![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
nu mi`ai rasp la mesaj...
|
Caline spune-mi si ti-o tai eu cu flexul toata:D, doar cat dureaza, scade si in greutate cu ocazia asta:lol::lol::lol:. Masina va suferii transfomari fata de varianta stoc in timp si eu cred ca va arata bine, doar is cu gura pe el.;)
|
fi rau BTL-ule fi cu gura pe el nul lasa sasi faca de cap fara voia ta.... da dak chiar vrei si insisti :)) te las sa bagi flexu in amea:D sa te razbuni
|
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Quote:
P.S. BTL-ul ii ca femeile numa tot bate din gura:lol:, de lucru mai greu ca ii ocupat cu lucru lui, asteptam sa vina concediu, daca are asa ceva:-P, el numa crede ca va arata bine, dar eu zic ca o sa iasa super, la el ii mai greu ca are de 2 ori mai multe usi ca mine:D |
Quote:
|
Quote:
|
E alegerea ta cum vrei s-o modifici!;)
|
Quote:
|
un pret...cam care ar fi?
|
Popa felicitari!!!! nu am dacie ...dar a ta si BTL-ul si mai greu vine si blondu din urma ...dar superbe !!! bafta in continuare
|
tot as patesc si eu,nici a mea nu trage daca ii foarte cald afara...seara parca intra ala cu coarne in ea...bafta cu lucrarea
|
diko si ruff-u :)) ma sti cine are voie aici numa asai ???? hai k facem exceptie acuma ms ms
|
ce ai amh :)) ce daca am ford?ha? nu te-am ajutat la matuit la a ta? iti bag 2 in coaste :))
|
gata fratzica intra la min si vb acul p ameu
;) cautama pacol |
2 Attachment(s)
Mersi RUF, ti-am zis ca o sa iasa ceva frumos din masina, din cate stiu si tie iti plac daciutzele:D
Evacuare directa drag racing style:lol: |
ma jur tu nu esti normal :))nici nu vreau sa vad cum ar suna :D tare frate
|
normal ca imi plac daciile :D cu toate ca nu am avut niciuna!!! bah blond eu vreau sa o aud cum suna :D:D:D:)) huhhh popasan abia astept sa o vad acu cum arata ca nu am mai vazut-o de ceva vreme:D
|
1 Attachment(s)
Doar nu credeti ca am pus pe masina numa teava aia la evacuare, acum este in curs de desfasurare un proiect de realizare a galeriei de evacuare, si am testat cum se aseaza flansa pe chiulasa si cum intra teava in gaurile in flansa, speram ca la final va arata cam cea din poza;) cu exceptia ca vreau sa o fac 4-2-1
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze cu niste jante intoarse:rolleyes2, care au doar 4,5J din pacate?
Ce jante ar da cel mai bine pe masina??? |
mah popasan.. vezi ca sunt coturi gata indoite sa nu te mai chinui tu sa indoi teava, sunt si de inox...
|
nush fratzica fiecare cu gustrile lui ar da bine si astea dar dak ar fi putin mai late ar fi ceva si io am pe acasa 4 jante intoarse in 4 prezoane r13 plm si nu am ce face cu ele nush p careva la care sa ii le \dam???
|
jantele alea sunt de vanzare?
|
da da intra la mine si le vezi p un vectra;)
|
nu alea...astea intoarse
|
da ma omule am 4 jante p 13 (intoarse) in 4 prezoane intra p blondu vxl si vezi acolo
|
Daca pot sa fac ceea ce doresc, o sa anunt daca is de vanzare cele 4 jante intoarse, + trei jante de 1301 si o jante Firestone model 1301 de 5J.
|
ca sa evitati supra incalzirea vara dc nu optati si la un radiator de ulei pt o racire si a uleiului sau macar mentinerea lui la o temperatura optima.radiatorul de ulei si flansa dupa blocul olcitului de la filtrul de ulei se potrivesc pe motorul de dacie si se monteaza destul de usor.va fii un necesar de 3 400 de grame de ulei in plus dar nu cred ca asta ar fi problema si o pompa de ulei cu debit marit.trebuie doar cineva destul de priceput pt asha ceva.
|
Quote:
Inca studiez problema cu privire la radiatorul de ulei, dar nu am avut ocazia sa dau peste o flansa sa ii pot face o copie, iar pompa de ulei normala de dacie nu cred ca face fata sa bage uleiul prin radiator si apoi prin filtru, de preferabil una cu debit marit (cel putin) sau una cu lobi (dar care este greu de gasit). |
totul e sa gasesti un olcit cu toate piesele la locul lor iar de acolo le iei p toate.iar pompa cu debit marit din cate stiu se gaseste si in magazin.are inscriptionata pe ea dm de la debit marit.
|
nu sunt chiar "plug and play" piesele...
pompa DM nu cred ca lipseste motoarelor 1.4 din fabrica....cred ca le-au indrodus la 1.3 palier mare |
felicitari pt masina in primu rand nu vreau sa intru ff mult in discutie , apropo nu o vopsesti
|
Quote:
|
am luat ITP ieri doamn multzam k mam scapat d umblat .... u inc e stare esti ??? ai fost l la RAR????
|
2 Attachment(s)
Quote:
Mii de multumiri distinsului domn care a alergat pe Dacia si care se gandeste sa mai zica si la altii din secrete si pentru cadoul pe care l-am primit azi:oops: |
le pui sus pe ea????:D
super frate |
misto volanul:) bara de cat e?
|
Quote:
|
cu jantele alea ce ai mai facut? sunt vopsite? te astept de 3 saptamani sa le pui pe masina sa le vada si ochiul meu cum arata:lol: ce iti ia asa de mult?
|
vezi u acuma cum se comporta cu bara :D kn o pui sus p ea???
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning