![]() |
Re: Full Throttle racing team
Quote:
Din cate probleme au fost pana acum la site-ul actual o s modificam putin adresa si o sa refacem intreg site-ul, asadar forumul o sa fie restrictionat si o sa poata fi vizualizat doar de membrii inregistrati :D, so we will keep-it underground :D |
M-am gandit la ceva... eu maine ma duc la Bucuresti sa vad de un transfer, poate ma transfer inapoi in Romania(Bucuresti) si ma gandeam daca o sa fiu in Bucuresti sa facem o mica filiala si acolo...Bigger is better... astept pareri :)
|
Quote:
PS: askhy eu merg la cluj. nu stiu sigur daca ajung vineri la intalnire... daddyop frumoasa bijuteria aia:D |
Bon ca mergi :D
Acuma cu filiala de Bucuresti, trebe munca tata sa pui treaba pe picioare, trebe oameni, dar si masini.... nu se poate da un raspuns decat atunci cand vedem ca se misca ceva cu adevarat, subliniez: este greu dar nu imposibil :D News, se va modifica siteul, again din motivele avute la siteul vechi care a dat destule baduri, am luat domeniu nou full-throttle.ro si o sa se inceapa constructia in curand :D |
Iar fac dublu post dar asta e :(
Forumul e aproape gata, asa ca treceti la postat :D www.full-throttle.ro/forum |
Salutare, si eu mi-s nou prin club, prin urmare dau un salut respectuos tuturor celor ce fac parte din el.
Daca e de pus poze ceva, sa-mi spuneti. |
Salutare, bine ai venit :D
Pai cred ca ar fi bine sa pui o poza cu tine si cu masina/motoru ta/tau :D P.S: Eu zic sa punem cate o poza cu noi si cu motorul/masina nostru/noastra , sa ne cunoastem, ca multi dintre noi nu ne-am intalnit :D ce zici ashky ? :D |
1 Attachment(s)
No, asta-i masinuta.
Vw Bora 1.9 TDI PD. 116 CP, 6+1 trepte, an 2000. |
Faine masinutele baieti, am vazut si la noi pe forum ca treaba se misca bine, dar incepeti activitatea si pe topicul acesta, avem nevoie pentru a putea primi sectiune :D
|
Scuze Ashky ca nu m-am mai ocupat de activitatea noastra pe forumul 4Tuning dar am fost la Roman saptamana trecuta si mi-am uitat laptop-ul acolo ... si debea azi mi l-a adus cineva si am intrat pe net ...
... care ati fost la KOE ? Poze ... ceva ? :D |
Quote:
|
Quote:
Scuza-ma ... te rog sa-mi amintesti maine sa-l sun sa-i spun sa le trimita ... |
Quote:
|
Quote:
|
De la cine sa iei ma ?
|
Asaftei
|
Capacele nu sunt la Asaftei ... de la cine vrei sa le iei tu ... nu am reusit sa le iau eu .. si le iei tu ? :lol:
Is in masina la unu si masina ii in sevice la Anania ... Scuze de off-topic |
Acusica sarbatorim un an de club :D mai multe discutii http://www.full-throttle.ro/forum/forumdisplay.php?f=42
|
Acusi insemnand cand ? :D
App... La Multi Ani Full Throttle Racing Team !!!:drunk::drunk::drunk::drunk: :lalala::lalala::lalala::drunk::drunk::woowoo::dru nk: |
Quote:
|
Multumim Multumim :D
|
Multumim :D! va reamintim ca adresa site-ului a fost modificata:
Site: http://www.full-throttle.ro Forum: http://www.full-throttle.ro/forum/ |
La Multi Ani Full Throttle Racing Team
|
Multumim multumim, a treut ceva timp de cand a disparut topicul nostru. Sau intamplat multe de atunci :D
|
ce sa mai intamplat ??? :D:D:D
|
:P, poi stii prea bine :D filiala Bacau redeschisa, lume noua in club, masini noi :X, au inceput sa apara si cupele (alexPHM stie ;)), ganduri noi pentru la anu :D.... tot e ceva
|
so tzinem asha in continuare...sa dea domnu la mai multe cupe, si la anu sa fie mult mai bine
|
Chaoaze, daca la anu ne ajuta domnu' sa punem in practica ce am vorbit pe mess rupem norma ;), acuma, stii cum e, numa sa fie cu ce :D
|
speram sa treaca criza...k yo am planuri mari...>:)
|
Eu astept sa fac rost de bani sa schimb cotetu' doar stii prea bine ce am in cap :twisted::twisted:
A zis si adiyce ca se apuca de masina, facem treaba, mai asteptam forduletul lui sony sa vedem ce iese, poate il bagam la ceva competitii :D |
speram sa ne ridicam de la anul...daca toate vor merge conform planurilor, o sa avem ce afisha
|
Askhy, urca si tu niste poze de la intalniri cu masinile din club, cu masina lui alex_phm si cupa... etc.etc :D
|
MA alea is la claudiu nus la mine, faza e ca sau pierdut toate pozele de pe forumu' nostru ca am avut ceva probleme cu baza de date, dar acuma sa rezolvat, o sa apara si poze deaqma :D
|
Da poate le aveti in calculator... cautati-le pls :D
|
poi da ma is la Claudiu fotografu' el le are, dupa ce o sa le puna o le afisez si eu aici
|
Asteptam, asteptam ! :D
|
A dat domnu si am terminat forumul nosru in intregime, mai am acum bataie de cap cu site-ul vreau sa iese ceva :*, vede-ti ca noua adresa este acum http://forum.full-throttle.ro in loc de www.full-throttle.ro/forum :D
|
Iar ati schimbat adresa ? data trecuta ati spus ca e faza finala si nu va mai fi schimbata....
Sincer... eu nici nu imi mai fac cont pe noul forum, ca dupa 1 saptamana iar se schimba, iar se sterg poze/filme.... |
Nu ma adresa e aceeasi, e tot full-throttle .ro, doar ca la forum sa facut subcategorie, daca te uiti la adresa si la forumul4tuninf e aceeasi chestie, prefixul forum si apoi domeniul :D, si stai linistit ca userii si posturile au ramas, sau pierdut doar atasamentele
|
ShadowS Team Rm-Valcea va ureaza Craciun fericit!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning