![]() |
Re: E36 - Going wild..
6 Attachment(s)
Quote:
Esti multumit de suspensie? :-P Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Abia astept sa fie facelift 8) |
un balon mai micut n`ar merge pe spate? :)
oricum , masina e foarte frumoasa , brock b1 looks good on a pussy :D |
omu cu sosete si in slapi langa bmw :lol: misto tare poza
faina masinuta ;) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Poze momentan cu telefonul, urmeaza cu camera... Trebuie vopsit+lacuit + s.a.m.d |
:)) si eu tre sa trag de ale mele da a inceput sa imi placa sa se auda scartzo scartzo :))
|
Da, au iesit foarte bine aripile. ;)
|
3 Attachment(s)
Quote:
Am montat si grila facelift :-P , peste noapte a intinerit pisica :lol::lol::lol: poze momentan cu telefonul , pe maine sper ca ii fac niste poze cu camera ;) |
Arata mai bine asa.Narile sunt vopsite?Puteai sa le colantezi cu folie carbon 3D.
|
Quote:
P.S: Merita o sesiune foto profi:!: |
Frumos frumos Sedan-ul!!!!!!
|
10 Attachment(s)
Quote:
Sunt vopsite , nu prea imi place carbonul ...:???: mai vedem;) Quote:
Quote:
|
11 Attachment(s)
poze din timpul modificarilor :D:D:D , + masina va primi si eleron care trebuie pus :D
|
Cineva a revenit in forta!!! Bravo men...astept sa revii cu un telefon ;)
|
13 Attachment(s)
teaser;).. la ce poze am facut in weekend :arrow:
|
jane...serios acu' fa' ceva cu nr ala...sta aiurea de tot acolo..... ia-l de tot ..fa=-i ceva:))))
lasa-mi id-u tau pe pm , ca nu il mai am ..si nr de tel |
6 Attachment(s)
Quote:
P.S Ai PM:D Poze partea II :arrow: |
Quote:
LIKE!! |
imi vine sa imi cumpar prelata , doar ca sa fac poze :lol: . Arata extraordinar , felicitari !
|
Ce bine sta matza-n iarbaaaaa. Din ce in ce mai bine arata, vorba aia "going wild" :))
|
pfff....superba matza frate ce sa mai .....singuru lucru ce e urat e nr ala pe fata, mai bine renunta la el si fa unu mic pentru bandou japan care il ai de pe www.numerepersonalizate.ro ..........sau pune nr ala mare in geam ....inafara de asta e super matza, sa o stapanesti sanatos !!
|
23 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
poze partea III -a |
Frumoasa tizule, aproape ca uitasem de topicul tau:) a evoluat vrumos pisica, imi place!!
Dar ca parere personala parca narile trebuiau sa ramana cromate (e identitatea/presonalitatea bmw-ului) parca asa ii lipseste ceva cand e privita din fata. Spor la treaba si drive safe! |
Quote:
Nu imi plac blink blink :cry::oops: Azi am gasit pana la una dintre anvelope , mai exact stanga fata. Am pus rezerva si am dat sa plec ...trosc trosc :shock::shock: , ce are ce are??, loveste capul de bara in interiorul jantei de 15'' - :rolleyes2:rolleyes2, am pus la loc janta pe 17 am umflat anvelopa e ok. :???: Intrebarea ar fi : ce alternative sunt ... 1) o ridic mai sus ca sa pot pune rezerva in caz de pana, si o las asa mai sus 2) imi procur o rezerva 16'' sau 17'' si o ridic doar iarna sa pot pune tablele de iarna? 3) alte ideii??? |
Iei o rezerva ingusta.
|
Ai lipsit tu,dar si cand ai aparut vad ca ai aparut cu noutati frumoase.
Tine.o tot asa. Bafta cu jucaria. Un mare + de la mine pt stilul adoptat. |
bogdanele...
1 Attachment(s)
cāte prezoane au bimmerele?
ţi-aş da ceva de pus cu botul pe labe orice altă maşină.... |
Re: bogdanele...
Quote:
|
Quote:
Ce jante sunt alea...:???: |
nici nu se compara cu un set de jante cu buzaaaa. Pisica e facuta sa dea bine cu buze serioase la jante.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Lucrez de 1 luna inconjurat de jante , si sincer daca ar fi sa imi iau un set de jante noi! cam grea alegerea, pentru stilul si cum vreau eu sa arate masina, In schimb daca as fi avut alta masina, si as fi mers pe alt stil, woow chiar aveam ce sa pun ;);) Cine are o rezerva cu imprumut pe 16'' sau 17'' :rolleyes2 , ii dau rezerva mea pe 15 , trebuie sa plec din oras si macar o rezerva acolo sa am.. sa pot pune , ca cea pe 15 nu merge. Imi loveste bieleta antiruliu(cred) in interiorul jantei :oops: |
auzi nenea cauciucele alea de pe spate sunt c-uri? nu ar mere unele cu garda mai mica? un 45 maxim.....maxim am spus! numai bine! bafta cu jucaria
|
3 Attachment(s)
Quote:
:-P:-P:-P:-P ochiul ala al tau nu bate pana aici ;) :-P sunt chiar pe 45 , mai exact 225/45/R17 pe un 8.5 j-ul jantei;) , o sa iau la loc 215/40/R17 , ca nici eu nus multumit de cum arata uite un post :arrow: Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Intr-un final m-am incumetat sa repar macaraua de la geamul din dreapta fata :
:D:D , am demontat , am vazut cauza, am montat la loc.. am cumparat clema respectiva(poza 2 ) am redesfacut am montat si am remontat :lol::lol::lol: |
Frumos ii sta asa cracanata, te-am vazut dimineata pe Mihai Bravu, spre pasajul Muncii, stiam eu de undeva masina :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning