Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   CONCURS: Castiga o invitatie de 2 persoane si 2 postere ale filmului Fast & Furios IV (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/115783-concurs-castiga-invitatie-2-persoane-2-postere-filmului-fast-and-furios-iv.html)

snookye 27-03-09 12:06

Re: CONCURS: Castiga o invitatie de 2 persoane si 2 postere ale filmului Fast & Furio

4tuning - looks better, drives better, sounds better

Eric86 27-03-09 12:52

Re: CONCURS: Castiga o invitatie de 2 persoane si 2 postere ale filmului Fast & Furio

4Tuning Creste Adrenalina ! d(-_-)b

antacebal 27-03-09 13:49

4tuning iesi din rutina!

VWluci 27-03-09 14:50

1. Tuning inseamna 4tuning.

2.4 roti inseamna 4tuning.

knibalu 27-03-09 17:44

tune and race but keep it clean
we love tuning and we are not afraid to admit it
we tune...but with style

Darius DMS 27-03-09 18:30

FANII masinilor si al tuningului,aleg 4TUNING8)

madcap 27-03-09 21:48

1. 4tuning - tuningul tau despre masini
2. 4tuning - fa.ti upgrade.ul de informatii
3. 4tuning - 4you - 4 your car

F4NN471K_DR1V3R 28-03-09 00:05

1)Pasiunea nu cunoaste limite 4tuning!!!
2)E tot ce o tine in picioare si pasiunea pentru ea nu moare,Ce te lasa cu gura deschisa de indata ce ai incins-o,Pe alti ia fermecat frate ai motor tunat?,dar u esti singurul ramas pasionat si atras, De adrenalina kre ridica mortii in picioare, Sunetul turat de multi apreciat,motorul tunat kre la multi lecti a dat,O singura iubire pe 4 roti kre o avem in sange toti,Suntem o familie cu toti o familie Pe 4 roti unde ne adunam cu toti pe 4tuning k niste vagabonti...
3)Un mod de exprimare,O Pasiune kre nu moare,Tuning o Arta kre multi o pune in aplicare!!!

yo_mario 28-03-09 10:43

ultima mea idee:)
4tuning "no rules,no limits,no regrets"

cami19ro 28-03-09 12:26

4tuning,4 cars,4 passion
:lol:Daca am plagiat pe cineva retrag....mi-a venit peste noapte:twisted:

Apocalipto 28-03-09 18:29

1) 4tuning locul unde nimik nu este imposibil in tuning

2) 4tuning locul unde tuningul este o arta ( sau dus la rank de arta )

3) 4tuning un site cu multi cai putere

PS: scuze daca am copiat pe cineva dar nu am citit toate posturile ;)

dagosh88 28-03-09 19:57

1.Pentru cei care vor mai mult
2.Pentru ca vrei doar ce e mai bun

ionutz aka jonny 28-03-09 22:33

4tuning, pentru ca tuningul este viata noastra
sau
4tuning, pasiune dusa la extrem
sau
4tuning, pasiune dusa la superlativ

rider2009 29-03-09 07:35

1.Benzina apa nu se face dar se face shpritz
2.Dumnezeu a zis sa fie tuning si au venit cei de la 4 tuning
3.Tuningul face lumea sa se-nvarta

ALXS 29-03-09 09:41

Have car, will drive
Drive slowly, there're some hot girls on sidewalk
4Tuning ...better than sex

eozabest 29-03-09 11:10

Defectele sunt mari cand tuningul e mica!!!
Tuneaza ca sa poti trai!!!
Tu esti MASINA, ai mare grija de tine!!!

moartea16 29-03-09 13:35

4tuning pasiune fara limite

barmarielvi 29-03-09 16:30

cand vedem si un clasament???????????

Quote:

Originally Posted by barmarielvi (Post 2183069)
am si eu 3 propuneri :D

Important este s participi :lol: dak si castigi :-P insemna k ai "suparat" pe
cineva :lol:

1***cu masina mai aproape de perfectiune

2***despre masini la superlativ

3***your car to another level

se poate folosi si doar o parte din sugestii::D

thundermike 29-03-09 17:08

tot ce-nsamna tuning se afla pe 4tuning
ce e pe 4tuning vrea si msina ta
punctul G al masinii este la sfarsitul cuvantului tuning :headfones

DOMextreme 29-03-09 19:12

4tuning....4speed...4life !!!!!!!!
4tuning...it's all about us: the adrenaline & speed lovers
if you love ur car more than anything,choose 4tuning and you'll be both happy !!!:D:D

death_race 29-03-09 19:13

Tuningul si viata au prioritate !

BigDaddy_1112 29-03-09 19:31

l-am gasit si pe al treilea
4TUNING- the perfect place for cars and their drivers!

Rally111 29-03-09 19:51

1.cars.devotion.speed.emotion.4Tuning addiction :twisted:

2.speed...adrenaline...crazyness...girls...fast divers...powerful engines...strong cars...in one word...just 4Tuning

3. 4Tuning-4you

:peace:

Nissan_200sx_gl 29-03-09 20:13

Masina ta s-a nascut o copie ... fa-o sa fie unicat!! 4tuning

tonytech 30-03-09 09:00

Dare 4tuning
pasiunea ta pe hartie

tonytech 30-03-09 09:07

* Lumea ta in revista noastra
* Lumea pe 4 roti
* Dumnezeu a creeat Pamntul ca sa calcam pe el,oamenii au creeat masinile ca sa poata calatorii mai rapid dar noi am creeat 4tuning

tonytech 30-03-09 09:13

* Viatza pe 4 roti
* Lumea cailor putere
* Lumea ta
* Pasiunea care nu cere benzina
* Doar ptr tine,doar ptr masina ta,doar 4tuning
* Cai-putere,decibeli,kg,Nm,4tuning

bmwm5 30-03-09 12:42

4 speeding?no, 4tuning!

Pokaitza 30-03-09 13:16

Moderatori trebuia sa le amintiti celor ce posteaza ca trebuie ceva original nu ce-au pus jumatate dintre cei care au postat, care au pus slogane din diverse reviste si emisiuni despre masini.

*"4tuning-what a man needs" /"Exact ce-si doreste barbatul adevarat" (Cu referire la faptul ca daca esti genul de barbat care isi achizitioneaza un autoturism fara sa te interesezi despre alternative, nu te poti nu-mi un barbat adevarat, si alternativele ti le arata doar 4Tuning)

*"4Tuning-for you're soul"/ "4Tunning, pentrul sufletul tau" (Indiferent ca ai 16 ani si trebuie sa te culci ca sa te trezesti devreme sa mergi la scoala, sau ca ai 40 si trebuie sa te duci la munca, inauntrul tau esti interesat de masini, sufletul tau are nevoie sa stie ce e nou,ce e frumos, ce e scump si ce e ieftin, si nu-mi nu-mi poate interzice sa vrei sa-ti satisfaci pofta de cunoastere, 4 tunning iti ofera totul pe tava la distanta de 1 singur click)

*"Cu 4Tunning prinzi mereu verde la cele mai noi stiri legate de masini"

julaikos 30-03-09 13:24

tot ei ar trebui sa le aminteasca si vechiul slogan,in care "4tuning" nu aparea

mosky 30-03-09 16:42

4 tuning - enjoy the ride

crazy-unique 30-03-09 17:16

1 Live hard , drive harder
2 2 fast -> 4 tuning
3 one life,one car,one sensation, 4 tuning

cipry91 30-03-09 17:23

privim tot prin 4tuning
ce-i al lor e si al nostru
stii ceva zii(spune) aici
astea-s 3 norocoase ale mele

M1dn1gh7 r4c3r 30-03-09 20:32

In the night ..in the city..you can hear us coming from 10 blocks away..and then you see us..Racing...Drifting....Smoking all the opponents...and after it's all settled you can see us holding the cup..We are The tuner ..the addicts..we are 4TUNING

Victor Lazea 30-03-09 20:53

Titlurile la care m-am gandit sunt: 1) 4 tuning-a way of life;2)4 tuning-a passion within;3)4 tuning-4 you. Sper sa castig una din invitatiile puse in joc pentru ca chiar pe 3 aprilie va fi ziua mea de nastere si ce poate fi mai frumos decat sa castig o invitatie la cel mai tare film al anului. Astept cu sufletul la gura rezultatul concursului...;)

Victor Lazea 30-03-09 20:58

M-am mai gandit si la : 1) Tunez deci exist( i tune so i exist ); 2) 4 Tuning-The adrenaline rush( 4 tuning- Cursa adrenalinei ); 3) 4 Tuning - For a better life;4) 4 Tuning- Help improve your car(sau Helps make you create your dream car)....

Victor Lazea 30-03-09 21:01

In the dead of the night we brake the silence....who are we we are tuners from around the world,what are we?..We are the 4 Tuning Comunity?( Tradus: In calmul noptii noi suntem cei ce rupem tacerea....Suntem tunerii din intreaga lume,ce suntem noi?.....suntem comunitatea 4 tuning)

Sp333d 30-03-09 21:09

1. Imposibilul se intampla aici, pe 4tuning !
2. Orice masina isi are locul aici !
3. 4tuning, facut pentru tine si masina ta !
:D

marmotix 30-03-09 22:25

4tuning - Cu acul pe roşu ! (Needle in Red daca va place mai mult asa)
4tuning - All Wheel Drive(rs) (sau 4WD ... dar AWDrs include si multimea motoarelor :D)
4tuning - Viata e o cursa

scturoag 31-03-09 00:51

Quote:

Originally Posted by Victor Lazea (Post 2197645)
In the dead of the night we brake the silence....who are we we are tuners from around the world,what are we?..We are the 4 Tuning Comunity?( Tradus: In calmul noptii noi suntem cei ce rupem tacerea....Suntem tunerii din intreaga lume,ce suntem noi?.....suntem comunitatea 4 tuning)

Te chinuie talentu' ? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:06.

- Copyright 2026 4Tuning