![]() |
pentru mine s`a terminat si partea a doua :D akum :D da mai contiuna dupa masa la noapte si maine naopte :D
Frumosssss :D nici nu am kef sa dorm :D |
frati .....ce sa va mai zic si eu inafara de la multi ani in tot
un singur lucru ! sa nu beti bautura multa ca e grav :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: asta de aseara parca le-a pus capac ...numai beau ...game over :cry: ... :? :? :? ma simt nasol de la ora 1 30 dimineata mama lui de balantines si alte porcarii ...spirturii !!! |
Da, pai yo ma uit la ce am filmat aseara :shock:, si ma uit singur k toata lumea a plecat la casa lor si doarme acuma...
Ce nu am filmat au fost cainii care alergau prin parcarea de la Billa si pe 1 Mai si Mangaliei ca in fiecare an :D Keep in touch... |
cre ca ma bag la somn ! :D ca nu am dormit decat 1 ora noapta noaptea
:D |
azi maine am sa va arat un film
sa vedeti petarda adevarata special pt revelion ... era sa bulim microfonu de la camera .... :lol: :lol: si nu este grenada defensiva :wink: |
mama..uite acuma ma trezesi..defapt..m-am culcat la 7...si m-am trezit acuma...bah sa-mi bag pl..dak nu a fost tare rev......
multumesc celor care au fost alaturi de mine de rev......GolfTuning,Gabi,lolek,nicewhether...si toti ceilalti.... Si acuma imi cer scuze...imi cer scuze dak am scris ceva urat pe forum..ca eram manga rau... :lol: |
la multi ani 4tuning :lol: :drunk: :drunk:
|
am citit tot ce sa scris pe aici vad ca chiar va-ti distrat
acum m-am trezit si eu :lol: ce sa va zic decat sanatate si fie ca anul 2006 sa va aduca multe bucurii si poate niste schimbari in bine in lumea curselor auto numai bine |
m`am trezit ....sunt mahmur ... ma culc la loc :(
|
Gata ! trezirea ! ciorba de potroace si sucul de lamaie recomadat astazi :D :D
|
M-am trezit si eu acum si am apucat sa citesc tot ce s-a scris pana acum. A fost un revelion frumos petrecut alaturi de 4tuning, imi pare rau ca nu am putut sa fiu si eu alaturi de voi. LA MULTI ANI, 2006 ! LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua de nastere sau cea onomastica !
LA MULTI ANI 4tuning.ro si celor care au ajutat ca acest site sa evolueze, in special Gratzian si Vali, dar si tuturor membrilor activi !!! UN AN NOU FERICIT !!! |
Si eu vä doresc la multi ani si un an nou fericit
|
salut,, akm juma de ora m'am trezit shi eu,,, ce mai faceti?? yo eram mort de beat :lol: :lol: shi m'am culcat pe la 5,,, voi cum ati mai petrecut???
|
aku m`am sculat si eu :D ma simt naspa :(
|
ati citit postu meu de la pagina 13 cu gripele??? :lol: :lol: :lol: oare cand l'am scris pe ala ,, ca nu mai shtiu :oops: :oops:
|
neata la toata lumea !!!!..cum a fost mey rev...v-a placut ??? :roll: :lol: ....
ce mahmur sunt sa-m bag pl.. |
...
Eu tot ashtept alea cu incendiu :D
|
La Multi Ani!
Am venit si eu acasa....e dimineatza ... pranz....nu conteaza... :shock:
Sa-mi revin dupa un revelion unde n-am ascultat decat 1 manea :x si-aia pe sistem nervos! La Multi Ani pt toata comunitatea 4tuning (suna bengos .... e si pe sistem) :? Nu inteleg o chestie: de ce au spart sticle oamenii pe sosea? Nu-i inteleg ce simt .... poate vor sa tuneze soseaua? :lol: inca o data LA MULTI ANI ! si sa aveti un 2oo6 pe sistem nervos :lol: |
la multi ani !!
se zice ca daca spargi sticla de samapnie ... ti se sparge si ghinionu ! :D |
neatza ppl :) ... pt a 2`a oara :D ....
ce facetzi ? :D |
Re:
Quote:
|
Eu ma tarasc de parca-s fi fost mort de beat aseara :) Nu stiu ce am!
Totusi, trebuie sa ma trezesc, ca-mi vin musafiri de la Bucuresti :) |
LA MULTI ANI!!!
SI AN NOU FERICIT!!! Sorry ca nu am fost alaturi de voi aseara dar nu am avut calc. unde am fost sa \"party\"!!! :D Felicitari celor care au reusit sa stea pe aici toata noaptea, eu debia acum am reusit sa ma trezesc!!! La Multi Ani inca odata!!! :wink: |
Ahh.. am ajuns si eu acasa... :? .. A fost o seara cu de toate.. mancare, femei, bautura (la greu), artificii, bataie... completa zic eu :lol: :lol: .
Ma odihnesc si-o iau de la capat.. La multi ani tuturor!! SA CURGA JUSTERINIII!!!! |
2 Attachment(s)
poze din lume :)
|
La Multi Ani tuturor!!!!!
Va doresc un an nou fericit...plin de bucurii...sa vi se implineasca toate visele!!! :D :D :D |
La multi ani multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa ne vedem cu bine si anul urmator :hug:
|
La Multi Ani! Fie ca noul an sa va aduca numai bucurii si impliniri pe toate planurile!
|
La multi ani 4tuning ...La multi ani tuturor!!!
O spun cu intarziere... Sper sa punem ceva poze de la monstrul de petrecere care a fost. |
la multi ani tuturor :D :)) care au facut urari aici pe 4tuning :)
|
La Multi Ani! :D
|
La multi ani la toata lumea !!!! in special lu ZoliaT si Gratzian....fara de care....nu vorbeam aicia..si nu ajungeam o comunitate asa mare.... !!!
Si La multi ani si lui Sebastian care face posibile...cursele cele mai frumoase..din tara... :wink: |
Deci ... din 30 am dormit 4 ore ... sunt .... praf ... pilaf ......
revelionul a fost megasupertare ...no comment am fost tot timpul alaturi de fratzioru meu JACK ... shi cateodata cu varu`sau Jim .... berea,vinurile,sampaniile nu se mai pun ... am sa pun poze knd imi gasesk aparatu ............... deci a fost prea tare !!! LA MULTZI ANI SI TOT CE VA DORITZI IN 2006 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: |
Si Aradul a facut party... :dance: :lol: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...r=asc&start=15 :dance:
LA MULTI ANI RACING SYNDICATE 8) si voua tuturor!!! :hug: |
haha azi noapte iara am petrecut :D party 2 si in noaptea asta party 3 :)) abea astept
|
LA MULTI ANI!acum am venit si eu acasa plecata de ieri de dimineata,am terminat cu party1 in noaptea de revelion,party2 aseara si astept party 3 de ziua mea. :twisted:
|
bv :D petrecem la fel :D
ps ; la multi ani ! :D :twisted: |
am venit si eu acasa .. va urez un an nou plin de bucurii si impliniri ! La Multi Ani !!!
:peace: |
multumesc,dar mai sunt 17 zile pana la ziua mea. :twisted:
|
dupa 1 zi dupa intrarea in noul an ... LA MULTI ANI BAIETII SI FETELE DE PE AICI....
UN an nou si fericit ! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning