Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie 2009 -- Bucuresti - Romexpo (https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo.html)
-   -   4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie -- Romexpo (https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo/116213-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-romexpo.html)

bmw_motorsport 13-04-09 19:08

Re: 4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie -- Romexpo

bmw-urile unde erau toate....in romania?:lol::lol::lol:

protuning 13-04-09 19:44

Quote:

Originally Posted by nenea313 (Post 2234865)
vai de mine si de mine...ce slabi au fost ungurii. Pai de ce nu i-ai chemat cu tine si pe nemultumitii de-aici? no offense
sa vada si ei diferenta...cate poti vedea cu 20ron sau chiar gratis (vezi show-ul drift de la romexpo care nu a fost cu bilet) si cate poti vedea cu 36ron si la mii de km distanta. Insa cum zici tu...a balansat orasul Budapesta care e printre cele mai frumoase din Europa, nu se compara cu cenusiul Bucuresti, parerea mea.
Multumim ca ne-ai impartasit si noua din experienta ta de-acolo.

Bafta!

la showul de drift nu avem ce compara ungurii au fost mai buni toti drifterii unguri se inghesuiau care sa intre mai reede sa-si faca showul si sa nu uitam ca sunt multi ungui in campionatul european de drift. in schimb daca va uitati la pozele care leam postat mai sus sunt facute la oara 14 duminica si nu pot sa cred cat de putini sunt.aproape jumatate dintre masini au fost invitate din germania .tot asa se vede in poze tot showul a fot intrun pavilon cat timp la romexpo macar 3 paviloane etc

Alex30 13-04-09 20:04

Quote:

Originally Posted by Caractere (Post 2232198)
dupa ce te dai in stamba ca ce masina ai tu pui manele nu?daca esti atat de stilat nu asculti manele sau nu iti faci publice gusturile in materie de muzica fiind la un eveniment public si destul de mediatizat

Doamne cata cearta...parca ar fi explodat ceva. Serios acuma si daca ai auzit o manea ce ? poate a gresit omu CD-ul sau poate pur si simplu vroia sa asculte o manea. Nu vrei sa te duci sa il dai si in judecata pentru ca ai auzit tu o manea in timp ce stateai la o terasa. Lumea e multumita ca a iesit bine si in plus asta conteaza!

87MTX 13-04-09 20:09

Quote:

Originally Posted by DRK*DeSiGn (Post 2234616)
fara suparare sparly dar ce atzi avut asa magnific la stand de atzi cashtigat premiul ala?nu de alta dar eu nu am observat nimik kre sa ma faca sa raman cu ochii la stand :) fara suparare de intrebare

fara suparare....la noi a venit lumea sa faca poze la masini...la voi a venit lumea sa faca poze la fete...e expozitie de masini..nu de fete.... te duci in orice club si vezi fete in diverse costumatii..sau la mare si le vezi goale....
si cu alea 2 masini proprietarii nu pot sa circule pe strazi cu ele pentru ca nu sunt inatriculate ...costa la o masina 14.000 de euro inmatricularea....probabil daia ai zis ca nu sunt la noi ca nu le-ai vazut pe strazi sau la intalniri...

cRbL 13-04-09 20:33

Quote:

Originally Posted by monk (Post 2234509)
ca o parere personala, pe langa discutiile din ultimele posturi.

un lucru care m-a deranjat/dezamagit pe mine este ca la un salon de tuning luma vine sa vada pizdele de pe masini si sa asculte muzica de la boxe si digei amatori.

probabil ca postul asta va arunca in aer o gramada de chestii, insa nu de asta e pus. nu face referire directa la nimeni si nici nu e adresat cuiva anume, insa asta e parerea mea. expozitia de tuning ar trebui sa fie de TUNING, nu de pitipoance. e pacat ca din aia 28.000 de vizitatori cel putin 8000 au venit doar pt tipe.

suparator sau nu, asta e adevarul.
8000 e putin spus sincer.
nu-i nimic, m-am revansat eu si le-am dat de pe masini sa pot face poze calumea :D

si pana una alta, noi sa fim sanatosi si sa speram data viitoare la mai multe masini, nu femei. ca femei, slava domnului sunt destule pe strazi. masini cu adevarat frumoase, mai putin.

dan_eclipse4g63t 13-04-09 20:36

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2234781)
NU dar eu am vrut odată să intru să îmi iau ceva şi să plec şi nu mi-au dat voie,şi imediat după mine a venit un tip şi a zis " Lasă-mă să intru şi eu am invitaţia în maşină ..." şi l-au lăsat ;) ,deci nu e frumos aşa ,era mai frumos să intru cu japca?;)

Oricum la anul mă voi înscrie printre primii la FOTO member şi aia e :rolleyes2 ! Mulţumesc Gratian de răspuns dar ar trebuii să fim toţi egali ;) !

DACA ERA IN JURUL OREI 10-10.30 DUMININCA SA STII CA EU AM FOST CEL CARE A SPUS CA ARE INVITATIA IN MASINA,SI CHIAR ASA SI A FOST,SANT MEMBRU NSL,SI AVEAM MASINA EXPUSA SI AM UITAT SAMBATA SEARA SA IAU INVITATIA CU MINE.ORICUM A MERS UN BAIAT CU MINE SI I-AM DAT-O.;)
DE RESTUL NU STIU DAR CEL PUTIN DE FAZA ASATA POT SA VB CA AM FOST IMPLICAT DIRECT.

adineo91 13-04-09 20:53

ma am si io o intrebare..SMAEB este "pavilionul moto" cum ii zic unii la threadul cu poze cu fetele de la 4tuning..are vreo legatura cu 4 tuning..cu saloanele de la4 tuning???!!? k uni pe forum cer poze de la "pavilionul moto"!!!!

Caractere 13-04-09 21:20

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 2235071)
Doamne cata cearta...parca ar fi explodat ceva. Serios acuma si daca ai auzit o manea ce ? poate a gresit omu CD-ul sau poate pur si simplu vroia sa asculte o manea. Nu vrei sa te duci sa il dai si in judecata pentru ca ai auzit tu o manea in timp ce stateai la o terasa. Lumea e multumita ca a iesit bine si in plus asta conteaza!

pe mine chiar nu m-a interesat ca au pus manea sau nu,doar am incercat sa explic ca am auzit si ca nu era o minciuna! Manele auzi oriunde oricand si tot muzica e si aia chiar daca nu ascult! SI nu,nu am stat la terasa mi-am rupt picioarele pe tocuri 9 ore pe zi!

87MTX 13-04-09 21:27

Quote:

Originally Posted by Caractere (Post 2235367)
pe mine chiar nu m-a interesat ca au pus manea sau nu,doar am incercat sa explic ca am auzit si ca nu era o minciuna! Manele auzi oriunde oricand si tot muzica e si aia chiar daca nu ascult! SI nu,nu am stat la terasa mi-am rupt picioarele pe tocuri 9 ore pe zi!

eh..cand ai auzit alea cateva secunde dintr-o manea te manca talpa sa dai putin din buric :::)))))))))) toate sunt la fel...nu ascult, nu ascult, si la o petrecere danseaza pana dimineatsa si nu se mai opresc...

Caractere 13-04-09 21:29

Quote:

Originally Posted by 87MTX (Post 2235415)
eh..cand ai auzit alea cateva secunde dintr-o manea te manca talpa sa dai putin din buric :))))))))))

=))))=)))))de fapt ma dureau talpile si nu imi ardea nici sa zambesc da na,treabuia=))

adineo91 13-04-09 21:34

mai lasati in colo manelele...s au bagat si gata...poate imi raspunde si mie cineva la intrebare!!!!

RoSonic 13-04-09 21:40

Sunteti culmea... citeste omu forumu inainte sa plece la munca - subiectul manelele...
citeste omu forumu cand se intoarce de la munca - subiectul e inca acelasi: manelele...

ce conlcuzie sa traga omu... ca doar manele aveti in cap? :D

ps: acest post este un pamflet si trebuie luat ca atare...

aleks 13-04-09 21:45

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 2234833)
eu din pacate am facut alegerea cea mai proasta!!! desii pana acuma in fiecare an am participat la acest aveniment anul asta am zis ca fac o exceptie si dau o fuga pana in Budapesta sa vad cica echivalentul evnimentului 4 tuning din ro in Budapesta organizat de carstyling.hu .evenimentul pt mine a fost un esec total au fost exagerat de putine masini suprafata de expozitie aproximativ o treime fata de cel de la romexpo, vizitatori iarasi foarte putini mai ales la pretul biletului de 2500 huf echivalent a 36 ron aprox .noroc ca am stat doua zile si mi-am alinat supararea cu vizitrarea orasului .
in concluzie promit ca nu voi mai lipsi de la 4 tuning chiar daca se va suprapune cu vreun show din Ungaria.am vazut pozele si am vazut ca in buc a fost tare showul ca de obicei.cu respect Robert
ps. cam atatea poza am facut ca deja m-am enervat de ce am vazut pe acolo.

Show-ul din Ungaria s-a suprapus extrem de nefericit peste Paştele catolic, ei ţin cont foarte tare de sărbători, ştii deasemeni că jurizarea s-a facut luni, iar dacă te interesa un premui trebuia să-ţi ţii maşina inclusiv luni acolo, şi asta a fost suficient pentru ca mai nimeni să nu participe.

87MTX 13-04-09 21:45

Quote:

Originally Posted by RoSonic (Post 2235494)
Sunteti culmea... citeste omu forumu inainte sa plece la munca - subiectul manelele...
citeste omu forumu cand se intoarce de la munca - subiectul e inca acelasi: manelele...

ce conlcuzie sa traga omu... ca doar manele aveti in cap? :D

ps: acest post este un pamflet si trebuie luat ca atare...

maine o sa fie la fel :))

DRK*DeSiGn 13-04-09 22:46

Quote:

Originally Posted by 87MTX (Post 2235081)
fara suparare....la noi a venit lumea sa faca poze la masini...la voi a venit lumea sa faca poze la fete...e expozitie de masini..nu de fete.... te duci in orice club si vezi fete in diverse costumatii..sau la mare si le vezi goale....
si cu alea 2 masini proprietarii nu pot sa circule pe strazi cu ele pentru ca nu sunt inatriculate ...costa la o masina 14.000 de euro inmatricularea....probabil daia ai zis ca nu sunt la noi ca nu le-ai vazut pe strazi sau la intalniri...

vezi k noi chiar am avut prezentate mashini kre chiar au TUNING.Nu are rost sa ne luam la cearta in legatura cu asta.noi am prezentat mashini kre pot fi vazute si pe strazile bucureshtiului(marea majoritate)si kre fac "spectacol"si anume 6 la numar.hai sa incheiem discutzia aicea sa n use ajunga la certuri sau altele cum am mai zis felicitarile mele si bafta cu proiectul

xxdadixx 13-04-09 22:52

Oricat de furmoasa, mega tuning, super clean, 1000 horsi ar fi masina, daca din ea rasuna manele e kitch :paper:

sparly 13-04-09 22:56

in loc sa va certati aicea mai bine hai la o bere

DRK*DeSiGn 13-04-09 22:57

sau asa :) dar nu beau alcool.....

BGY_Bogdy 13-04-09 23:01

A fost expozitie de masini TUNING ca data e 4 TUNING sau ma duc in state imi iau un tomberon o pubela mare cat casa poporului care nu e vazuta pe strazi niciodata in romania si o expun la TUNING ce avea tuning ca sa o pot expune...o pun duce la OLD CAR acolo da e locul iei dar nu al un salon TUNING plm fiecare cu parerile lor

SEJ 13-04-09 23:06

Daca muscle cars nu sunt inmatriculate, atunci de ce, de exmplu in cazul de fata, nu le-au scos sa niste demostratii, drift de exemplu, de ce nu le vedem la 402m de exemplu. Faptul ca sunt niste masini care nu prea exista pe la noi nu inseamna ca sunt si impresionante daca nu o demostreaza, raman niste masini speciale. Mie unul imi plac foarte mult, dar nu pot intelege pentru ce iti iei o masina daca nu o folosesti.

BGY_Bogdy 13-04-09 23:09

Nu frate ca sa nu e intelega gresit nu am nimic cu nimeni si cu nici o masina dar hai sa fie realisti si sa recunoasteam ca la un salon TUNING in anul 2009 lumea care vine trea sa vada masini modificate interior ext motor pe ce este axata masina aceea poate ca e praf ext dar pe sosea face senzatie ...sa fie ext beton dar nu are motor care sa se traga masina e axata pe ext dar trebuie tuning nu stock .va salut vb si maine

DRK*DeSiGn 13-04-09 23:14

multa dreptate ai Bogdy :D imi place cand cineva gandeste ca mine :D ti pupa fratili tau :)) :*

87MTX 14-04-09 01:27

Quote:

Originally Posted by DRK*DeSiGn (Post 2235747)
vezi k noi chiar am avut prezentate mashini kre chiar au TUNING.Nu are rost sa ne luam la cearta in legatura cu asta.noi am prezentat mashini kre pot fi vazute si pe strazile bucureshtiului(marea majoritate)si kre fac "spectacol"si anume 6 la numar.hai sa incheiem discutzia aicea sa n use ajunga la certuri sau altele cum am mai zis felicitarile mele si bafta cu proiectul

Doamne fereste , nu a zis nimeni nimic de cearta...cum tu ti-ai exprimat parerea , asa am facut si eu...atata tot...
Bafta si voua

EvLSant0S 14-04-09 11:29

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2235775)
Oricat de furmoasa, mega tuning, super clean, 1000 horsi ar fi masina, daca din ea rasuna manele e kitch :paper:

vezi ca ai d`alea de cal pe langa ochi,stii cum vad caii ? in fatza si atat :)
largeste-ti si tu un pic orizonturile ca e urat sa stai in cutiutza ta de manele americane :lol:

riv_gms 14-04-09 13:30

Quote:

Originally Posted by Caractere (Post 2235424)
.........

Nu te inteleg...foarte multi nu-si dau seama ca unele dinstre voi adik majoritatea 75% ati facut din placere nu pentru bani care vi s-au oferit ... oameni si aomeni , caractere si caracter,

Aveti o viata prea frumoasa ca sa v`o incarcati cu toti copiiii

Caractere 14-04-09 13:39

Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 2237357)
Nu te inteleg...foarte multi nu-si dau seama ca unele dinstre voi adik majoritatea 75% ati facut din placere nu pentru bani care vi s-au oferit ... oameni si aomeni , caractere si caracter,

Aveti o viata prea frumoasa ca sa v`o incarcati cu toti copiiii

eu nu am primit niciun banut,am primit dureri de picioare groaznice si nici ce placere nu am stat,am stat pentru alte motive dar nu m-a deranjat,nu voi mai face asa ceva decat daca vor fi aceleasi motive pentru care am stat astea 3 zile! Pe mine m-au scarbit pustii care nu au bani nici de bicicleta si taranii care vroiau poze cu tine ca sa le puna pe hi5 dar mi-a placut tot ce a fost la 4tuning days,mai vin in calitate de vizitator

GRIGO 14-04-09 13:53

Quote:

Originally Posted by Caractere (Post 2237387)
Pe mine m-au scarbit pustii care nu au bani nici de bicicleta si taranii care vroiau poze cu tine ca sa le puna pe hi5

:)))) cand te bagi in treaba asta iti asumi niste riscuri :))
sa nu imi zici ca nu te asteptai ca lumea (pustii) sa vrea sa faca poze cu tine :)))
pustii sunt mai interesati sa faca poze cu fetele, nu cu masinile :))

TheFasterMan 14-04-09 14:03

Quote:

eu nu am primit niciun banut,am primit dureri de picioare groaznice si nici ce placere nu am stat,am stat pentru alte motive dar nu m-a deranjat,nu voi mai face asa ceva decat daca vor fi aceleasi motive pentru care am stat astea 3 zile! Pe mine m-au scarbit pustii care nu au bani nici de bicicleta si taranii care vroiau poze cu tine ca sa le puna pe hi5 dar mi-a placut tot ce a fost la 4tuning days,mai vin in calitate de vizitator

a fost o expozitie....unde au venit fel de fel de persoane deci trebuia sa te astepti de la orice....:rolleyes2

riv_gms 14-04-09 14:25

Quote:

Problema este mare si care se accentueaza in timp este ca multi copilasi maturiii se cred mari jmecheri si de baniii gata isi pot permite orice ;
Lasa ca durerile de picioare trec cu un masaj bun facut de catre cineva cu maini finute:D

DRK*DeSiGn 14-04-09 14:33

@ Caractere

puteai face cum au facut fetele de la noi de la stand......nu au lasat pe nimeni sa treaca de banda kre delimita spatziul standului nostru :)

Caractere 14-04-09 14:35

Quote:

Originally Posted by DRK*DeSiGn (Post 2237520)
@ Caractere

puteai face cum au facut fetele de la noi de la stand......nu au lasat pe nimeni sa treaca de banda kre delimtia spatziu lstandului nostru :)

pai nu am avut banda,am avut niste jaloane daca asa se numesc...a trecut oricum asta e,ce a fost a fost,puteam sa spun nu dar am zis sa nu ma apuc eu sa fac figuri ca se duce naiba "publicitatea"

DRK*DeSiGn 14-04-09 14:49

ai si tu dreptate aicea dar....totushi daca tu nu vroiai si nu itzi facea placere trebuia sa spui NU!pe viitor asa sa faci :) ;)

Caractere 14-04-09 14:50

asa o sa fac dar nu cred ca voi mai participa la vreun eveniment de genul decat in calitate de vizitator

riv_gms 14-04-09 14:53

Si cum se spunea din batrani NU spune niciodata NU ca o sa regreti alta data , bafta in continuare @caractere

Caractere 14-04-09 14:54

sa fie riv_gms si daca iti setezi sa nu primesti PM nu am cum sa iti raspund;)

Gabi 14-04-09 14:56

Eventual pune şi o poză cu tine, să ştim de refuzul cui ne vom lovi :lol:

Serios vorbind, situaţiile de genul ăsta sunt inevitabile.

Caractere 14-04-09 14:57

=)) cauta poze de la Soft tuning- Caractere automobile si o sa vezi o fata banala care sta zambitoare pe un Audi A3

boy_wonder 14-04-09 15:08

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2237639)
Eventual pune şi o poză cu tine, să ştim de refuzul cui ne vom lovi :lol:

Serios vorbind, situaţiile de genul ăsta sunt inevitabile.

uite gabi aici niste poze :-)

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...8&postcount=95
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...5&postcount=96

Vlad*WpK 14-04-09 15:13

Quote:

Originally Posted by Caractere (Post 2237646)
=)) cauta poze de la Soft tuning- Caractere automobile si o sa vezi o fata banala care sta zambitoare pe un Audi A3

aha!!! deci tu esti fata care nu vroia sa zambeasca la poze:))

Caractere 14-04-09 15:14

Quote:

Originally Posted by Vlad*WpK (Post 2237708)
aha!!! deci tu esti fata care nu vroia sa zambeasca la poze:))

au fost fotografi carora nu le-am zambit dar cred ca erau cei cu telefoanele=)) scuze daca nu am zambit cumva dar daca puteam sa stau in maini sigur zambeam ca nu ma mai dureau picioarele

All times are GMT +2. The time now is 06:44.

- Copyright 2026 4Tuning