![]() |
Re: Evacuari custom INOX
eu vreau o cireada de magari....adica o evacuare cap coada cu finala si catalizator sport pentru un ford ka:)
P.S la multi ani |
bun asa, o sa va sun zilele astea sa stabilim o intalnire de afaceri. maxim, am spus....si minim v6 :)
|
Va asteptam la estimari Gratuite, nu ezitati!:twisted:
|
2 Attachment(s)
salut , cat ma costa o evacuare pe 70 (teava goala din fata pana in spate...ar fi ideal totusi... catre spate sa ajunga la 65)
practic teava goala dreapta... cu 2 curbe :lol: vin eu cu un racord cred... in rest e ok ... uite o poza cu cea actuala |
Recomand garajul .. baieti de treaba, meseriasi si cel mai important cu preturi reale nu SF-uri ca prin alte parti .. La Multi Ani si bafta baieti ..
|
un UP de la mine ;) ..iaso la baieti!
|
3 Attachment(s)
salutare, o galerie copiata dupa lexmaul se poate face ? adica doar din poze
mentionez ca flansa de prindere pe chiloasa se foloseste de la serpii mei vechi (si ce o mai fi nevoie pe acolo) am atasat si cateva poze pt exemplu |
6 Attachment(s)
Multumim pentru vorbele bune:oops:.
Imi cer scuze pentru intarzieri, aveti pm fiecare. si o lucrare mai nou, din seria NOPTI ALBE NOI AVEM :-P(astra H, 1.8 140 cp ) |
evacuare cap coada adic si serpisori fara toba finala.. pt un daewoo cielo 1996 motor 1.5 benzina , cam la ce pret m-ar ajunge?
PS: vreau sa urle :D :))))) |
pentru un audi s3 sportback 2.0 T quattro o evacuare completa de la miltek la cat imi poti aduce.astept un pm.multumesc
|
serpisori pentru un calibra 2.0 16V 150 cai , la ce pret ar fi ? sunt din oradea. Serpisorii ma intereseaza mai mult
|
2 Attachment(s)
de azi ma numar si eu printre clienti multumiti de serviciile celor de la AllCustom.
respect baieti ne vedem pt urmatoarele modificari8) |
4 Attachment(s)
si de la mne continuarea pozelor ...Ford Ka
|
un up de la mine pt baieti, tre sa trec pe la voi cu down pipe-ul ala
|
sal,cat m-ar ajunge evacuare :scos catalizatorul,teava din turbina pana in capat?pentru un logan dci?
|
sal cind am fost eu atunci la voi puneati o suspensie la o dacie, frate zi-mi si mie o suspensi sport reglabila puteti sa imi puneti si mie si sa mi-o setati cit de jos posibil, daca da cit ma costa?
|
3 Attachment(s)
In curand poze cu un traseu cap - coada facut de minunatii oameni de la All custom pe un Ficat Bravo din 2008, momentan aveti un mic..."teaser":-P cu inceputul lucrarii.
Acel catalizator sport a reusit, pe langa un sunet sportiv, sa-mi stearga eroarea de lambda care deja ma innebunea!!!! Multumesc Tavy, Gabi si Tibi, super baieti, ii recomand cu incredere:-) |
salut pentru un logan 1.4 un traseu complet cam cat ma costa ?
|
salut.Pt un logan 16v cat m0ar duce evacuarea compreta???si cam cat ar costa si o finala(cu silecer) la voi?
|
Un pret sa-mi faci evacuarea dubla ( stanga dreapta ) la un audi a4 1.9 TDI avant ? din 2002
|
salut..o evacuare cap/coada, inclusiv galerie+catalizator, la un seat leon FR 2.0 TFSI 2008, 147 kw :?:
Multumesc! |
Re: Evacuari INOX, Trasee Intercooler etc.
1 Attachment(s)
SALUT. am o vectra b din cu un motor v6 2600cc. cat ma costa o evacuare completa de la serpi pana la finala cu tot cu ctalizator sport si in cat timp e realizabila?? finalele ma intereseaza sa fie cu tot cu site nu goale. aaaa evacuarea dubla
|
golf 1 1.6gti traseu complet?
|
salut.am un opel astra g 1.7dti 2001 si as vrea sa schimb tot traseu de evacuare (renuntare la catalizator si toba intermediara).cam la ce pret ar ajunge lucrarea.multumesc
|
Salut,la un clio rs 2.0 16V 2003 o evacuare de inox cat m-ar costa??momentan cat-ul e scos si e doar teava si o finala.
|
5 Attachment(s)
Alea sunt pozele facute after:>, acum postez eu poze facute before.
:twisted: Mentionez ca este doar segmentul dinaintea tobei MAGNAFLOW! |
sa-ti traiasca man masina...si evacuarea asta noua..:)) te ast pe mess cu un filmulet sa-mi arati si mie cum se aude toba...ca ti-am zis vreau si eu pe golf :* bafta felicitari
|
cred ca o sa va cer drepturi de autor pt numarul de inmatriculare. am glumit. abia acum am ajuns acasa la iasi. voi stiti de cand am plecat de la voi... aventuri, ce sa mai discutam. maine vine si un filmulet cu sound-ul. treba bine facuta. recomnad garajul potentialilor clienti. acuma mai ramane de vazut daca ma obisnuiesc cu zgomotul ca e cam galagioasa, fata de ce eram eu obisnuit. dar daca am rezistat atata timp de mers in continuu, rezist eu si de acuma incolo. bafta baieti.
|
scuze, trimisesem de 2 ori mesajul.
|
Quote:
|
salut. niste serpisori pt logan 1.6mpi 8v ? cam cat ar costa aproximativ ? stima
|
accelerator de gaze gasesc la voi?
|
salut ...man am si eu o problema..am id-ul lu tavy vorbim pe mess..dar n-a mai intart de mult! Am sie u un golf 4 si mi s-a spart toba am vb cu el despre asta..si vroiam sa stiu cand intra sa vb cu el de ce toba mi s-ar potrivi...motorizarea e mica 1.4 16v pls ast
|
Imi poti da un pret pt accelerator?imi trebuie mai mult pt sunet!
|
da multumesc am reusit sa iau legatura cu tavy si pe marti am sa vin la atelier ca sa vada despre ce este vorba..ca sa stim sigur problema! Da o astfel de toba mi-a recomandat acum sa vedem cand vin marti ! Mersi frumos
|
un pret aproximativ pentru o evacuare cap-coada pentru o Lancia Delta 1929 cmc turbods ? dar cu tot cu serpisori ?
|
Quote:
|
in legatura cu detaliile a mea are 80 HP si 172 Nm, 1929 cmc 4 cilindrii. poze nu stiu daca o sa reusesc sa fac , cel putin la serpi nu prea am cum ca sunt intr-o pozitie aiurea.cu prima ocazie cand gasesc un canal liber o sa revin si cu poze.
|
sal,pentru un bertone 2.0 turbo o evacuare cap coada...ma las pe mana voastra sa ma sfatuiti cum e mai bine sa o fac si un pret.
|
si un pret si pentru admisie completa cu intercooler,traseu,bov,scurtarea traseului filtru de aer,filtru,eliminarea tevii de fonta etc...fa-mi un pret si pentru evacuarea zisa de tine si pentru modoficarea admisiei.pretul poate il mai discutam daca le execut pe amadoua la voi,nu?:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning