![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"
Quote:
|
ce ulei pui?
daca tot pui cutia macar e spalata si dansa cat de cat?i-ai pus si ulei in ea? :P |
2 Attachment(s)
Quote:
poze...(cand ma intorse-i de la RSG) |
3 Attachment(s)
alte poze de azi !!! reusii sa-i pun capacele cum trebuie cu o mica improvizatie (le bagai un adaos de cauciuc pe fiecare lamela)
|
cere sa fie coborata...nu vezi?:-D
app sa ii dai jos presurile alea de pe spate din spatele rotilor,o sa iti frece de asfalt dupa ce o cobori |
Nu-mi vine sa cred cat de bine ai putut sa o vopsesti:-P
Cu cat iei cutia in 5 fr? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
gata si parbrizul. ai grija sa nu il mai spargi! ce uameni...la ora asta schimba parbrize:lol:
|
Quote:
|
voi nu sunteti sanatosi...:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu sunteti singurii ,si eu l-am schimbat anu trecut tot pe la 12 noaptea,si asta pentru ca i-am dat un pumn la interior incat a crapat :d
treaba de 10 minute(daca stii cum se face :D ) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
parbrizu...spalat si curatat !!! si mai adaugai o mica pompa care-mi spala geamrurile...cu jet constant (cel stock imi stropea foarte putin si trebuia sa apas de nenumarate ori pe clapeta)
|
De unde ai facut rost de parbriz? e nou? chederu de asemenea...?
si un pret daca nu cer prea mult:D ms! |
Quote:
|
frumos ,daca ai da si maimutoi aia jos :(:( ! bafta
|
Quote:
|
Quote:
PS: pune-i o folie si un parasolar ca ar schimba-o mult8) |
ii pun parasolar cand ii pun si folie...stai linistit ca acum sunt patit!!! am grija de el ca de ochii din cap :D
ps : gata si frana de mana...totul datorita lui gaby RSG , multzam prietene !!! maine dimineata sunt la ITP urati-mi succesc :D |
in sfarsit a venit si vremea ITP-ului:Dte astept maine la gabi sa-ti aud lautarii:mrgreen:
app...bafta la itp |
Felicitari pentru masina.Arata bine.Cel mai mult imi place interiorul si sitemul audio.Succes pe maine la ITP.
|
Quote:
PS: imi pare nespus de rau ca nu am reusit si eu sa vin la curse:sad: , dar trebuia sa pun masina la punct!!! mai aveam de lucrat pe la frane (picior si mana) si ceva pe la stergatoare si lumini :(...mi-a ocupat toata ziua!!! asta e...ne vedem data viitoare!!! |
maine ma apuc sa-i schimb cutia !!! o pun p'a ei 4 fr si gata nu ma pun nici un 5 !!! daca ea a fost de fabrica cu 4 trepte asa ramane!!! o sa se simta putin la consum in exterior, dar asta e!!!
|
1 Attachment(s)
azi dadui cutia jos si tot odata o pusei la loc pe cea in 4 trepte fr !!! insa observai ca : cutia in 5 era prinsa pe gaurile de la miljoc , insa pe cea in 4 trepte nu o putui prinde in aceeasi pozitie ci cu un nivel mai sus !!! are ceva ?...banuiesc ca d'aia sunt puse 3 nivele de prindere:???:!!! despre asta vorbesc...
ps: tot odava observai ca , cutia 5ro avea un ulei de culoare gri metalizat...de ziceai ca e bronz:shock: oare ce-o mai fi fost in ea , pentru ca eu acum 2 saptamani i-am mai bagat 1l de ulei crezand ca nu mai am deloc (cutia sirena urat de tot) si am zis ca necesita ulei de face in halul ala!!! ce credeti ca ar putea fi de are culoarea aia uleiul ? |
posibil ca uleiul din cutia veche sa nu fi fost schimbat niciodata iar culoarea gri se datoreaza (cred) frecarii dintr-e pinioane... ulei amestecat cu "pilitura" pinioanelor... eu zic ca cea mai buna cutie pt oltcit ramane 4 tr franta. 5 tr te ajuta decat pe exterior...
|
cea mai buna cutie ramane o cutie buna
am intanlit cateva care agata cand intra in treapta 2 sau 3 dupa 50-60 de mii de km e normal ca uleiul sa aiba un aspect metalizat :P |
"am intanlit cateva care agata cand intra in treapta 2 sau 3"
daca faci liniute cu masina deseori schimbi a 2-a si a 3-a fara sa calci ambreiajul pana la fund... cu timpul se duc sincroanele si o sa agate... daca o exploatezi in conditii normale nu ar trebui sa existe probleme... RSG stie la ce ma refer... dupa 2 ani ii agatau toate. |
dupa un drum de exterior si ceva prin oras...pot spune ca la demaraj si la tras nu se compara cu cea 5ro!!! insa daca mergi constant...fara s-o fugaresti nu se simte prea mult la consum !!! sunt foarte multumit de ea :D!!!
|
5 Attachment(s)
azi reusi impreuna cu giny caruia ii multumesc (raman dator) sa cobor si eu coaja mea !!! reusiram s-o coboram doar de fata...spatele nu reusiram ca nu aveam ce ne trebuie si riscam sa cada masina pe noi (stand doar pe cricuri) contez pe gaby RSG maine seara si pe caprele lui !!!
ceva poze!!! si uitati cel mai nebun om care isi vopseste motoru cu sprayul asa peste tot :D...e vorba de Mircea cel cu 29 RAI (imaginati-va ce se intampla cu vopseaua aia cand se incalzeste motoru vreo 4-5 km prin oras) :D |
Quote:
cum iti merge masina acu'...? |
Ce pot sa zic ,pacat de RAI vad ca nu arata prea bine :(,bafta electric_style si tie giny e bine ca va ajutati !
|
stiu masina aia demult si eu si catalin,inainte pe vremurile ei bune arata super,dar dupa ce a ajuns pe mana lu' mircea si-a batut joc de ea in loc sa o ingrijeasca asa cum a luat-o sau sa o mai modifice...acum ar vrea sa o dea pe un kadet cica...copil zbucumat...:lol:
|
Ar fi bine macar jantele sa ajunga la unu dintre voi :( !
|
Quote:
|
Quote:
ps: da se simte diferenta acum la gropi sau denivelari... si pot spune ca situatia s-a schimbat in bine...nu numai estetic cat si tehnic!!! giny stie cat de ridicata era coaja mea...troncanea de ziceai ca se rupe (cu toate ca aveam rotule, pivoti noi) !!! astept s-o cobor si de spate si ma pot numii si eu "low rider":D |
da e bine daca pui mana pe jante , bafta cu ea ;) !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning