![]() |
Re: Intalniri Iasi!
Pot sa vin si eu? Dar cred ca vin pe jos:cry: e in service masina. Da-ti voi un mesaj pe messenger. Id: axelthequaker
|
Hehe...nou pe forum...vechi printre voi :lol:
Foarte frumoasa seara asta....tot tacamu` inclus Distractzie, voie buna...rasete...putin frig...putzina aventura...ceva emotii (RZV e de vina).... se pare ca de data asta am reushit sa ne adunam catziva....si a iesit ceva frumos. au fost undeva la 20-30 de oameni(cred) si v`o 10-15 masini.... foarte frumos ps. Crys, vladutzzzz, zyz....data viitoare cand se face..anutzatzi`ma si pe mine |
uai omule... data viitoare cand se face.. se anunta.. pe forum 1 data :D deci ai unde vedea :>
fii atent.. k data viitoare mergi cu altcineva.. k nu ai laudat shoferu :))) :lol: care a impins si la masina lu' Edy apropo... , :D esti bulangiu :D zi tu..ai ceva de comentat la adresa soferitzei? :lol: a iesit frumos ;) .. cat de curand speram sa ne revedem.. deocamdata nu ne uneshte zapada... dar cand da primul fulg de nea.. indiferent k e sf de sapt sau nu..tot ne adunam :lol: hai..v-am salutat..numa bine... bafta |
astept si eu pozele si filmuletzele. a fost beton aseara... am avut parte de toate, si cand ma gandesc ca era sa nu vin :D
|
Super. In primul rand multumesc lui Edi, Slip si celorlalti care mi-au fost asistenta tehnica. Mi-ati demonstrat inca o data ca suntem o echipa unita. Imi doresc sa fim asa si peste 10 ani.Salutari celor ce au venit si pe care n-am apucat sa-i cunosc. Cred ca a fost cea mai completa intalnire ever. Pacat ca la celalalt evenimentm de dupa poposirea in fundatie, nu au ajuns toti.
|
ce eviniment?
apropo, masina n-are nica, doar janta spate bptita, pe care o fac miercuri, ca atunci am programare. |
aseara o fost misto. sa mai repetam, dar fara evenimente neplacute
|
traiasca shoferitza lu` zlip :Dnah..bun aja?:D
zyz..si eu tz`am fost asistentza tehnica...nominalizeaza`ma :P si...sa facem treburile cu repetir Slip.....eu crys si Magda am impins la mashina lu Edy....ca sa nu mai marai tu aiurea:lol: :lol: ashtept si eu pozele .VREAU SA FAC SCOALA DE SOFERI PE ZYZ =))) (prietenii shtiu dc) :)) |
Hooo Hooo Hooo dragii mosului!
Da ce facetzi?Comentatzi?Sa va fie rusine :) Bai...a fost cea mai tare intalnire "INCOGNITO"!Eu m`am simtzit super bine.Adrenalina la maxim si asta datorita lui Edy,care schimba la 7000 rpm si Costel care ne tot fugarea din spate!S U U U U U U U U P E R ! De laudat Coradoul si munca proprietarului! Felicitari copii! Va astept cu drag Vinerea viitoare la aceasi ora.... 8.30! Nu pot sa urc pozele...nuj de ce!Le va urca RZV sau XEX! :P |
Nu cred ca era Costel... >:)
|
Costel este tipu cu BC 29 TED!Era in urma lui dupa ce am trecut de semaforu de la Dacia Service!Am si pe film :D!
|
In seara asta se mai face ceva?Daca asa ne anuntzatzi si pe mine si Razvan....RZV!Sau iesim la un suc..film ceva?
|
Quote:
Ramane de acu in fiecare vineri la 8:30 si inca vreo una , 2 incognito in timpul saptamanii ? :) |
votez vinerea seara 8.30
|
si daca tot se da double-posting...CRYS....foloseshte functzia edit..m`am saturat sa vad de 2-3 ori la rand mashina ta din semnatura/avatar:twisted:
nu mi`o lua`n nume de rau./..da` okii mei sufera |
Vinerea - 20:30 ! Ramane cum am stabilit. :D
|
Quote:
mai usor cu comenteriile |
Imi era greu Vlad...ca am eu folosesc functia QUICK REPLY! :P
Gata cu OFF`UL! DISEARA CE FACEM? |
diseara... nu cred k iese mare lucru.. dar ne putem vedea la o cafea..ceva a? bun asa??
nu prea sta lumea .. iti dai seama..duminica seara... oboseala.. plictis..frig.. maine servici :(((( deci.. daca venim.. nu stam mult :lol: v-am salutat |
Quote:
MINTI DE`NGHEATZA APELE cu o nerusinare de nedescris !!!!!!! ;) SEMAFOARELE de la BCU sunt montate de 2-3 ani incoace...asha ca..te rog reformuleaza povestea..poate o sa te creada cineva :evil: >edit de pe forumu Amc Iasi pt JUST DO IT... ma risc la o avertizare:rolleyes2 oameni buni...intrati si cititi !! am o replica.... "ei cum,p*#a??" |
fals vladutzz daca nu stii nu te baga,stii ca am avut probleme cu spatele 2 ani dupa aia?nu stii ....ca era semmafor sau nu... ideea era ca ala statea dc nu stiu,daca ajungeam sub o masina mergand nu stiu daca mai stateam acu de vb cu tine.....hei man eram clasa a 10!aveam cred 16 -17 ani daca nu gresesc........deci acu 10 ani.....la faza cu semaforul ai dreptate......imi amintesc ca sunt puse destul de recent..eram cat pe ce sa ajung sub cutit.....norocu meu ca nu s-a rupt de tot o bucata de vertebra,de la coloana...s-a fisurat doar.......
|
Va rog frumos I N C E T A T Z I!
Voi apela la AVERTISMENTE SI BANARI pt CEI CE MAI FAC OFF TOPIC!!! |
vineri nu vin.. e ziua madrei mele. face 18 ani :D. poate veniti si voi sa-i cantati un La multi ani din claxoane. glumesc. have fun !
|
Se face...La Multzi Ani De pe acuma!
|
hai ca el are scuza, dar sa dea dreacu' daca mai lipseste careva vineri.
|
yo vin si daca-s in toane bune poate dau si o bere/suc.....ca sa nu mai fie slip asa suparat pe mine....
|
:))... doamne fereshte..cum sa fiu suparat pe tine?? :D stai calm.. erau niste schimburi de replici ;) nimic mai mult... nu pun eu la suflet kestiile astea ;)
prefer sa vorbesc.. chiar daca se supara unii pe mine.. .dar..e mai bine sa vorbesc clar.sa zic despre ce e vb.. decat sa vb pe la spate ;) asa k..oricand o sa am ceva de zis..o sa zic in fatza :D numa bine.. bafta |
sa stii ca si yo fac la fel....spun verde in fata ce am de zis....asa ca chiar daca nu esti suparat pe mine tot dau o bere/suc.......mere?
|
idee. crysty te provoc o liniuta cu masina mea teleghidata, si tu cu a ta. eu am o macheta de audi tt cabrio:D
asta vineri, cand ne intalnim ci totii.cine mai are, poate sa-si aduca masinutile sa ne jucam |
RAZ, da ce? Te-ai cumintit? Cu masinutele la palat vrei acum? Nu mai vrei cu masinoaiele pe Bucium?
Eu imi aduc si-o barcuta (pentru bazinul de linga tun) si-un avionas cu guma... |
Suntetzi belea...incerc sa o aduc..nu promit!Edi potzi trece in drumu tau spre Palat pe B`dul Tzutzora sa ma iei si pe mine :D
|
Vezi ca mi-ai promis si mie onoarea unei curse cu racheta co(s)mica (RC).
|
Conferinta pe YM acu....ZYZ baga mare...Eu ..Tu..Edi...Razvan!
|
nu m-am cumintit, ca o facem si pe aia, da sa nu mai fie polei.
da' p facem si cu alea mici, ca vreu sa-l bat pe crys |
Quote:
|
m-am suparat. pai bine ma, e conferinta si eu nu pot intra? de ce? ce aveti cu mine?:(
sunt si eu online sau ma rog eram |
Erai on line..pe 4T!Restu dormeau..nuj!Edi nu raspundea...Doar ZyZ si intr`un final am plecat......la Ana!
|
Quote:
|
Quote:
eu am audi tt, tu ce ai?:D da si tu adresa ta de ym |
Yahooooooooooooooooooooooooooo!Maine imi vine incarcatoru la masina si RC! Deci vin cu NIKO RS 540! Motor electric de 1 cal putere!Si daca am timp sa`l incarc la maxim...va rup rotzile!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning