![]() |
Pacat ca era umed pe jos... :D
|
ba da asa multi?!?!?!? :shock: :shock: 8)
|
eu am numarat nu mai putin d 5 golf 5 gti
frumos,iar ce-i frumos si lui dumnezeu ii place salut initiativa speedline d a fi alaturi d noi la parada,la mai multe |
:wink: noua ne pare rau ca avem masinile la \"reparat\" dar pe viitor :D
|
1 Attachment(s)
Mie nu-mi pare rau ca am masina la \"reparat\". :twisted:
|
Baaaah, dar parada aia de masini ale unor anonimi cand trece si prin Constanta? Sa vada si ochii nostri masini tari ca pe aici lumea a trecut la tractoare si masini agricole :twisted: :twisted:
|
pai dak e asa,hai k vin eu cu tractourl meu...
kt e insamantarile bre? |
Re:
Quote:
|
am citit pe aici de dulap!!!! hmmm czr-ul nu cred ca e dulap ca daca e dulap loganul meu ce e ? parca asa se zicea la logan dulap pe roti!!! va rig sa nu va mai atribuiti porecle la masini care nu va apartin!! :lol: :lol: :lol:
a fost marfa sambata seara cand au venit FFFFFFF multe masini de odata bravo pentru organizare!!! si spirit de echipa !!!! tot inainte !!! |
v-am vazut prin oras si v-am urmarit un pic (B 40 UZY seria 5 negru), sunteti cam nehotarati totusi... dar e foarte tare ideea de grup si foarte placute plimbarile :)
|
Re:
Quote:
n cerem scuze pt discrepantele aparute in organizarea evenimentului,dar asa e cu plimbarile astea,mai raman unii fara benzina si tre sa realimenteze,de un avantaj pt cei k mine kre au consum doar d 13 la suta motorina :) |
Re:
Quote:
nu stiam cine esti .. :D acum stim :D |
Re:
Quote:
|
niste poze,filmulete ceva puneti?? :)
sunt super curios sa vad cum a iesit(again) ms :wink: |
5 Attachment(s)
cu filmele o sa mai dureze ... ceva ...
in schimb o sa pun 2-3 poze :) doar ca sa-ti poti face o idee ... |
bravo baieti...asa stil...asa prestanta.... 8)
|
Re:
Quote:
nota 10 fotografului pt poza Aiur3 |
oho .. and there`s more to come ... :D
|
Re:
Quote:
imi place la nebunie cum fuge de cur cand ii dai a 2-a .... :D nebunie de masina ! felicitari peste felicitari ! p.s: pozele-s nu-s facute de mine , sunt facute de un tip care nush cum a auns acolo , nush cine e .. cert e ca ... STIE sa faca poze ... traiasca trepiedu` |
EvLSant0S
Quote:
Poate stie sa le faca bine ca poate cu asta se ocupa.... LA POLITIA RUTIERA.... :lol: :lol: :lol: :lol: .....sa faca poze! Maine o sa vina shi \"negativul\" pozei... procesul verbal! :lol: :lol: :lol: Glumesc! Dar nu m-am putut abtzine! :lol: |
1 Attachment(s)
nu , venise cu cineva .... venise cu NOStim am impresia ,so .. daca apare ceva undeva si etc, stim cine ramane fara cap ...
nu , serios, tipu e fotograf amator mi se pare , o poza din seara aia .. |
Ducu, de la politie sigur nu sunt... ca aia pastreaza amintirile de la \"distractii\" pe video... poate ne dau si noua cateva din ele sa facem niste filmulete :lol:
|
Re:
Quote:
|
Ne-ai uitat santos ? :cry:
|
Nu, doamne fereste, si eu de abia astept sa le scot de pe caseta, doar ca .. o sa mai dureze nitzel ... :/
nu depinde de mine ... |
Super felicitari tipului pentru poze.....omu' e meserie...
Da' ce aparat a folosit ma? |
unu de gen 2000 si cva de iepuroi :shock: :shock: :shock:
|
CUM DAM DE ACEST PERSONAJ ??? mai exact, cum dam de fotograf ? :wink: va rog sa-mi spuneti
|
il cunosc eu pe un prieten de al lui ;)
|
Re:
Quote:
|
nebunule :P
da un buzz knd sunt p mess si iti zic :D |
am vorbit, am rezolvat, mersi Nostim :wink:
|
1 Attachment(s)
Daca tot nu a pus santos filmul ... mai pun eu unu .... aici era loc mai mare si puteam sa ma invart mai bine :D
|
Prea PREA PREA tare !!!!!!!!!! ALEA DA CERCURI ! ALEA CERCURI !!! bravo !! si taicamiu` stie d`astea :P :D
in leg. cu filmu` pe care o sa-l pun ... mai intarziem :) asteptam o ocazie mai speciala .. plus ca .. mai strangem material :) daca tot o dam ,macar s-o dam grav .. :) anyway ,sincere felicitari ptr filmuletz, atat ptr soundtrack cat si ptr ce-ai facut ... super tare ! pe mine ma luase ameteala la un mom. dat la taicamiu(czr) in masina , btw, am filmat la mare, am filmat la mare .... rodeo pe 4 roti .. doar ca ... rodeo pe 4 roti care trag toate :) quattro .. a fost super tare :) e filmat cu telu` ... :( |
Pai si eu am ametit putin ultima data ... nu mai vedeam f bine pe moment :lol: :lol:
Pai asteptam filmuletul ... si sper sa strangem si noi material ... cat mai mult si de calitate :) |
re
frumos,frumos
|
BRAVO BRAVO :peace:
CE frumos ii da omu ....mai ales ultima faza din film....se invartea in loc....tare de tot ....... :shock: :shock: |
scuze pt offtopic, dar imi poate spune si mie cineva cum se numeste melodia din soundtrack? pls
|
methodman & redman feat jonell - round and round
de pe coloana sonora de la how high |
Re: Acum 20 de minute.......
asa fel?? asa stil?? nu ne mai delectati cu ceva poze? ;) :P
|
All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2025 4Tuning