![]() |
Re: Street Night Racers Club
https://forum.4tuning.ro/54-comunicat...ml#post2694831 documentar despre micutzu,1 ora jumate... Va recomand sa-l savurati...si chiar sa invatati ceva din el..
|
in sfarsit a revenit sectiune cluburilor pe 4tuning\:D/
credeam ca vor fi cateva schimbari dar e bine si asa...:D noutati: -clubul Street Night Racers a facut acum ceva timp 1 an de existenta(21 noiembrie),1 an in care am fost cu bune,cu rele...parte din lumea auto din romania. Multumim pe aceasta cale tuturor celor ce ne-au fost alaturi si ne-au sustinut -am terminat si site-ul clubului,impreuna cu forumul bineinteles... www.snrclub.ro -si ceva modificari ici-colo la membrii:D in curand si poze |
Clubul STREET RACING SQUAD va ureaza Sarbatori Fericite,si un Craciun minunat alaturi de cei dragi!!!
|
MANIAC`S MOTORSPORT va ureaza un AN PLIN DE IMPLINIRI SI REALIZARI .... LA MULTI ANI
|
la multi ani opreaaaaa... la multi ani snr..
la vara cand vii astept berea aia :-w ca de 1 an de cand ma tot minti :-w |
17 Attachment(s)
Multumim frumos de urari...La Multi Ani si voua...multa sanatate si spor de munca.
criss...cu prima ocazie cand ne vedem ti-o dat...:D am promis ca revin cu poze...asa ca revin... incep prin a ura casa de piatra lui dizzie si irina...2 membri ai clubului....fata a fost ceruta in casatorie la una din intalnirile clubului asa ca renumitul cuvant "da" a fost inaugurat cu claxoane,motoare turate,flash-uri si aplauze...ceva de neimaginat...la rugamintea lor nu voi posta filmuletul cu cererea in casatorie ... dar pot pune o poza:D in continuare...alte poze ... ultima poza...este facuta imediat cum a ajuns masina in bucuresti:D |
Frumoase pozele.In numele clubului Street Racing Squad,cat si al meu,va doresc un 2010 plin de reusite,sa aveti parte de sanatate,bucurie alaturi de cei dragi si sa ne vedem cu bine:D
|
Instinctive MotorSport va uraza UN AN NOU PLIN DE COMPETITII SI MULTE CONCURSURI INCHEIATE CU SUCCESE !
|
Multumim si va dorim toate cele bune si voua. Haideti sa facem un 2010 plin de evenimente de succes!
|
La multiiiiii ani si din partea mea tuturor ! Sa avem un an cat se poate de bun ! Respect.
|
la multi ani pe 2010 si mult bahahaooos vba lu simplu ! :D
|
la multzi ani snr...sa ne auzim tare pe 2010
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
cateva poze de aseara....ca sa nu moara topic-ul:D
e36-ele a primit o suspensie sport si un set de jante pe 16,sa le stapaneasca sanatos |
ce sa spun frumoase masini,membri activi si seriosi,felicitari voua!succes in continuare si poate ne vedem pe strazile din Romania:D
|
multumim mult stimate domn
mult succes si voua ,cu siguranta ne vom vedea la evenimente...deci si pe strazile romaniei noastre |
luarai foc opreaaaa... cand vi prin zona pe la olteni ?:))
|
in martie vin sigur ma:D
dar in martie cred ca vii si tu in bucuresti...hai ca vedem noi cum iti dau berea aia ,nerabdatorule :)) |
eu am venit mereu in bucuresti bre..dar nu am stat sa stau .. :-s
ho ca mai e putin cu treaba aia :))si apoi depinde de mine |
opreaaaa..in martie la 4 tuning days ma astept sa ma iei si pe mine la o demonstratie cu baietii tai ,nu ?:D cand vin in bucuresti
|
Ce se mai aude din Cafeneaua Street Night Racers???apropo participati la 4tuning day's???:)
|
:lol: You crack me up .
|
Trabi lui "Angel 05" io zic ca e de 4tuning day's asa ceva nu se vede la orice colt de strada :)
|
Traby-ul va intra la 4TuningDAYS...din primavara vom fi prezenti cu mai multe...
|
5 Attachment(s)
deci...au venit jantele pentru golf-ul albastru...momentan se strang piese pentru el iar pe la inceputul verii va face o plimbare pe la ghetto...speram sa iasa mult mai frumos de acolo
in sfarsit ursu 2.5 de la tg jiu este gata...atasez cateva poze :D cam astea ar fi noutatile...voi mai reveni cand va fi cazul |
11 Attachment(s)
Sper sa va placa pozele pe care le-am facut in seara asta :D :arrow:
Attachment 1335768Attachment 1335758 Attachment 1335759Attachment 1335760Attachment 1335761Attachment 1335762Attachment 1335763Attachment 1335764Attachment 1335765Attachment 1335766Attachment 1335767 |
Desigur ca ne plac. Dar trebuia sa ne arati mai multe din ele:P
|
pai nu scapa de mine pana nu mi-le da si pe celelalte :))
multumim stefan :) |
Oprea frate fati rezervari la 4tuning Day's ca sunt zvonuri ca numai sunt lovuri....apropo misto jantele la mk4 sa le stapanesca sanatos...Bafta multa in continuare.
|
Quote:
|
marfa rau pozele ... da bn ursaru meu la aparat :))
|
Quote:
|
Clubul Street Racing Squad va ureaza un Paste Fericit alaturi de cei dragi,multa sanatate,si putere de munca,si la cat mai multe masini modificate!!!
|
2 Attachment(s)
felicitari colegilor care si-au dat silinta la VTM Bucovat pe 9 mai !
|
felicitari :P
|
salutare ....in craiova exista filiala Street Night Racers Club???
|
cu aceasta ocazie felicit si eu pe baietii ce au participat la vtm bucovat (luci & mitza)...bravo baieti ,la mai mare
cata: nu,in craiova nu avem... doar in Tg Jiu avem filiala... in craiova este student lukyan,presedintele snr tg jiu deci daca e ceva ai putea lua legatura cu el direct |
Salut la baietii! As vrea si eu sa stiu ce putere are symbolul 1.5dci de la voi din club(cati armasari)?Bafta si respect!
|
salut...ti-am spus si vineri
82 de cp insa puterea este compensata cu greutatea suplimentara (sistem audio) |
Ok.ms.ne mai auzim pe mess;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning