Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   CONCURSUL CONCURSURILOR -2006 (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/11435-concursul-concursurilor-2006-a.html)

Manson 13-01-06 13:11

cum a zis si madskils...mai lasati o moale....aici e un topic despre un concurs concursul concursurilor cik! nu va mai certati k ala face ala drege!bine dak era unu mai tare trebuia sa se bage el sa faca, premiile si gata!ne certam pentru orice vorba....orgoliile astea... :(

g_unit 13-01-06 14:52

NICI NU STITI CAT MA PLICTESESTE SA CITESC TOPICUL ASTA......BAHHHHH...aici e vorba despre un concurs...nu mai postati toti aiurea...si va luati care de o mica greseala a altuia...ce draq frate???cui nu'i convine ce se hortaraste....e liber sa nu se inscrie...daca vreti sa va creasca numaru de posturi ca sa fiti jmecheri..decat sa aberati, bagati \"...\" si gata

vlad_VSV 13-01-06 15:24

inceput concurs

si pana la urma cand incepe concursul asta :evil: :evil: :evil: ca de cateva zile se tot amana...stiu cai greu sa se organizeze ......da totusi...alti se leaga de topart ca se baga in seama pe cand el vrea sa deie o mana de ajutor.....daca tot continuati asa cu certurile in loc sa propuneti si voi ceva bun pentru concurs pentru ca asta ii tema topicului....nu sa va tat certati acilea si sa va tat legati de unu si de altu

TopArt 13-01-06 15:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
...... CAND INCEPE CONCURSUL ?

am scris... de ce nu cititi ?!?
Quote:

Originally Posted by \"TopArt\"
PS: concursul va incepe (dupa definitivarea completa a TUTUROR detaliilor) la sfarsitul lunii ianuarie.

inca putina rabdare si veti avea TOATE DETALIILE. REGULAMENTUL s-a facut in asa fel incat sa fie foarte abordabil si sa nu existe discutii. TOTUL E CLAR, CONCIS, MOTIVANT. cat de curand veti vedea :wink:

mer|in 13-01-06 15:35

nu aveam nici o indoiala ca un concurs asa d complicat o sa aiba o organizare si un timp necesat pt organizare asa de mare...

rabdare... da pana cand...

TopArt 13-01-06 16:17

un mic PREVIEW. :wink:

https://img366.imageshack.us/img366/5494/11ia3.jpg

later edit: se lucreaza la definitivarea detaliilor concursului.

TazAless 13-01-06 16:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mer|in\"
nu aveam nici o indoiala ca un concurs asa d complicat o sa aiba o organizare si un timp necesat pt organizare asa de mare...

pai e concursul concursurilor trebuie rabdare :D
TopArt:inca putina rabdare si veti avea TOATE DETALIILE. REGULAMENTUL s-a facut in asa fel incat sa fie foarte abordabil si sa nu existe discutii. TOTUL E CLAR, CONCIS, MOTIVANT. cat de curand veti vedea

mer|in 13-01-06 16:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TazAless\"
Quote:

pai e concursul concursurilor trebuie rabdare :D
TopArt:inca putina rabdare si veti avea TOATE DETALIILE. REGULAMENTUL s-a facut in asa fel incat sa fie foarte abordabil si sa nu existe discutii. TOTUL E CLAR, CONCIS, MOTIVANT. cat de curand veti vedea

IO NU PREA AM INCREDRE IN CE SPUNE TopArt.... NU IMI INSPIRA INCREDRE...

TazAless 13-01-06 16:31

si totusi... topicul s-a deschis la data de Wed Jan 04, 2006 10:48 pm si pana azi, 13 ianuarie nu avem decat un mic PREVIEW... :lemon:

TopArt 13-01-06 16:41

Re:

Quote:

de ce de fiecare data cand se implica cineva care are realizari in domeniu, se gasesc intelepti care sa spuna asa ceva ?!? nu am ca ocupatii crosetatul macrameurilor sau cantatul la violoncel. nu am inselat increderea nimanui, legata de tuning, styling, design. hai sa trecem peste OFFtopic-uri si sa incercam sa fim profi.

PS: da-mi un PM, uimeste-ma spunandu-mi de ce n-ai incredere in mine si hai sa lasam topicul ONtopic. valabil pt. toti :wink:

Quote:

si totusi... topicul s-a deschis la data de Wed Jan 04, 2006 10:48 pm si pana azi, 13 ianuarie nu avem decat un mic PREVIEW...

deci au trecut 10 zile. 10 zile in care s-au sintetizat idei, 10 zile in care lucrurile au evoluat. gratian va spunea de surprize. ei bine, sunt surprize. mari. cat de greu e sa mai asteptati un pic ? repet, totul se pune la punct. sunt 10 zile de cand s-a deschis topicul. nu 10 ani. haideti, va spun inca o data, sa fim profi. cand veti vedea regulamentul si surprizele, veti fi uimiti. va fi intr-adevar concursul concursurilor. asa ca pregatiti-va pentru ceva mare.

multumesc de intelegere tuturor celor care mi-au aratat asta. :wink:

TazAless 13-01-06 16:45

ok
asteptam surprizele atunci, nu ?
d-abia astept sa le vad :yes: cred ca o sa fie marfa daca spui ca sunt surprize mari si alte chestii... o sa incerc sa fiu \"prof\" :peace: :peace: :peace:

mer|in 13-01-06 16:54

Re:

Quote:

Quote:

de ce de fiecare data cand se implica cineva care are realizari in domeniu, se gasesc intelepti care sa spuna asa ceva ?!? nu am ca ocupatii crosetatul macrameurilor sau cantatul la violoncel. nu am inselat increderea nimanui, legata de tuning, styling, design. hai sa trecem peste OFFtopic-uri si sa incercam sa fim profi.

PS: da-mi un PM, uimeste-ma spunandu-mi de ce n-ai incredere in mine si hai sa lasam topicul ONtopic. valabil pt. toti :wink:

Quote:

si totusi... topicul s-a deschis la data de Wed Jan 04, 2006 10:48 pm si pana azi, 13 ianuarie nu avem decat un mic PREVIEW...

deci au trecut 10 zile. 10 zile in care s-au sintetizat idei, 10 zile in care lucrurile au evoluat. gratian va spunea de surprize. ei bine, sunt surprize. mari. cat de greu e sa mai asteptati un pic ? repet, totul se pune la punct. sunt 10 zile de cand s-a deschis topicul. nu 10 ani. haideti, va spun inca o data, sa fim profi. cand veti vedea regulamentul si surprizele, veti fi uimiti. va fi intr-adevar concursul concursurilor. asa ca pregatiti-va pentru ceva mare.

multumesc de intelegere tuturor celor care mi-au aratat asta. :wink:

TopArt-E TopArt-E LASA-NE LASA-NE - DE CE TE APRINZI MA ASA... O SA VEDEM CE POATE FIECARE... da loganu ala rosu........

R-NOS15 13-01-06 18:06

baaaai! ce-i soricaria asta aici?
Concursul Concursurilor2006 s-a ntransformat in \"Hai sa ne luam de topart 2006 oameni\"? What the fuck?

Lasati omul in pace. v-a zis sa aveti rabdare pana la sfarsitul lunii... terminati cu cearta... :blahblah: :blahblah: :blahblah:

TopArt 13-01-06 18:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"R-NOS15\"
baaaai! ce-i soricaria asta aici?
Concursul Concursurilor2006 s-a ntransformat in \"Hai sa ne luam de topart 2006 oameni\"? What the fuck?
Lasati omul in pace. v-a zis sa aveti rabdare pana la sfarsitul lunii... terminati cu cearta... :blahblah: :blahblah: :blahblah:

la sfarsitul lunii va demara concursul. regulamentul initial va fi prezentat mai repede de sfarsitul lunii, sa se familiarizeze lumea cu el. nu mai dureaza mult si va fi disponibil online :wink:

later edit: decizia de a prezenta regulamentul de-acum, este luata in asa fel incat pana la sfarsitul lunii sa se faca inscrieri, 15-20 zile sunt mai mult decat suficiente pentru inscrieri, prima faza a concursului. nu in ultimul rand vor fi prezentate si masinile pregatite pentru concurs, ca la inceputul lunii februarie sa dam drumul oficial la cronometru.

contam pe toata comunitatea 4tuning. toti membrii inscrisi vor avea un cuvant de spus. concursul va fi interactiv iar intreaga comunitate se va implica activ in acest concurs. :wink: o sa va rog sa cititi cu atentie regulamentul, cand va fi disponibil online. repet, este facut in asa fel incat sa nu fie loc de interpretari. pentru inscrieri vor fi topicuri dedicate, pentru nelamuriri/intrebari la fel, va fi un topic dedicat. rabdare si-l veti avea online :)

g_unit 13-01-06 18:39

no ...da dati o data exacta..start si finish ca la maraton :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ca eu is mai incet de mana si tre sa'mi calculez timpu :? :? :roll: :roll:

TopArt 13-01-06 19:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"g_unit\"
tre sa'mi calculez timpu :? :? :roll: :roll:

totul s-a luat in calcul. si complexitatea lucrarilor, si timpul necesar executarii lor, la standarde ridicate. curand - totul online :)

GolfuletzS 13-01-06 19:39

misto topart ca te ocupi nu ca il ajuti si pe gratian dar ai mai multa experienta decat mai noi toti :D bafta :D asteptam .... ce va grabiti ?

g_unit 13-01-06 20:54

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"g_unit\"
tre sa'mi calculez timpu :? :? :roll: :roll:

totul s-a luat in calcul. si complexitatea lucrarilor, si timpul necesar executarii lor, la standarde ridicate. curand - totul online :)

ai dreptate .... 2 sap..arhisuficient...eu d'acum va urez BAFTA....

BASU 14-01-06 15:47

Re:

Quote:

mai avem rabdare :bat:

Trickz 14-01-06 23:02

...

nu ai postat unde trebuie... :twisted: - za moderator

RoSonic 14-01-06 23:28

1. citeste si tu despre ce e vorba in topic... si abia dupaia posteaza doar daca ai ceva de spus la subiect

2. incearca sa pui ceva facut de tine... nu poze care circula de foarte mult timp pe internet

3. citeste si tu despre ce e vorba in topic... si abia dupaia posteaza doar daca ai ceva de spus la subiect

xxdadixx 15-01-06 14:07

De ce nu inchidem topicul pana la sfarsitul lunii? Vorba lunga saracia omului. Ce se definitiveaza pana la sfarsitul lunii? Suntem in 15, inca 15 zile pt ce, pt niste inscrieri :lol: ? Zici ca suntem la curse, nu ne luatzi si taxa de participare? 14 pagini si nimic concret doar ca e un concurs si hai sa mai umplem inca 20 pana la sfarsitul lunii. Top-art tu esti parte din organizatorii concursului?

Rares 15-01-06 17:00

Re

Bine dadi macar bine ca a venit intrebarea asta de la cineva mai MARE :P ca pana acum noi am pus-o dar.... nu am primit raspuns :P poate aflam acum ceva mai concret :P

TopArt 15-01-06 20:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
inca 15 zile pt ce, pt niste inscrieri :lol: ?

da. am precizat mai sus cum vor fi inscrierile. topicuri dedicate.

Quote:

Zici ca suntem la curse, nu ne luatzi si taxa de participare?

nu s-a pus in discutie.

Quote:

14 pagini si nimic concret doar ca e un concurs si hai sa mai umplem inca 20 pana la sfarsitul lunii.

l-am dorit si il vedem cel mai tare concurs. paginile nu au fost umplute cu chestii aiurea. intr-adevar, sunt si oameni carora le place sa divagheze de la subiect, sa-si arate orgoliul, s-au vazut. restul au fost idei bune care-au dus la sinteze si mai bune.

Quote:

Top-art tu esti parte din organizatorii concursului?

da.

Gratzian 15-01-06 22:35

Re:

Quote:

De ce nu inchidem topicul pana la sfarsitul lunii? Vorba lunga saracia omului. Ce se definitiveaza pana la sfarsitul lunii? Suntem in 15, inca 15 zile pt ce, pt niste inscrieri :lol: ? Zici ca suntem la curse, nu ne luatzi si taxa de participare? 14 pagini si nimic concret doar ca e un concurs si hai sa mai umplem inca 20 pana la sfarsitul lunii. Top-art tu esti parte din organizatorii concursului?

intrebari pertinente merita raspunsuri pertinente...
mersi, xxdadixx...
eu am iesit intempestiv din bucuresti dar am revenit
imi pare rau ca s-au manifestat mici tensiuni pe aici, dar sper ca le dam de capat
in primul rand, am apelat la topart pt ca are experienta concursurilor de gen, si o parere bazata pe experienta si pricepere nu poate dcat sa ne ajute, ma ales ca am considerat dupa ultimul concurs ca nivelul general al comunitatii de virtual tuning merita ceva mai mult decat un simplu subiect - postare - premiere
asa ca ce se intampla, se intampla pentru ca am avut mare incredere in nivelul general al vostru

in al doilea rand, topart nu este un obisnuit al forumului, si apelez la voi sa nu il taxati drept rauintentionat... eu il cunosc de mult, si pot sa va spun ca este MAI EXIGENT CU EL INSUSI decat a parut aici in discutiile despre concurs.
pur si simplu, ii lipsea rutina stilului mai lejer in care discutam noi aici in comunitate. eu i-am sugerat ca vreau ceva mai profesionist pentru ca meritata asta asteptarile de la voi si el mi-a ascultat rugamintea.
asa ca va rog sa aveti putina rabdare cu el si cu mine sub promisiunea ca timpul care a parut mai mare decat normal pt definirea unui concurs, merita DIN MAI MULTE PUNCTE DE VEDERE

dadi are perfecta dreptate cand semnaleaza discutile superficiale
nu inchid totusi topicul pentru ca acum am revenit, o sa il pot supraveghea si cred sincer ca au inteles mai toti ce si cum

mai astept 2 confirmari si o sa anunt oficial toate amanuntele...
mai ramane sa alegem TOTI subiectele si gata
noi ne gandim la amanunte ca sa fie cat mai provocator, multiplu accesibil, avantajos, si cat mai amplu popularizat

multumesc de rabdare si incredere

g_unit 16-01-06 15:07

bine ai venit inapoi gratzian

g_unit 16-01-06 15:08

am si eu o propunere.... :roll: :roll: subiectele sa fie alese de participantii de la fiecare concurs.Adica dupa inscriere...sa isi trimita mesaje private..sa vorbeasca pe mess..nu stiu..dar asa o sa fie evitate postarile aiurea...sau rautacioasa.

spre exemplu dupa ce neam inscris la concursu desene de mana:g_unit,topart si care or mai fii...sa ne hotarm intre noi care masina este aleasa si unu dintre noi va posta direct masina hotarata ...repet e o parere..ca sa oprim discutile si HAOSUL care a fost pana acum...

vlad_VSV 16-01-06 15:33

desene de mana

apropo de desene de mana......ma bag si io la sectiunea asta :D

xxdadixx 16-01-06 16:43

La desenele de mana cum imi dau seama daca au fost copiate sau nu?

vlad_VSV 16-01-06 19:01

desene de mana

ai incredere in noi :D :D .....se semneaza fiecare in colt si in plus nau cum sa fie copiate ca se propune o masina care nu a mai fost tunata din cate am inteles io sau.........aaaaaaa tu te referi ca sa nu punem foaia peste si numa sa mergem pe conturu masini :!: :!:

shantzu 16-01-06 19:43

pai macar acum la concurs sa fiti corecti , daca ar fii cineva care ar face asha ceva ar fii chiar .......... :wink: stiti ce vreau sa spun

g_unit 16-01-06 21:00

mda....eu cred ca am demonstrat...madskillz..a vazut desele ..la cateva chiar a asistat..so...din partea mea...nu ma intereseaza daca credeti sau nu.... :wink: :wink:

g_unit 16-01-06 21:02

Re: desene de mana

Quote:

Originally Posted by \"vlad_4tuning\"
ai incredere in noi :D :D .....se semneaza fiecare in colt si in plus nau cum sa fie copiate ca se propune o masina care nu a mai fost tunata din cate am inteles io sau.........aaaaaaa tu te referi ca sa nu punem foaia peste si numa sa mergem pe conturu masini :!: :!:

nu se referea la mers pe contur...ca sincer topart nu cred ca ar mai fii genu care sa mearga cu creionu pe contur...legat de mine...eu zic ca am demonstrat ca eu le fac...de restu..plm..nu stiu nimica..nu le'am vazut desenele :wink:

vlad_VSV 16-01-06 22:38

desene

normal ca topart nu merge pe contur.......cine face asa ceva sau le copiaza oricare ar fi modalitatea propun sa fie descalificat daca ii prins....si acuma pt g_unit stiu cas offtopic...am si 4 desene da nu prind un scaner sau un aparat sa le fac poza ce la pun si io sa le vedeti de ce is in stare :twisted:

TopArt 17-01-06 00:48

VRTUAL 4TUNING CHALLENGE

1 Attachment(s)
VIRTUAL 4TUNING CHALLENGE 2006 - REGULAMENT ONLINE

va rog sa downloadati PDF-ul cu informatiile referitoare la concurs.

COMITETUL DE ORGANIZARE:
TopArt
ZoliaT
RoSonic
Gabi

important:
comitetul de organizare asteapta poze cu masini pe PM de la propietarii care doresc sa vada cum arata masina lor modificata virtual la sectiunea HIGH-END a concursului. nu exista nici o taxa de participare din partea propietarilor. propietarul a carui masina va fi votata de membrii 4tuning sa intre in concurs pentru a fi modificata virtual va plati o taxa de participare efectiva la concurs, cu masina proprie, de 1.000.000 ROL (sau 100 RON)

cititi regulamentul cu atentie, va asteptam aici cu intrebari/raspunsuri, pana vom definitiva toate aspectele legate de inceperea propriu-zisa a concursului .

surprize de proportii se anunta in continuare ! juriu... sponsori... premiiiiiiii !!!

GolfuletzS 17-01-06 15:48

nu ma asteptam la asa ceva :D super tare :D

g_unit 17-01-06 17:17

am si eu cateva intrebari legate de regulament...legate de freehand...
1.de ce tre sa scot si 5 schite?daca as fi mers cu creionu pe imagine...n'as putea sa o fac si la schita....???ma rog...SCOT 5 schite
2-nam inteles fazele cu \"best of show\", \"resurrection\",\"the ultimate tuning\"
3-\"potrivirea cu masina stock a bodykit'ului....hmmm...poate va referiti la incadrare...sau ...nu stiu..ca daca unu o vrea patrata.....nai ce sai faci..sau poate va refereati la pastrarea liniei masinii...
4-nu inteleg de ce sunt distantele de predare a lucrarilor atat de mari..bine ok...e mai greu 3d...dar...totusi...o luna de zile...astia care au terminat si lau predat..stau pe stop??? :roll: :roll:

cam atat pentru moment.. :lol: :lol:

Skillzu 17-01-06 17:46

1600 e cam mult dar asta e....mi se pare un pic ciudata chestia cu invitatia....ce sa mai zic..asta e regulamentu....

ceea ce nu inteleg cum e faza cu nu poti participa cu mai mult de o lucrare indeferent de probele la care participi....si la fiecare se propun alte 5 maisni din care ramane 1..deci clar nu va fi aceasi masina la toate....deci pt fiecare ar trebui 1 masina...:|

RoSonic 17-01-06 17:47

Quote:

am si eu cateva intrebari legate de regulament...
1.de ce tre sa scot si 5 schite?daca as fi mers cu creionu pe imagine...n'as putea sa o fac si la schita....???ma rog...SCOT 5 schite
2-nam inteles fazele cu \"best of show\", \"resurrection\",\"the ultimate tuning\"
3-\"potrivirea cu masina stock a bodykit'ului....hmmm...poate va referiti la incadrare...sau ...nu stiu..ca daca unu o vrea patrata.....nai ce sai faci..sau poate va refereati la pastrarea liniei masinii...
4-nu inteleg de ce sunt distantele de predare a lucrarilor atat de mari..bine ok...e mai greu 3d...dar...totusi...o luna de zile...astia care au terminat si lau predat..stau pe stop???
nu-s intrebari tocmai legate de regulament, ci mai mult ceri motivatii pentru precizarile de acolo. (ca si cum la fotbal ai intreba de ce se joaca cu offsaid si nu ce inseamna offsaid) :wink:

Oricum, legat de ce-ai intrebat:

1 -> masina va fi desenata si prezentata din doua unghiuri: 3/4 fata si 3/4 spate. La acestea se adauga 5 schite ale unor detalii , la alegere.

2-> sunt premii acordate pentru lucrarile ce au intrat in concurs si scrie in regulament la ce se refera fiecare.

3-> este unul din criteriile avute in vedere la vot

4-> era de plans daca erau prea mici termenele. Nu e nimeni obligat sa dea din primele zile ceea ce a facut si dupaia \"sa stea pe stop\" cum ai zis tu. Chiar daca sunt oameni care lucreaza rapid... asta nu inseamna ca nu pot profita de termenul dat sa lucreze la mai multe variante, sa le imbunatateasca si sa o arunce in lupta pe ce pe care o considera cea mai reusita.

RoSonic 17-01-06 17:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
ceea ce nu inteleg cum e faza cu nu poti participa cu mai mult de o lucrare indeferent de probele la care participi....si la fiecare se propun alte 5 maisni din care ramane 1..deci clar nu va fi aceasi masina la toate....deci pt fiecare ar trebui 1 masina...:|

Redownloadati PDF-ul. Era o mica greseala.

All times are GMT +2. The time now is 11:35.

- Copyright 2026 4Tuning