![]() |
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
eu nu cred ca toate fetele isi iau` omoru` de la parintzi dak aud asta ... ca nu le convine e una da` totusi ...
tot nu tre` sa distrugi viatza unui om pt o asemenea chestie .. la un momendat tot trebuia sa se intample ... ca nu a fi virgina toata viatza .. asa ca trebuie inteles acest lucru` .. |
da ma da multi parinti au eterna conceptie cu noaptea nuntii...si n-ai ce sa le faci...
|
mda ... noaptea nuntzii .. asa era pe vremurile lor poate si au ramas cu conceptziile alea ..
si nu cred ca se pot schimba ... |
dak are 16 ani ai voie sa i-o tragi, s-a skimbat legislatia, nu-i pb
dak t acuza de viol, nu conteaza k are 17 sau 77 de ani, tot aceeasi infractiune e, doar k la minora ai circumstante agravante ;) |
si dak e pana acolo ... ce dovezi potzi aduce ca a fost viol .. sau a facut-o de placere ...
dak se trezeste numa` dupa cateva saptamani bune sa mearga la politzie sa reclame asa ceva ... zice ca urme nu mai are cum sa aiba ca a trecut deja prea mult timp ... si desi .. dak la momentu` ala ea o facut-o de placere ... dupa aia u nu potzi dovedi ca asa a fost sau nu ... e tot vorba ei contra tine ... si de obicei .. ele castiga .. |
dupa parerea mea astfel de cazuri ( te acuza fata de viol ca asa ii vine ei)se intampla mai mult pe la sat intre oameni dereglati la minte ...
si daca e sa te gandesti bine asa cum una spune ca ai violato la fel de bine una poate sa spuna"el ma violat" iar tu nici macar sa n-o cunosti./... sunt niste kacaturi aceste treburi ! iar un proces poate dura foarte mult si neconcluzionandu-se nik deseori, dar cu banii cheltuiti! |
si cu nervi ... si cu timp ... si cu multe batai de cap ... si poate cu imaginea sifonata ... and so on ...
|
bah da' cum atzi ajuns de la subiectul asta cu fete mai mari la viol k nu intzeleg ???
atzi deviat cam mult, nu?? |
da mah da si ele o cauta,de ex pe spate la c*r scrie F**k my a** sau ceva de genu asta(cunosc),deci e no comment..daca ea vrea e bine...daca nu vrea.....e de rau
in concluzie lasati minorele ca astea aduc belele....axati-va pe majore ca e mai bine:D Bafta |
Pai atunci... Si daca o fata te agatza si o punetzi din prima seara si a doua zi te trezesti cu politzia la usa, ce faci ???te-ai gandit la asta ??? Sunt in stare de asa ceva,asa k ce faci dak patzesti asta ?
|
Quote:
|
.......lasa k am auzit eu si de barbatzi care au zis k au fost violatzi de femei ......imagine femeia in spate http://www.abestweb.com/smilies/bates.gif :lol::lol:.....in fine cica lor nu le placea kat de idiot sa fii
|
Quote:
|
.....buhahahahhaahha :lol::lol::lol:pasta nu o auzisem funny orikum.....dak nu va mai place de ea sau sia puso cu altu nu mai conta k arata bine sunteti in stare sa spunezti k va violat ;)
|
Quote:
unde norocu asta pe mine de 3 blonde :) .. da fara pix ;) |
asta i-am si noi baietii la profa dar fara piX ... si cica profa tot nu am fi fost de acord! :) nu stie cu cine sta in clasa inseamna! :twisted: :twisted:
si la fete e valabil.. sa vina unu bun din telenovele... pfff nici nu mai discuta direct capul jos fundul in sus! :) |
da-le dreacu de telenovele...
pt manelistele alea ... sa vina gutza/copchilu' de tinichea... sa vezi ce ridica cwru :D |
nu conteaza ca e mai mare...ca e mai mica...important e sa va potriviti atat sufleteste cat si trupeste (bine bine...ideal...mai greu de indeplinit)
|
cam asa e ... dar sa aibe amandoi o varsta mai buna... adiac eu de ex nu suport sa vad o fata de cls a8a a9a cu unu de 19-20-21 ! ce plm relatie mai e si asta ma?! :))))) 2-3 ani max sa spunem ca merg dar prea multi strica... ! dar de ex ea sa aiba 27 el 33 nu zic nik pt ca sunt amandoi destul de maturi sa gandeasca! dar una de 15 ani ce masa gandeste asta ca nici nu stie pe ce lume traieste! :) :)
|
eu am ramas cu gura cascata...cand am auzit ca fosta mea prietena(de acum 1an, cand ea era a 12a, actualmente 19ani) se logodeste cu un tip pe care il stie de 3luni, tip care are 31ani. Nunta e stabilita peste 3luni.
mai zi ceva la asta.... |
da zic: E NEBUNA RAU FOSTA TA PRIETENA! si inca o data mustang are dreptate"aparentele inseala" ! :)))) nu cred ca te asteptai la asa ceva din partea ei nu? hmzzz... cred ca trebuie sa ma grabesc si sa nu=mi las jumatatea ca poate o pierd draq.. :) :)
|
clar ca nu ma asteptam la asa ceva, caci o stiam FOARTE BINE zic eu(stiam toate secretele ei, dar se pare ca nu tot ce a fost...mai este si acum)
de cand ne-am despartit, relatia s-a racit tare mult, desi uneori parea ca am ramas foarte buni amici, a schimbat vreo 6prieteni de atunci. zilele astea am tot incercat sa ii explic si sa o conving ca disperatul sa nu faca prostia de a se logodi, ca e prea devreme, ca mai are de experimentat, de gustat din viata(pana cand a terminat a 12a era virgina)....dar ea sustine ca EL e ACELA. Am incercat sa ii explic...ca daca El e alesul...atunci va fi aici si peste un an, si peste doi....si ca au toata viata inainte, dar degeaba... hai ca pe tip il inteleg...la 31ani nu mai ai timp de pierdut, trebuie sa isi lege viata de cineva...incetul cu incetul, femeile mai pentru el sunt ocupate deja, fiecare pe la casa ei, etc...dar daca stau sa ma gandesc...cat de greu am convins-o eu de unele lucruri...atunci cata abureala poate avea tipu` in el... |
si sa stii ca multi si multe se aseaza la casa lor pt ca nu vor sa ramana pe afara de tot! :) asa ca nu conteaza decat sa existe 2, o casa si 1 copil sa se numeasca si ei familie! nu cred cati se mai iubesc azi intr-o familie ca atunci cand s-au luat! dar de ce stau impreuna? fie pt copil daca au, fie ca daca se despart rar isi mai gasesc pe altcineva .. dar sunt si unii/unele care divorteaza si au noroc sa gaseascsa sau suporta sa stea alone! :) cam asa sta treaba!
|
eu am o tipa in clasa care umbla cu unu de 26 ani si in vara vroiau sa faca nunta...bine ca au rupt relatia la timp.Concluzia ca aia de varste mari care umbla cu pustoaice de liceu sunt prea inaptzi pt a-si gasi o fata de seama lor si astfel apeleaza la pustoaicele noatre naive,ele fiind fascinate de atata "maturitate" :D
|
asa spun si eu ca nu-s in stare sa-si gaseascsa ceva pe masura lor... dar cica ei urmaresc si prostii ca ele la o varsta mai pana in 17 sunt prostite mai usor! plm.. draq stie ce e in capul lor,dar nu cred ca il au astea care fac astfel de lucruri! :)
|
degeaba am incercat sa o aduc la realitate pe fosta mea...
sper ca...macar....sa fie fericita...sa nu aibe probleme! |
o colega de clasa(are 15 ani) s-a casatorit recent cu unu de 33 d ani kre are un fiu de 11 ani.deci ar putea sa-i fie frate...
acum nici nu mai vine la scoala. crazy b*tch's:-) |
lol... are voie la 15 ani sa faca lucrul asta...? si oricum un major nu are voie sa intretina relatii sexuale cu o minora doar daca se intampla cand sunt casatoriti sau nu stiu cum draq spuen legea... ne-a explicat la scoala dar cine e atent! :)
|
traim intr-o lume nebuna nebuna...
|
mai mare clar, ma abtin in a argumenta de ce nu mai mici , ma axez strict pe DE CE MAI MARI , eh se face ca duminica noaptea dupa .. multe discutii haioase, o intreb pe EA .. daca iese la o cafea, in speranta c`o sa-mi zica NU , si o sa-mi zica dar hai sn vdm maine(luni) asta ca sa castig timp/spatiu :D
asa... eh , surpriza, imi zice da, hai , so .. asa se face ca duminca(luni) la 01:30 noaptea.. eram in oras. . ma intalneam ptr prima oara cu ea, la cafea, si tot asa, bla bla bla, eh .. eu sa fac pe desteptu` cumpar cafeaua ei si etc, imi tranteste 3 texte in fatza de ma lasa lat.. :D intr-un final s-au baut 6 cafele .. 2 luate de mine, 2 de ea ...dupa care 1 fiecare :) la sf. imi zice, te rog frumos, de acum incolo , imi cumpar singura asa... ma jignesti cumparandu-mi cafeaua/sucu si etc. eu .. masca. . zic ... ok :D am plecat la 4 dimineata de acolo , urmand ca .. dupa cateva ore , mai exact la 14:30 sn vdm din nou :D a fost prea tare e la facultate :) etc foarte tare ! prima .. a mea, la facultate fiind,sper sa fie prima din .. seria lunga d tipe la facultate .. :D la care "visez" ah da, si mi-a zis ca sunt un pic mai matur decat se astepta sa fiu la varsta mea, atat ca .. "minte" cat si ca "infatisare" as da in orice secunda o relatie cu una mai mica .. cu una mai mare. . se merita |
Quote:
"m-am saturat sa tot vad bosorogi cu minore, ce o ard in fericiri, ea chiulind de la ore" :lol: @santos - U LUCKY BASTARD :twisted: :twisted: :twisted: |
primu lucru pe care il faci...hmm te duci la politie lamuresti treaba si dupa aia o cauti pe gajica si ii dai in gura ca pe viitor sa isi tina gura....io asa as face.........altu nu stiu ce ar face....:D
|
Quote:
eu am umblat cu pustoaice de 17-18 ani fara nici un stress nu stiu cum se face... dar astea mici taaare usor musca, si pica ;) oare asta sa fie motivul sau... sunt inapt sa-mi gasex pe cineva de varsta mea?;) |
pai...presupun ca tu stii cel mai bine
|
cred ca cea mai mare diferentza de varsta ... cand recent mi-o placut de una cu 3 ani jumate mai mica ca me ... :oops:
care mie mi se pare destul de mult la varsta asta ... mai incolo ... 3 ani jumate nu o sa fie asa mare lucru` ... |
exact asa am patit si eu,dar..s-a dovedit a fi un esec...,2 stupid 4 me.Intr-adevar cand tu o sa ai 21 si ea 18 merge,dar acum...nu prea
|
mda ... astea mici ... merita pastrate pt mai incolo ... ;) ;) ;)
|
Nu , de ce jigniti ? aiurea. ..
o EA la 15-16 ani ... nu prea stie ce vrea.. that`s all , intr-un tarziu afla, ideea e sa .. fii tu ala .. ca daca nu ... ai pus-o :) (caz valabil doar in conditiile in care ai pus suflet in relatie) altfel .. kkmak so .. mai usor cu criticile de genu ca.. nu prea isi au rostul .. in alta ordine de idei ,may i join the club ?! :D |
Quote:
|
si cand o sa ii vina mintea la cap ... se trezeste ca are si prunc ..
naspa ... si ala de 31 de ani ... amu` hapt de 15 ani si-o gasit ... putea si el incerca umpic mai bine ... si isi gasea macar una de 18 ani ... sau mai mult ... eu zic ca nici el nu`i tare copt la minte ... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning