Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

SFW 04-02-06 10:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Sfantul-Neo\"
Ghini ai.....care ma vine? SFW vii?

nope ... nu vin ... azi vin in bc da nu ajung ... dorm .... n-am dormit azi noapte ... am invatat .... si tot degeaba :( bag ce va in ea fac si in obiectele lor de *** :?

Sfantul-Neo 04-02-06 13:47

HADIIIIIIII BAAAAAAAAAAAA! :D

mertan 04-02-06 20:18

pot sa spun ca intalnirea de astazi a fost criminala, prea tare. am fost cu bun simtz. am avut ceva obstacole. da am stiut cum sa trecem peste ele cu ushurintza. :twisted:

Andr3i 04-02-06 20:30

Bravo! Sorry dar de abia la 16:00 am iesit de la examen :(

mertan 04-02-06 23:47

o oara aveai timp. adica pute-ai sa ajungi. in fine.

Sfantul-Neo 05-02-06 00:00

eh...mai e si o sambata viitoare...sper sa fie lumina :D a fost frumos...ca nici odata ... maine (duminca) tre sa ma duc cu VIP pana la botosani....

SFW 05-02-06 00:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"

examenul era dat la galati :)

eu m-am trezit pe la vreo 7, imi pare rau dar eram mult prea obosit.

Andr3i 05-02-06 01:19

Re:

Quote:

Ce tare esti tu ma mertane sa mor yo. Ies de la examen la ora 4:00PM si apoi vin pana la Bacau intr-o ora (fac 180 de km intr-o ora). Mai speedy gonzales, inca nu am experienta ta la condus... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EuGenius 05-02-06 20:05

a fost super tare...pacat ca nu au fost shi masinile mai bengoase cu posesorii lor..am spus pe ceva pe topicul cu filme shi poze..nu am vrut sa jjignesc pe nimeni ci doar sa arat ca se poate chiar shi cu 8 masini..shi pe intuneric shi cu garda in imprejurimi
va asteptam pe toti absentii de tura asta

Sfantul-Neo 05-02-06 20:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Andr3i\"
Quote:

Mai speedy gonzales, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha Ha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aleks 06-02-06 00:39

am tot stat eu deoparte...
dar am sa va reamintesc o kestie... unii stiu, unii nici n-au auzit...
in principiu liniutele se dau ziua....
se inchid geamurile, se opreste muzica, se da jos din masina tot ( roata de rezerva, bagaje, etc ) se opreste aerul conditionat, farurile, proiectoarele, ma rog, orice consumator suplimentar, se dau jos femeia si prietenii din masina, se pleaca fara scartait de roti ( pierzi aderenta si secunde importante,se schimba vitezele la turatia optima, nu pe rosu, sunt cateva chestiuni elementare, pe care unii le ignora total, si se mira ca sunt facuti de masini mult mai slabe...
eu sper sincer sa ne intalnim la legale, sa vedeti cum se fac intrecerile adevarate, sa va inscrieti acolo, sa capatati experianta, si apoi sa vedeti cum o sa va descurcati si in trafic...
va doresc toate bune, si un trafic linistit...
p.s.: sper ca nu am jignit pe nimeni, doar ca am ceva mai multa experienta in cursele legale...

Andr3i 08-02-06 11:21

Ok, urmatoarea intalnire pe 11 Februarie.

Ora 17:00 ca de obicei. Tot la stadion ne intalnim si de acolo decidem?

Eu vin! Cine mai vine?

aleks 08-02-06 11:28

eu lucrez, dar sper sa termin pana atunci si sa ajung sa ne jucam putin :lol:

DASCALUGABRIEL 08-02-06 11:29

daca va fi ceva mai cald afara si o sa am fonduri cred ca o sa vin si eu.dar nu stiu sigur!

SFW 08-02-06 11:29

Si eu cred ca ajung pana la urma saptamana asta.
:D

Zerofast 08-02-06 11:44

mertan nu vine de data asta :cry:

Sfantul-Neo 08-02-06 12:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Si eu cred ca ajung pana la urma saptamana asta.
:D

:drunk: :dance: :dance: :dance: :drunk:

cristi_407 08-02-06 13:28

Si eu vin.. :P

Andr3i 08-02-06 13:45

SFW apare, va zic eu, asta lucreaza in stil Anonymous :lol: :lol:

Sfantul-Neo 08-02-06 14:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_407\"
Si eu vin.. :P

Aleiii se aduna gasca....am la ce saliva :D :dance: :dance: :dance: :peace: :pelvic_th

SFW 08-02-06 15:22

Care anonymous? asa fel? asa stil? asa SFW? :lol:

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

silviu_tun 08-02-06 16:28

cred ca am sa ajung si eu

Andr3i 08-02-06 17:54

Ok good, cine mai ajunge?

aleks 09-02-06 11:55

e mai cald si am kef de show, sper sa nu stau la munk mai tarziu d 5 :roll:

marius_lox 09-02-06 18:51

intalnirea va fi tot la ora 17 sau mai tarziu?nu e cam devreme? as vrea sa vin si eu, dar la ora aia sigur nu ajung :cry: :(

Sfantul-Neo 09-02-06 19:04

Eu sunt dispus sa vin oricand..mie indiferent...numai sa fie! :D

LE: S-ar putea sa avem o surpriza....se anuntza fulguiala mare...cica in ardeal a facut prapad...!

xBoGDaNx 09-02-06 21:53

s-au indeplinit rugaciunile lui andrei :lol:

Andr3i 09-02-06 22:46

Ningeeee.... Ningeeee.... Fulgi de zapada pe casa, pe-afara... pe strada ninge meereeeuu.... Era un cantec de genu asta :peace:

Imi pare bine pentru intalnire ca e zapada dar maine plec la Bucuresti si apoi la Galati si e cam nashpa :(

Sfantul-Neo 09-02-06 22:54

Si adika nu vii?

cristi_407 09-02-06 23:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Sfantul-Neo\"
Si adika nu vii?

Nu vine.. :ashamed:

Andr3i 10-02-06 00:18

Cine a zis ma ca nu vin! VIN! Eu am la 12:00 examen Sambata, pana la 2:00 si apoi ajung eu in 3 ore la Bacau. Poate intarzii 20-30 de min maxim :D

cristi_407 10-02-06 07:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Andr3i\"
Cine a zis ma ca nu vin! VIN! Eu am la 12:00 examen Sambata, pana la 2:00 si apoi ajung eu in 3 ore la Bacau. Poate intarzii 20-30 de min maxim :D

:peace:
Ai grija ce e greu drumul..Drive safely..

Sfantul-Neo 11-02-06 19:04

A fost dragutz la intalnire...s-a filmat mult...s-a facut ceva show (Sfw) ... mere la film :D ! dar....parca tot la linie e mai cu ...adrenalina! :D

SFW 11-02-06 21:36

10x Neo :oops:

Am si eu o rugaminte. De acum va rog ca cel ales de cel ce va face cerculete, burnouturi sau alte chestii, sa aiba prioritate la filmare, adik sa fie lasat in fata, sa nu se bage nimeni in fata lui pt ca pana la urma omul care se da, nu isi strica masina (ca tot se strica in timp ceva) ca dupa cand vede filmuletul sa vada pe jumate (la mine cam la un sfert, a 2 oara cand m-am dat) spatele cuiva.

Nu am spus nici eu inainte sa ma dau: vedeti lasati-l pe ionut sa filmeze si nu va bagati in fata lui, dar oricum cred ca s-a vazut cat de cat ca i-am dat lui camera.

Si oricum filmele tot o sa le pun pe net, asa ca alta idee ar fi prioritatea camerelor video in fata aparatelor foto ce filmeaza (calitatea superioar)

Sper ca nu o ia nimeni personal, pt ca nu am spus-o cu rautate dar e putin enervant sa ajungi acasa, sa bagi si tu pe televizor, sa vrei sa vezi cum arata pe altii cand tu te-ai invartit pana ai ametit :) si sa vezi la un moment dat spatele unuia care iti acopera masina.

10x. Mi-a placut intalnirea. sa ma scuzati ca am lipsit in ultimul timp dar sesiunea asta .... :shock: :D

PS: VALI CE-AI PIERDUT... sa vezi ce cerculete stie sa faca fratele tau .... :lol: :lol: :lol:

Acc3l3ratoR 11-02-06 22:21

:( pacat ca n-am putut sta si eu pana la sfarsit....
Eu din pacate eram in trecere... :oops:

Pacat... sper sa puneti cat mai repede pozele si filmele alea ... sa le vad si eu :!:

Sfantul-Neo 11-02-06 22:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
10x Neo :oops:

Am si eu o rugaminte. De acum va rog ca cel ales de cel ce va face cerculete, burnouturi sau alte chestii, sa aiba prioritate la filmare, adik sa fie lasat in fata, sa nu se bage nimeni in fata lui pt ca pana la urma omul care se da, nu isi strica masina (ca tot se strica in timp ceva) ca dupa cand vede filmuletul sa vada pe jumate (la mine cam la un sfert, a 2 oara cand m-am dat) spatele cuiva.

Nu am spus nici eu inainte sa ma dau: vedeti lasati-l pe ionut sa filmeze si nu va bagati in fata lui, dar oricum cred ca s-a vazut cat de cat ca i-am dat lui camera.

Si oricum filmele tot o sa le pun pe net, asa ca alta idee ar fi prioritatea camerelor video in fata aparatelor foto ce filmeaza (calitatea superioar)

Sper ca nu o ia nimeni personal, pt ca nu am spus-o cu rautate dar e putin enervant sa ajungi acasa, sa bagi si tu pe televizor, sa vrei sa vezi cum arata pe altii cand tu te-ai invartit pana ai ametit :) si sa vezi la un moment dat spatele unuia care iti acopera masina.

10x. Mi-a placut intalnirea. sa ma scuzati ca am lipsit in ultimul timp dar sesiunea asta .... :shock: :D

PS: VALI CE-AI PIERDUT... sa vezi ce cerculete stie sa faca fratele tau .... :lol: :lol: :lol:

Da le era cam frica se apropie de masinile care zburdau pe coclauri... in seara sta termin filmu care era pe jumate....pe la 1 cred ca e gata...

mertan 11-02-06 22:39

ce sa zic despre intalnirea asta? :oops: :oops: :oops: asteptati. show-ul deabia acuma incepe. cine stie despre ce vb eu. stie.

Sfantul-Neo 11-02-06 22:41

SFW cum intru si eu in posesia filmelor filmate cu camera ta? e pt film...

mertan 11-02-06 22:42

probabil ca ati vazut ca am stat mai retras. nu ma ambalam peacolo ca o sticla de pepsi. pur si simplu nu are rost. va urez bafta deacum incolo la inalnirile voastre. sa aveti succes, si la cat mai mult show. poate o sa ne mai vedem. si nu imi place sa fie churchs.

mertan 11-02-06 22:49

cum ama venit m-am instalat intr-un loc frumos. retras. f misto loc. si priveam asha. imi faceam o idee asha de ansamblu. eu acolo eram stafie. parca nici nu existam. in fine. nu mai comentez. peste ceva vreme am sa fac ceva super frumos pt bacau.

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning