Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Break-ul "hellrider" (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/115115-break-hellrider.html)

RobertRFG 03-05-09 18:01

Re: Break-ul "hellrider"

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 2285148)
Dacă zici tu că este stupidă inseamnă că asa este...Hai să īti mai pun cateva īntrebări
1 De ce ai făcut farurile negre??
2 De ce ai pus folie pe parbriz??
3 De ce ai pus roţile alea asa mari pe faţa şi nu ai aşteptat să mai faci rost de 2 la fel,să umflii pasajele şi apoi să le pui ca să fie treaba cum trebuie???
4 De ce nu dai şi tu o vopseala pe barele alea???
5 De ce nu īncerci să ştergi cu ceva semnele care au rămas pe uşi de la tāmpeniile alea de cauciuc???
6 De ce nu le tragi o vopsea la jantele alea??
7 Se mai vede ceva cānd pui frāna din cauza stopurilor alea īnegrite aşa tare??
Uite că stiu să pun si alte īntrebări nu numai īntrebarea aia "stupidă" cum īi zici tu

Eu unu aştept nişte răspunsuri

Gabi 03-05-09 18:01

Urmăresc fiecare mesaj postat pe topicul ăsta, aşa cum am urmărit toate topicurile legate de acest "hellrider" şi... nu pot să īnţeleg de unde atāta admiraţie pentru o asemenea bombă ? :shock:

N-am nimic cu cel care a "modificat" maşina īn halul ăsta - e vorba de banii şi timpul lui pānă la urmă - dar "produsul" actual este execrabil ! Sunt o grămadă de maşini TARI pe forumul ăsta, dar nu ştiu cāte au parte de atātea aplauze degeaba.

FXF, las-o mai uşor cu suferinţa, pentru că n-ai nici un motiv să suferi atāta !

cornelloco 03-05-09 18:02

are 1400" sub capota si restu in portbagaj .. si cu v 12 dat pe jumate si scazut cu 2 .... nus parca da cu ,

Mihai84 03-05-09 18:07

bz 22 fxf.. cand ai luat decizia sa-ti postezi masina pe forum..nu erai constient de faptul ca unora le place..altora nu?..sari in sus degeaba.fiecare cu parerea lui pana la urma .Nu trebuie sa jignesti pentru faptul ca nu-ti convine tie ce zice lumea.Vrei sa spuna toti ca le place,e frumoasa...e perfecta?..nu se poate.
mie nu-mi place deloc.Asta e.Ar trebui sa dai jos folia dupa parbriz macar.

k4r4 03-05-09 18:29

:))) o sa tin in dacia mea o poza cu asta a ta, si de fiecare data cand se mai leaga politia de toba si de proiectoarele mele, o sa-i arat poza cu masina ta:)) caterinca ideea de baza a masinii, dar nu mai risca sa iesi in trafic cu ea. tine-o acolo pentru ture de cartier...un show daca o pui la punct si faci treaba ca la carte. pana acum arata ca un dric, care il cara si pe sofer la groapa. parerea mea e ca ar fi bine sa scoti folia aia de parbriz, sa pui niste faruri normale, si sa-i scoti aberatiile alea de roti. am inteles, e caterinca...scoate-le ca e ca un banc prost pe care nu-l intelege nimeni in afara de tine. la inceput cand o lasasei jos parea un proiect simpatic....

MariusMKV 03-05-09 19:07

Ti`am zis Cosmin sa nu o iei in nume de rau dar deja devine penibil..
Sunt multe dacii pe forum care se axeaza pe un aspect cat mai clasic (1300 )
Sau uite aici ceva care atrage placut atentia..

RobertRFG 03-05-09 19:10

Uite un breack foarte frumos(simplu şi de efect)https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1239701159
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1239701159
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1239701159

cannavaro 03-05-09 19:21

... ca tot vorbea fe ics feul de masinile din ploiesti

bz_22_fxf 03-05-09 19:30

rfg-ule esti constient ca aici sunt numa habarnavisti si oameni care isi dezmembreaza masinile pe frimituri app mai este o rasa de tuneri care sleiesc masinile parintilor de ziduri :)):) ca sunt driveri!
mai k4r4 tu se vede ca vb din carti!
corneloco este un amarat are sta pe net si este luat la sto de drt :))
iar gaby stiu ca o sa mi se dea cick sau ban dar esti jalnic ca moderator
app canavaro baietii adevarati nu isi dau maisnile pe frimituri ci pt a evolua nu ca tine
rfg-ule tu mai crtica munca mea ca este mult mai sus a amea pe tine te aplauda o garamada de habarnavisti :))

TwentyOne 03-05-09 19:35

Jalnic...nu cunosc proprietarul, nu am nimic cu el, dar e pacat ca el intelege tuningul prin punerea unor folii pe parbriz, faruri si stopuri, aplicarea unui aerograf peste o vopsea nasoala, folosirea unor jante inutile, punerea unei tobe doar pentru zgomot. Mai rau este ca unii il incurajeaza sa faca lucruri prin care isi risca viata si o pune in pericol pe a altora...stiu vrajeala "ca eu merg incet, nu mi se intampla nimic", dar intra altul in tine, si atunci....
Sper sa ne iei sfaturile in seama, ca poate unii nu vorbim din vise...

Gabi 03-05-09 19:36

Quote:

Originally Posted by bz_22_fxf (Post 2285414)
[...] iar gaby stiu ca o sa mi se dea cick sau ban dar esti jalnic ca moderator [...]

Tinere, tu habar n-ai ce fel de moderator sunt eu, sau cāt de bine / prost īmi fac eu treaba (nu mai spun că habar n-ai ce-nseamnă a fi moderator). Spre deosebire de tine, eu īmi pot da cu părerea despre ceea ce faci tu, iar asta ştii deja.

Eu n-o să fiu drăguţ, cum a fost aleks pānă acum, şi īţi promit că la prima ieşire aiurea pe care o ai, īţi īnchid topicul, iar dacă vei deschide altul, vei primi banul despre care vorbeşti mai sus.

Avertismentul īn ceea ce priveşte banul pe forum este valabil şi pentru ceilalţi useri care postează aiurea. Postaţi mesaje la subiect, fie că sunt pro sau contra.

Cozmescu-Alin 03-05-09 19:45

Fxf deja ai exagerat,deja sincer acum mergi din rau in mai rau,persisti in greseala.Nu intelegi ca nu poti fi singur impotriva tuturor?Eu tiam zis si fata in fata si pe pm,zi ca ei si fa ca tine,dar nici chiar asa.M-am revoltat si eu putin pentru ca desi nu am avut ocazia sa vorbesc cu Gabi fata in fata,din cate am discutat eu cu el este un om de nota 20*,si macar pentru munca de titan care o depune merita putin respect.Si ceilalti au dreptate ,ai ajuns sa fi singur impotriva tuturor,sincer eu nu prea vad bine,chiar parca mi-a trecut prin fata ochilor un accident.Gluma-i gluma,saga-i saga dar pana aici,poti lovi,rani,omora pe cineva,ai o viata pe constiinta,un viitor tata,o viitoare mama,un copil care are toata viata inainte.Eu Zic pana aici.Ca aspect e frumoasa masina,fai o poza.inrameazo,iti dau eu numaru lu Golfulet sau Santos pe privat cheamai sati faca o sedinta foto frumoasa,si asta e.Scoate folia de pe parbriz,pune faruri normale,deja esti un pericol public.Sincer ma doare sa zic asta dar,ce e adevarat e adevarat.Eu am spus tot ce am avut de spus.O seara placuta.

bz_22_fxf 03-05-09 19:49

am luat o hotarare inchideti topicul respect pt aleks ca a fost baietas restul habarnavistilor si tunneri care sleiesc masini e zid poate sa-mi faca un blow job app pt moderatorul care imi da ban poate sa ramana cu banul lui ca dor in fata pc-ului e puternic in rest e praf cu asta am concluzionat si respect pt baietii care m-au ajutat si apreciaza munca mea inchidetil app cautatil pe cornelloco ca face dacia 16 valve sau 32 nu ma credeti pe mn intrebati b de la drt ca e bufonul drt-ului joc la drt-ului app canavaro carnat de ph care estii u ai avut o coticade masina bvo ca ai dezmbrato! ps eu cea ce am scris e parerea la multi! app baietii greui din tuning zic ca ai facut un bn ca ai dezemembvrato1 cu toate ca ai luat o franzela pe ea!
inca odata respect pt aleks si baieti din tunig ultima postare a mea app gycone spor la tunat masini de zid! bafta all inchidetil!

aleks 03-05-09 20:45

E incredibil ce mizerie ai putut lăsa īn urma ta fxf-ule.
E păcat că am īncercat atāt de mult să te ajut să faci un topic normal şi s-au străduit atāţia oameni să-ţi explice reguli simple, de bun simţ, de mecanică, de modificări, au fost zeci de oameni care ştiu cu ce se mănāncă lucrurile astea şi care au īncercat să te ajute.
Din păcate oamenii care acţionează īn stilul tău trebuiesc lăsaţi să-şi trăiască exact aşa soarta, pentru că şi-o merită pe deplin, pānă la ultima consecinţă, iar topicul ăsta trebuie lăsat drept exemplu, chiar cu acele multe posturi incredibil de mizerabile pe care le-am şters cu toţii, ca să ştie oricine ce īnseamnă să nu ai o scală de valori şi o limită maximă pānă unde poţi şi tremuie īntinsă coarda. Păcat.

Ja_Rule 03-05-09 20:47

Eu am zis ca`i mai bine sa nu ma bag, dar de unde si pana unde te iei tu de DRT?... Cine`ti da tie dreptul sa judeci membri DRT`ului sau apropiatii clubului? N`am luat pe nimeni la misto niciodata si nu`mi amintesc ca un membru DRT sa faca asta (inafara de glumele intre amici)... Sincer nu ma intereseaza ce parere ai tu despre Gabi sau Aleks (si ceilalti moderatori), pe care i`am cunoscut personal si am ramas placut surprins... Ti`a spus si Aleks, care dupa cum sti s`a chinuit mai mult de o ora sa`ti pana pe picioare userul, ca trebuie sa acepti parerile pro si contra de spre masina ta ... sincer nici mie nu`mi place ce`a iesit din masina ta, dar am ales sa ma abtin.. e treaba ta si doar tu poti decide ce faci cu banii si timpul tau .. daca tie iti place, asta nu inseamna ca trebuie sa placa tuturor...

All times are GMT +2. The time now is 14:01.

- Copyright 2026 4Tuning