![]() |
Re: Meeting pentru posesorii de OPEL!!!
cum sa intimplat?
|
Am plecat noaptea pana la magazin non-stop, dupa paine si tigari si, pur si simplu am uitat de camere. Cand mi-am adus aminte a fost putin prea tarziu... ma gandeam eu ca imi vine ceva acasa... :)
|
nu esti singurul cind plec spre munte uit mereu de dn1 ala spurcat si mereu vine mosu cu cite o felicitare dar le inprasti pe la neamuri care stiu ca nu prea circula:)))
|
Intalnire Opel Arad - 10.01.2009 - Parcarea Plus (OMV) - ora 16.00
|
toti v-ati cam pricopsit cu amenzi de sarbatori vad ... si politaii astia in loc sa va anuleze amenda ... asa un mic cadou ... ei va rup portmoneele :)
|
mersi de instiintare, Lili...
Ovi, puteai sa ma anunti de topic ! :p:shock: |
scuze
|
h0rm0n, lasa scandalul ca e pe 3 topicuri de pe clubopel si pe un alt topic pe clubtigra. Deci stiai.
|
Quote:
|
In 24 dec Mos Craciun mi-a adus o poza scumpa :-P
|
1 Attachment(s)
Lili, stii ca nu te pot lasa singura... :D
Eu am primit-o in 23 dec. |
Stii ca eu defapt il urmaream pe cel din fata mea? Ca doar eram in coloana! Dar pare ca masina mea le-a fost mai draga :-P (si a lui Daci)
|
so porti sanatos felicitarea eu inca astept sa vina:))
|
Sa speram ca ai scapat, ca a trecut luna cadourilor. Iar pe viitor: grabeste-te incet in limitele vitezei legale! :lol:
|
sigur nu asa am patit aproape in fiecare an mosul vine mai tirziu la mine dar sigur vine ca am fost baiat cuminte:)))
|
9 Attachment(s)
Poze de la intalnirea de la Arad la care au fost invitati si prietenii nostri din Timisoara!
|
frumoase poze !
mai ales masina mea iasa in evidenta, in ultimu' rand ! PS: le vreau pe toate ! |
frumoase poze Lili! vad ca nu ai stat degeaba :)
|
Am mai spus-o si o repet: bravo, o intalnire ca la carte! :)
|
2 Attachment(s)
Dupa parerea mea o asemenea intalnire a mai fost atunci la Vinga, si tot Meeting Arad & Timisoara.
Sau din cauza ca a fost prima mea participare la intalnirile clubului, a ramas o amintire foarte placuta. Remember: |
Ovitzi.. pacat ca nu ai avut posibilitatea sa vii. Lili si atunci am fost multzi, dar nu ca si acuma :) a fost ceva de nedescris cand tot mai veneau masini. deja am fost vreo 20 si atunci or mai venit.. pfooai.. nice..
|
cred ca noi din TM, am umplut paharul ! :D:D
|
Da ai dreptate Brummy, chiar ca a fost o intalnire de nedescris. Imi inghetasera degetele facand poze, dar nu m-am oprit. H0rm0n la fel, cu stickerele!:lol:
Ma bucur ca ati venit cei din Timisolara. Multi? ... putini?... Dar buni!;) Cred ca totusi urmatoarele pot fi la fel, daca le anuntam din timp. Asa ca... pregatiti o parcare MARE pentru urmatoarea intalnire/ sedinta foto de la Timisoara! :lol: |
3 Attachment(s)
ma bag si io la intalnire ca e fain:D ma primiti?
|
darko, de intalnire puteai sa stii fara sa vrei ! nu ai avut chef.. recunoaste:evil::evil:
de mult era anuntata... si de primit, esti primit demult... |
scuze:), eu am pierdut notiunea timpului cu meetingurile, stii ca eu sunt mai uituc si mai cu program incarcat,altadata dami de stire pe mess ceva de genu .."maine la ora x e intalnire" si la fiecare instiintare ai un citro.;)
|
Iarta-l h0rm0n, ca baiatu' e intre Craciun si Revelion asa ca e de inteles.
|
nu am ce zice multe masini dar majoritatea opelurilor de familie adica simple:(
|
la voi calutii si tuningul sunt la putere, in schimb la noi prietenia e la putere ! (no offense)
|
nu ai zis bine:D eu prefer sa fie si pretenia si tuningu :D
|
Hai ca m-ai facut curioasa cu tuningul!
Unde iti pot vedea masina aici pe 4tuning? :D |
2 Attachment(s)
daca vb cu mine, nu e postat opelul meu pe 4tuning :),eventual pe clubopel il poti vedea,e simplu ,nu e incarcat cu toate zorzoanele, e doar uns putin cu alifii :),app BlackPearl frumoasa Tigroaica ai.
|
super astrutza.. oricum, cred ca am mai zis-o :) tre sa ne cunoastem la urmatoarea intalnire in timi
|
Da, imi place si mie mult. Imi plac jantele, intersante. Dar pozele nu sunt prea clare:twisted:... asa ca trebuie vazuta pe viu :lol:, la urmatoarea intalnire de la Timisoara!
Multumesc DarkXXX, ma bucur ca iti place Tigra mea :) |
Va multumesc de urari, la urmatorul meeting voi fii prezent si eu,desi masinile mele opel sunt la vanzare deoarece am nevoie urgenta de bani .Asta o spun cu parere de rau :)
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/104435-opel-kadett-opel-astra-gt.html |
|
hhaaaa cate tigre ,super:)
|
na k am ratato... akm am vzt... is din tm :(
|
cum aflu si eu de urmatorul meeting opel??? nu ma anunta si pe mine kreva??? id jeanlouisghanem id de mess. ms jean tm
|
In fiecare joi la ora 19 la Galeria 1 e un bar. Te asteptam acolo. Asta e doar inceputul... mai departe o sa aflii detalii despre vecinii din Arad sau chiar Festuri in toata tara.
Cel mai apropiat Fest Opel va fi in data 19-22 februarie la Brasov. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning