![]() |
Bravo ma! Esti tare! 8) :D Face bine, strica papuci, doarme, mananca, ca orice caine care se respecta.
:lol: Da criminaul tau? Vezi ca suntem cam offtopic aici, da poate se trece cu vederea de data asta ca esti nou. sa-mi trimit pozele pe mail dupa ce le faci sa le pun aici. Sa reprezinti Bacaul acolo ... si poate data viitoare cand venim ... :shock: |
pai poti circula cu ea fara kilometraj and stuff?
nu ai probleme cu politia? |
Re: vsa
Quote:
|
Nu m-a oprit politia inca, si oricum, de obicei politistii sunt mai de treaba cand vine vorba de motoare iar eu inca nu am dat peste politist cu care sa nu pot sta de vorba.
Daca o sa ma aventurez cu ea la mai mult de city cruising o sa ii pun si un kilometraj, nu ca mi-ar fi frica ca o sa zbor cu 200 si nu-mi dau seama, dar doar sa pot face calculul la consumul de benzina. |
am inteles acum... e bine ca nu sunt batuti in cap...
atentie maxima: pozele si filmele de la intalnirea crazy drivers de la suceava, precum si discutiile aferente, le gasiti aici: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=282900#282900 |
vsa
am sa fac poze dar nu am avut aparat,pe miine sau poimiine le fac si ti le trimit!!!
|
Solenza aia rosie arata ca si dacia poate face figura buna la tuning.E frumusica masina si sta parcata seara pe prelungirea bradului in capatul strazii.momentan cred ca e doar exteriorul modificat dar...asteptam.Calibra neagra cu neoane e rupta de talpa si nu mai alearga. Aleks cred ca merita neste poze Solenza rosie BC...KRI
|
vsa
aseara am fost cu baietii din cluj din noul club CSR,sunt baieti super chiar m-am inteles bine cu ei!!!m sa ma mai duc cu ei si la alte intilniri,chiar joi e pe cartodromul din cluj o intilnire
|
mah, hai k ne plictisesti. :lol:
Bine ca ai spus pe site unde si cand, poate vine si nino nino :? :shock: :D Esti varza mah vsa. Eu cred ca minti, nu ai nici macar carnet, ai vreo 13 ani. asa-i? :lol: Ai grija la neoane :)) poate ramai fara :> |
ok, dak nu aveti voi camera sa-i faceti poze si sa le postati, o sa incerc eu...
|
ai prins boala pe vali azi? :lol: :lol:
apropo, imi place cum ti-ai scris locatia... cu litere distantate, ca numerele de inmatriculare smekere :wink: |
Tot timpul am boala pe el :)
pai sa vada dusmanii, sa reprezentam Bacaul :lol: |
vsa
mai misule iar te dai rotund pe 4tuning???!!!oricum cind vi la cluj te duc si pe tine la intilnire!!!ai si cu cine sa te dai!!! poate nu imi faci poze la laguna aia!!!
|
Vedem, poate venim cu a lui cristi ... ca data trecuta am fost cu a mea si ne-a usturat inima cand a venit sa punem benzina :?
Ii fac daca o mai vad maine ... da a plecat de acolo ... oricum sub ea nu ma bag sa ii fac poze la tobe si suspensii 8) |
ai cam imbatranit :lol: :lol:
ti-e greu sa faci 2 flotari? :lol: |
am si eu o intrebare:stie cineva unde sunt jante la Buzau?Mi-a spus cineva ca ar fi si ca sunt la 100E setul.Second hand binenteles...Stie cineva ceva?
|
sunt mai multe ... schroturi, mai multi vanzatori de piese second-hand, pe stanga si pe dreapta drumului...
incepand de pe la focsani, tot sunt. |
aleks, La Multi Ani si sa ti se implineasca toate dorintele :) dai o bere cand ajung si eu :drunk:
|
La Multi Ani aleksu!!! Te iubim!
Da` faci cinste? :drunk: :yes: :peace: |
La multi ani Alex. Sa ne traiesti :)
|
:hug: :drunk: :flower:
happy..meal? nuuuu....la multi ani,alex!!!! |
:dance: La mUlTiAni
|
la multzi ani aleks. si tot ce itzi doresti sa ai! la multzi ani. :peace: :bunch: :drunk:
|
vsa
misule vezi ca ti-am pus poze cu furia albastra pe mail
|
Furioasa tare ... vezi ca am pus pozele pe masinile din Bacau :
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=510 Lasa si tu mai jos suv-ul asta ... pe bune :lol: imi pot baga capul sub aripa ... si am capu mare :shock: :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
Vali, ce zic fetele de la liceu cand iesi din curte cu noile jante si cu neoanele .... (tare de tot locatia la casa ... nu trebuia sa cauti mult prin cluj :lol: ) Oricum, frumusica masina :wink: |
Re:
Quote:
edit: nu-mi intrau smilies'urile =================== re: edit: eu vad smiles-urile , poate e o chestie de sitem de operare sau de navigator de net de la tine...-aleks |
dap, ideea de suv cu bull bars e tare, astept sa vad cum ar arata pe vsa :lol:
|
vsa
da si imi pun si un semn de la nike pe luneta
|
merge .... e la moda
(Sper ca nu te-ai ofticat ca glumeam si noi :) ) |
multumesc mult de urari baieti, sunteti de nota 10 +
cam greu am ajuns eu pe la calculator, da, nah, soarta :lol: oricum, berile le dau, nu fug de raspundere :lol: |
vsa
ai vazut ce usergrup am??misule!!! :shock:
|
Re: vsa
Quote:
|
he he...
felicitari :wink: |
vsa
ce sa spun despre CSR,numai de bine!!!sunt baieti super
|
nu te-a intrebat nimeni ... dar ... fie ... :lol: :lemon: :pistoles: :poke: :punch:
topicul asta e offtopic de tot ... dar e simpatic |
vsa
asta e cel mai bun topic!!!!! :shock: si ce ii ala offtopic????
|
vsa
ba misule a venit iarna.gata pun jantele de iarna!!! si portbagajul de skiuri!!! :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning