![]() |
Re: E36 - bmw-ul meu D U R
mi-a luat ceva timp sa citesc tot topicul,dar a meritat.ai o masina f frumoasa ,facuta cu bun gust.continua in stilul asta ca nu gresesti:D bafta in continuare!
|
Quote:
|
o intrebare am si eu:cum se numeste albastrul asta de il ai tu pe masina?
|
volan nu ti-ai mai gasit ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
niste stopuri pe led ar aranja-o si o toba cu 2 iesiri.
|
Foarte frumoasa culoarea si masina. Imi place ce s-a facut la ea pana acum, succes cu ea in continuare.
|
Foarte frumoasa este cam putin spus intradevar este o frumusete ,un singur lucru as schimba la masina asta si anume stopurile cred ca unele OEM ar arata mult mai bine ....felicitari oricum pentru masinuta !!!
|
am citit tot topicul asta si imi place tot ce ai facut pana acum:-)
intr-un timp vroiam si eu sa imi iau un bmw ca al tau dar am renuntat la ideea asta,acum vreau din nou,vad ca daca ai pasiune poti face o masina superba mult succes in continuare |
am postat la inceput cateva poze si cu interiorul,nu stiu daca le-ai vazut...se vad destul de bine dotarile,atat ca am mai pus un obc de 18 butoane cu maneta perfect functional fara check!(am pus si 2-poze facute in graba cu telefonul)! ca tot ai adus vorba de interior o sa vreau sa schimb tapiteria de pe plafon si de pe stalpi ca sa cam murdarit,iar langa trapa s-a dezlipit un pic!bafta![/QUOTE]
Citesc in acest post ca ai mai pus un obc(on board computer). Ok ma poti ajuta si pe mine in problema asta. Am si eu 2 BMW-uri E36. Unul 320i sedan si inca un 318is coupe. Nici unul din ele nu are on board computer. Intrebarea este: daca se poate pune asa ceva pe masina cum se face...ce obstacole o sa intampin...de ce componente am exact nevoie...Te rog ajuta-ma in problema asta....multzam:D Da-mi un mesaj... |
e foarte GRAV bmw ul , lasa-l cat de jos poti sa fie fortza :!
|
Quote:
da se poate!ai pm! |
e superba masina ta. nu sunt fan jante, folii, eleroane si "shpoilere", dar a ta e pur si simplu superba. foarte mult bun gust. sper sa o aduc si eu pe a mea sa arate macar pe jumatate ca a ta. numai bine!
|
Pe aici ce se mai aude?Nimic nou?Macar 2-3 poze acolo sa vedem si noi cum mai arata.:-)
|
Ce-mi place matza asta, parca e sora mai faina a masinii mele :)) Sper sa ajunga si a mea macar ca ea pe la anu. Din cate stiu.. anul asta nu i-a mai facut mari modificari, doar a avut grija de ea. Suficient si atat.
|
Quote:
Da sef da niste poze sa arunce si el sa mai vedem si noi frumusete de masina!:bunch::love: |
3 Attachment(s)
pai ce sa zic masina a primit niste ulei in cutie , o bara de rigidizare sparco si un set de roti de iarna de e46,cam atat deocamdata...
|
si un mic filmulet https://www.youtube.com/watch?v=DOVze5INtd4
|
Quote:
Deci se poate sef cu un filmulet acolo si pozici:D.Frumoasa tare a doua poza.Place la nebunie cum arata.Sa poarte sanatos coupe-ul bara, jantele si uleiul.:-) Ce-i mai place de-a latu in filmulet.:-) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
a venit mosu' ...:))
|
Quote:
Atunci iti urez sa ai parte de ''Sarbatori Galagioase" :lol: |
Quote:
Un an nou fericit si la cat mai multe cadouri de genu anu asta ca merita.:shock: |
un filmuletz de la joaca cu toba pusa https://www.youtube.com/watch?v=znYfP...&feature=feedu
|
misto ai pozitionat camera acolo :))
|
"Numai bine ca a venit si politia..." :))
|
Quote:
|
inca un filmuletz facut inainte sa imi fi pus toba https://www.youtube.com/watch?v=JKwRNaFTOdE
|
The wonders of RWD. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
masina a mai primit niste discuri ATE ,placute ATE ,bucsi bascula pline de M,filtru de aer MANN,filtru de benzina MANN ,xenon,cauciucuri 205/40/17 si 215/40/17....sper sa pun si o suspensie reglabila pe ea cat mai repede dar nu prea vreau sa ma arunc la ta-technix,jom si alte chinezarii
|
ce bine arata, mai ales culoarea! superb!
|
Deci cat de bine poate sa arate ...deja e fenomenala...mai ales in poza aia care e din spate cu rotile alea late...super..ai grija de ea ca e o bijuterie:-)
|
Deja e nesimtita de la spate :))
Ta-technix care se gasesc in Romania sunt fakeuri majoritatea, chiar nu se recomanda. :) |
trebuie sa vad ce fac daca pun suspensie ,ori renunt la garaj ori mai torn niste ciment sa urce mai usor ca deja cam imi atinge cand o bag in garaj...
un mic filmuletz https://www.youtube.com/watch?v=6-wV1NSKyRE |
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning