![]() |
Re: MISS 4TuningDAYS 2009
Quote:
...cu toate ca daca stau sa ma gandesc cu fetele astea frumoase e cam ca cu tuningul. Poti avea o masina care arata foarte bine stock si sa o faci praf incercand sa fii original si sa-i pui un eleron care nu i se potriveste, o aripioara de rechin pe acoperis... niste silicoane supradimensionate sau colagen/botox care o sa te faca sa arati ca Marinela Nitu etc. Nu mai pomenesc de atitudinea care te strica mai rau decat tot. |
slabut domnilor.. toate donsoarele frumoase au venit la salonul moto :mrhappy::mrhappy:
|
nu stiu pe ce principii voteaza unii, dar cred ca in unele cazuri s-a gresit enorm. sunt unele femei URATE rau si au voturi multe. probabil se voteaza ca la tzara: care pare cea mai ... usor de cumparat. Asta denota cata cultura si educatie au unii, nu mai vorbim de experienta.
Am votat-o pe prima si atat. Restul ... e CanCan .. bleah |
#1 Todica Simona F. Naturala
#1 Voicu Oana Prea Sexy nu vad nimic la morara voastra :| |
1. Dumitru Raluca
2. Moraru Lavinia 3. Tolbasu Alina 4. Apostu Elena Parerea mea proprie si personala :lol: pacat ca nu le-am putut vota pe toate (cu mici exceptii :-P) |
Nu vroiam sa votez dar am votat ca nu-mi place cine e pe primul loc pana acum :)
Muresan Veronica Calafeteanu Laura Schiopu Adina Breana Ioana |
am votat cateva domnisoare superbe...nu am votat-o pe domnisoara moraru lavinia...fiecare cu gusturile lui ;)
|
Dumitru Raluca
|
Cea mai finuta m-i se pare prima fata din pictoriale , Elena
|
Misto asa, au votat 5 insi iar voturile peste noapte cresc cu cateva zeci pt primul loc...
:suspiciou |
Quote:
|
Tolbasu Alina
|
Quote:
|
1-Popa Denisa-pe care o cunosc de knd era in liceu.......
2-Moraru Francesca 3-Schiopu Adina |
VOTAT: Tolbasu Alina :D
|
Prieteni un lucru e cert: avem cu ce. Sa nu se mai spuna ca nu avem fete frumoase.
Uite dovada!!!! |
intr`adevar , toate sunt frumoase :bunch::icon_kiss
|
Moraru Lavinia [vot]
|
Quote:
|
Votat ALINA TOLBASU..
|
votat!!!:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
Tolbasu Alina fara doar si poate... a fost cea mai cea :)
|
Apostu Elena
|
|
1 Attachment(s)
poza noua cu LAVINIA MORARU
|
buna poza :)
|
lavinia moraru cea mai buna dintre toate
|
si eu de abia astept finalul http://www.slatinaforum.ro/images/smilies/cheer.gif
|
7 Attachment(s)
Sa nu uitam de Alexandra :lol::lol::lol::love::love::love::woowoo::woowoo:
|
1 : Lavinia Moraru
2 : Iuliana Matei 3 : Apostu Elena 4 : Covrig Catalina 5 : Lazar Denisa Au fost puse in aceasta ordine dupa vestimentatie si stilul de prezentare...! |
am votat cu Moraru Lavinia pentru simplul fapt ca voi aveti atat ura pentru saraca fata care nu a gresti cu nimic si nu are nici o vina.
|
Quote:
|
Am votat Moraru Lavina.. the best :x... yuhuu :D
|
Nu inteleg agitatia asta cu votul miss 4t.de ce nu se stabileste ca 5 ani de acum incolo sa fie aceasi castigatoare,iar bataia sa fie pentru locul 2?
|
Votat toate. De ce? Pentru ca se poate :P si vreau sa fiu corect fata de toate, oricum se stie cine castiga
|
Sunt multe fete dragute....normal Romania le are pe toate.Iata votul meu pentru TUNINGVISION :Apostu Elena,Chivu Loredana,Draghici Maria Carmen,Dumitru Raluca,Iftimie Ana Maria,Lazar Denisa,Marchidan Alexandra,Moraru Francesca,Onesan Adriana,Patentasiu Mihaela,Schiopu Adina,Sora Raluca si Urucu Cristina.Multa bafta tuturor!
|
am votat Lavinia Moraru, sincer chiar merita sa fie Miss 4Tuning, e alegerea perfecta... plus ca e slatineanca de-a mea :P
|
My favorite is Grigore Alexandra !
You can watch the video in HD quality 4TUNING : https://www.youtube.com/watch?v=R15zKr3J9l8 Quote:
|
dar totusi nu uitati de alina... e superba... pare si femeie mai "luminata" la minte...
|
eu am zis, dar se sterg posturile.... daca nu s-ar tine cont de userii cu 0 posturi care , evident, nu fac parte din comunitate, rezultatele ar fii altele...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning