![]() |
Re: B~15~FOF
2 Attachment(s)
2 poze de la expo&drift de la moll baneasa.
|
8 Attachment(s)
pot sa pun si eu poze cu loganistii ??? deoarece pe loganclub nu pot pune poze:(
|
mersi pt poze.
|
cu placere prietene...;) :lol:
|
Quote:
Catalin, tu jos la spoiler ai taiat chestia aia de pe mijloc?sau ai vopsito? |
daca te uiti atent , e decupata toata gura aia, cu tot cu margini , am ales asa pt o mai buna racire la motor si baie de ulei.
noutati baterie relativ noua scaun cu reglaj pe inaltime si relgaj lombar. urmeaza revizia de 45k , am luat consumabilele , doar sa ma prezint la service. am luat ulei mobil super 3000 5w40. ceva pareri despre el ? |
Quote:
Quote:
nu te pregatesti de iarna? ca mai e putin si ninge afara:lol: |
puteam sa jur ca o sa fii primul care zice ceva cristi....
@FOF sa le stapaniti sanatosi si sa faceti drumuri lungi pe scaunele noi ;) , am inteles eu gresit sau au si incalzire/??? |
Quote:
|
Acele scaune inca le mai am , ai inebunit cum sa le dau.....dar am impresia ca ai uitat cu cine lucrez si am inside information :))
|
cristi , sa bagi la a ta 15w40 :))
sunt scaune de logan ma..dar cu reglaje...stau si eu mai lipit de asfalt da , au doar mufele pt incalzire. |
Quote:
sunt bune scaunele alea incalzite pe vremea asta:D bafta |
Foarte fain golanelul, si eu am tot unul rosu si vrea sa incep sa-l modific la exterior...mi-ai dat cateva idei bune :)
|
Mersi Replatek
|
10 Attachment(s)
facut si revizia de 45k.
inlocuit becul din portbagaj cu 2 baghete de leduri. pozne |
Eu am vazut masina si`mi place tare mult, cat despre "Andreea", e un baiat pe cinste
|
andreea e prietena lui ma...
|
Nu ma deranjeaza asta chiar deloc ...
|
nici pe mine..:P
|
14 Attachment(s)
cateva mici imbunatatiri
bujii iridium ngk ( isi merita toti banii) etrieri van(utilitara) si discuri ventilate ( foarte buna alegere , recomand , franare mult mai eficienta) consola tip sandero/ph2 ( urmeaza s`o modific , bag 2 ceasuri acolo) antena scurta ( o s`o vopsesc negru) prelungire bara fata sandero (am pus`o din cauza barei , care a facut "valuri" jos , unde se prinde , dar merge) traseu evacuare pe 50 , pana la catalizator cleme siguranta capota OMP bieleta anti-cuplu metalica , provenienta logan VAN capitonaj capota + capitonaj perete anti-foc ( foarte util , reduce zgomotul) cat mai curand saxofon ( in romaneste serpi) bi-xenon sau faruri cu angel ceasuri presiune ulei si temperatura apa (ceasuri cum aveau daciile 1300) |
frumoase unele modificari si alte practice ... bv ... foarte bine gandit facut .
|
mersi Obelix
si un filmulet cu noua evacuarea....foarte multumit de sunet. https://www.youtube.com/watch?v=9t05A...eature=related |
Se aude frumos toba!!
|
frumoasa fufa ta.
cam cat tea dus evacuarea? |
mersi mersi
a costat 260 ron cu tot intermediara |
1 Attachment(s)
cam asa arata masina acum:lol: poza facuta acum 2 ore:D observati aerodinamica ei:D superb:D:oops::lol:
|
trebuie sa recunosc ca asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1263972327 mi-a placut la nebunie,e genial :D
as avea o intrebare legata de cauciucuri..se gasesc acest profil(sau asemanator) si pe 14?:?: ((intreb asta pentru ca un tip de la un depozit mi-a spus ca se fac numai de la 16 in sus :shock: )) |
nu stiu ce sa`ti zic in legatura cu gumele.
ar trebui sa se faca si pe 14 , dar nu sunt sigur .... cum de la 16 in sus ? eu am pe 15 :) , deci ala vorbea prostii. las zapada sa sa intareasca , trag 2 randuri de proiectoare , o turela , si tanc o fac. |
Esti multumit de Zeta linea?
|
Quote:
|
ce tare cum ati ridicat masina!:)))
|
Quote:
|
Quote:
Dog99 , lucrarea este facuta la Stelco , la republica. |
Quote:
bafta cu fufa ta;) |
mersi , numai bine
|
O masina deosebita, felicitari!... http://images.forum-auto.com/images/...2/badr0601.gif
|
Mersi la fel
am o alta suspensie acuma , am trecut pe H&R |
SA vedem niste poze:-)
|
14 Attachment(s)
Mici modificari pentru masina.
Faruri MD vopsite negru , schimbat leduri , polishata sticla ca era matuita, tras buton separat in interior pt "cerculete luminoase" Xenon H1 6000k pentru faza scurta(urmeaza si pentru proiectoare) Schimbat leduri la climatizare Scurtat si refacut complet amortizoarele fata taiat din tije 4.5cm , intarite exact ca de fabrica(erau "fleasca") , refiletat , rebucsat , schimbat uleiul din ele, deci ca noi. o sa le fac si pe spate si o sa masor garda la sol , oricum , pe fata , intre roata si aripa bagi chinuit 2 degete si la buza pragului , incape un pumn; |
WoW ...e chiar Lowgan.:)))
Frumos domne' vreau si eu niste detalii despre amortizoarele refacute le-ai facut cu ja_rule? sau.....:rolleyes2 Cred ca acum suspensia e beton armat..:| |
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning