![]() |
Re: '00 - Integra DC2 Type-Rx - 1.8 VTEC (B18C) - NEW PICS !!!
Quote:
eu am avut jumatate de rezervor si am avut maxol e5 in ea:rolleyes2 |
foarte tare, au fost ceva masini tari acolo, din ce vad ... felicitari pt toti 3, chiar daca nu au fost rezultatele dorite ...
o intrebare: Adriano s-a dat cu GT-R-ul ala langa care il vad in poza !?! eu zic ca n-avea cum, acu corectati-ma daca gresesc ... |
N-am mai intrat demult dar ma bucur sa vad ca va tineti de treaba...Eram si interesat sa vad cum a stat Altezza lui Luvdog langa ITRuri de pe loc, ca din mers sunt convins ca e superioara pe 3-4-5 (si pe 6 dar ITRurile n-au :P). Din cate am vazut eu de pe loc si cu o lansare buna, ITR-ul cu cel putin 100kg in minus e in fata si daca schimba bine nu cred ca mai recupereaza Altezza pe doar 400m.
Oricum congrats guys, 14.5 e multumitor mai ales pe pista semi-uda, eu am auzit timpi stock de ITR la 15 s, desi e un tip aici care a avut multe ITRuri si a spus ca with the right tires and the right track un ITR JDM absolut stock poate 14.2. |
Masini au fost cu carul, din cate am inteles au fost vreo 150 de persoane inscrise :shock:
Nu cred ca s-a dat cu GTR-ul dar si daca se dadea nu avea nimic, pt ca in calificari te poti da cu oricine, conteaza timpul scos ;) Mai multe poze de la eveniment aici |
iulian ai uitat sa mentionezi pt baietii de acasa ca aici te ''tragi'' pe timp nu pe care trece linia de final primul cum se obisnuieste in Romania
|
Nu stiu cum de am postat si nu am vazut celelalte reply-uri :???:
@luvdog: erau 402m de urcat dealu dar gardurile erau pe laterala :lol: @wob: eu am ramas numai cu vreo 15l cand am ajuns acolo si am mai completat cu ceva de la Adi ca imi era frica sa nu raman fara benzina pe linia de start :lol: benzina a fost normala de la pompa, aditivii aia sunt pt cei care cred in marketing ;) @BogdanNZ: nu stiu ce sa zic despre diferenta din mers pt ca nu am incercat niciodata, dar de pe loc e un pic cam mare diferenta intre cele doua, asta poate confirma si luvdog. Pe aici din cate stiu un ITR stock scoate cam un 14.3? - 14.4 in conditii uscate. Daca te uiti la Type R Legends acolo se face un 1/4 intre un 96spec si un 98spec si amandoua scot exact 14.207 :shock: |
intradevar diferenta e mare cand pleaca de pe loc dar si diferenta de greutate e de vreo 200 de kg daca imi amintesc eu bine cand le-am pus pe cantar pe amandoua(itr si altezza). oricum masinile nu erau 100% de drag.avem si noi problemele noastre :-P
oricum jos palaria pt Yula ;) |
Quote:
Bine povestit menule si mersi frumos a fost o zi interesanta am ,pana la urma am scos timp de 13.05 cu care am fost multumit,scuze ca na-m postat am avut o gramada de treburi pentru facultate de facut si pur si simplu nu am avut timp.Yuli ai scos timp bun considering the circumstances felicitari si astfel lui luvdog 8) @Rookie,BogdanNZ,WOB - mersi baieti! https://i473.photobucket.com/albums/r...R/SL270691.jpg |
1 Attachment(s)
M00gen twinloop-ul sus minus silencer-ul de pe B-pipe :-P
Un mic filmulet https://www.youtube.com/watch?v=rz-2cqeNt-Y sa scizati calitatea dar e facut cu telefonul :oops: Si o poza.... |
Yula vezi ma ca mergi pe contrasens :))) suna bine! imi place
|
ghici a cui masina apare pe noul site 4tuning.ro ? 4 masini am vazut acolo la sectiunea masini ale userilor si ghiciti voi care ii una din ele ? :D
daca ii frumoasa ii frumoasa. |
@Urban_Racing: Nu eu am condus masina :-P eu am fost filmaciul :lol:
CristianD:Mersi mult man, nici nu stiam ca apare pe site-ul nou :oops: ma face mandru manca-o-ar tata pe ea :D |
blana man!
felicitari pt noile upgrade'uri si pt timpi, atat tie cat si lui AdrianR ;) |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Nu am mai facut prea multe la ea, ambreiajul e in capul listei dar ma cam trag pe fund cu banii acum inainte de Craciun. Sambata am reusit si eu sa spal masina dupa mai bine de 5 saptamani :oops: nici nu mai stiam exact ce culoare e.
Cateva poze facute prin septembrie alaturi de DC5-ul unui prieten. |
Damn, she`s beautiful :)
|
frumoasa... mai frumoasa decat dc5 :-)
|
Ca de obicei foarte misto pozele, bravos.
|
top! danke :D
|
Quote:
Quote:
|
Vorba unui coleg de la munca care m-a surprins uitandu-ma pe topicul tau...asta e ca a ta *honda* dar mai sport asa.Frumoasa rau bijuteria ta.
|
@all: multumesc frumos de aprecieri :-)
Sunt in mare cautare de jenti acum, desi parca imi plac din ce in ce mai mult croamele astea :oops: |
dar dece nu le vopsesti pe astea? Jantele sunt frumoase dar le strica faptul ca sunt
croame. bafta |
Quote:
|
Salutare YULA ,hai sa te intreb pe tine ,ceva legat de reglajul rolelor la axe.
Treaba sta asa .,pistoane de compresie marita ,evacuare dekath hks ,traseu 60mm ,finala o copie ,shortram ...,soft lucrat putin ...... cam atat imi vine in minte acum . Sincer iti fac o intrebare tie fiind mai mult ca sigur ca imi vei raspunde concret si la subiect ,fie ca stii tu fie ca ai citit pe undeva . In momentul de fata rola de pe admisie e reglata 2 grade spre admisie adica pe + si cea de pe evacuare e pe 0 . Ce simt eu acum e o crestere de cuplu jos ,insa nu imi pot da seama ce se intampla la ture mari . Deci ce reglaje se mai pot face ,in siguranta ,tinand cont ca avansul e dat putin pe + si din soft .ms. |
Giany sincer sa fiu dyno este singurul lucru care iti raspunde la intrebare. Poti sa iei doua motoare la fel cu aceleasi modificari si poti sa ai reglaje diferite pt admisie/evacuare.
Poti sa incerci sa lasi admisia pe +2 si sa ii dai un -1 la evacuare sa vezi cum merge, dar sincer vorbim doar ca sa ne aflam in treaba. |
Da aici ai cea mai mare dreptate ...ms oricum.
|
Quote:
|
Mai sincer nu stiu prea multe despre masina ,mai mult descopar eu din mers ce piese are masina pe ea ,detaliile de la vanzator au fost aleatorii ,insa tin sa cred ca axele sunt stok .
Apropo ,crezi ca ai putea sa imi faci rost de ceva axe stage2 s-au ceva de integra ?,nu raman dator :???: |
Quote:
|
Ms mult ,oricum va fi nevoie de axe ,si multe altele pntr performante ,la anul ma va astepta un campionat foarte puternic,tinand cont ca coechipieri mei nu hiberneaza in iarna asta ,asa ca daca ma poti ajuta cu ceva axe .....YULASINIO RACING va fi scris mare pe masina la prima etapa de rally:D:D:D:D:D.
Sincer nu ma descurc si nici timp nu prea am sa stau pe net . |
Am scos-o si eu pe a mea ca nu a mai vazut putina "blanita" cam de mult. Sincer ea are mai mari cojones ca si mine, mi-a fost frica sa o incalt tare pt ca temp e cam la -1 si mi frica sa nu dau de vreo portiune de polei. E prima data cand chiar am simtit LSD-ul facandusi treaba ca lumea, am intrat intr-un sens giratoriu putin cam tare si era mazga pe jos dar masina a stat exact cum trebuie.
Apropo a inceput sa ninga :woot: Da-o Doamne curata :D |
7 Attachment(s)
Cateva poze recente facute in perioada asta cu noua jucarie...
|
frumos, de cand asteptam sa vad niste poze facute cu noua jucarie
|
frumoase rau pozele, locatii super tari...misto noua jucarie...dar si personajele sunt de exceptie!
|
romanian minimeet :) . super poze
|
Au iesit superbe si locatia in oras a fost bang on!
|
Multumesc frumos baietii :-) da, noua jucarie e foarte desteapta, trebuie sa ma pun in tema cu ce stie sa faca. Locatiile sunt tari in centru dar sunt si mai frumoase ca astea ;) vor urma si alte poze.
|
super frumoase pozele! asteptam si alte sesiuni ;)
|
foarte tari pozele si masina 8)
multa bafta cu ea ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning