![]() |
Re: Maşina mea: Astra F PH-24-FLA
2 Attachment(s)
Quote:
|
aa :)) ma scuzati domul :P nu stiam ce vrei sa faci
|
Quote:
|
sa pui poze cu ele montate..suntem curiosi :D
|
Quote:
Quote:
ale mele sper ca vor iesi copie fidela a celor Irmscher cu putina rabdare si atentie trebuie sa iasa treaba buna |
Asteptam rezultatul final al farurilor:)
|
Quote:
La fel si bara fata,vine f bine pe maisna. Cu bara/spate si pragurile nu prea inteleg "ideea" Frumoasa masina.:D bafta |
Quote:
bara spate incerca sa urmeze din liniile barii de GSI care a fost pe masina inainte,cum nu folosesc fibra de sticla decat daca nu am de ales ,sunt foarte multumit de ce a iesit din plastic |
Farurile vor fi vopsite in culoarea masini ? si semnalizarile vor ramana acealeasi sau le faci si lor ceva?
|
imi place de tine , nu stai deloc :O
spor la treaba, o sa iasa frumos rau :D |
7 Attachment(s)
din nou belele:sad:
mi-a dat de m-a julit si a fugit un cetatean cu masina de Italia |
foarte trist :(
da sa stii ca inca asteptam rezultatul final cu farurile :) |
7 Attachment(s)
Quote:
masina este gata, a iesit foarte bine cat despre faruri,se lucreaza,incerc sa gasesc metoda cea mai buna de fxare a lupelor pentru a se permite si reglajul pe inaltime la fiecare lupa in parte am decis sa montez 4 lupe si in jurul lor angel eyes sa vad ce va iesi |
Dar jantele nu te-ai gandit sa le schimbi?;)
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
ne apropiem...
|
Quote:
bafta in continuare |
Ce oameni de 2 bani sunt astia care iti zgarie masina si pleaca de la locul faptei ca si cum nu sa intamplat nimic.Bine ca nu a fost mai grav:)
|
tot raul spre bine..mult succes in continuare
|
1 Attachment(s)
Quote:
aripa spate infundata,usa spate infundata bine,usa fata infundata bine,oglinda sparta,aripa fata zgariata accidentul a fost in mers,noaptea,cel care s-a atins de mine a depasit o coloana si banuiesc ca i-a venit masina din fata dar si-a continuat drumul palmares:D |
3 Attachment(s)
avansam usor usor:D
|
14 Attachment(s)
am mai lucrat putin azi
|
Quote:
Insa ce vroiam sa te intreb, le-ai pozitionat astfel incat sa bata bine ? sau te-ai gandit la vre-un mod de reglare ? :-? Bafta Lau .. |
Quote:
saptamana viitoare poate termin un far |
Frumoasa masina si interesanta treaba cu lupele . Astept sa vad rezultatul final
|
Quote:
este mult de migala la faruri si nu am prea mult timp sa ma ocup de ele |
Salutare!
Ai adus masina intr-o infatisare de invidiat , depui foarte multa munca si esti ambitios tare. PS: In legatura cu ghinioanele astea ale tale....un prieten cand si-a cumparat masina , primul lucru care la facut a fost sa sfinteasca masina la Biserica , stiu ca pare penibil..... ;) |
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
sa arat ce am mai facut
|
Cātă ambiţie !
Să vedem şi produsul finit.. Foarte frumos ce faci tu acolo . respectele mele. |
Deci nu am cuvinte, arata bestial, am urmarit de mai mult timp topicul dar trebuie sa iti spun sincer ca combinatia de negru/albastru nu mi-a placut dar cu albastrul opc m-ai dat gata, la vara vreau sa o vopsesc si eu pe a mea si ma gandesc foarte serios sa fie in aceasta culoare :D
|
Quote:
Quote:
trebuie sa completez ceva: masina nu a fost albastru cu negru ci doua nuante de albastru culoarea actuala nu este albastru OPC sau Arden Blau ci este albastru WRC de la subaru rally |
Dap, imi cer scuze greseala mea :D m-am prea holbat la poze si cum diferenta intre cele doua (wrc si opc) nu este prea mare, m-am incurcat :D
|
1 Attachment(s)
foarte interesant ce faci tu acolo cu farurile alea...
mi-ai dat o ideea buna... am un prieten care cred ca poate face asa ceva... |
Nota 10 :) nu am crezut ca vor iesi asa bine,ai multa ambitie si rabdare ca sa faci de la 0 tot ce ai facut.Semnalizarile vor ramane originalele sau le faci si pe ele
|
10 Attachment(s)
aprins:D
|
9 Attachment(s)
am facut proba aseara si cu 2 lupe pe faza scurta nu mi s-a parut f mare diferenta de lumina fata de un far normal:sad:
o sa incerc ceva ajustari si apoi cu xenon sau becuri mai puternice sa vad ce rezultate obtin ca aspect imi plac foarte mult:D |
Quote:
Ei, asa da, un mare Bravo si Felicitari :D |
Era cumva ieri parcata la kaufland?? am vazut-o vreo 2 minute in sir si nu-mi venea sa cred cum poate sa arate:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:14. |
- Copyright 2026 4Tuning