![]() |
Re: E36 - proiect in decurs
o sa gasesti pe cineva pasionat ca si tine
|
PROIECTATULE mai vinzi masina...cand vi pe la Bucuresti sa facem niste poze:)...
ceva noutati ? |
Quote:
|
pai dute la rar si vezi cat te costa sa pui motor de 2.5 vezi ce impozit ai la el si vezi daca mai vrei sa ti masina de zi cu zi.....
parerea mea ii ca tu iti cunosti masina stii ce poate... decat sa o dai iei una plina de rugina in care mai bagi iar o caruta de bani sa tio personalizezi nush daca se merita tu stii... dar zic ca sa schimbi motoru nu te costata atata |
pai daca nu ai gasit ceva mai bun de ce sa o dai ..
|
Quote:
Quote:
|
si daca iei alta...cu ce mai bagi in ea,ajungi la pretul alteia si mai bune si tot asa.....e decizia ta,doar ca ai grija ce faci,bafta !
|
Quote:
|
Ai dreptate...insa totdeauna o sa vrei altceva mai bun....ca de...o ai...te saturi si incepi sa visezi la alta si mai buna...si tot asa...din partea mea iti doresc bafta si sa ai parte de maisna care urmeaza;)
|
Quote:
|
pai avand in vedere ca ai muncit ceva la masina asta, ai eliminat din chestiile care nu iti dau liniste, si la una noua poti sa ai probleme si o iei de la capat, oricum tu stii ce probleme mai ai la ea si daca merita sa le faci sau nu, dar de curiozitate ce nu iti da pace la a ta ?
|
daca ii pt cincearu care mi l-ai aratat da meerita dar daca vrei sa iei o matza mai noua si sa te apuci sa dai altri bani alta distractie..... nu cred... ganedste-te cat ai bagat in ea pana acuma in a ta si apoi cantareste cat o sa bagi in alta ca sa o aduci la stadiu in care ii a ta si nu ma refer consumabile si tot ce inseamna stadiu motor rugina ci doar personalizare .
|
Quote:
|
Quote:
|
iti dau dreptate la ce mi-ai raspuns mai sus, dar si la ceva nou tot pierzi, oricum asa am gandit si eu cand mi-am luat masina, nu am luat una in care sa bag bani, am cautat una care sa fie cat mai aproape de ce imi doresc, una e sa pierzi bani la ceva care doar l-ai cumparat, si alta e sa pierzi bani ca ai investit mult in masina, nu se compara .. si cu ocazia raspunsului tau m-am gandit mai bine @ masina mea, decat ii fac "bubele" care le mai are si atat, ca ma gandeam sa si investesc in ea putin, cel putin pe moment m-am razgandit, mai ales ca pe langa banii pierduti asa cu timpu ca scade valoarea, fara casco daca intra cineva in tine cam aia e, mie de asta imi e cel mai mult frica, ca ganduri sa o vand nu am deci nu ma intereseaza ca nu imi mai scot banii
|
Quote:
|
salut aveai un eleron de GT il vinzi ofer un pret bun
|
Quote:
|
dami un nr de tel sa te sun sau un bip la nr 0721502430
|
Quote:
|
iti multumesc aseara la ora 23:00 l-am achizitionat,bafta la vanzare cu masina si motorul
|
Quote:
|
salut cum merge treaba cum stai ai mai facut ceva la ea....
|
Quote:
|
drift cu 1.8 spoler spart... fi mai explicit ca nu pricep... cum ai reusit perfrmanta
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
mi s-a ivit o combinatie buna si m-am ales de cateva zile cu un golf 5. Sincer nu ma simt la fel de bine ca in bmw , dar fiind mai nou, cu mai multe optiuni se compenseaza.
-1.6 FSI -DSG tiptronic -senzori parcare spate -senzori de lumina -senzori de ploaie -pilot -incalzire scaune -4 geamuri el -6 airbaguri -oglinzi el -jenti 17" |
sa inteleg ca ai dat matza?.....
|
Quote:
|
Re: BMW E36 - proiectul NWA - 318i
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mie imi place , insa am doar 2ooo euro .. asa ca nu o pot lua ... speram sa vad poze si din interior , p exterior ai facuta frumos :X |
uita-te sa vezi poze din interior la pagina 11.
|
Quote:
|
Quote:
|
deci fi mai explicit ca mai pierdut pe drum.... golf l-ai luat pana la urma ai si golfu si pisica?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning