![]() |
Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra
pai de ce nu! astept un pm cu o locatie si o ora
jantele le fac silver diamant, cu o idee mai multa perla. vedem luni cum au iesit:D |
Quote:
|
Frate e de curse masina?
Te-am vazut aseara si o cam alergai... |
Quote:
|
neeeah, ma grabeam la benzinarie:D
veve, lasa-mi nr tau pe privat ca nu-l mai am oricum, de atunci merg ca o :grandmar:, low & slow:D |
2 Attachment(s)
prima mare pe anul asta:D
|
Quote:
Frumoasă maşinuţa, abia aştept să văd jantele sus , vopsite! |
Grila a fost vopsita, dar s-a exfoliat si am curatat-o la loc. Oricum voi fi obligat sa o schimb8), pt ca masina nu va ramane asa:D
Pana una alta, am luat 4 cauciucuri de la uskt, azi trec si pe la jante sa vad daca sunt gata (am mai lungit-o eu ca nu aveam inca banii). Trebuia azi sa primeasca masina 3 cadouri, dar la inceputul lui martie, daca va fi cuminte, le va primi. |
Quote:
|
Pai sunt oarecum legate, si e pacat daca fac o treaba si nu le fac si pe celelalte:D, asa ca wtf, o masina am:D. Sa nu mai spun ca saraca a tinut si cu casa, am 97k km si o data nu m-a lasat in drum si am mai si chinuit-o
|
6 Attachment(s)
na ca sa te oftic :P
|
La mai multi km in continuare cu ea:).Asteptam surprizele pentru ea:D
|
Daaa, se lucreaza la jante. In poze erau date doar intr-un strat de vopsea, deci maine, cand ma duc sa le iau, ar trebui sa arate mai bine:D
vali, merci, si eu abia astept:D |
2 Attachment(s)
Jantele sunt gata, acum astept vremea frumoasa sa le pun:D
Luna viitoare: 1. badboy la custom garage 2. bara fata/spate OPC de la uskt 3. revopsire totala, fara plafon :D |
Quote:
|
Au iesit super jantele:)
|
Quote:
Luna viitoare o bagi la terapie intensiva:)) |
2 Attachment(s)
pana una alta, pun o poza cu jantele :D
|
mega like :D.Arata foarte bine ;)
|
Foarte misto arata cu noile jante.
|
Quote:
arata bomba :shock: un soc pt omenire :D |
pai si...facem si noi ceva zilele astea...ca tot sunt in concediu...:D
|
arata super..bravo....arunca-i si barile de opc sa o vedem atunci.
|
Merci pt aprecieri:oops:, incerc sa o fac cat mai ok, dar incet incet o sa ajung unde trebuie
|
waiiiii masina asta e o bomba :X e superba multi km fara probleme !
|
Quote:
|
arata bine jantele vopsite....lucrare buna
si cea ce ii si mai bine ca dupa ce au pus gumele au ramas asa...eu am patit-o de vreo 2-3 ori ca am refacut jantele,sau erau jantele in sine impecabile si cand s-a pus guma am ramas cu urme bafta,si spor....vine calduraaaaaa ap,daca schimbi bariile sa tii cont de mine,m-a intereseaza pe mine cele stock,mai ales fata baga un pret te rog:D mersi |
Merci, merci!:D
Sper sa rezolv cat mai repede ce mi-am propus, ca vad ca ma cam lungesc si nu e bine:???: |
1 Attachment(s)
Enjoy!
|
Tu ma faci sa imi vopsesc iar jantele gri deschis. bine ale mele sunt pe 15 dar au buza ceva mai mare ... cat de bine dau asa!
|
10 Attachment(s)
Banzay, de mult iti urmaream cielo si tare mai imi placea:D Culoarea la jante a fost o decizie destul de grea, dar ma bucur ca am ramas la argintiul asta.
Pun si cateva poze cu prima sedinta foto ever, thx opia! |
Tot resprectul pentru munca depusa masina asta e superba ! ma bucur,ne bucuram ca esti unul de-al nostru ! felicitarile de rigoare !
|
8 Attachment(s)
Foarte frumoasa masina in realitate..niste poze de astazi :oops:
|
foarte frumoasa masina....de abia astept sa o vad la urmatoarea intalnire....bafta:D
|
Maşina arată demenţial!
Aş dori să te īntreb... Pānă la urmă ai rămas decāt la arcuri sport şi amortizoare stock nu? După 1 an şi 6 luni de cānd le ai, cum s-au comportat pānă acum? Probleme cu amortizoarele? Le-a scurs, ceva? Cam care a fost drop-ul? |
Quote:
Eu cred ca trebuie sa cinstesti pe cine trebuie sa-ti faca o "sedinta foto" :-) |
andi, in prima faza am pus doar arcuri eibach -30 fata/spate. In aproape un an arcurile mi-au terminat amortizoarele (poate ca erau si batrane ~85k km parca). Apoi am luat unele boge, le-am scurtat, le-am intarit si am taiat si din arcurile din fata, asa ca drop-ul e mai mare. Adaugand si talonul mai mic al cauciucurilor (215/40 fata de 205/50 cat ar fi fost normal) am garda la sol destul de mica. Daaaaaar, ar trebui si mai jos si vad daca am cum sa o pacalesc cu amortizoarele astea, daca nu fac pe draq in 4 si imi iau reglabila:D
Jordy, pai cam ar trebui sa ne miscam repede pana nu dai aparatul:D |
Frumos "sobolanul" asta si ar fi cel mai bine sa treci pe o reglabila este ce iti trebuie tie :twisted:
|
Mai jos de atat nu cred ca permite fara sa faci evazari la aripi. Ar atinge daca ar fi mai jos de atat.
|
Se poate daca sunt piatra amortizoarele. Am vazut asa pe un focus din C-ta. Jantele sunt iesite cu vreo 2 cm fata de caroserie. German style asa :)
Oricum, jantele astea ma inebunesc cat de bine dau pe masina ta, parca sunt facute pt tine! Si culoarea masinii si jantele, foarte mult imi place astra-ul asta al tau! Totusi, as avea ceva de adaugat daca nu e cu suparare... (vesnica mea obsesie: ) Trage un pic de autocolant negru pe stalpi :) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning