![]() |
Re: Dr. Zozo - creatii
8 Attachment(s)
polschi e pe la capatul drumului deja.
marti merge la lacuit,atunci se va vedea adevarata arta:) |
faina rau...felicitari la ea :D
|
Super paint!!! cat o durat pana l-ai terminat??
|
1 Attachment(s)
8 zile,cu cate 5..6 ore pe zi.
maine se lacuieste. |
Quote:
|
wwoww
nu mai spune jo4nny si cum faceti ? 10 min intra m!tza 15 min intri tu pe forum ca sa faceti recllama ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cine cunoaste oamenii din oradea stie cum stau treburile ... |
Quote:
sa stiu sami pun contor si sa scriu pe el `Flavia` |
Mai mai mai... discutiile voastre nu prea au legatura cu topicul lui zozo...
|
1 Attachment(s)
FLAVIA,odata ai fost banata de pe 4tuning,vorbeste invidia din tine,io nu vorbesc pe la spate,dar tu cand vineai la mine in garaj cu saptamanile,numa de rau ai vorbeai pe restu si inclusiv wsr-ul,acuma e invers,cam asta sti tu sa inbarligi,
referitor la topic,sau ivit ceva discuti pe care pe lumea mai la 25...35 de ani iau cam suparat zvonurile precum ervin tuningheaza masini si are garaj de tuning,sau parc auto precum zicea prezentatorul de la tv transilvania,parerea mea: lauda ceea ce nu exista. nu zic din rautate dar nu aburiti lumea ci spuneti cum stau lucrurile cu adevarat, NU-MI PLACE DACA CINEVA MA COPIAZA,si daca cineva sa arata mai mult decat e. urasc PLAGIATURA, mai exact copiatul din reviste mot-a-mot,mie daca numi poate capu la ceva nou si cat mai unicat ma las pagubas,si nici nu mai am chef sa fac masinile care le fac eu nu trec pe la toata lumea ptr a ajunge in starea finala. probabil o sa ziceti k bag strambe despre restul dar k sa vedeti shi voii ce ''prietenie'' stransa este intre tuningarii din oradea tin sa va anunt k in emisiunile tv avand invitat un ''cunoscut'' al tuningului,nici macar nu s-a mentionat posesorul premiilor besc car, best of show,best paint loc 1 shi best interior loc 3 apartinanad Cadillacului. aas provoca o persoana,se shtie cine,sa-si faca o mashina by HIS hand.eu oricum fac akuma una...sa vedem cine castiga best car 2007+ surpriza---->tuning dog :-D |
ZOZO felicitarile mele! esti un adevarat maestru al fenomenului Tuninig! tot respectul
|
Zozo, maine dupa 12 ai musafiri :D
Eu si BIG_Mafia.. sa vad opelul ala |
Merci pentru matrita de aplicatie de difuri , asa sper sa pot termina pana la show fetele mele de usi insa am facut o smecherie , iti zic maine personal !
|
NU sunt flavia si lasati-ma odata in pace cu fiintza aia !!!
|
Zozo, ***a-te lupii, pe unde umbli cand ai musafiri ? :D
PS: e f dragut cainele ala mic :)) |
scrie si tu un mesaj cand vi:)
0744157531 nu pot sta tota ziua la garaj |
szivesen maskoris,laci
|
5 Attachment(s)
sa zicem ca-m terminat masinua,si na durat mult doar 12 zile,e bine nu?
va fi prezenta duminica la show pe aeroport. |
Frumos,felicitari !
|
Scuze dar pictura e chiar tre sa o analizezi sa iti dai seama ce ii , cand o vezi prima data l-am vazut ca un haos , dar acum incepe sa mi se cristalizeze deci parerea mea ii : compozitia buna si interesanta , putin incarcata , insa alegerea culorilor s-ar mai putea imbunatati pentru a fi evidente formele si sa dea in armonie cu masina .
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cred ca o sa ma apuc sa fac ceva ce miam dorit,dupa cate vad cred ca am un contract cu o firma de televiziune,si tre sa le fac o limuzina,dar din ce masina vreau eu am si gasito.o voi prelungi cu 3,8 metri.
masina este un doge ram sport cu un motor v8 de 7 litri. |
Hehe, ma gandeam deja daca n-o va lua cineva de pe spitalului.
|
pune`i hydraulics :) :) :)...kiddin` ...misto proiect...multa bafta :)
|
te referi la Air ride-uri ? Da ar fi interesant
|
ar fi o idee care nu prea a fost pus in practika...potzi sa zici k ai fakut ceva unikat poate chiar in lume :D:):):):)
|
OFF: ma refeream la Hydraulics care sunt pe baza de lichid,Air-Ride`urile,dupa cum e si numele se bazeaza pe perne de aer...cred ca mai tare sar Hydraulics`urile :)
|
Astep sa vad ca ce poti face dintrun monstru american!!!!BAFTA DR ZOZO
|
nu pot sa pun asa ceva ptr ca clientul nu vrea,si sa modificat proiectul,sa schimbat masina,va fi un nisan patrol glr sport care va fi facut limuzina,e o masina din 2003 si suna mai bine.
saptamana asta p[rimesc masina in lucru. am sa pun niste poze inainte |
Quote:
mah domnu, zici ca s-au carat morti cu masina aia... buna alegere!! |
3 Attachment(s)
mam decis sa mai continui si camaro ca de 16 luni nam mai pus mana pe ea.
|
Mama ce goarne are sub capota ...
|
1 Attachment(s)
cred ca ma strofoc sa fac un set de balamale mai smechere,ce ziceti de usa din spate?
|
https://www.youtube.com/watch?v=x0cMO-m5g94
https://www.youtube.com/watch?v=fPJzh...elated&search= cele 2 filmuletze cu masina si minuniile alea de usi |
foarte frumos, dar nu destul de practic.
|
Daca reusesti sa-i faci usile sa se deschida asa la o masina, o sa fie belea de tot masina. Sigur ar atrage multe priviri.
|
stai linistit,am pacut deja azi proiectul,si am mai adus ceva inbunatatiri usa va avea 5 variante de deschidere.
|
spune-mi si mie ,te rog, dr.zozo,cat m-ar costa un vopsit + vopsea alba perlata pt un 350z cabrio.si dupa ,ceva "desene" cu auriu.mersi frumos
|
1000 de euro vopsit alb perlat cu manopera inclus,iar paintul depinde de complexitatea si suprafata ei.
|
Dr Zozo meg lehet tegedet latogatni a muhelynel?Mert edes apam meg szeretne ismerni tegedet!!!Mert sok otlete van az autokhoz es eszme cseret akarna cserelni!!!Tul sok otlete van az auto tuninghoz!!Valamikor auto versenyzo volt!!!Varom a valaszodat!!Koszi szepen elore is!!!!
|
bar mikor le lehet jonni a ceghez.
varlak bennetekrt |
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning