![]() |
Re: Leduri, folie si fibra de la Garajul lui MaTzA
cribsule iti trebuie programare la matza:)))
|
folie daca vrei putem face, dar schimbatul culorii la limbi... nu prea ma bag, am incercat o data si nu am reusit... alta chestie ar fii ca folia argintie este mai dificila. Am mai avut lucrari si nu au iesit foarte bine...daca vrei totusi... nu prea garantez pentru ea... acum depinde ce vrei sa colantezi. Cu folia neagra ma impac cel mai bine.
|
salut, deocamdata am o problema ca am rupt cheia de la antifurt si tre' sa ma duc undeva sa scot ( sudez) prezoanele..off...cheile astea de antifurt de la peugeot.. si dupa ce rezolv in principiu saptamana viitoare ...as vrea sa colantez interioru...nu tot sa fie la fel ca la 307-le care l-ai facut...( am vazut in postu tau un 307 colantat elemente interior de la clima casetofon si elementele din jurul manerului de deschidere usa)..culoare sa fie tot la fel carbon alb cu tente argintii..sper ca nu gresesc...Stima! aa si daca poti da-mi un pret pe PM..ms
|
Nu am mai scris de mult timp pe aici... Am mai facut una-alta, si inca mai fac... aruncati un ochi pe www.garajul-lui-matza.ro :)
P.S. Tin pasul cu moda si montez xenon :) 350* lei h4 bixenon si 230* lei restul, pt faza lunga avem preturi la 290* lei. *preturile contin TVA. Atentie, montajul este gratuit. La mai multe kit-uri montate/comandate primiti discount :) Numai bine :) |
Pentru a modifica culoarea la un bord de pasat din 97....in: cifre albastre, limbi rosii cat costa? Si lasa-mi pe PM un nr de telefon. Mersi.
|
0763 684 239 ....ma toata treaba e sa fie pe smd-uri bordul tau!!mare suma nu te costa.
in jur de 50 - 80 ron mana de lucru!!! |
pt un kitt xenon ...octavia 1, pt faza lunga si scurta ....care e pretul ??
|
nu merge site-ul.
pt tot bordu de la octavia I sa il faci din verde in rosu cu alb gen audi cat costa manopera cu tot cu leduri. |
b -64- ktl : costa in jur de 180 lei toata smecheria... e posibil sa fie mai putin, depinde cum e bordul. numarul este 0768 464 696
redbull87. este ultima data cand te rog sa nu te mai bagi peste topicul meu. vrei sa ai loc sa-ti prezinti lucrarile, etc, fa-ti topic, ok? daca te mai bagi inca o data vei avea ban.. si ca sa-ti raspund la intrebare kit-uld e xenon costa 300 lei, montaj inclus raresvintea : la site lucrez acum :) si la octavia stiu ca este pe becuri, asa ca se aplica tariful ca la ktl. in jur de 180 lei. |
1 Attachment(s)
cat ma costa sa imi faci si mie stopuri ptr oltcit.le vreau ca in poza, si in mijolocul cercului de sus sa fie semnalizarea. in mijlocul celui de jos marsarier/ceata.ledurile ptr cercuri sa fie cu dubla faza ptr pozitii/frana.geamul vreau sa fie clar dar putin fumuriu.da-mi un pm cu un pret,dar si separat un pret doar ptr leduri.ms
|
salut. scuze ca am raspuns dupa 2000 de ani.. dar nu mai primesc e-mail-uri.... asa... pai trebuie sa-mi dai dimensiunile stopului si-ti pot spune un pret.
|
2 Attachment(s)
on the work bench :)
|
salut, am si eu un megane din 98' ma poti ajuta cu leduri pentru ceasuri si pentru ace. mentionez ca am becuri. si am sa te rog sa-mi spui si un pret
|
salut!cat ma costa sa-mi schimbi si mie ledurile la butoanele pt geamuri electrice(7butoane),ceas(ora),buton dezaburire luneta.masina este un mondeo mk2.lasa-mi si o adresa unde te gasesc.merci frumos
|
salut. 0768 464 696 sau 0726 016 612. da-mi un telefon sa ne intalnim. ms sal
|
maine ai timp?
|
suna-ma pe la 17 30 si stabilim unde si cand ne intalnim. sal
|
ai clientzi multzi nu?
|
1 Attachment(s)
Salut MaTzA ...am o intrebare la tine ...crezi ca imi poti face si mie un difuzor la masina ...sa arate asa??? Attachment 1896131 am o bara de sapte de rezerva ...daca este , vin si ti-o aduc si te las sa iti faci treaba ;) astept un raspuns Mihai . Toate cele bune
|
Salut , daca mai activezi da`mi un PM sau pe mess un buzz , id: terradown ( am si eu nevoie de niste servicii de la tine :D )
|
Salut,
Folie transparenta, fumurie sa aplic pe stopuri la un Allroad, ai? Mersi, Ursu |
Salut. Nu am . Dar poti sa folosesti spray. Ies ok
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning