![]() |
Re: Oltcit 12 TRS - DJ 05 PMD
daca ar fi dupa mine as pastra, dar daca nu o dau nu pup nimic plus ca e politie in orasu asta la fiecare interesctie mai nou, si e un Golf 3 frumos rau de vanzare p'aici
pe scurt e un targ , daca o dau sa iau altceva sa nu faca zgomot si sa poata sa mearga si mama cu mine in masina , daca nu nu |
e unu rosu cu capota neagra pe la titulescu, ala chiar arata bine ia vezi cum faci sa il iei pe ala, fa-ma mandru :D
|
la ala ma refeream si eu ..
sa vedem daca ma scapa cineva de olteanca |
Pacat ca se ajunge aici dar te inteleg...daca o vinzi putem spera doar sa nu ajunga la remat:|
|
2 Attachment(s)
pai vreau o masina sa merg si eu linistit, si nu am finante daca nu il dau..
am vrut urs , si inca vreau, dar o sa imi iau si d'ala promit acum un golf 3 sau o tigra , uite ce e de vanzare :) sper sa gasesc pe cineva sa dau oltcitul pana nu se vinde |
Ai putea totusi sa strangi niste banii si sa pastrezi si oltcitu...oricum n-o sa iei mare lucru pe el, barem sa stim ca e la cineva care il apreciaza:) eu asa am facut...n-avea rost sa dau oltcit-u ca oricum nu luam cine stie ce pe el, am strans ceva si mi-am luat fiat-u. acu merg cu amandoua cand am posibilitatea:-P
|
eu stiu ca nu iau mare lucru, si imi pare rau, dar daca nu il dau nu am finante , e mai complicat
bani nu prea am de unde strange, nu lucrez, si orice am se duc, sunt inca tanar si se cheltuie, si daca nu il dau ar insemna sa astept pana in decembrie ca sa iau si altceva, si nu stiu daca sunt dispus sa astept atat :) |
E super golful
Il vad in fiecare zi Pretul parca e undeva la 1600e |
in situatia asta am fost si eu de curand :D dar am renuntat sa-l mai dau...si eu tot la un golf 3(la fel imi doresc urs dar momentan nu-mi permit intretinerea) sper...dar olteanul tot oltean :D poate dupa ce iti iei golf iti iei si un oltean :D bafta
|
m-am saturat sa ma feresc de politie si sa imi faca toba in capushor, am nevoie de o masina de oras :)
repet , doua saptamani e la vanzare intreaga , daca are cineva bani negociem vedem , daca nu o sa dezmembrez |
Quote:
|
de azi masina a plecat din fata blocului :cry: astept sa posteze noul proprietar
|
Quote:
Sa o ingrijasca sanatos....multi km fara incidente! |
Marian Râlea ! :peace:
|
Esti pe aproape, seamana cu el ! ;)
|
Quote:
asteptam urmatoarea jucarie te pup :P |
gata ba? golfu cand il iei?
|
vreau altceva , hai sa pastram topicul curat , cand o sa apara ceva nou o sa fac topic , multumesc
|
e forta masina asta .tota stima si respectu meu pt masina asta
|
auzi ma oltcitul pe mainile cui a ajuns? l-am vazut pe rocada duminica trecuta :-?
|
E la Laure. :wink:
|
ma gandeam eu. hai ca a ajuns pe maini bune. savage bafta cu cautarea noii masini
|
Uitati'va la ultimele 2 posturi .... https://forum.4tuning.ro/497-anunturi...nd-oltcit.html
Cred ca o vinde si laure mai departe ... On: Hai cu urmatoarea .. Golfu tot acolo e asteapta :)) Mai vrei masina aia neagra ? :D |
Deci s-a ales prafu si de asta daca o da Laure:|
|
nu se mai vinde..asteapta cu nerabdare primu vtm..unde ii e locul
|
Quote:
|
cum a reusit omologarea la jante?
ajutati-ma si pe mine si eu am un oltcit cu jante 14, 4*100, neomologate si cam naspa flansele.vreau ceva serios in locul flanselor mele.ceva care sa nu se mai rupa si sa nu mai am batai de roti la 80 km/h.heeeelpp... nu arata ea ff bine dar mie imi place ,.daca vreti pun si poze cu ea.poate vreti si voi o vopsitorie mai deosebita. astept raspuns |
2 Attachment(s)
omologare la jante nu o sa mai reusesti sa faci pt ca nu mai face nimeni..
ieri am iesit cu ea putin la alergat..am facut cateva victime.. |
Quote:
|
sa mai umblii la ea.... poate ne mai dam:D
si la droma in masina erau 3 .... |
Quote:
victime au fost: cielo,seat leon,golf 3,tico..si parca au mai fost..nu mai stiu andule erau decat 2 ca a facut avort =))..oricum cu droma m-am dat de 6 ori..de 6 ori l-am facut..asa ca....te astept acu si cu a ta |
nu te mai lauda ba :))
|
Quote:
|
electric , e alt motor
felicitari , hai ca se poate mai mult ( sti tu la ce ma refer ) si la Laure era Mihnea in masina din cate vad , face cat 4 |
Quote:
|
vai ce jignire... cum sa te confunde cu sid:)))))))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
la mine era sid sa taie vantu` =)) |
Quote:
vreau sa ma treci si pe mine pe lista ta de victime ...:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:46. |
- Copyright 2026 4Tuning