![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
vezi si de T -u amortizor.:D
|
Quote:
|
dai shpan ca merge!:))a mea ma trage in toate directiile zici ca merg cu barca=)
|
Quote:
|
Quote:
|
eu mai am 2 de rezerva 1 superior 1 inferior si ceva buchsi dar mai am altele de schimbat, dar nici la mine nu sunt bani :(
cat ai dat pe 1.6? |
Quote:
dachiar vand motor 1.3 bun:D interesati? merge super bine motorul:P |
6 Attachment(s)
weekendul asta am fost la plimbare cu batrana:) se descurca bine, cam inalta dar merge:D am ajuns pe la muntele verde, pe serpentilenele alea sa descurcat destul de bine, am mers si un pic pe drumul inspre cheia dar nu tot drumul, dar planuiesc sa ajung pe transfagarasan vara asta
|
ce sa cauti ma tu pe Transfagarasan???!!!pun bariere la intrare.:)
|
eventual pun si taxatoare ca la Mamaia:P ma duc sa admir peisajul, plus ca am auzit ca ar fi o intrunire de dacii 1100 si as fi interesat sa le vad si eu:)
|
ai dreptate , ar merge coborata si ar arata si mai bine pe sosea ;)
|
Quote:
|
Old mobilule...inaintezi spre pitesti la legale ?
|
Quote:
|
Quote:
am amintiri frumoase la muntele verde,am fost si io pe acolo acum 3 saptamani inpreuna cu npa,si de jos din sat pana la munte npa a urcat cu spatele:D nui tragea pompa calumea si a fost nevoit sa urce cu spatele. bafta in continuare |
ieri si continuare azi, sau montat scaunele de sciroco pe DVL, am lucrat ieri toata ziua la ele sa fie functionale si am reusit, am sudat de mia iesit pe nas, si taiat si dat gauri si nebuneli..... am inceput lucrarea la 1 si am terminat la 7 seara.... azi am facut curatenie in ea dupa ziua de ieri, sunt foarte multumit de scaune, te tin super bine si stai foarte comod in ele, maine vreau sa cos unu din ele pt ca au fost SH si sunt un pic mai mult rupte, dar nu ma deranjeaza
vineri sa rezolvat si problema cu axa stramba si hainta, multumita baietilor magici, bolidu si brosko, sa montat in 2 ore puntea cu tot cu demontat, a primit si 2 pistonase noi, si acum intr-un final glorios are si ea niste frane bune maine o sa ii fac si 2 3 poze sa vada lumea cum da, oricum sunt foarte multumit de lucrare:D |
maine vin sa-ti probez scaunele...daca nu le-ai pus frumos vezi ca vin cu flex la purtator.
|
Quote:
|
o poză cu scaunele ne dai să vedem?
|
Quote:
sincer ma asteptam la critice de la tine:P dar se pare ca ai venit cu intrebari:P |
intâi vin intrebarile după care criticile ... oricum, galeria aia când o montezi?
|
Quote:
|
ce soclu de sigurante ti-ai tras:lol:
|
Quote:
|
se afla in siguranta!:)
|
8 Attachment(s)
si pozele cu scaunele, stiu cel de la sofer e cam rupt dar maine sper sa il remediez, au fost testate si de bolid, asptept parerea lui:-)
miam facut rost si de ornamentul de la capota, cel cromat dar imi mai trebuiesc 3 cleme, acum arata altfel cu ornamentul ala:D am procurat si un panou de sigurante nou de la AYG sa vad cand il montez si pe asta pentru ca cel vechi este cam oxidat si cam prapadit:( |
arata bine cu scaunele astea , si volanu mil place mult , ce nu imi place la volan e mijlocu , nu arata mai bine daca ii scoti mijlocu ?
|
Quote:
|
Iaute ma AYG asta mai are si lucruri noi :lol: ma bucur ca iti place eu nu am avut parte de el...:rolleyes2 l-am plimbat in porbagaj vre-o 2 luni dupa care am vandut-o:sad:
|
fiecare dupa preferintele lui , eu de exemplu il prefer fara , arata mai bine (dupa parerea mea )
|
oricum o sa apara alt volan(sper), am gasit la un nenea care are o batrana tot asa ca amea si are un volan in 3 spite foarte frumos, sper sa pun mana pe el:D
|
Quote:
|
foarte frumoase si confortabile scaunele!daca mai rezolvi si acolo stii tu... ies super....:D
|
Hmmm interesant panou ala de sigurante8)
|
Quote:
|
o sa vina si bani zilele astea:) nu te uit
azi am "reparat" gaurile de la scaunul soferului, nu arata asa de bine dar e practic:D ideea era sa nu se mai cojeasca buretele ala:), maine o sa incerc sa mai finisez un pic si cam asta e cu scaunele:D si in weekend o sa imi fac timp sa-mi montez centurile, am un set nou din acelea retractabile, momentan am hamul ala numit centura... |
1 Attachment(s)
Mai trebuiesc câteva finisări la scaune, dar usor, usor se vor face ... cea ce nu`mi place sunt fetele de usi , defapt suruburile din ele ...
|
misto scaunele...de pe ce masina sunt?
|
Quote:
@dmo.mihai scaunele sunt de vw scirocco modelul vechi, sunt foarte confortabile tin sa mentionez:D |
si pe mine ma bate gandul sa inlocuiesc scaunele stock pentru ca nu imi plac deloc. dar nu stiu ce sa`mi iau...inca mai caut...sper sa gasesc si eu unele comfortabile:)
P.S.: Oricum...ale tale arata super...daca reusesti sa le faci ceva si in locul acela rupt cred ca vor fii super si apropo...ai facut vre`o modificare la sine pentru a le putea monta sau se potrivesc direct cu sinele de scirocco ? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning