![]() |
re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'
Quote:
|
Este o diferenta clara intre o Supra si o Granada, dar la fel de bine este o diferenta clara intra o Supra si o Impreza WRX STI... intelegi ce vreau sa spun?
|
votex pt Supra
|
4 Attachment(s)
Moshu - intra la dieta, pt supra aia merita. Am mers cu una din asta (pasager) si am iesit de acolo cu un zambet larg si un pic nesigur pe picioare. :)). Daca masina e modelul asta - chiar asa batrana, e grava rau.
|
Si cand se strica o arunci :D ...
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
poze domne poze :D
|
maine o sa apara si pozele cu lizu si cu supra :)
|
Ok, in cazul asta nu inteleg motivul pentru care ti-ai luat de la bun inceput Granada (sedan) si totusi, daca ma gandesc mai bine, cred ca stiu: din acelasi motiv pentru care ai vrut sa faci racheta dintr-un Taunus rupt si dupa ce a aparut prima problema l-ai dus la fier vechi din acelasi motiv pentru care ai vrut sa pui un 2.8 pe Granada si in cele din urma a ajuns la fier vechi (app, ti-l cumparam eu daca spuneai ca il duci la fier vechi), din acelasi motiv pentru care ti-ai luat Granada ca sa faci cerculete cu ea si acum vrei sa o inalti ca sa fie o masina de zi cu zi... din acelasi motiv pentru care ti-ai luat Supra, in ideea ca are 240 cp stoc, adica nu mai mult de 200 cp reali, ca sa arzi gume si, probabil, tot ce va arde, si de data asta, va fi masina la caldura soarelui intr-un cimitir de masini.
Te-ai interesat cat costa un amortizor de Supra sau diferentialul inainte sa cumperi masina sau o sa mai cumperi doua-trei din Germania pt piese de schimb? Mi-ar placea sa imi demonstrezi ca ma insel si tot proiectul sa capete o nota mult mai serioasa decat celelalte. Bafta! |
Silencer nu ti se pare ca prea te iei de om degeaba ? Eu nu vad la tine nicio prezentare cu masina ta,sa ne arati ce ai facut,sa zicem si noi daca e bine sau nu. Tot timpul peste tot se gaseste cineva sa comenteze ca sa se afle in treaba. S-a vazut destul de clar ca omul a investit bani in masina dar a renuntat pentru ca si-a dat seama ca nu e masina potrivita pentru ce vrea el sa faca. Asteptam poze cu supra NCR :D
|
Quote:
Din obisnuita nu imi dau cu parerea sa ma aflu in treaba, asta tocmai ai facut tu acum (realizezi?). Cat despre banii investiti aiurea eu chiar am dat sfaturi (bune sau rele, ramane la aprecierea fiecaruia) spre deosebire de tine care doar faci o simpla constatare. |
cred ca "greseala" asta o facem toti la inceput cu achizitia unei masini mai vechi si bagat bani cu gramada in curu lor ...pana una alta hai cu pozele alea domne :D
|
ai facut treaba si de data asta.parerea mea este ca te bagi in niste proiecte pe care nu le vad finalizate.toyota asta am vazut ca are nr de germania.are acte valabile sau vrei sa o inscrii?sa nu-mi spui ca o bagi pe bulgaria :D . trebuia sa te gandesti bine la ce vrei sa faci inainte sa te apuci sa o tunezi pe lizuca .pacat de banii aruncati in vant.eu inca mai cred ca se poate face ceva cu lizuca,nu trebuia sa abandonezi asa repede datorita motoarelor...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In fine, sa trag linie: LIZUCA: ramane, va fi vopsita (e aproape gata, indreptata si acoperita pe ici pe colo cu fuller), refacuta mecanic, cu un 2.9 cosworth, evacuare inox! Nu abandonez proiectul, dar il abordez in alt mod, mai practic si mai normal...plec pe principiul performante mecanice si tehnice, si atat! fara tuning exterior, interior sau mai stiu eu ce prostii inutile. Azi am sa postez pozele cu noua lizu, mai atragatoare clasica decat tunata :D Rog pe cei care sunt rautaciosi, invidiosi si nu au alta treaba, sa isi vada de orgada lor si sa numai umple topicul meu de prostii! Aviz Silnecer, care vad ca nu te mai opresti...si iti zic de acuma, ca incetez sa iti mai raspund pana nu incepi sa iti schimbu modul de exprimare. |
Mult succes si astept cu nerabdare ca in momentul in care mai trec pe la Sile sa o vad mergand :)
Mult succes cu ambele masini! |
Imi pare rau ca te-ai inflamat atat de tare... trebuie sa accepti deopotriva si aprecierile si criticile, asta inseamna dialog constructiv.
Inchipuie-ti ca toti ti-am spune: "bravo, bravo, bravo"! - ce ar rezulta de aici? In fine, eu iti urez bafta cu noul tau proiect! |
Quote:
Quote:
e vorba de cum te-ai exprimat, mereu am acceptat atat aprecierile cat si criticile...Succes si tie cu proiectul! |
nu am fost atent la numar.e bine daca e inscrisa si ma bucur ca nu ai lasat balta fordul.sper sa ii pui si fusta aia sub bara fata,o sa arate misto.
|
Quote:
|
Quote:
Masina poate fi vazuta la garaj la Sile? |
nu masina este la mine in parcare, dar daca vrei s-o vezi iesim la o vorba :d 0722 696 685
Vand piese tuning granada: -eleron 100ron+montaj moca -grila+bad boy look 80ron -stopuri black look 80ron ambele -volan sport+butuc 100ron sau toate la 300ron, revin cu poze... |
8 Attachment(s)
The new lizu :twisted: in pregatire de vopsire, astept vopseaua, va fi xxx :lol: veti vedea voi dupa ;)
|
Abandonezi ideea cu Supra ?
|
da, e prea scumpa pentru mine si nu imi permit acuma...am alte probleme mai mari, si sincer o prefer pe lizu :D parca e mai senzatie cand merg cu ea, aia e prea sport si mai trebuie investit in ea ca sa fie brici. Poate o sa urmeze alta, sau poate nu, deocamdata lizu ramane proiectu meu si o s-o duc pana la capat. Sa vad ce engine gasesc pentru ea, as vrea un coss...acuma sa vedem, bani sa fie :D
|
Cred ca bucuria pe care am exprimat-o, atunci cand te-am vazut ieri pe Aviatorilor taind linia continua si intorcand putin accelerat, a fost cea care a contat in decizia luata de tine.:d
Bravo! ps: 0722353486 are de vanzare un cosworth - 1000 de euro, cel putine mie asa mi-a spus, dar cred ca poti sa-l iei si cu 800 |
Salut,
Vreau si eu o poza cu eleronul. |
Quote:
Deocamdata nu sunt fonduri de engine, cand o sa am ceva fonduri...o sa caut, dar pretu mi se pare cam maricel :-) vom vedea, as prefera sa aduc ceva din afara si sa il distrug :lol: Quote:
|
Iarasi te-ai razgandit?
|
din cauza unor probleme mari de tot...sunt nevoit sa renunt la multe, posibil si la granada. o sa revin cu info, cat de curand!
|
Quote:
in prima faza urmeaza sa: - s-o vopsesc galbena, cu niste dungi verzi(destul de interesante, de pe un consul din afara care se dadea la raliu), jantele refacute albe - sa urc un 2.8 carburatie, mult mai bun decat actualu 2.3 care da fum la greu :D - sa ii scot tobele la praguri, din inox. Prima faza ar cam trebui sa fie gata cam pe saptamana viitoare ;) sa vedem ce iese! |
Felicitari!
M-am uitat mai atent la masina cand ai parcat-o in fata ambasadei Germaniei si trebuie sa spun ca e ceva de munca la ea (mecanic vorbind), dar e ok. Daca vrei sa faci un 2.8 carb te pot ajuta cu una cu alta, doar sa spui. |
Quote:
|
bravo,bravo iar tre sa ma uit aici mereu :X abia astept sa o vad vopsita...
|
saptamana viitoare sper sa fie gata :D sa vedem poate apar si la baneasa pe 3-4oct :)
|
14 Attachment(s)
si cu mici intarzieri, a inceput munca :twisted: sper sa faca senzatie la pitesti, poate ajung si la vitantis...dar nu promit ;) intre timp, am renuntat la o mare parte din interior, si o sa mai renunt(scaunele vor fi inlocuite cu unele mai sport si mai usoare), am dat jos bandourile de pe lateral. Urmeaza sa ma apuc de caroserie, intre timp astept sa mai adun unele piese mecanice si dupa o vopsesc :D deocamdata nu spun ce motor si ce alte modificari fac :lol: toate la timpu lor.
|
sa vi sa-i facem grupu ;)
|
daca nu era asea urat afara, azi il dadeam jos si il aduceam...poate se mai domoleste vremea :) daca nu luni sigur e jos.
|
10 Attachment(s)
si aproape am termint cu interioru si cu usuratu masinii :D dupa ce pun motoru si termin cam tot ce mai trebuie, ma duc cu ea la cantar sa vad cate kg are :D Oricum evacuarea va face toti banii, sau va manca multi bani pe amenzi :lol: DRIFT RIDE IN PROGRESS! :D
|
bv frate .....hai ca iese ceva frumos
|
sa speram :D deabia astept sa urc 2.8 pe ea si dupa blana :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning