![]() |
Re:
Quote:
cauta filemele de la timisoara. |
Re:
5 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Eu inteleg ca toti ne dorim sa castigam grupele si vedem propriile masini niste monstrii pe 4 roti dar totusi eu zic sa vedem cursa si discutam dupa Poate vei avea dreptate tu sau poate eu nu se stie! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Despre asta vorbeam. Astfel vei avea o plecare foarte buna |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Eu am reusit sa ma misc pe 400m mai repede decat M5 modelul penultimul si mai repede decat un Dodge cu motor de Viper, care nu a putut intelege ce se intampla. https://www.4tuning.ro/legal-racing/2..._timisoara.asp |
Re:
Quote:
:idea: La consum poate. :wink: |
Ai vazut filmul?
|
Re:
Quote:
Oricum acel BMW e facut intradevar sa consume putin pt ca asta e menirea unui diesel insa, poate mai mult de atat. Sunt fan opel in topicul asta dar cred ca un c20let tunat corespunzator va fi in spatele unui cosworth veritabil de curse. |
Ai idee care e varianta de top a unui c20let?
Daca nu ...uita-te pe V-Max. Daca esti asa sigur pe BMW tau de ce nu-l provoci pe ZUM? Sunt sigur ca o sa accepte... |
Re:
Quote:
Cand e vorba de motoare de Opel, Bmw si Subaru stau f bine, insa chiar daca poti cca 750cp din let nu ma convinge. o masina se judeca dupa inaintare nu dupa cai. Nu am ce sa provoc pe nimeni cu nimic, sa fie sanatos si atat. daca-l vad pe strada ne jucam dar nu provoc. |
Re:
Quote:
Cate masini ai vazut / auzit sa aiba C20LET cu > 350 CP si cu integrala? Hai sa fim rezonabili... |
calimara iar vorbesti in plus!! parca omul zine ca a vandut masina asa ca o sa se dea pe jos cu o sigla de opel la gat iar tu nu mai face provocari in numele altora ca oricum esti pe dinafara :evil:
|
Re:
Quote:
ma plimb cu tinicheaua de gat daca pierd cu tine :D dar altfel nu si nu a zis nimic de tine asa ca nu te mai lua gratuit de calimero |
pai cu ce te dai?
iar despre cine ma iau eu nu prea e treaba ta ia abtinete!!!!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Vezi ca incepi iar cu jignirile si nu e frumos. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
restu stau acasa si de plictiseala se baga in seama pe forum tu trebuie sa provoci o masina cu masina ta nu soferu sau pe altii vad ca esti impulsiv de felu tau puteau si altii sa comenteze dar tu o faci constant de la prima pagina poti sa imi trimiti pm daca vrei si pot sa te lamuresc |
Re:
Quote:
el greseste si spune lucrurilor pe nume si cum e normal nimeni nu accepta parerea altora si uite asa mai cresc paginile la topic in contraziceri de personalitate |
impulsiv eram daca spuneam ca va bag **** pe gat la amandoi si veneam dupa voi la craiova ,dar nu sunt si o sa astept sa veniti voi la bucuresti sa va arat pe viu, iar calimara cand o sa ai macar o bicicleta si o sa faci provocari pentru tine atunci o sa vorbim si inchide-ti in **** mea topicul asta de cacat ca oricum nu mai ai masina
|
CREZI CA AM FOST IMPULSIV?! :roll:
|
Asta e cel mai penibil topic de pe tot forumul asta.Intai \"frate va sparg pe toti,am cea mai tare masina\",sustinut pe multe pagini de admiratori infocati.Apoi \"imi pare rau dar am vandut masina dupa ce v-am provocat pe toti,dar stiti oricum ca va faceam,nu?\".PENAL !
Calimero2003,fa-i un fan club ca poate mai sunteti multi adoratori si e pacat sa nu va uniti.La cat ii iei apararea si ataci pe toata lumea pentru el,s-ar putea totusi sa fie ceva mai mult la mijloc... Iar faptul ca va luati de Dacia lui Lucian,repet...PENAL ! |
Re:
Quote:
:D :D :D :D :D :D nu tu nu stii care e diferenta intre impulsiv si fraier dar poate ca o sa simti |
Re:
Quote:
Poate ma inseala pe mine memoria....oricum fanii tai te-au sustinut si prin telefon ... parca asa sa zic?????? |
Calimero2003 cred ca esti deplasat, mereu faci asa cand ai discutii cu unele persoane.
Nu mai polua atmosfera si nu mai jigni oamenii. |
inca mai astept ca moderatorul sa inchida acest topic si cer scuze celorlalti membrii ai forumului pentru \"iesirea\" mai nervoasa dar toti care ma cunosc stiu ca nu se intampla des iar despre voi doi nu va urez decat sa aveti cu ce va dati iar lui calimara daca vrea o sa-i fac eu cadou un olcit ca si asa zace in fata blocului sa-si faca si el un hobi.
|
Re:
Quote:
|
Eu astept ca Gratian sa interzica accesul pe forum acestor PLESCARI. Nu fac decat rau ... comenteaza de pe margine fara a avea un minim de BUN SIMT si CUNOSTINTE . Raman la ideea ca ar trebui sa exista macar un topic unde sa poata \"deschide gura\" DOAR PARTICIPANTII LA CURSE. Cu ce placere sa mai intru pe un forum unde sunt \"atacat\" de un GURIST ?!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
asa e..
ar fi chiar culmea sa pierd o ocazie forte buna de a va comnica oficial ca azi pe la ora 16.00 am vazut parcata o masina tare, cu biletel ca era de vanzare, si cu care o sa va fac pe toti de la grupa F. acum am venit de la propietar, este totul ok, o vanduse ceva, dar cel putin am satisfactia ca CU SIGURANTA va facem pe toti, in asa hal ca trebuia sa inventati grupe noi sa aiba cine sa se dea cu mine asta este, virtual vorbind sunt multiplu castigator, eu personal nu am nici o vina ca ala o vanduse deja, dar intre orele 16.00 si orele 20.00 stiu sigur ca numa la asta m-am gandit ce misto bat eu tot ce misca... bogdan, te rog sa preiei microfonul, si fa in asa fel incat oamenii sa incerce sa depisteze sursa de umor a greucenilor de genul, pentru ca intotdeauna e o politica buna sa te amuzi decat sa te enervezi, cat timp nu iti da in cap sau nu iti baga mana in buzunar... in rest, numai de bine, si ... ma relaxez inca o data, cu placere, sa va spun ca va rup pe toti cu masina aia... dar sa fie clar ca zilnic o sa va bat pe toti, gasesc eu mereu cate o masina cu care sa o fac... :wink: |
bravo Lucian! mi-a placut asta cu PLESCARI.
ai MARE dreptate. te pupa fratele tau de suferinta. |
si tot pt Lucian
ai fost prea finut cu GURIST pt ca eu cred ca sunt BOTISTI pt ca se pricep bine de tot la treaba asta. Mari BOTISTI. |
Calimero2003:
Nu mai pleda conflicte care nu te privesc. om fi noi aici la provocari, dar ai grija .... nu provoca prea tare, nu profita ca nu a fost prezent moderatorul... inca o singura litera pe subiect ... si o sa fie ultima |
de acum o sa fie prezent totm timpul 8)
|
deoarece minumata masina nu mai este printre noi topicul este inchis
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning