen.

Champion 19-06-09 23:26

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2421878)
Eu cred ca nu ai inteles cum e treaba.
Acele baze nu sunt facute de noi.... Eu cel putin nu cunosc o tehnologie care sa foreze in munte fara sa faca vreo gaura de intrare. Ca mai apoi sa se faca colidoare lungi acoperite cu materiale necunoscute si mese de piatra de 2 metri cu touch screen.

Pai ma daca bazele alea au fost facute de extraterestrii sau alte prostii de astea credeti ca aia ne ajuta pe noi in caz de razboi, cum zic unii pe aici ?

raman 19-06-09 23:46

Dacă le convine să populăm noi teritoriul ăsta mai degrabă decīt să vină alţii, atunci pot interveni.

Dark Side 19-06-09 23:50

Nu ne-ar ajuta. De fapt nu cred ca se stie sigur scopul construirii acelor "baze".

Champion 19-06-09 23:56

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2422234)
Nu ne-ar ajuta. De fapt nu cred ca se stie sigur scopul construirii acelor "baze".

Pai nu se stie sigur ca exista sau nu :)) voi credeti in toti paranoia vasile aia care simt campuri magnetice si tot felu de prostii?

Dark Side 20-06-09 00:43

Din pacate nu este posibil sa se dovedeasca exsistenta acestor baze dar campurile magnetice exsista,si mai exsista multe chestii pe care tu si nu numai tu le consideri SF. ;)

rebelfire 20-06-09 20:49

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2422345)
Din pacate nu este posibil sa se dovedeasca exsistenta acestor baze dar campurile magnetice exsista,si mai exsista multe chestii pe care tu si nu numai tu le consideri SF. ;)

Dark Side are dreptate desi e mai mic ca tine, pun pariu..toata lumea stie ca exista campuri magnetice, energii, etc, numai el nu stie..bai ce oameni..si traiesc..!in alta ordine de idei, exista ipoteze f serioase in sprijinul ipotezei ca AICI in Romania, acum niste mii de ani, s-a nascut civilizatia- vedeti Dacia preistorica" a lui Nicolae Densusianu , vedeti Paul Toncilescu..istorici, arheologi..vedeti ramasitele de la tartaria..cea mai veche scriere din lume, inaintea Sumer-ului..asa ca, daca mergem pe ipoteza ca ET au manipulat genetic rasa umana- ca prea au fost multe tipuri de hominizi..de la homo habilis la hopmo sapiens siu care au disparut brusc, dupa care aparea o rasa mai evoluata fiziologic si din punct de vedere al cutiei craniene.

Champion 21-06-09 08:31

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2422345)

Tu nu ai inteles, eu nu am zis ca nu cred in campurile magnetice pt ca alea chiar exista, NU cred in bazele astea de care tot vorbiti voi, si avioane care ies din munti si etc, pana nu se dovedeste existenta lor nu cred in niste paranoia vasile care simt campurile magnetice si tot felu de povesti de la batrani de acum 50 de ani care sigur is "inflorite", pt ca orice om cand are de spus o poveste o mai infloreste un pic si mai ales la 90 de ani sigur ei nu is aduc aminte concret ce au facut si vazut cand aveau 20 de ani, e normal sa-i credeti daca va sunt bunici, rude, vecini etc.Inca o data iti zic ca prima data nu m-ai inteles bine, eu nu am zis ca nu cred in campurile magnetice pt ca alea exista NU CRED in bazele alea din munti si lumea de sub pamant foarte avansata si etc de care se vorbeste pe aici si nu mai cred in aia care simt campurile magnetice si fantome si etc.Ai inteles acum ?:)

AAAAK 21-06-09 11:38

http://www.ziua.ro/display.php?data=...4-30&id=219852

All times are GMT +2. The time now is 01:00.

- Copyright 2026 4Tuning