Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - proiect in decurs (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/110894-e36-proiect-decurs.html)

WolfTown 12-08-09 09:05

Re: E36 - proiect in decurs

o sa gasesti pe cineva pasionat ca si tine

Marian_nebunu 18-08-09 13:25

PROIECTATULE mai vinzi masina...cand vi pe la Bucuresti sa facem niste poze:)...

ceva noutati ?

BMnWA 18-08-09 17:22

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 2566585)
PROIECTATULE mai vinzi masina...cand vi pe la Bucuresti sa facem niste poze:)...

ceva noutati ?

noutatile sunt ca nu stiu ce sa fac. sa dau ,sa nu dau .. ce sa iau.. nu stiu.. inca astept..

WolfTown 18-08-09 20:33

pai dute la rar si vezi cat te costa sa pui motor de 2.5 vezi ce impozit ai la el si vezi daca mai vrei sa ti masina de zi cu zi.....

parerea mea ii ca tu iti cunosti masina stii ce poate... decat sa o dai iei una plina de rugina in care mai bagi iar o caruta de bani sa tio personalizezi nush daca se merita tu stii... dar zic ca sa schimbi motoru nu te costata atata

plictisit 18-08-09 20:45

pai daca nu ai gasit ceva mai bun de ce sa o dai ..

BMnWA 18-08-09 23:42

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2567721)
pai dute la rar si vezi cat te costa sa pui motor de 2.5 vezi ce impozit ai la el si vezi daca mai vrei sa ti masina de zi cu zi.....

parerea mea ii ca tu iti cunosti masina stii ce poate... decat sa o dai iei una plina de rugina in care mai bagi iar o caruta de bani sa tio personalizezi nush daca se merita tu stii... dar zic ca sa schimbi motoru nu te costata atata

Nu e impozitul mult,nici asigurarea.. Dar sa mai bag 1000 euro in ea+ vopsit deja 2000 euro si alte detalii , parca as lua una ai noua sa stau mai linistit in ea.Daca se poate se poate , de ce nu..

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 2567757)
pai daca nu ai gasit ceva mai bun de ce sa o dai ..

am gasit si asta stau in dubii , daca as avea banii in mana as putea cantarii altfel situatia numa la schimb + diferenta toti isi supraevalueaza masinile de parca eu le dau rahat si ei imi dau ceva seria 7 bling . Ma rog,nu stiu ca la banii cat ma duce sa fac tot ce am in cap ajung la o masina mai noua mai buna etc. Asta e dilema mea..

D o n n 18-08-09 23:46

si daca iei alta...cu ce mai bagi in ea,ajungi la pretul alteia si mai bune si tot asa.....e decizia ta,doar ca ai grija ce faci,bafta !

BMnWA 18-08-09 23:54

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2568209)
si daca iei alta...cu ce mai bagi in ea,ajungi la pretul alteia si mai bune si tot asa.....e decizia ta,doar ca ai grija ce faci,bafta !

cu cat e mai noua cu atata ai mai putine de pus pe ea , ma refer la confortul si linistea proprie.. la una veche trebuie sa o ajuti sa iese in evidenta , sa dai o culoare , sa pui o roata , trebuie ajutata de la spate.. Una mai noua nu mai e atata bataie de cap. Vreau una macar sa nu ma mai tot gandesc sa o vand sa o schimb . Una sa am pace.

D o n n 19-08-09 00:00

Ai dreptate...insa totdeauna o sa vrei altceva mai bun....ca de...o ai...te saturi si incepi sa visezi la alta si mai buna...si tot asa...din partea mea iti doresc bafta si sa ai parte de maisna care urmeaza;)

BMnWA 19-08-09 00:37

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2568246)
Ai dreptate...insa totdeauna o sa vrei altceva mai bun....ca de...o ai...te saturi si incepi sa visezi la alta si mai buna...si tot asa...din partea mea iti doresc bafta si sa ai parte de maisna care urmeaza;)

iti doresti ceva mai bun pentru ca asa e procesul avansarii , altfel ma multumeam cu o bicicleta cu gume late si frane pe tambur si nu ma mai dadeam cu nici un motor si nici o masina :) asteptam si vedem ce se mai intampla.. ms de urari.

plictisit 19-08-09 03:38

pai avand in vedere ca ai muncit ceva la masina asta, ai eliminat din chestiile care nu iti dau liniste, si la una noua poti sa ai probleme si o iei de la capat, oricum tu stii ce probleme mai ai la ea si daca merita sa le faci sau nu, dar de curiozitate ce nu iti da pace la a ta ?

WolfTown 19-08-09 06:51

daca ii pt cincearu care mi l-ai aratat da meerita dar daca vrei sa iei o matza mai noua si sa te apuci sa dai altri bani alta distractie..... nu cred... ganedste-te cat ai bagat in ea pana acuma in a ta si apoi cantareste cat o sa bagi in alta ca sa o aduci la stadiu in care ii a ta si nu ma refer consumabile si tot ce inseamna stadiu motor rugina ci doar personalizare .

BMnWA 19-08-09 23:34

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 2568523)
pai avand in vedere ca ai muncit ceva la masina asta, ai eliminat din chestiile care nu iti dau liniste, si la una noua poti sa ai probleme si o iei de la capat, oricum tu stii ce probleme mai ai la ea si daca merita sa le faci sau nu, dar de curiozitate ce nu iti da pace la a ta ?

la masina nu am avut nici o problema de cand am luat-o . nu are nici cea mai mica buba, partea tehinca este foarte buna, motorul de 1.8 ce il am pe ea a lasat guri cascate la 400 pe langa masini de 136-150 cai . Ce ma enerveaza pe mine sunt chichitze dastea marunte, ca nu sunt antifonate bine , ca de cand mi-au pus foliile dracu stie ce au facut pe acolo dar mai scoate usa cate un scartait . Chestii marunte , nimica serios doar dastea ce te freaca la psihic in mersul de zi cu zi. Probleme de rezolvat cu ea nu am avut , am avut doar mofturi cu ea sa iau una sa pun alta . Chestii generale.. Si sa dau 8-900 pe un motor mai mare ,sa dau 7-800 pe o vopsea decenta , sa ma tot intind asa mai departe nu vreau sa ajung in 8-9000 cu ea pe cand de banii astia pot sta mai linistit mai relaxat in ceva mai nou. Acuma 2-3 ani era ceva sa ai un tuning misto , ca nu erau accesibile cele noi , dar acuma preturile sunt mici si poti sari in ceva 2001-2002 pentru o diferenta care acuma cativa ani parea imposibila. Astea nu sunt vremuri de investit in masini ieftine care nu isi mai scot banii niciodata , parerea mea e ca acuma masinile au preturi mici si nu mai merita sa torni fara numar banii intr-un euro 2. Acuma sunt accesibile masinile noi.

BMnWA 19-08-09 23:41

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2568565)
daca ii pt cincearu care mi l-ai aratat da meerita dar daca vrei sa iei o matza mai noua si sa te apuci sa dai altri bani alta distractie..... nu cred... ganedste-te cat ai bagat in ea pana acuma in a ta si apoi cantareste cat o sa bagi in alta ca sa o aduci la stadiu in care ii a ta si nu ma refer consumabile si tot ce inseamna stadiu motor rugina ci doar personalizare .

am scris mai sus cam ce ma sācaie pe mine.. Nu ma gandesc cat o sa bag , ma gandesc doar cat scutesc sa mai bag in asta si sa nu ii mai scot niciodata daca as ramane cu ea. Mie imi place banii sa se invarta,sa se ruleze , daca iau ceva sa nu pierd la el , sa castig sau sa fiu la limita sa nu pierd. Si 5-arul e tot in ograda, o sa ajunga la mine in final dar inca nu e momentul.

plictisit 20-08-09 00:39

iti dau dreptate la ce mi-ai raspuns mai sus, dar si la ceva nou tot pierzi, oricum asa am gandit si eu cand mi-am luat masina, nu am luat una in care sa bag bani, am cautat una care sa fie cat mai aproape de ce imi doresc, una e sa pierzi bani la ceva care doar l-ai cumparat, si alta e sa pierzi bani ca ai investit mult in masina, nu se compara .. si cu ocazia raspunsului tau m-am gandit mai bine @ masina mea, decat ii fac "bubele" care le mai are si atat, ca ma gandeam sa si investesc in ea putin, cel putin pe moment m-am razgandit, mai ales ca pe langa banii pierduti asa cu timpu ca scade valoarea, fara casco daca intra cineva in tine cam aia e, mie de asta imi e cel mai mult frica, ca ganduri sa o vand nu am deci nu ma intereseaza ca nu imi mai scot banii

BMnWA 20-08-09 06:11

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 2571163)
iti dau dreptate la ce mi-ai raspuns mai sus, dar si la ceva nou tot pierzi, oricum asa am gandit si eu cand mi-am luat masina, nu am luat una in care sa bag bani, am cautat una care sa fie cat mai aproape de ce imi doresc, una e sa pierzi bani la ceva care doar l-ai cumparat, si alta e sa pierzi bani ca ai investit mult in masina, nu se compara .. si cu ocazia raspunsului tau m-am gandit mai bine @ masina mea, decat ii fac "bubele" care le mai are si atat, ca ma gandeam sa si investesc in ea putin, cel putin pe moment m-am razgandit, mai ales ca pe langa banii pierduti asa cu timpu ca scade valoarea, fara casco daca intra cineva in tine cam aia e, mie de asta imi e cel mai mult frica, ca ganduri sa o vand nu am deci nu ma intereseaza ca nu imi mai scot banii

asa e, sa vedem acuma ce urmeaza si ce apare ca e drumul de "castane" .

BAU_DRIFT 26-08-09 15:54

salut aveai un eleron de GT il vinzi ofer un pret bun

BMnWA 29-08-09 11:58

Quote:

Originally Posted by BAU_DRIFT (Post 2587545)
salut aveai un eleron de GT il vinzi ofer un pret bun

discutam pe mess.

BAU_DRIFT 29-08-09 17:27

dami un nr de tel sa te sun sau un bip la nr 0721502430

BMnWA 30-08-09 00:37

Quote:

Originally Posted by BAU_DRIFT (Post 2595272)
dami un nr de tel sa te sun sau un bip la nr 0721502430

0745853326 - da-mi tu cand poti ca acuma e prea tarziu.

BAU_DRIFT 30-08-09 15:14

iti multumesc aseara la ora 23:00 l-am achizitionat,bafta la vanzare cu masina si motorul

BMnWA 01-09-09 16:17

Quote:

Originally Posted by BAU_DRIFT (Post 2597060)
iti multumesc aseara la ora 23:00 l-am achizitionat,bafta la vanzare cu masina si motorul

nici o problema. spor la treaba.

WolfTown 01-09-09 17:17

salut cum merge treaba cum stai ai mai facut ceva la ea....

BMnWA 02-09-09 02:39

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2603247)
salut cum merge treaba cum stai ai mai facut ceva la ea....

da. i-am spart spoilerul fata si spate :)) unu s-a dus pe drifturi altul pe macadam :)) dar sunt la reanimare deja ,asteapta sa prinda viata. Masina e tot la vanzare, nu am mai facut nimica deosebit la ea.

WolfTown 02-09-09 14:08

drift cu 1.8 spoler spart... fi mai explicit ca nu pricep... cum ai reusit perfrmanta

BMnWA 05-09-09 09:39

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2605451)
drift cu 1.8 spoler spart... fi mai explicit ca nu pricep... cum ai reusit perfrmanta

am scapat-o putin i-a fugit mai tare spatele si am dat cu spoilerul de pe spate pentru ca erau portiuni cu praf si fara, am prins una cu mai mult si m-a aruncat direct.

BMnWA 05-09-09 10:14

4 Attachment(s)
mi s-a ivit o combinatie buna si m-am ales de cateva zile cu un golf 5. Sincer nu ma simt la fel de bine ca in bmw , dar fiind mai nou, cu mai multe optiuni se compenseaza.
-1.6 FSI -DSG tiptronic
-senzori parcare spate
-senzori de lumina
-senzori de ploaie
-pilot
-incalzire scaune
-4 geamuri el
-6 airbaguri
-oglinzi el
-jenti 17"

WolfTown 05-09-09 11:18

sa inteleg ca ai dat matza?.....

BMnWA 05-09-09 12:34

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2612852)
sa inteleg ca ai dat matza?.....

nu am dat-o si nici nu vreau sa o dau pentru ca merge si se tine prea bine. Am facut teste cu ea 0-100 km si se tine ca si cand a iesit din fabrica , in jur de 10.2-10,4 secunde am scos de fiecare data . Daca ii pun cauciucuri bune si niste jante mai usoare chiar cred ca as scoate sub 10,de fabrica avand 10.2. O sa o vopsesc,o aranjez in continuare cum imi doresc.

MihaiL_P 05-09-09 14:50

Re: BMW E36 - proiectul NWA - 318i

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2091652)
Pentru inceput nu am decat 3 poze care arata starea originala in care se prezenta masina cand a trecut in parohia mea,asta fiind in urma cu 5 luni. In prezent masina este diferita .imbunatatiri,modificari etc.
Descriere
-anul 1994
-motor 1.8i 116hp
-165000 km
-geamuri fata electrice
-trapa electrica
-oglinzi electrice M si incalzite
-pret final la masina adusa in fata blocului 2600 euro fara taxa
Primele imbunatatiri au fost la partea mecanica dupa un control amanuntit. Am schimbat : pivoti , bucsi , capete de bara , telescoape gaz + arcuri , bielete,placute frana, ulei , filtru de ulei , ulei in cutie. A fost schimbat tot ce batea scartaia suna aiurea sau nu se purta corespunzator.In momentul de fata masina are o stare imecabila de functionare mult prea bine pentru varsta ei,motorul trage foarte bine,nu bate absolut nimica,e pus tot nou pe ea.Pret total la service aprox 600 euro.
Momentan trag aici linie si continui povestea si progresele ei in urmatoarele zile.

si imbunatatirile ,, de estetica ?:X

BMnWA 05-09-09 17:37

Quote:

Originally Posted by MihaiL_P (Post 2613380)
si imbunatatirile ,, de estetica ?:X

adica ? la ce te referi?

MihaiL_P 05-09-09 17:38

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2613686)
adica ? la ce te referi?

am vazut , daca nu ma insel eu, ca e tunata, si alte modificcari , faruri, bord.. ?:P

BMnWA 05-09-09 17:43

Quote:

Originally Posted by MihaiL_P (Post 2613691)
am vazut , daca nu ma insel eu, ca e tunata, si alte modificcari , faruri, bord.. ?:P

uita-te de-a lungul paginilor. Prima pagina e cum a fost adusa din Germania in starea ei originala.

MihaiL_P 05-09-09 17:49

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2613701)
uita-te de-a lungul paginilor. Prima pagina e cum a fost adusa din Germania in starea ei originala.

\
mie imi place , insa am doar 2ooo euro .. asa ca nu o pot lua ... speram sa vad poze si din interior , p exterior ai facuta frumos :X

BMnWA 05-09-09 17:50

uita-te sa vezi poze din interior la pagina 11.

MihaiL_P 05-09-09 17:54

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2513125)
Poze noi la calitate redusa :) nu era nimica pregatit dar dupa ce am aspirat si sters tot prin ea arata ca noua si a trebuit sa prind cateva cadre :)

superba .... si spuneai ca ai dori 34oo euro ? dar dc o vinzi , k e mijto , ai investiti atata in ea .. deci ?:P

BMnWA 05-09-09 17:59

Quote:

Originally Posted by MihaiL_P (Post 2613727)
superba .... si spuneai ca ai dori 34oo euro ? dar dc o vinzi , k e mijto , ai investiti atata in ea .. deci ?:P

nu ai vazut ca am scris mai sus ca am luat de 2 zile un golf 5 ? o vand doar daca iau banii pe ea , de pierdut oricum pierd , daca nu o dau curand ma apuc si fac toate defectele , toate zgarieturile , vopsesc totul , dar si pretul creste .

WolfTown 05-09-09 18:01

deci fi mai explicit ca mai pierdut pe drum.... golf l-ai luat pana la urma ai si golfu si pisica?

MihaiL_P 05-09-09 18:02

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2613739)
nu ai vazut ca am scris mai sus ca am luat de 2 zile un golf 5 ? o vand doar daca iau banii pe ea , de pierdut oricum pierd , daca nu o dau curand ma apuc si fac toate defectele , toate zgarieturile , vopsesc totul , dar si pretul creste .

scuze nu am citit tot :-" dak printr=o minune fac rost de 3ooo de euro vom sta de vorba :) sa vedem .... optimism:twisted:

BMnWA 05-09-09 18:04

Quote:

Originally Posted by MihaiL_P (Post 2613747)
scuze nu am citit tot :-" dak printr=o minune fac rost de 3ooo de euro vom sta de vorba :) sa vedem .... optimism:twisted:

asteptam si vedem :)

All times are GMT +2. The time now is 10:51.

- Copyright 2026 4Tuning