Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: ex Opel Kadett Sedan, actual Opel Astra F C20LET - DJ 13 MAZ (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/116522-masina-mea-ex-opel-kadett-sedan-actual-opel-astra-c20let-dj-13-maz.html)

Sultanu 07-08-09 18:09

Re: Masina mea: Opel Kadett Sedan 2.0 SFI - DJ 06 MAZ

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 2536420)
Interesanta finala ... ma gandeam sa ne dam noi in prima mansa (si cu ocazia asta iti ofer si revansa pentru Pitesti anul trecut) sa pot si eu sa privesc linistit din public finala asta surprinzatoare. Ce zici? :D
PS: Spor la pregatiri! ;)

hmmm in cazul asta se cam complica situatia.... ai dreptate trebuie sa incerc revansa dar prefer sa nu risc..din cate stiu esti cu cativa pasi inaintea mea..
Iar daca tot vrei sa privesti linistit din public poti sa incerci direct cu CZT-u cu toate ca am impresia ca esti in fata lui......

Tu de ce nu prezinti masina???? Zimi si mie ce versiune de motronic ai, poate poti sa ma ajuti cu o chestie......

mad max 10-08-09 10:51

Eu unul nu am zis ca as avea sanse cu CZT ... nici ca fac pregatiri. Tu ai spus asta si a sunat interesant. Probabil ca o sa ma dau si cu czt, dar eu unul nu sper la locul 1. Tine cont ca pe lista de inscrisi mai este si un clio sport destul de rau. Eu cel putin sper la cel mult un loc 3, daca nu mai jos....
Cat despre prezentat masina .... este alegerea fiecaruia daca si unde isi prezinta masina ...
Eu am motronic 2.5. Cu ce chestie crezi tu ca te-as putea ajuta?

Sultanu 10-08-09 18:55

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 2547147)
Eu unul nu am zis ca as avea sanse cu CZT ... nici ca fac pregatiri. Tu ai spus asta si a sunat interesant. Probabil ca o sa ma dau si cu czt, dar eu unul nu sper la locul 1. Tine cont ca pe lista de inscrisi mai este si un clio sport destul de rau. Eu cel putin sper la cel mult un loc 3, daca nu mai jos....
Cat despre prezentat masina .... este alegerea fiecaruia daca si unde isi prezinta masina ...
Eu am motronic 2.5. Cu ce chestie crezi tu ca te-as putea ajuta?

Nici eu nu am zis ca visez la locul unu...am zis ca imi doresc sa ajung in finala.. si singurul mod in care as ajunge acolo e sa evit masinile cu risc...
Apropo de Clio..sincer nu ma speriea asa rau.. din cate stiu e tot aspirat.. daca intradevar omu o are pregatita calumea e naspa..dar am impresia ca o stiu masina si nu e asa grava..

Despre masina ta...eram curios sa vad ce ai bagat in ea... de lumea se mai inspira si de la altii..

Te-am intrebat de motronic pt ca stiu ca ai cip si poate putei sa ma ajuti ca e unu din lucrurile care imi lipsesc si chiar ar fi nevoie...dar din pacate am motronic 2.8 si stiu ca nu merge

mad max 12-08-09 00:17

Tu stii mai bine cu cine te tin curelele sa te dai si cu cine nu .... eu doar te-am sfatuit.
Despre masina mea ... mare lucru nu am facut la ea .... in mare parte ce ai si tu plus chip.
Cat despre chip .... eu il am facut la Rbn Tuning si sunt foarte multumit de rezultat.
Poti sa vezi mai multe detalii pe www.rbn-tuning.ro.

bobby_gsi2 12-08-09 08:19

Mad_max cu un bunicutz cu c20ne la libere daca e timp?

mad max 12-08-09 09:25

Cu mare placere .... ;)

Sultanu 12-08-09 19:00

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 2551724)
Tu stii mai bine cu cine te tin curelele sa te dai si cu cine nu .... eu doar te-am sfatuit.
Despre masina mea ... mare lucru nu am facut la ea .... in mare parte ce ai si tu plus chip.
Cat despre chip .... eu il am facut la Rbn Tuning si sunt foarte multumit de rezultat.
Poti sa vezi mai multe detalii pe www.rbn-tuning.ro.

Ms pt link.....de astia nu stiam.... acu zi si cat a fost pretul...

ps... la craiova vi dupa slatina???

bobby_gsi2 13-08-09 10:13

Alex....nu ma intelege gresit...dar faza cu aeroportul e total aiurea. Inviti f multi oameni....si iese la fel ca data trecuta.....se dau numai "cei mari" si prapaditii stau la coada 2 ore cum am stat si data trecuta si iti pui lumea in cap. Una peste alta e alegerea voastra....plus ca ai vazut cum stau aplaudacii pe margine si Doamne fereste de vreun incident.

Sultanu 14-08-09 19:34

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2554920)
Alex....nu ma intelege gresit...dar faza cu aeroportul e total aiurea. Inviti f multi oameni....si iese la fel ca data trecuta.....se dau numai "cei mari" si prapaditii stau la coada 2 ore cum am stat si data trecuta si iti pui lumea in cap. Una peste alta e alegerea voastra....plus ca ai vazut cum stau aplaudacii pe margine si Doamne fereste de vreun incident.

E timp pt toata lumea.... aplaudici stau asa in fiecare saptamana...riscuri sunt dar asta e.....

mrkane 16-08-09 12:41

Sultane, daca-mi permiti vroiam sa-ti spun cateva certitudini:

1) clio asta BFF spulbera c20let foarte in mintile lui !!!
2) legat de discutiile cu madmax, observ ca esti luat la misto de carte el, ori nu-ti dai seama, ori nu stiu ce sa zic, ideea legata de el este urmatoarea, daca te bagi in strachina porcilor, te mananca !!

Multa bafta !

dRR-XWX 16-08-09 13:56

pana la urma ... masina a luat locu 1 la slatina ...

doar vorba... de cate unii...

robisavage 16-08-09 13:58

felicitari si la mai mare

Gabi 16-08-09 15:34

Sulti, campionul nostru ! :peace:

Cataaa_ 16-08-09 16:13

sultane sti ca pe langa sampania aia pe care o bauram trebuie sa mai dai si un suc ceva ;;) bravo tati , ai batut fr`u si fiatu ala turbo :-?

Co5m1n eXtreme 16-08-09 17:16

4 Attachment(s)
Felicitari Sultane !!!

myky99 17-08-09 00:00

Felicitari my friend:twisted: ! SFI powaaa:)))

DjAlcohol 17-08-09 04:43

Felicitari pt masina, trage foarte bine. FR-ul diesel

Sultanu 19-08-09 00:45

Imi fac si eu in sfarsit timp sa multumesc la toata lumea....

Multumesc mult baieti...chiar sunt bucuros...cu toate ca as fi vrut sa ma dau si cu czt-u si cu mad max...dar nu au ajuns

Masina a mers foarte bine...niste mici reglaje si-au spus cuvantu

Multumesc FreakTuning(sponsorul meu) pt sustinerea la toate evenimentele

@DjAlcohol: felicitari si tie...chiar credeam ca o sa ma arzi grav...

Pe data viitoare....cam am chef de un bucovat ca tot nu stau linistit de cele intamplate data trecuta.....

Continuam si cu munca..... SPER IN PUII MEI SA FAC EVACUAREA AIA ODATA CA NU MAI REZIST.... :)

alindum 19-08-09 03:26

esti tare mah...problema ta e ca ti se urca la cap...:lol:

Sultanu 01-09-09 19:46

9 Attachment(s)
Nimic nou.... urmeaza vtm bucovat pe 6 septembrie.... ne pregatim moral sa nu uitam iar sticla de suc.....sper sa iasa bine si le urez mult succes organizatorilor si participantilor...DE DATA ASTA VREAU TIMP BUN...ca nu se mai poate...

Pana atunci niste poze de la Slatina de acum 3 saptamani:

Gabi 01-09-09 19:51

Fă-mă să te aplaud din nou de fiecare dată când ne vedem, timp de 7 zile :peace:

myky99 01-09-09 19:59

asa sa faci:))

dun3_g 02-09-09 19:34

multa bafta si sa speram ca duminica ne batem cu sampanie ;)

Sultanu 05-09-09 13:53

Quote:

Originally Posted by dun3_g (Post 2606380)
multa bafta si sa speram ca duminica ne batem cu sampanie ;)

asa sa fie......dar din cate stiu e concurenta mare si oricum o sa fie frumos........vrummmmmm

Gabi 05-09-09 16:20

Baftă bă, şi ţie, şi lui Dune ! :peace:

Gabi 07-09-09 14:41

26 Attachment(s)
Ia nişte poze de ieri. Data viitoare poate urci pe podium şi scapi şi de derapajul din primul ac de stânga. :-P

bobby_gsi2 07-09-09 14:43

Sultane a iesit mai misto driftu` cu sticla....mie asa mi se pare. Vezi ca tre sa o lasi mai jos de spate.....si sa umbli la presiunea din roti....iti pleaca mult prea repede.

Sultanu 07-09-09 17:04

Mersi mult Gabi.......E bun si locu 4, avand in vedere concurenta sunt multumit.

Boby...ai perfecta dreptate.. spatele nu pot sa il mai las deocamdata fiinca imi freaca rau rotile si asa am probleme,arcurile pe care le aveam inainte pe spate erau foarte lasate,acum am unele mai inalte plus distantiere ca sa nu frece,presiunea in roti nu pot sa o las mai mult de 2 pt ca risc sa imi sara cauciucu de pe janta,iar derapajele se pot explica prin simplu fapt ca am niste rasuri de toyo proxies pe spate iar cele de pe fata trebuiau schimbate de multa vreme....

TREBUIE SA MULTUMESC DIN NOU FREAKTUNING PT SUPORTUL ACORDAT LA TOATE CURSELE(pt cei interesati de piese auto si tuning ii gasiti pe strada toporas nr 13)

MULTUMESC PRIETENILOR MEI CARE MA SUSTIN.

CINE MAI ARE POZE SI FILMULETE ROG SA LE POSTEZE AICI.

P.S. MAI VREAU ODATA,CA NU M-AM SATURAT....................

NEXT...SPECTATOR LA RANCA

sezione91_blue 07-09-09 17:22

Felicitari Sultane ! Bafta in continuare !

Sultanu 07-09-09 19:39

Urcare din masina.....

https://www.youtube.com/watch?v=URLslWrdqv0

myky99 19-09-09 20:44

boss..noutati ceva:>?
8)

Laure2fast 20-09-09 19:10

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 2652975)
boss..noutati ceva:>?
8)

tobe mai silentioase :lol:

GJ 64 GAB 20-09-09 19:26

Un lucru bun!... :lol:
E faină maşina!... Avem şi noi, românii cu ce ne mândrii!...

Sultanu 25-09-09 18:49

Da in sfarsit masina e mai silentioasa... o finala remus care isi face treaba bine...
Sar putea sa schimb suspensiile...astia sunt prea dure si nu mai rezist...i imi cazu azi ceva in mana dar trebuie sa ma uit mai atent la ele si sa ma hotaresc daca sa le pun sau nu..sunt ceva mai soft...

Intampin o mare problema....se aproprie itp-u si nu cred ca am vreo sansa sa il fac...daca poate cineva sa ma ajute as fi recunoscator...

MA GANDESC DESTUL DE SERIOS LA O ALTA CAROSERIE...FARA RUGINA IN PUNCTELE ESENTIALE,DUPA 88 SI NEAPARAT DE BENZINA CU MOTOR MAI MARE DE 1.8.....AS PREFERA TOT SEDAN... DACA STIE CINEVA CEVA LA UN PRET BUN SI CU ACTE IN REGULA(nu ma intereseaza starea motorului) DIN NOU AS FI RECUNOSCATOR

bobby_gsi2 26-09-09 09:17

Vreau eu suspensia :)

Sultanu 26-09-09 13:51

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2669886)
Vreau eu suspensia :)

pe a mea dupa masina ti-o dau cu cea mai mare placere...dar sa nu ma injuri dupa ca e prea tare

bobby_gsi2 27-09-09 09:30

Pai din moment ce eu o vreau....cum sa te injur? Si asa de fapt pe masina mea trebuia sa fie :).

sezione91_blue 27-09-09 11:27

Cum poate sa traga masina...:shock::shock::shock:

Sultanu 27-09-09 16:13

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 2672204)
Cum poate sa traga masina...:shock::shock::shock:

se poate si mai bine......

Se pare ca treaba cu caroseria e pe cale sa se rezolve... un proiect inceput si neterminat....ce ziceti:

vopsea 95% ok mici zgarieturi pe o usa si haion si un defect pe plafon
caroserie 1.8e 115cp gsi cu kit original bord etc
fustita rieger capota gsi cu prelungire mult mai agresiva ca a mea
rugina 0 ......masina a fost reconditionata complet acum cativa ani si tinuta in garaj
structura masini nu a fost afectata pt ca nu a suferit accidente curse si mai stiu eu ce totul e la linie

minusuri: prelungirea spate si nu se stie sigur daca mai exista pragurile sau nu

GJ 64 GAB 27-09-09 18:45

Frumoasă maşina!... Îmi place mult vopseaua!... Cu un polish profesional se duc zgârieturile... dacă sunt mici...
Îi stă bine cu jantele de pe a ta!...
Dar maşina ai cumpărat-o de la cineva sau ai avut-o tu?...

All times are GMT +2. The time now is 09:49.

- Copyright 2026 4Tuning