![]() |
Re: trabant -ul lui Micu re & Tuning
Quote:
Hai Axel, nu te da batut, poate ne vedem la vara la o intalnire, macar una din ele. |
Victor_Is nu am sa ma dau batut ..... si sper la aia de la Sibiu sa pot veni ...
|
prelungirile la bara din spate sunt din scandura, daca nu ma insel, si cele din fata?
|
Ce se mai aude cu al tau trabantyo??
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
niste poze cu ce sa mai facut pe la el, proiectul nu este pierdut ...
bara fata a fost taiat putin din ea sa se poata apropia ,trebuie sa ii fac si alti suporti... o sa mai revin cu poze destul de recent :D |
Din cate se vede, Alex cam trage chiulul. Nu e bine! Pune ma mana si termina-l ca rugineste:twisted:
|
32 Attachment(s)
ce ?sa rugineasca !!! Cartonul :)) "duraplast"
ce spun , e greu cand ai mai multe hobby-uri ex : sculptura lemn ... ( nu stiu daca este unu mai mic ... cred ca ii unic ) |
frumoase jantele... hai, tine-te de proiect poate ne vedem la o intalnire vara asta.
Bafta! |
Quote:
|
Quote:
:lol::yikes: ce atata graba ... recunosc sunt ardelean :lol: mai lucru pe la el ... una alta dar am oprit lucrarile pana fac rost materiale ...:???: |
bai ce prieteni ai si tu: pe Marica, altul nu ai gasit? vezi ce zice despre tine?
eu zic ca nu e adevarat. Ca nu, e adevarat =))) Hai, spor in continuare ;) |
ee la cu bautura nu cred ...acum cu fetele stiti si voi cum e .. iubirea ... bla bla
oricum ms Victor ... o sa revin cu, cat mai multe stiri si poze despre trabant :D |
6 Attachment(s)
proiectul nu a murit ... a intrat in repaus .... ceva noutati :)
|
Mama ce gras e Ciobi:)) Fain galbenu ala!
|
Quote:
|
Te gandesti sa pui bobinele direct deasupra la motor ?... sau le-ai pus numa asa la vrajeala?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
niste poze recente:D
|
mai este chef/$$?
ca pt asa o buburuza mica, cartonata, s-a intins proiectul pe aprox 4 ani..cam mult :rolleyes2 :-) |
3 Attachment(s)
Quote:
update... avem tot felul de priecte noi ;)) |
4 Attachment(s)
e bine atunci ;)
eu renunt la cam orice proiect, dupa incendiul din noaptea craciunului, mi-au ars 2 depozite de piese, cam 2.000Eu s-au dus, mai rau e ca erau multe piese rare, pt mine cel putin, care erau tinute pt cateva din masinile mele, acum nu vreau decat sa vand ce mai am si sa ma car din tara asta si sa-mi vad de pasiune prin alta parte, vara asta vine cu surprize. |
of viata asta ..ee grea rau .... anul asta nu am postat nimik .. oricum sau facut putine pe la trabant ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning