![]() |
Re: Armata Romana: secrete,tehnica militara,in WW1, WW2, etc.
Ma, ganditi-va si voi un pic daca noi asa cu 50 de ani in urma cica avem cum ziceti voi tot felu de baze prin munti si suntem o tara de ***, americanii si rusii asa avansati in armata si tehnologie militara ce or avea?Credeti ca ei nu au baze deastea, cum ziceti voi ca avem?Acum o sa ziceti ca avem si noi ca is conduse de americani si nush ce, pai daca e asa de ce nu se prezinta si romanilor o armata mai avansata sa ridice moralul poporului cum fac americanii si celelalte tari "avansate" ?Chiar is curios Romania in caz de razboi cu ce se prezinta? Scot ei tehnologie avansata din munti sa o vada toata lumea, sa se stie peste tot in lume dupa si p**a secrete.
|
Eu cred ca nu ai inteles cum e treaba.
Acele baze nu sunt facute de noi.... Eu cel putin nu cunosc o tehnologie care sa foreze in munte fara sa faca vreo gaura de intrare. Ca mai apoi sa se faca colidoare lungi acoperite cu materiale necunoscute si mese de piatra de 2 metri cu touch screen. |
Quote:
|
Dacă le convine să populăm noi teritoriul ăsta mai degrabă decīt să vină alţii, atunci pot interveni.
|
Nu ne-ar ajuta. De fapt nu cred ca se stie sigur scopul construirii acelor "baze".
|
Quote:
|
Din pacate nu este posibil sa se dovedeasca exsistenta acestor baze dar campurile magnetice exsista,si mai exsista multe chestii pe care tu si nu numai tu le consideri SF. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:00. |
- Copyright 2026 4Tuning