![]() |
Re: KATANA TEAM @ Iasi
Salut :)
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
James Blond fiind al doilea nume al meu , am facut rost de 2-3 poze a masinii lui Voodoo :twisted: |
Buna seara baieti.Ce mai faceti? am sa pun si eu niste poze cu masina mea.nu e chiar cine stie ce dar e a mea :d
|
Pune pune.... :)
|
Quote:
|
o sa ma alatur si eu dak ma primiti..
|
Quote:
|
Cand va intalniti , va rog sa discutati despre SUCEAVA de saptamana viitoare 25-26.
Poate reusiti sa veniti si noi speram sa ajungem cat mai multi. 25-26 iulie.... Iulius Mall Suceava.. impreuna cu clubul Crazy Drivers, Revlaco Motors (reprezentanta Toyota) si Fritz 4tuning... organizeaza Tuning show, Drift and Burnout Show si un concurs de indemanare ps. Te primim , nu asta e problema :) |
Quote:
Chiar azi am vorbit cu Magnito si mi-a spus ca o sa ni se alature. |
Sal baieti! Ce ziceti ne intalnim si noi un pic zilele astea??
|
Buna seara baiet...va multumesc pt primirea calduroasa:D
|
poze cu masinuta , nu ne-o arati si noua? :D
|
Buna seara baetzi!!!
In primul rand scuze pt pauza atat de lunga! 2 motive destul de intemeiate: 1. Masina mea sufera... cateva probleme: pompa de frana dusa si un burduf de planetara. si 2. multe multe planuri de nunta. Sper sa pot sa repar rabla mea si sa pot ajunge la intalniri. Cat despre Suceava, nu promit nimic. |
Stai linistit ca nici eu nu stau prea bine cu masina si nici cu permisu ...il am luat pe 2 luni :(. Dar daca o fi....ne intalnim fara masini ..Asta e!
|
Quote:
|
promit k maine am sa pun si poze cu masinutza mea... as pune acum dar trebe sa le mai micsorez k sunt cam mari si ocup 3 pagini:P
|
Neacordare de prioritate la trecerea de pietoni. Dar asta a fost de mult, din martie si am facut atunci contestatie si nimic....mi-a venit acu instiintare acasa ca tre sa il predau.
|
@volidu : Nasoala treaba :(
@magnito : Da un add la YM: stefan_piatraneamt |
Quote:
|
Quote:
Pune pune Magnito....poti sa pui una si cu permisu.. ca nah....nu se stie niciodata... Glumesc.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dar nah...e aiurea sa stii sa te plimbi prin tribunale.....stai la cozi...tre sa umbli printr-o groza de locuri ca sa te judeci cu ei. Nu-mi mai trebuie. Las...stau 2 luni pe tusa si gata. |
Quote:
|
Buna seara :) am terminat de modificat pozele :D..sunt kateva cu nubiras si una unde sunt eu si cu meganul lui frate-miu inainte sa aiba accident..
|
Nice, spor la modificat :)
ps. vezi ca are forumul UPLOAD pt poze : Go Advanced > ai mai jos apoi > Manage Attachments > Browse > Upload :) ca sa nu le mai urci pe alte forumuri, apoi aici. |
6 Attachment(s)
nu am stiut si de rubrica asta :)
|
Quote:
|
Baieti , ne intalnim si noi maine (pe 19) ?
|
Quote:
ora 19:00 rondu mare Ps: Incercati sa veniti toti sa vb de tricouri....daca vreti...... |
Quote:
|
O sa fiti surprinsi cu ce masina o sa vin:D
A mea e la doctor. Azi am dus-o. Sper sa se faca bine. |
salutare la toata lumea ... vin si eu maine la intalnire .. abia astept...
|
asteptam poze de la intalniri si povesti :D succes baieti !
Ps. v-am deschis sectiune si pe forumul nostru , vrem activitate si acolo ... KATANA TEAM @ IASI |
Quote:
|
Buna seara baieti. sper sa ajung si yo la intalnire am sa vin cu fratiorul meu.:P
|
Quote:
|
ce`mi place cand va activitate si ambitie :) faceti treaba baieti !
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning