![]() |
Re:
Quote:
care comentarii am mai scris eu pe aici?sunt doar doua mie imi place masina asa cum e! |
Re:
Quote:
|
am si eu o parere....dak imi perimteti sa o spun... :roll: ....k vad k mai aveti 1 pic si va luati si la bataie :chainsaw: .Dacia aia este urata cu eleroanele alea doua!....in special cu coada aia de airbus....
Inteleg k a mucit omu` la ea,,inteleg k a bagat bani in ea.....dar cu eleroanele alea isi bate joc d munca si d banii investiti! :!: ! |
Re:
Quote:
In sfarsit, \"prima dovada\" ca si la Dacie se fac improvizatii, nu numai la Oltcit, cum spuneau unii :lol: Quote:
Quote:
Quote:
PS: Al3xius, daca nu faceai aluzii la mine, dadeai quote la mesajele celor care erau tinta mesajului tau, iar eu daca eram nesimtit (cum e una lume), puneam si poza din fata, care demonstreaza inca odata ca masina se incadreaza perfect in topicu' asta, poza in care aparea si placuta GRT si abia atunci puteai sa faci aluzie la \"ograda noastra\". Daca ai impresia ca noi traim intr-o ograda, atunci iesi din cocina :wink: Cu prima ocazie cand mai spui ceva legat de NSL Craiova, te asigur c-o sa te fac sa regreti! E pentru ultima data cand iti spun! |
Re:
[quote=\"Gabi\"]
Quote:
stiu ,te inteleg, cred ca de la tine m-am molipsit si de la Doru,e frumos sa critici pe altul fara sa privesti in ograda ta :wink: am raspuns la fiecare in parte :wink: asa e frumos nu-ti dau tie socoteala,ii dau lui Gratian cand ma va intreba apropo: ne crezi batuti in cap, asa pe toti?ce vrei tu sa demonstrezi? |
Re:
Quote:
Poti sa raspunzi la fiecare-n parte si intr-un mesaj, poti sa dai quote la mai multe mesaje intr-unu', sau nu stiai ? :lol: Nu stiu la ce te referi, nu stiu ce crezi ca vreau sa demonstrez. Nu sunt eu cel care sustine ca monstruozitatea aia de eleron e frumoasa. PS: ce-ai cu curu' lu' Doru? E asa bun? |
Re:
Quote:
acum am vazut si amenintarea asta: si ce ne faci ma ? ce te crispezi atat?nu vezi bine?aa?waw ce categoric esti :shock: :lol: daca vroia sa spuna ceva se refera clar la tine,nu mai aduce tu in calcul NSL,ca esti discriminat :lol: :lol: , se refera la persona ta,te vaiti in inchipuirea ta sa mute cineva topicul asta la arena,eu am examne acum,revin pe seara, |
Re:
Quote:
Citeaza mesaju' meu, face aluzie la ograda, da' nu e vorba de NSL Craiova, e vorba de mine ? Si de ce face aluzie la mine ? Am facut eu aluzie la el ? La tine ? La GRT ? Baiatule, crispati voi sunteti, nicidecum eu ! Nu mie mi-e foame, ci voua. Nu eu ma iau de voi fara motiv, ci voi. Nu eu vorbesc cu unu' si-l bag si pe altu' in discutie, fara ca el sa aiba legatura cu discutia. Am mai zis-o si-o mai spun: daca voiam sa ma leg de voi, puneam poza facuta cu CMGu' din fata, poza in care se vedea placuta GRT si, daca eram mai nesimtit, faceam un chenar la numar, sa iasa mai bine in evidenta, dar eu m-am rezumat doar la eleronu' ala oribil, pe care voi il savurati in fiecare clipa a vietii voastre. Ca sa citez pe cineva: BLEAH!!! Arena? 4 what? Facem si-acolo o \"ograda\"? Doamne, voua chiar va place sa stati prin asa ceva :lol: :lol: |
aloooooooooooooo
baietiiiii sunteti OFFTOPIC aveti arena sa va scoateti okii. moderatorii ce faceti? |
Re:
Quote:
Stiu ca suntem offtopic. Nu vreau sa-mi dau ochii pe asa ceva. Sunt albastrii si foarte frumosi :lol: :wink: |
Quote:
|
De ce sa cedez eu C00Bra? Eu am inceput? Pardon...
|
oohoohohohohoo.....mooa!cat am pierdut :)
fratzilor,care zicea ca va pun sa ganditzi ca mine?! vb lui Gabi,e parerea mea,si atat! ce ma intereseaza ca are nuj ce piese prin motor...sau mai stiu eu ce bord de GSI (spaga lui)...sa bagatzi poza cu bordu...dar deocamdata asta e un topic pt LOOK,nu pt performantele motorului sau ceva d genu. subliniez: acea dacie arata oribil,in afara de culoare si jantele in 4 prezoane nu vad nimik estetic sa fie iesit din comun! bafta celor care iau model din aceste poze :roll: :roll: :roll: :D :D |
Gabi, in primul rand las-o mai moale cu amenintarile ! :x
Am gresit eu ca nu am pus ghilimele....era un proverb ala cu ograda ! dar deh... :roll: Din cate stiu kitch-ul asta de masina primise o invitatie(sau cel putin asa mi-a soptit mie o pasarica) sa intre intr-un anumit club....atunci nu mai era kitch ? ....Gabi hai sa-ti dau raspunsul lui Claudiu la tot ce ati scris voi despre masina lui : \"cui nu-i place sa vina la mine sa puna banu` jos si i-o dau s-o faca el masina adevarata\" ....asa ca acum aveti ocazia vietii voastre :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Quote:
Poti face un chenar la numar....poti face chiar 2 ... poti sa spui ca toate masinile din Ghost sunt kitch-uri ... poti sa zici ce vrei ...s-au vazut la velodrom kitch-urile si se vor vedea si la urmatoarele curse ! :evil: uite o parte dintre ele ... :arrow: https://www.4tuning.ro/gal/albums/eve...l_DSC05759.jpg https://www.4tuning.ro/gal/albums/eve...l_DSC05775.jpg https://www.4tuning.ro/gal/albums/eve...l_DSC05792.jpg cred ca ajung ... :roll: P.S. lasa Arena in pace ca am vazut ca nu prea postezi pe sectiunea aia cand trebuie ... si acum chiar iti dau dreptate : nu are rost sa deschidem ince un topic acolo ! :x P.P.S : rog membri Ghost sa se abtina de la comentarii la adresa lui Gabi sau la adresa NSL-ului(cu toate ca nush cand au facut vreodata vreun comentariu la adresa NSL-ului) iar daca au ceva sa-i reproseze sa foloseasca privatul sau alte mijloace de comunicare ! :roll: |
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
PS: te rog sa dai 1 pagina in urma sa te uiti la \"comentariile\" facute de mine in mesajul in care am postat poza. |
opriti alte discutii care nu au legatura cu subiectul...
nu mai veniti cu argumente care nu au legatura.... deschideti un topic nou cu pool cu acel eleron, si vedem daca este sau nu kitch pe dacia aia... |
nu man...glumeam la faza cu MIG-ul :lol:
1. eleronul e pt a-ti face masina mai stabila.....eleroane asa mari ca ala nici la MC'LAREN F1 n-am vazut <si aia atinge si 400 km/h>.....chestia considerata \"rice\" dina cate stiu eu nu se refera la masinile japoneze....ci la aia care exagereaza cu tuningul exterior pe masini cu performante slabe rau......(vezi Dacia)....si sa pui semne pe ea de la alte masini (cum ar fi sa vezi o Dacie....Type R?) 2. si eu vreau sa tunez o Dacie Sport....si eleron o sa pun cel mai mic de pe piata .....nu puneam deloc da' e nasol portbagajul cu cauciucul ala din fabrica.... 3. Faptul ca tipul ala a pus semnul de la Mustang Cobra mi se pare josnic... .....hai sa fim seriosi.....ai o Dacie...o tunezi ca pe o Dacie....nu ca pe un Skyline.... 4. nu suntem noi experti in tuning....dar ne dam cu pararea si dazbetem nu?...d-aia e forum |
:shock: :lol: doamne cata prostie.. :( ma asteptam la astfel de discutzii si chiar ma asteptam la faza asta din partea dumitale.. domnule PERFECT!.. domnu care a avut un CALORIFER si care l-a tunat.. :( imi pare rau ca invidia te-a adus pana aici.. UITA_TE bine la dacia aia.. pentru ca poate data viitoare itzi va da muci pe 400 de metri cu al tau CALORIFER! :D CALORIFERU macar nu l-am vazut niciodata la propriu.. pe cand aceasta dacie am vazut-o.. BAIATU CARE ESTE PROPIETAR este un super om.. shi cum spune DPX.. a avut TURBO pe ea.. este de apreciat ce-a facut.. nu de luat in ras.. si vii tu .. cel care n-are probleme.. si nici n-am vazut o masina de-a ta! ai condus multe.. dar putzine s-au vazut.. KITSCH.. da putem sa-i spunem.. pentru ca este COPIE.. eleronu de la cosworth.. si voi care va datzi cu parerea la totzi vi se pare kitsch... MIE IMI PLACE.. cade bine eleronu.. si nu-mi spunetzi voi ca e de prost gust.. nu este adevarat.. (definitzia la kitsch:
Quote:
TE ROG NU TE MAI LUA DE MEMBRII GHOST.. nu-i mai amenintza!! pentru tine nu mai exista si alt mod de-a te exterioriza?.. shi noi puteam la fel de bine sa te amenintzam.. dar N-ARE NICI UN ROST!! AVEM UN CREIER si acesta ne functzioneaza destul de bine.. de cand ne-am infiintzat tu ai avut ceva de comentat la adresa noastra.. si sincer am inceput sa ma cam satur :( vezi-tzi te rog de treaba ta.. n-am nimik cu tine.. te-am respectat.. inca te mai respect ca om.. las-o si tu mai moale.. vezitzi de baietzii tai.. din cauza ta exista aceasta tensiune intre GRT si NSL.. ceea ce nu mi se pare normal.. nu tu faci tot NSL-ul.. si nu asha ar trebui sa se puna problema.. AVEM aceeasi pasiune si ar trebui sa fim unitzi.. dar la tine nu se poate.. pentru ca tu ejti Gabi.. IN FINAL.. NU TREBUIE SA AVEM SUPER MASINI ca sa avem un SUPER CLUB.. de OAMENI avem nevoie.. oameni fac totul .. potzi sa ai SUPER MASINA.. SUPER BANI.. si de nu ejti om.. tot de nimik ejti.. masina este tinichea.. tinicheaua se indoaie.. rugineste.. dar omu ramane.. SI EU CU EI MA LAUD!! P.S. scuzatzi interventzia.. dar m-am saturat cat am tacut.. mmda.. (Continuarea la ARENA TE ROG!) |
Re:
[quote=\"dj05dpx\"]
Quote:
Al3xius invata-ti oamenii sa vorbeasca ... EI mentin aceasta stare tensionata ! Cautati orice motiv sa va legati de noi ... NU ma intereseaza starile voastre conflictuale cu Gabi ... dar daca mai aud un singur comentariu referitor la adresa NSL Craiova inseamna ca va bateti joc de munca mea si a celorlalti membri si nu o sa ma mai abtin la comentarii in ceea ce va priveste !ASA CA ABTINETI-VA ! V-am respectat cu tot ceea ce s-a spus total neadevarat despre multe lucururi asa ca NU vad motive sa va legati de mine si de munca mea ! Multumesc celor care imi implica numele in scandaluri care nu au in fata mea nici o valoare ... o sa o iau in loc de LA MULTI ANI ... multumesc inca odata !!! IMI CER SCUZE PT. OFFTOPIC Moderatorului si Adminilor site`ului !!! [/b] |
:) Doru.. n-am nimik cu tine.. ;) stia linistit.. ce am avut de spus am spus.. eu respect MUNCA.. si va respect pentru ceea ce facetzi.. hai sa continuam in ARENA.. aici suntem offtopic rau.. sory :(
|
Re:
Quote:
|
NU-MI PLAC CERTURILE! dar nici sa inghit nu mai pot! In legatura cu colaborarea noastra.. nu noi am inceput.. asha ca.. THINK AGAIN! :peace:
ultimul meu post aici! (daca mai ai ceva de zis la adresa mea.. zi-o pe PM) |
Re:
Quote:
Quote:
P.S. no more comments ca nu se ajunge la nici un rezultat ! again and for the last time : BLEAH! :x |
Exista o sectiune speciala la ARENA,continuam acolo!
|
Am vazut o dacie azi .. in ctza galbena cu bara d megane p spate .. si cu ... toba scoasa prin gaura d la unu din proiectoare .. pana sa`i fac poza s`a bagat un dobitoc in dreapta :(
|
Nu stau sa citesc atatea replyuri pt. eleronul minunat de pe Dacie , NU imi vine a crede ca exista cineva care sa ia apararea acelui \"ceva\" :lol: :lol:
Nici daca ar fi cel mai bun prieten al meu nu m-as putea opri din ras .... am vazut multe adevaraciuni de genul , dar ca eleronul ala , NICIUNA :lol: Al3xius , crezi ca faci un bine posesorului luandu-i apararea ? I-ai face un bine daca ai lua flexu' si ai omora monstruozitatea aia. Fara suparare. |
Re:
Quote:
|
Ok, masina este un kitch in viziunea voastra ! E parerea voastra si v-o respect ! In cazul in care aveti ceva cu proprietarul sau cu masina va puteti spune of-urile la linia de start ! :wink: Cred ca acela este singurul loc unde ar trebui rezolvate problemele, nu? :roll:
Multa bafta in continuare ! :wink: |
......
1 Attachment(s)
nu are rost sa va certati atata...fiecare are o parere pe care si-o exprima, si trebuie sa-o respectam!atat cu vorbele!!!!!
POZE!!!!! |
1 Attachment(s)
:)
|
1 Attachment(s)
un nebun...8)
|
alea roz nu sunt kitch-uri ! aia prima e a unuia de adora porcii probabil(uitati-va si la nr) iar a 2-a e a unei tipe 100%! ...aia din ultima poza se poate numi kitch ! :wink:
|
1. aia roz e facuta asha pe comp...
2. eleronul ala de pe dacia rosie se incadreaza fix in definitia data de cineva mai devreme. evident e obiect de decor .. si e de prost gust... |
1 Attachment(s)
Io zic ca e kitch...mie cel putin asa imi pare......
Si inca ceva........:) |
1 Attachment(s)
Kitch sau NU?
Pareri, ceva? 8) |
bineinteles ca e kitch.. e oribila masina..
|
io zic ca e super katerink :)
|
100% caterink :P poate ca ii plac cele 3 marci si a vrut sa le combine :twisted:
|
:)
1 Attachment(s)
8)
Uitati-va cu atentie la detalii!!! |
omul oare crede ca masina lui e un BMW?
problema mare e ca 330 Ci si M3 nu sunt acelasi lucru |
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning