![]() |
Re: Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7
Quote:
am un "anunt" pt. tine si pt. cei care zic ca S ofera doar lux.. S65 AMG este cea mai puternica limuzina la ora actuala (vorbim de masini standard). Oare unde este BMW cu motorizari sportive sau Audi despre care ziceti ca este 2 in 1 (lux si motorizare)? |
Quote:
|
Quote:
dar stii cumva cati cai putere are un S65 AMG??? ca alpina b7 are doar 500.. in caz ca nu stii iti zic eu ca are 612 CP.. |
Quote:
|
Quote:
|
chiar sunt, multumesc de apelativ
|
Seria 7. A fost gandita strict ca masina de lux. Mercedes si Audi nu puteau sa ramana la S600 si A8 cu un V8 de 6 litri pe benzina(parca asta e top la A8), nu ajungeau doar modele alea. A trebuit sa scaota AMG si Brabus, S8 si A8 W12 ca altfel nu se putea. BMW a demonstrat ca se poate fara M7(nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost).
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
S63 AMG, 6.208, V8 aspirat, 525CP S65 AMG, 5.980, V12 biturbo, 612CP |
Ma referisem la S600 generatia trecuta cand am scris 514:) scuze de greseala.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
sper sa va convingeti ca nu intotdeauna aveti dreptate si nu mai comentati in fata celor care stiu despre ce vorbesc si nu vorbesc din auzite. Chiar astept sa vad ce fel de comentarii mai aveti de facut acum. ca...na...voi sunteti cei ce stiu iar eu nu aveam dreptul la replica. auuu...dar ce masina e aia???? in nici un caz ce am vazut eu pe strada.e un oltcit.nu-i asa baieti??? |
Quote:
|
:)) :)) :)) e banal faptul ca v-ati gasit sa ma acuzati ca fiind mincinos. asta mi s-a parut mie foarte aiurea.cat despre caiii putere...eu am mers pe ceea ce mi-a spus proprietarul.asta nu e cel pe care l-am vazut eu.ala era alb,dar poza pusa de mine, tot in londra a fost facuta.
sper totusi ca v-ati convins ca nu vorbesc aiurea.ma gandeam ca forumul acesta e un loc unde se poate discuta bune si rele.nu.sunt unii care ei cunosc, iar restul...varza. merci frumos. |
Quote:
Quote:
Nu vreau s-a ma sparg in figuri, sa par cunoscator sau altfel, dar asa ceva chiar mi-a starnit curiozitate ;) |
eu am scris ceea ce ai spus tu acolo si repet ca asta este exact ceea ce mi-a spus proprietarul.bineinteles ca asa o masina iti starneste interes. nu vezi asta in fiecare zi.
|
Quote:
|
deci pararea mea este ................in lumea masinilor exista 2 tipuri de masini Mercedes si altele ............deci clar S Klasse
|
A8 - fara discutii ;)
|
te-ai gandit mult? :) nu ca ar fi o masina proasta dar mai detaliaza de ce asa clar?
|
Quote:
|
mi-e lene:)
|
conteaza?.........................
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
din moment ce am avut tupeu sa postez la acest topic cunosc cateceva despre "rivalele" ....si ....am incredere ;)
|
bmw seria 7 are cutia mai rapida dar audi`ul este mai bun k toate la un lok....deci rezulta audi lokul 1 bmw 2 ...mercedes 3 !!
|
Quote:
|
Quote:
|
hai s`o luam logic...parerile sunt impartite....singurul care ar sti exact este kre sa le incerce pe toate....asa noi vb din filme ....so eu una nu mai zic nimic k nu are nici`un rost....
si subliniez : Fiecare cu parerea lui |
Quote:
si eu nu aberez pe aici, tu ai vazut ce ai zis????? - seria 7 are cutie mai rapida (de unde stii?), dar audi este mai bun ca toate la un loc (care ca toate? ca mai raman doar 2.. si asta de unde stii?), despre mercedes nu zici nimic, dar se pare ca este cel mai slab dintre toate.. cum vine asta? |
Quote:
alo alo....deci eu am avut seria 7 ...akum am 3 prieteni buni kre au cele 3 masini si cei 2 cu bmw si mertz recunosc k audi a8 e cel ami bun......dar vad K PT DUMNEATA MAI IMPORTANT ESTE CE SPUNE REVISTA DEKT CE SPUN PROPIETARII!!! |
Quote:
|
Bne Ben Treaba Ta ...stii Nu Ma Mai Cert Cu Tine K Vad K Habar Nu Ai.....hai Bft`
|
Quote:
legat de acest versus am vazut un test auto facut de cei de la auto motor und sport intre modele diesel.. si topul era asa: 1. Mercedes S 2. Audi A8 3. BMW Seria 7 Si nici pe departe Audi A8 nu este cea mai buna limuzina din lume.. deocamdata masina anului 2007 este lexus ls460 care este concureaza tot la clasa limuzine.. |
Quote:
astept sa intre si wtcvictim sa ne zica ca este multumit de S-ul lui si ca este cea mai buna dintre toate, pardon mai buna ca toate la un loc :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning