Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

AXEL_SS 08-12-06 15:06

Re: Intalniri Iasi!

Pot sa vin si eu? Dar cred ca vin pe jos:cry: e in service masina. Da-ti voi un mesaj pe messenger. Id: axelthequaker

vladutzz 09-12-06 01:29

Hehe...nou pe forum...vechi printre voi :lol:

Foarte frumoasa seara asta....tot tacamu` inclus
Distractzie, voie buna...rasete...putin frig...putzina aventura...ceva emotii (RZV e de vina)....

se pare ca de data asta am reushit sa ne adunam catziva....si a iesit ceva frumos.
au fost undeva la 20-30 de oameni(cred) si v`o 10-15 masini....
foarte frumos
ps. Crys, vladutzzzz, zyz....data viitoare cand se face..anutzatzi`ma si pe mine

slip 09-12-06 08:42

uai omule... data viitoare cand se face.. se anunta.. pe forum 1 data :D deci ai unde vedea :>
fii atent.. k data viitoare mergi cu altcineva.. k nu ai laudat shoferu :))) :lol: care a impins si la masina lu' Edy apropo... , :D esti bulangiu :D
zi tu..ai ceva de comentat la adresa soferitzei? :lol:

a iesit frumos ;) .. cat de curand speram sa ne revedem.. deocamdata nu ne uneshte zapada... dar cand da primul fulg de nea.. indiferent k e sf de sapt sau nu..tot ne adunam :lol:

hai..v-am salutat..numa bine...

bafta

acid 09-12-06 09:52

astept si eu pozele si filmuletzele. a fost beton aseara... am avut parte de toate, si cand ma gandesc ca era sa nu vin :D

ZyZ 09-12-06 10:44

Super. In primul rand multumesc lui Edi, Slip si celorlalti care mi-au fost asistenta tehnica. Mi-ati demonstrat inca o data ca suntem o echipa unita. Imi doresc sa fim asa si peste 10 ani.Salutari celor ce au venit si pe care n-am apucat sa-i cunosc. Cred ca a fost cea mai completa intalnire ever. Pacat ca la celalalt evenimentm de dupa poposirea in fundatie, nu au ajuns toti.

bakal 09-12-06 11:01

ce eviniment?

apropo, masina n-are nica, doar janta spate bptita, pe care o fac miercuri, ca atunci am programare.

bakal 09-12-06 11:02

aseara o fost misto. sa mai repetam, dar fara evenimente neplacute

vladutzz 09-12-06 14:11

traiasca shoferitza lu` zlip :Dnah..bun aja?:D
zyz..si eu tz`am fost asistentza tehnica...nominalizeaza`ma :P
si...sa facem treburile cu repetir
Slip.....eu crys si Magda am impins la mashina lu Edy....ca sa nu mai marai tu aiurea:lol: :lol:
ashtept si eu pozele
.VREAU SA FAC SCOALA DE SOFERI PE ZYZ =)))
(prietenii shtiu dc) :))

CRyS` 09-12-06 16:15

Hooo Hooo Hooo dragii mosului!

Da ce facetzi?Comentatzi?Sa va fie rusine :)

Bai...a fost cea mai tare intalnire "INCOGNITO"!Eu m`am simtzit super bine.Adrenalina la maxim si asta datorita lui Edy,care schimba la 7000 rpm si Costel care ne tot fugarea din spate!S U U U U U U U U P E R ! De laudat Coradoul si munca proprietarului!

Felicitari copii!

Va astept cu drag Vinerea viitoare la aceasi ora.... 8.30!

Nu pot sa urc pozele...nuj de ce!Le va urca RZV sau XEX! :P

ZyZ 09-12-06 17:04

Nu cred ca era Costel... >:)

CRyS` 09-12-06 17:11

Costel este tipu cu BC 29 TED!Era in urma lui dupa ce am trecut de semaforu de la Dacia Service!Am si pe film :D!

CRyS` 09-12-06 17:12

In seara asta se mai face ceva?Daca asa ne anuntzatzi si pe mine si Razvan....RZV!Sau iesim la un suc..film ceva?

Vladutzzz_sv 09-12-06 21:28

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 654175)

Va astept cu drag Vinerea viitoare la aceasi ora.... 8.30!

! :P

Ramane de acu in fiecare vineri la 8:30 si inca vreo una , 2 incognito in timpul saptamanii ? :)

vladutzz 10-12-06 02:38

votez vinerea seara 8.30

vladutzz 10-12-06 02:40

si daca tot se da double-posting...CRYS....foloseshte functzia edit..m`am saturat sa vad de 2-3 ori la rand mashina ta din semnatura/avatar:twisted:
nu mi`o lua`n nume de rau./..da` okii mei sufera

acid 10-12-06 11:00

Vinerea - 20:30 ! Ramane cum am stabilit. :D

bakal 10-12-06 11:02

Quote:

Originally Posted by vladutzz (Post 654846)
si daca tot se da double-posting...CRYS....foloseshte functzia edit..m`am saturat sa vad de 2-3 ori la rand mashina ta din semnatura/avatar:twisted:
nu mi`o lua`n nume de rau./..da` okii mei sufera

da fa-ti ma si tu semnatura asa. de libera expresie ai auzit? care sa ne fie noua trade-mark-ul daca nu masinile

mai usor cu comenteriile

CRyS` 10-12-06 12:16

Imi era greu Vlad...ca am eu folosesc functia QUICK REPLY! :P

Gata cu OFF`UL!

DISEARA CE FACEM?

slip 10-12-06 12:18

diseara... nu cred k iese mare lucru.. dar ne putem vedea la o cafea..ceva a? bun asa??
nu prea sta lumea .. iti dai seama..duminica seara... oboseala.. plictis..frig.. maine servici :(((( deci.. daca venim.. nu stam mult :lol:

v-am salutat

vladutzz 11-12-06 14:19

Quote:

Originally Posted by JUST_DO_IT
cu taximetristi e crima!nu toti ce e drept sunt unii super.chiar cedeaza si prioritatea....ma lasat sa trec.. :shock: ...am si prieteni la taxii jos palaria....dar orice padure are si uscaturi.....si mama ce am tras-o!!!!!!!!!!!
acu x ani elev la liceu clasa a 10-a eram pe trecerea de la biblioteca eminescu 8) spre rapa galbena pe pacurari,cam pe la jumate,a venit un taxi din copou cu viteza si in curba i s-a deschis o portiera care m-a lovit fix in spate, :? proiectandu-ma pe masina unui sofer nevinovat la semafor.....urmarea?o saptamana spitalizare,contuzii barbie,zgarieturi,taieturi,durere.. :cry: ...... :cry: ....... .......
:( unii taximetristi dauneaza grav sanatatii!!!!!! :(

MINTI DE`NGHEATZA APELE cu o nerusinare de nedescris !!!!!!! ;)

SEMAFOARELE de la BCU sunt montate de 2-3 ani incoace...asha ca..te rog reformuleaza povestea..poate o sa te creada cineva :evil:

>edit de pe forumu Amc Iasi

pt JUST DO IT... ma risc la o avertizare:rolleyes2
oameni buni...intrati si cititi !!
am o replica.... "ei cum,p*#a??"

JUST-DO-IT 11-12-06 15:00

fals vladutzz daca nu stii nu te baga,stii ca am avut probleme cu spatele 2 ani dupa aia?nu stii ....ca era semmafor sau nu... ideea era ca ala statea dc nu stiu,daca ajungeam sub o masina mergand nu stiu daca mai stateam acu de vb cu tine.....hei man eram clasa a 10!aveam cred 16 -17 ani daca nu gresesc........deci acu 10 ani.....la faza cu semaforul ai dreptate......imi amintesc ca sunt puse destul de recent..eram cat pe ce sa ajung sub cutit.....norocu meu ca nu s-a rupt de tot o bucata de vertebra,de la coloana...s-a fisurat doar.......

CRyS` 11-12-06 15:24

Va rog frumos I N C E T A T Z I!

Voi apela la AVERTISMENTE SI BANARI pt CEI CE MAI FAC OFF TOPIC!!!

acid 11-12-06 18:39

vineri nu vin.. e ziua madrei mele. face 18 ani :D. poate veniti si voi sa-i cantati un La multi ani din claxoane. glumesc. have fun !

CRyS` 11-12-06 18:47

Se face...La Multzi Ani De pe acuma!

bakal 11-12-06 19:29

hai ca el are scuza, dar sa dea dreacu' daca mai lipseste careva vineri.

JUST-DO-IT 11-12-06 19:35

yo vin si daca-s in toane bune poate dau si o bere/suc.....ca sa nu mai fie slip asa suparat pe mine....

slip 11-12-06 20:22

:))... doamne fereshte..cum sa fiu suparat pe tine?? :D stai calm.. erau niste schimburi de replici ;) nimic mai mult... nu pun eu la suflet kestiile astea ;)
prefer sa vorbesc.. chiar daca se supara unii pe mine.. .dar..e mai bine sa vorbesc clar.sa zic despre ce e vb.. decat sa vb pe la spate ;) asa k..oricand o sa am ceva de zis..o sa zic in fatza :D

numa bine.. bafta

JUST-DO-IT 11-12-06 20:29

sa stii ca si yo fac la fel....spun verde in fata ce am de zis....asa ca chiar daca nu esti suparat pe mine tot dau o bere/suc.......mere?

bakal 12-12-06 20:15

idee. crysty te provoc o liniuta cu masina mea teleghidata, si tu cu a ta. eu am o macheta de audi tt cabrio:D

asta vineri, cand ne intalnim ci totii.cine mai are, poate sa-si aduca masinutile sa ne jucam

corraptor_evo 12-12-06 20:25

RAZ, da ce? Te-ai cumintit? Cu masinutele la palat vrei acum? Nu mai vrei cu masinoaiele pe Bucium?
Eu imi aduc si-o barcuta (pentru bazinul de linga tun) si-un avionas cu guma...

CRyS` 12-12-06 20:34

Suntetzi belea...incerc sa o aduc..nu promit!Edi potzi trece in drumu tau spre Palat pe B`dul Tzutzora sa ma iei si pe mine :D

ZyZ 12-12-06 20:36

Vezi ca mi-ai promis si mie onoarea unei curse cu racheta co(s)mica (RC).

CRyS` 12-12-06 20:38

Conferinta pe YM acu....ZYZ baga mare...Eu ..Tu..Edi...Razvan!

bakal 12-12-06 21:17

nu m-am cumintit, ca o facem si pe aia, da sa nu mai fie polei.
da' p facem si cu alea mici, ca vreu sa-l bat pe crys

ZyZ 12-12-06 21:30

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 658423)
nu m-am cumintit, ca o facem si pe aia, da sa nu mai fie polei.
da' p facem si cu alea mici, ca vreu sa-l bat pe crys

Eu ma refeream sa ma dau cu Crys. Am gume prea proaste ca sa ma dau cu oricine. Da' ma dau si cu tine, nu-i bai.

bakal 12-12-06 21:33

m-am suparat. pai bine ma, e conferinta si eu nu pot intra? de ce? ce aveti cu mine?:(

sunt si eu online

sau ma rog eram

CRyS` 13-12-06 08:40

Erai on line..pe 4T!Restu dormeau..nuj!Edi nu raspundea...Doar ZyZ si intr`un final am plecat......la Ana!

bakal 13-12-06 10:16

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 658785)
Erai on line..pe 4T!Restu dormeau..nuj!Edi nu raspundea...Doar ZyZ si intr`un final am plecat......la Ana!

ai primit mesurile mele pe ym. si atunci era si tu erai, si zyzu era si edy.

bakal 13-12-06 10:17

Quote:

Originally Posted by r383l (Post 658442)
Eu ma refeream sa ma dau cu Crys. Am gume prea proaste ca sa ma dau cu oricine. Da' ma dau si cu tine, nu-i bai.

eu am audi tt, tu ce ai?:D

da si tu adresa ta de ym

CRyS` 14-12-06 09:08

Yahooooooooooooooooooooooooooo!Maine imi vine incarcatoru la masina si RC! Deci vin cu NIKO RS 540! Motor electric de 1 cal putere!Si daca am timp sa`l incarc la maxim...va rup rotzile!

All times are GMT +2. The time now is 00:40.

- Copyright 2026 4Tuning