![]() |
Re: E36 - 320i coupe MotorSport
Quote:
|
iese fratica...........incepe sa capete forma dorita inapoi!Tot asa inainte!FORTZA.............
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
cateva poze de la DRIFT OR GRIP II- KING OF EUROPE.. ALCANIZ SPANIA... ceva de ne nuitat.. castigatorul un bmw e36 M cel albastru din poze cu capota ridicata, locul 2 nissanul verde si locul 3 ursul mov cu motor M e36. condus de.o fata unguroaica! cum am mai zis ceva de ne uitat!
|
Quote:
|
Quote:
|
sunt show-uri misto.. dar cred k sunt si in romania super misto.. sper sa vad si ceva show-uri in ro..
|
show-uri ai sa vezi fratica ............dar iti garantez ca nu e aceeasi senzatie cum o ai cand le vezi cum le vezi acolo(cum ai aratat in poze) sau cum le mai vezi prin germania!Acolo viata curselor e ceva obisnuit....mergi intr-un cartier rezidential la ei si vezi 3 vecini.....unu are un Porsche 911 turbo...alaturi alt vecin cu un ///M 3 E36 turbo de vreo 670 de cai si alaturi de ei inca unu poate un turc cu un alt ///M dar urs bi-turbo si ala de vreo 500-600 de cai.Deci acolo intr-adevar vezi frumos.La noi e inceputul zic eu...oricum e bun.Mie imi ziceau baietii la care lucrez si fac sap de sap Germania......fratica....ai sa-ti schimbi parerea de ce vezi in romania cand dai de ce-i in germania.....ce e la noi o sa ti se para un nimic.fusesera la un authouse chiar acuma ultima data si pozase un E36 in 2 portiere cu aripi umflate pe spate si pe fata motor de 3000 Double VANOS de Z3 bi-turbo......670 de cai,roll-bar scaune sport de piele volan toate bataile deci era ceva de vis.omu mai avea niste preteni unu cu un ///M3 E36 decapotabil unu cu un 63 AMG tunat si altu cu un eclipse de vreo 400 de cai!Deci mna........inca n-am ajuns in germania dar presimt ca nu va fi bine pt mine........
|
da ma barosanule stiu ca ai dreptate doar k baietii din romanii nu dispun de banii suficienti ca si eu daca asi avea banii asi pune ce e mai scump si mai bun pe masina asi merge la show-uri si dupa aia direct la service dar lipsa de fondurii...
|
Quote:
|
CORECT.......aici va dau dreptate...........TRAIM IN ROMANIA..........in germania salariu e de minim 1500 euro pe luna si la noi daca ai 400 euro esti cel mai fericit om din lume!Aveti mare dreptate!Va salut si va respect!
...................FORTZA BMW................... |
yo dabia astept sa-mi strang piesele toate care am nevoie sa-i scot linia la loc la masina, oricat ai bate in ea nu iese... va salut si pote ne gasim o data cu masiniile..
|
Quote:
|
nu barosane mie i-mi trebuie capota, aripa,frontalul ala de tine radiatoarele si alea pe acolo, bara, proiectoare si nasu... masina am facut.o de mers pe strada.. mi-a facuto un baietas cum a putut.. am mai avut yo o bara normal un nas o aripa un pic stramba a indreptat capota dar nu iese oricat ai bate.. acuma am inceput sa stramg din piese si cand le am toate o completez k la carte si pote si ceva modificari.. pana atunci merg asa..
|
Quote:
|
pai vin in august pe 8 in romania.. o sa vad daca e vorbim! ms mult boss.ule!
|
Quote:
|
ok. mersi boss!!!
|
3 Attachment(s)
cam asa arata masia mea acuma.. :(
|
Hai ca a iesit binisor, dar am vazut ca ai un luft intre nas si bara in coltu din dreapta.... nu era inca reglata bara sau asa a ramas in urma accidentului? ai grija de ea
|
pleoapele alea sunt la ne la locul lor
|
Quote:
|
dar sunt foarte urate ca sa zic asa mai direct
sunt foarte ca nuca in perete nu au nicio treaba cu masina... sunt kitchoase |
Quote:
|
Quote:
|
dai frumos pleoapele jos
apoi cu smirghel fin, p1000-p2000-p3000, dai jos cu ce au fost lipite pleoapele, apoi matuiesti tot farul dai frumos o mana de lac si farurile vor arata ca din fabrica |
Quote:
|
nu iti rupi frate mainile, pana si o maimuta poate face ce am scris eu acolo
poate la lac sa pui pe cineva care se pricepe sa nu il scurga... |
Quote:
|
frumos ce sa m-ai vb.......iar interioru' e impecabil......bafta
|
Quote:
Mersi boss !!! |
Tu fa acolo ce zice baiatu, ca zice bine si nu mai comenta :lol: sau vrei sa vin eu pana in spania sa ti le fac cu mana mea ? :oops: hai apuca te serios de treaba ca tre sa arate pisica intr un mare fel!
|
Quote:
|
Sa dai un semn cand ajungi in tara sa te fac o bere
|
Quote:
|
Da ma, nu e problema, tu sa zici cand ajungi ca de restu ma ocup eu :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning