![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
Nu am gasit decat trial...:(
p.s: e aac nu amr |
cea mai simpla si rapida metoda e sa folosesti nokia pc suite care are integrat convertor din mp3 in aac :)
|
Multumesc:D am sa incerc...dar totusi: chiar asa sa fie ? 3500c nu suporta mp3 ca ringtone ?
|
e posibil..3xxx a fost totdeauna seria low-end a nokia...adica ...fara pretentii prea mari
|
wait a sec, telefonu ala suporta asa ceva garantat. are var`meu ;)
|
Quote:
Daca si asta mai e telefon low-end http://www.gsmarena.com/nokia_3250-1296.php eu ma impusc :D Bafta ! |
Intotdeauna exista o exceptie de la regula :)
|
ia uite post de moderator :)))..imi place. (si nu este o afirmatie ironica)
dolb...3250 este cel mai slab telefon symbian versiunea 9.1....deci este un low-end al symbian....este defapt un up-grade al 3230... cand am spus low-end nu m-am referit neaparat la telefoane ce au ca dotari suplimentare doar lanterna ...dar imi asum greseala de exprimare..pentru ca sunt constient ca atunci cand spui low-end de obicei te referi la produsele cele mai ieftine in general |
omule...IN PREZENT.. 3250 ESTE CEL MAI SLAB SYMBIAN ! Dar la vremea lui..ADICA CAND A APARUT EL .... ERA DESTUL DE BUN ! + sa nu uitam , costa 14 milioane pe vremea aia.
|
nu am zis ca e cel mai slab symbian...am zis ca e cel mai slab symbian versiunea 9.1...si cand a aparut nu era doar destul de bun...era chiar printre cele mai bune...tocmai pentru ca avea symbian 9.1.....DAR totusi era cel mai slab 9.1...intelegi ?
nu stiu unde era 14 milioane...eu am dat 9 pe el..si l-am luat chiar cand a aparut |
una peste alta..telefonul nu a fost low-end !
|
Multumesc pt sfaturi...chiar m`au ajutat sa imi dau seama cum imi pun ca ringonte mp3...:))
|
Quote:
|
hai zi de ce.
|
este un produs low-end symbian. nu este un produs low-end nokia.
|
harti navigator pentru n73
Am pe telefon un fel de navigator, doar ca nu am harti am descarcat de pe site`ul de la nokia ceva dar nu merge....are cine histe harti care se potrivesc pentru n73?....
|
Re: harti navigator pentru n73
hartile sunt in functie de navigator. Nu exista o harta care sa mearga pe toate navigatoarele.
|
sa fim seriosi, seria 3 de la nokia nu e low-end. seria 1 si 2 sunt low-end.
seria 3 e mai mult pentru multimedia, telefoane de pusti etc. luati ca exemplu 3650. primul telefon nokia cu posibilitate de filmare. iar daca vreti telefon slab symbian, indiferent de varianta, cel mai bun exemplu e n-gage qd. un symbian redus la banal si pe buna dreptate, pentru ca nu asta era scopul telefonului. dar sa n-ai teme si nici posibilitatea sa pui mai multe tonuri de apel e inacceptabil. |
Re: harti navigator pentru n73
programu cu care ar trebui sa downloadez hartile se cheama ``Nokia Map Loader v. 2.0.2.`` doar ca pe mine nu ma lasa sa`l instalez, imi da eroare ii ceva legat de windows`u care`l folosesc(ii o copie)....iar navigatoru care`l am ii ala original, il aveam si din fabrica cand am cumparat telu, doar ca l`am formatat si l`am pierdut acuma l`am descarcat din nou, numai k nu am hartile....
|
apache..noi nu vorbeam de cel mai slab symbian. Noi vorbeam de telefoane low-end din seria 3xxx. Faptul ca 3250 acum e slab la symbian e irelevant. Pe vremea lui era bun si in nici un caz nu era lowend
|
Cum se poate verifica un telefon sa nu fie chinezarie ?
Cum se poate verifica un telefon sa nu fie chinezarie ? De exemplu am un E51 si mi-a zis cineva ca e chinezarie,cum pot sa verific ?:-?
|
Re: Cum se poate verifica un telefon sa nu fie chinezarie ?
Quote:
|
amphe...replicile sunt atat de ..... replici ca au si holograme si tot ce trebe :) .
anyway... ca sa iti dai seama..umbla prin meniu intens..foarte intens, ai sa iti dai seama de niste anomalii |
Deci un prieten mi-a zis ca e chinez,da imi merge tot pe el wirelles,symbian tot. Nu este vreo ceva ca sa pot verifica ?
|
daca imi amintesc eu bine, E-urile si N-urile de la Nokia sunt facute DOAR in Finlanda.. deci verifica unde e facut ;)
|
Telefonul e in Finlanda dar bateria in Koreea.
|
Quote:
oricum eu zic ca este original.. poti sa si incerci sa il conectezi la PC Suite sa vezi daca ti-l recunoaste :) |
Deci alta metoda nu mai stie nimeni ?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci nu stie nimeni cum pot verifica ?
|
Salutari tuturor, am si eu o rugaminte la voi
ce spuneti, merita sa imi cumpar un LG ku990 nou ? care sunt punctele slabe ? eventual parerea voastra despre acest telefon |
puncte slabe? pai e Gold star... pardon... LG si asta spune totul
|
Nokia 6300 - păreri pro / contra. Ce se poate face cu el (în afară de poze / filme) ?
|
Quote:
Per total Un telefon super,actual posesor de 501 Cookie,imi e dor de vechia mea buturuga |
6300 .. cam cel mai bun nokia existent.
|
Quote:
|
in fond .. telefonul e facut sa vorbesti la el !
|
6300 e un telefon practic, fara fite si meniuri complicate, telefonul perfect pt oameni care nu dau un interes imens sa aiba 8639124 de functii pe un tel.
|
dreptate mare..dar a fost o observatie a unei functii mai deficite pe care o are . :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning