Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - eddycdk (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/103901-machete-lucru-eddycdk.html)

myaytza 10-04-10 19:10

Re: Machete in lucru - eddycdk

WOW arata superb!!
Keep up the good work!

eddycdk 16-04-10 15:56

ms...
aaa, apropos, azi... mai pe seara pun poze cu proiectul TT finalizat la machetele mele!
stay tune! ;)

eddycdk 20-04-10 11:09

9 Attachment(s)
ieri am reluat lucrul la un proiect de senzatie si anume New Beetle Bburago Italy 1/18

dupa ce am mai finisat pe la caroserie, am lucrat la motor :-P
acesta avea un 2.0 din fabrica pe care il inlocuiesc cu un 1,8 Turbo de TT mk I
ca baza am folosit blocul motor de 2.0 la care am adaugat capacul protector de TT urmand sa-i fac turbina, tubulatura, filtru admisie directa, etc
intre timp am detaliat motorul Bburago, si am mai confectionat piese pt el
dintre cele mai detaliate se remarca cureaua alternator din cauciuc si rolele din fier
am vopsit si capacul de chiulasa si baia de ulei in rosu, si intercooler-ul
urmeaza bujii si fire si alte furtune
cateva poze ca sa va faceti o idee despre ce e vorba
maine poze si cu caroseria...;)

cristi_iasi 20-04-10 14:33

Cum ar zice americanul "THIS IS SICK MeN":shock::shock:. Foarte tare ce faci! FELICITARI! Tine-o tot asa!

Te salut,
Cristi ;)

bmwh548 20-04-10 15:12

Eddy ai luat curea de calitate? Sa nu se rupa la vreo liniuta si sa faci praf distributia sau ceva... Vezi ca una din rolele alea nu e centrata bine, presimt o bataie puternica daca nu o reglezi inainte sa dai la cheie.

alynex 20-04-10 16:08

Mai ce bine o sa mearga Bettle-ul asta:-)!
Turbina ce presiune va avea?

Claudiu0 20-04-10 20:44

Foarte frumoase lucrarile tale.Spor in continuare ;)

Darius DMS 20-04-10 20:49

frate....nu te angajezi la autoart??:D:D...pe cuvantul meu...tu si MR.STILO;)....arata super tare motorul....de abia astept sa vad macheta finisata:)...bafta in continuare;)

rekin 20-04-10 22:09

jale omul asta:D foarte tare lasi lumea masca cand postezi ceva felicitarile mele si pt cele din urma ca nu am mai apucat sa te mai felicit:|bravo!!

eddycdk 21-04-10 08:44

Quote:

Originally Posted by cristi_iasi (Post 3294790)
Cum ar zice americanul "THIS IS SICK MeN":shock::shock:. Foarte tare ce faci! FELICITARI! Tine-o tot asa!

Te salut,
Cristi ;)

mersi cristi...
incerc sa fac si eu lucruri de calitate

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3294923)
Eddy ai luat curea de calitate? Sa nu se rupa la vreo liniuta si sa faci praf distributia sau ceva... Vezi ca una din rolele alea nu e centrata bine, presimt o bataie puternica daca nu o reglezi inainte sa dai la cheie.

pai nu erau lipite definitiv
nici filtrul de ulei nu statea la locul lui...
acum functioneza, o sa ii dau o cheie zilele astea :lol:
Quote:

Originally Posted by alynex (Post 3295113)
Mai ce bine o sa mearga Bettle-ul asta:-)!
Turbina ce presiune va avea?

hahaha.... pai undeva la 2 bari
Quote:

Originally Posted by Claudiu0 (Post 3296150)
Foarte frumoase lucrarile tale.Spor in continuare ;)

multam, multam!
Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 3296167)
frate....nu te angajezi la autoart??:D:D...pe cuvantul meu...tu si MR.STILO;)....arata super tare motorul....de abia astept sa vad macheta finisata:)...bafta in continuare;)

mai... o sa le trimit CV, dar trebuie sa ma mut in China! :rolleyes2
Quote:

Originally Posted by rekin (Post 3296495)
jale omul asta:D foarte tare lasi lumea masca cand postezi ceva felicitarile mele si pt cele din urma ca nu am mai apucat sa te mai felicit:|bravo!!

mersi maestre!

si ca sa vedeti ironia sortii, saptamana asta imi vine un motor de TTcomplet cu stand cu tot, multumita lui 2010...
pfff... sa vad ce ma fac :shock:
fac Beetle bi-moto

alexu_bad_boy 21-04-10 11:51

eddy eu nu iti mai zic nimic ca sti foarte bine ce parere am eu despre lucrarile tale si despre tine.
Vezi ca luna viitoare cred sau cat de curand o sa am o lucrare mica pentru tine (o vopsire si numere cred)

eddycdk 21-04-10 18:53

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 3297608)
eddy eu nu iti mai zic nimic ca sti foarte bine ce parere am eu despre lucrarile tale si despre tine.
Vezi ca luna viitoare cred sau cat de curand o sa am o lucrare mica pentru tine (o vopsire si numere cred)

OK alex!
stii ca pt baietii din club lucrez cu placere! :-)

eddycdk 22-04-10 09:31

9 Attachment(s)
Golf I

motorul de 1,6 90% gata(fise bujii, filtru ulei, fise injectoare, delcou, curea din cauciuc la alternator...etc), mai trebuie doar montate jumatate de injectie, planetarele si teava de esapament (am refacut traseul din teava mai groasa pt ca cea stock era foarte dubtire) prinsa de galerie
balamale functionale la capota motor.... cat de curand urmeaza si la usa
finala terminata
discuri perforate, etriere de Porsche revopsite rosu, arcuri cu amortizor si directie + suspensie functionale pe fata :shock: sunt gata montate

Golf V

interiorul mochetat cu alcantara, scaunele repozitionate, portbagaj imbracat in alcantara, rezervoare AIRRIDE vopsite, inscriptionate si montate in portbagaj, la bord am pus NAVI si climatronic originale de VW, pt ca nu avea de niciuna (mai trebuie finisate), 3 ceasuri aditionale in locasul de pe bord, construiesc cotiera fata (nu avea), ceas de presiune de la Airride instalat pe tunelul central, listuri Piano-wood pe panouri, detaliere butonase geamuri, etc...
saptamana viitoare va primi niste BBS de exceptie si el... :twisted:

Gabi 22-04-10 12:35

E clar ! Tu eşti nebun ! :shock:

2010 22-04-10 14:54

Da de unde Edy chiar stie ce face, felicitari raman blocat de fiecare data!!!
Cata rabdare poti avea???

eddycdk 22-04-10 22:39

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 3300844)

haha... am un 'dram' de nebunie ce-i drept!
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3301162)
Da de unde Edy chiar stie ce face, felicitari raman blocat de fiecare data!!!
Cata rabdare poti avea???

la mine... cred ca destula
am obtinut multe lucruri frumoase in viata prin rabdare...
ma bucur ca va place ceea ce fac
asta ma motiveaza!

multumesc acelui/acelei moderator/moderatoare care a pus thread-ul sticky
promit sa postez cat mai des, pt ca lucrez aproape zilnic la cate ceva

mitza mtb 26-04-10 01:06

Man , enumeri niste modificari ale machetelor de iti vine sa intrebi : Trage bine dupa modificarile astea ? :lol:
Frumos de tot , tu ai si cu ce , nu am vazut la multi jante bbs rs pentru macheta si alte " nebunii " d-astea ...
Felicitari , ai maini de chirurg nu altceva :D

zN3u 27-04-10 13:02

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 3300844)

Adevaraaaaaaaaaaat !!!!!!

Dar e de calitateeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!:peace::peace::peace::peace::peace::peace:

eddycdk 27-04-10 17:23

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 3310735)
Man , enumeri niste modificari ale machetelor de iti vine sa intrebi : Trage bine dupa modificarile astea ? :lol:
Frumos de tot , tu ai si cu ce , nu am vazut la multi jante bbs rs pentru macheta si alte " nebunii " d-astea ...
Felicitari , ai maini de chirurg nu altceva :D

ai mare dreptate
pai jantele costa si cine isi doreste jante trebuie sa si cheltuiasca
eu de exemplu am dat aproape 100RON pe rotile astea
Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 3314756)
Adevaraaaaaaaaaaat !!!!!!

Dar e de calitateeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!:peace::peace::peace::peace::peace::peace:

asa este!
mersi

eddycdk 28-04-10 08:53

7 Attachment(s)
in sfarsit m-am decis definitiv asupra jantelor ce vor echipa 2 dintre proiectele mele

pt A6 jante 19 inch originale S-line pe care le-am vopsit flat black si carora le-am adaugat capacele cu emblema originale de Audi, dar si discuri si etriere pe care le-am vopsit rosu
in spate sunt deja montate definitiv si functionale
urmeaza ca azi sa incep lucrul la bara fata de S6, care va avea sper si DRL (daylight running lights) functionale si sa montez rotile pe fata

iar pt NEW BEETLE aceste 22 inch Asanti, pe care nu sunt sigur daca am sa le las cromate, masina urmand a avea o culoare foarte aparte :rolleyes2

aseara am inceput lucrul la un nou proiect si anume o masina care nu exista fabricata de nimeni la scara 1/18 - Audi S8 :twisted::twisted::twisted:

bobby_gsi2 28-04-10 09:10

Dupa tamplarie si dupa faianta.....stai la montanstar? :)))

eddycdk 28-04-10 20:21

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 3316885)
Dupa tamplarie si dupa faianta.....stai la montanstar? :)))

haha
in loc sa te uiti la masini, tu vezi terasa! :lol::lol::lol:
da acolo stau, suntem cumva vecini? :rolleyes2

bobby_gsi2 29-04-10 10:04

Da...de o luna . M-am uitat si la masini...stai linistit. Vorbisem cu edi "mare" sa imi gaseseasca si mie un kadett si sa imi faca replica dupa gsi-ul meu....dar momentan nimic.

eddycdk 29-04-10 18:20

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 3319767)
Da...de o luna . M-am uitat si la masini...stai linistit. Vorbisem cu edi "mare" sa imi gaseseasca si mie un kadett si sa imi faca replica dupa gsi-ul meu....dar momentan nimic.

OK...pai poate ne vedem pe acolo
am vazut eu GSI parcat la bloc si ma gandeam ca l-ai vandut ;)
nu se gasesc asa de usor Kadett
am vazut acum 5-6 ani la 1/18 dar era in 2 usi...

2010 30-04-10 06:34

Astept poze cu Audi S8!!!

Dark Side 01-05-10 22:57

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3322239)
Astept poze cu Audi S8!!!

Cum, cum ?!
Si eu... si sper sa te apuci (vreodata) si de construirea unui RS6 (avant..) :-P

eddycdk 02-05-10 21:27

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3325836)
Cum, cum ?!
Si eu... si sper sa te apuci (vreodata) si de construirea unui RS6 (avant..) :-P

pai... voiam sa fac din Norev-ul asta RS4
apoi m-am razgandit, pt ca nu am timp si ar dura prea mult ca sa il fac (desi e in top 5 masinile mele preferate)
insa la S8 deja ainceput lucrul

BoDySh01 06-05-10 16:50

De NEW BEETLE ce se mai aude ?

eddycdk 07-05-10 22:30

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BoDySh01 (Post 3338982)
De NEW BEETLE ce se mai aude ?

pai ceea ce am pus mai sus... asta s-a facut pana in momentul de fata

intre timp, bara fata de S6 incepe sa prinda forma la A6-le Avant alaturi de interiorul imbracat in piele naturala alba care a primit volan de RS6 si listuri de carbon ;) in locul clasicului lemn...

eddycdk 19-06-10 12:09

6 Attachment(s)
dupa o pauza de postare pe aici (desi am lucrat intens la 350Z) iata ca avansez cu Golf I
acum in sfarsit sta pe rotile lui, sunt fixate in pozitia pe care mi-o doaream
am fixat si motorul, radiatorul, cutia de viteze si alte componente in comapartimentul motor
arata grav in realitate si am incercat sa va arat si voua in cateva poze
abia astept sa ii pun si spilerul de GTI ca sa fie si mai joasa :-)
zilele astea imi doresc sa termin interiorul, sa ii fac parbriz nou si sa ma apuc sa-i montez restul de elemente pe si in caroserie pt a fi gata spre sfarsitul lunii!

P.S. in spatele rotilor se afla ceva foarte frumos detaliat, ceva care se va vedea in sedinta foto cand va fi gata masina

Darius DMS 19-06-10 12:57

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3452439)
dupa o pauza de postare pe aici (desi am lucrat intens la 350Z) iata ca avansez cu Golf I
acum in sfarsit sta pe rotile lui, sunt fixate in pozitia pe care mi-o doaream
am fixat si motorul, radiatorul, cutia de viteze si alte componente in comapartimentul motor
arata grav in realitate si am incercat sa va arat si voua in cateva poze
abia astept sa ii pun si spilerul de GTI ca sa fie si mai joasa :-)
zilele astea imi doresc sa termin interiorul, sa ii fac parbriz nou si sa ma apuc sa-i montez restul de elemente pe si in caroserie pt a fi gata spre sfarsitul lunii!

P.S. in spatele rotilor se afla ceva foarte frumos detaliat, ceva care se va vedea in sedinta foto cand va fi gata masina

superrb!!!de abia astept sa il vad gata:D:D.....bafta;)

2010 19-06-10 14:56

Superb Golf-ul, imi plac jantele, culoarea si motorul, buna treaba mai faci bre:!::!::!:

FED express 19-06-10 15:39

In curand suntem aproape de a asista din nou la descoperirea unei capodopere.De mult vroiam sa intreb ce mai e cu Golf-ul, dar ma gandeam ca nutresti ceva si pentru dansul si uite ca e aproape gata.Asteptam cu nerabdare:lol:

MOTORSPORTalex 02-07-10 18:25

Super golful I voi veni si eu cu masina mea terminata:)

DTH 04-07-10 17:18

Superb Golful Edy ...evident ca īntotdeauna nu faci treabă nu bună ! ci excepţională :D spor la treabă :-)

eddycdk 05-07-10 10:39

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3452946)
In curand suntem aproape de a asista din nou la descoperirea unei capodopere.De mult vroiam sa intreb ce mai e cu Golf-ul, dar ma gandeam ca nutresti ceva si pentru dansul si uite ca e aproape gata.Asteptam cu nerabdare:lol:

asta e masinuta mea de suflet din colectia personala!
imi voi da silinta sa iasa o capodopera si chiar o sa arate intr-un mare fel
Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3492481)
Superb Golful Edy ...evident ca īntotdeauna nu faci treabă nu bună ! ci excepţională :D spor la treabă :-)

mersi!!!
azi am sustinut si disertatia si am ceva timp liber saptamana asta sa mai fac cate ceva la el
mi-as dori sa il pot termina pana sambata :rolleyes2 ca sa ii pot face poze in niste locatii mai aparte

DTH 05-07-10 10:49

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3494004)
azi am sustinut si disertatia si am ceva timp liber saptamana asta sa mai fac cate ceva la el
mi-as dori sa il pot termina pana sambata :rolleyes2 ca sa ii pot face poze in niste locatii mai aparte

O idee ...cum şi unde īl văd eu : īntr-un garaj cu fundal de graffiti galben ;) poţi improviza :D

eddycdk 07-07-10 08:30

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3494022)
O idee ...cum şi unde īl văd eu : īntr-un garaj cu fundal de graffiti galben ;) poţi improviza :D

buna ideea
pt el as fi vrea ori in studio, ori undeva pe la woerthersee sau intr-un loc pe la mare...:D
acum sa vedem, poate ii fac mai multe poze in toate locatiile, inclusiv garaj/pasaj/gang/sub pod ceva

bobby_gsi2 07-07-10 11:45

Inchiriaza-i un loc in garaj la montanstar....dar tre sa ii dai 180 de ron lui florin si sa cumperi telecomanda de la usa garajului :P

eddycdk 08-07-10 08:09

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 3499438)
Inchiriaza-i un loc in garaj la montanstar....dar tre sa ii dai 180 de ron lui florin si sa cumperi telecomanda de la usa garajului :P

haha... a scazut pretul?

All times are GMT +2. The time now is 22:27.

- Copyright 2026 4Tuning