![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
WOW arata superb!!
Keep up the good work! |
ms...
aaa, apropos, azi... mai pe seara pun poze cu proiectul TT finalizat la machetele mele! stay tune! ;) |
9 Attachment(s)
ieri am reluat lucrul la un proiect de senzatie si anume New Beetle Bburago Italy 1/18
dupa ce am mai finisat pe la caroserie, am lucrat la motor :-P acesta avea un 2.0 din fabrica pe care il inlocuiesc cu un 1,8 Turbo de TT mk I ca baza am folosit blocul motor de 2.0 la care am adaugat capacul protector de TT urmand sa-i fac turbina, tubulatura, filtru admisie directa, etc intre timp am detaliat motorul Bburago, si am mai confectionat piese pt el dintre cele mai detaliate se remarca cureaua alternator din cauciuc si rolele din fier am vopsit si capacul de chiulasa si baia de ulei in rosu, si intercooler-ul urmeaza bujii si fire si alte furtune cateva poze ca sa va faceti o idee despre ce e vorba maine poze si cu caroseria...;) |
Cum ar zice americanul "THIS IS SICK MeN":shock::shock:. Foarte tare ce faci! FELICITARI! Tine-o tot asa!
Te salut, Cristi ;) |
Eddy ai luat curea de calitate? Sa nu se rupa la vreo liniuta si sa faci praf distributia sau ceva... Vezi ca una din rolele alea nu e centrata bine, presimt o bataie puternica daca nu o reglezi inainte sa dai la cheie.
|
Mai ce bine o sa mearga Bettle-ul asta:-)!
Turbina ce presiune va avea? |
Foarte frumoase lucrarile tale.Spor in continuare ;)
|
frate....nu te angajezi la autoart??:D:D...pe cuvantul meu...tu si MR.STILO;)....arata super tare motorul....de abia astept sa vad macheta finisata:)...bafta in continuare;)
|
jale omul asta:D foarte tare lasi lumea masca cand postezi ceva felicitarile mele si pt cele din urma ca nu am mai apucat sa te mai felicit:|bravo!!
|
Quote:
incerc sa fac si eu lucruri de calitate Quote:
nici filtrul de ulei nu statea la locul lui... acum functioneza, o sa ii dau o cheie zilele astea :lol: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
si ca sa vedeti ironia sortii, saptamana asta imi vine un motor de TTcomplet cu stand cu tot, multumita lui 2010... pfff... sa vad ce ma fac :shock: fac Beetle bi-moto |
eddy eu nu iti mai zic nimic ca sti foarte bine ce parere am eu despre lucrarile tale si despre tine.
Vezi ca luna viitoare cred sau cat de curand o sa am o lucrare mica pentru tine (o vopsire si numere cred) |
Quote:
stii ca pt baietii din club lucrez cu placere! :-) |
9 Attachment(s)
Golf I
motorul de 1,6 90% gata(fise bujii, filtru ulei, fise injectoare, delcou, curea din cauciuc la alternator...etc), mai trebuie doar montate jumatate de injectie, planetarele si teava de esapament (am refacut traseul din teava mai groasa pt ca cea stock era foarte dubtire) prinsa de galerie balamale functionale la capota motor.... cat de curand urmeaza si la usa finala terminata discuri perforate, etriere de Porsche revopsite rosu, arcuri cu amortizor si directie + suspensie functionale pe fata :shock: sunt gata montate Golf V interiorul mochetat cu alcantara, scaunele repozitionate, portbagaj imbracat in alcantara, rezervoare AIRRIDE vopsite, inscriptionate si montate in portbagaj, la bord am pus NAVI si climatronic originale de VW, pt ca nu avea de niciuna (mai trebuie finisate), 3 ceasuri aditionale in locasul de pe bord, construiesc cotiera fata (nu avea), ceas de presiune de la Airride instalat pe tunelul central, listuri Piano-wood pe panouri, detaliere butonase geamuri, etc... saptamana viitoare va primi niste BBS de exceptie si el... :twisted: |
E clar ! Tu eşti nebun ! :shock:
|
Da de unde Edy chiar stie ce face, felicitari raman blocat de fiecare data!!!
Cata rabdare poti avea??? |
Quote:
Quote:
am obtinut multe lucruri frumoase in viata prin rabdare... ma bucur ca va place ceea ce fac asta ma motiveaza! multumesc acelui/acelei moderator/moderatoare care a pus thread-ul sticky promit sa postez cat mai des, pt ca lucrez aproape zilnic la cate ceva |
Man , enumeri niste modificari ale machetelor de iti vine sa intrebi : Trage bine dupa modificarile astea ? :lol:
Frumos de tot , tu ai si cu ce , nu am vazut la multi jante bbs rs pentru macheta si alte " nebunii " d-astea ... Felicitari , ai maini de chirurg nu altceva :D |
Quote:
Dar e de calitateeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!:peace::peace::peace::peace::peace::peace: |
Quote:
pai jantele costa si cine isi doreste jante trebuie sa si cheltuiasca eu de exemplu am dat aproape 100RON pe rotile astea Quote:
mersi |
7 Attachment(s)
in sfarsit m-am decis definitiv asupra jantelor ce vor echipa 2 dintre proiectele mele
pt A6 jante 19 inch originale S-line pe care le-am vopsit flat black si carora le-am adaugat capacele cu emblema originale de Audi, dar si discuri si etriere pe care le-am vopsit rosu in spate sunt deja montate definitiv si functionale urmeaza ca azi sa incep lucrul la bara fata de S6, care va avea sper si DRL (daylight running lights) functionale si sa montez rotile pe fata iar pt NEW BEETLE aceste 22 inch Asanti, pe care nu sunt sigur daca am sa le las cromate, masina urmand a avea o culoare foarte aparte :rolleyes2 aseara am inceput lucrul la un nou proiect si anume o masina care nu exista fabricata de nimeni la scara 1/18 - Audi S8 :twisted::twisted::twisted: |
Dupa tamplarie si dupa faianta.....stai la montanstar? :)))
|
Quote:
in loc sa te uiti la masini, tu vezi terasa! :lol::lol::lol: da acolo stau, suntem cumva vecini? :rolleyes2 |
Da...de o luna . M-am uitat si la masini...stai linistit. Vorbisem cu edi "mare" sa imi gaseseasca si mie un kadett si sa imi faca replica dupa gsi-ul meu....dar momentan nimic.
|
Quote:
am vazut eu GSI parcat la bloc si ma gandeam ca l-ai vandut ;) nu se gasesc asa de usor Kadett am vazut acum 5-6 ani la 1/18 dar era in 2 usi... |
Astept poze cu Audi S8!!!
|
Quote:
Si eu... si sper sa te apuci (vreodata) si de construirea unui RS6 (avant..) :-P |
Quote:
apoi m-am razgandit, pt ca nu am timp si ar dura prea mult ca sa il fac (desi e in top 5 masinile mele preferate) insa la S8 deja ainceput lucrul |
De NEW BEETLE ce se mai aude ?
|
4 Attachment(s)
Quote:
intre timp, bara fata de S6 incepe sa prinda forma la A6-le Avant alaturi de interiorul imbracat in piele naturala alba care a primit volan de RS6 si listuri de carbon ;) in locul clasicului lemn... |
6 Attachment(s)
dupa o pauza de postare pe aici (desi am lucrat intens la 350Z) iata ca avansez cu Golf I
acum in sfarsit sta pe rotile lui, sunt fixate in pozitia pe care mi-o doaream am fixat si motorul, radiatorul, cutia de viteze si alte componente in comapartimentul motor arata grav in realitate si am incercat sa va arat si voua in cateva poze abia astept sa ii pun si spilerul de GTI ca sa fie si mai joasa :-) zilele astea imi doresc sa termin interiorul, sa ii fac parbriz nou si sa ma apuc sa-i montez restul de elemente pe si in caroserie pt a fi gata spre sfarsitul lunii! P.S. in spatele rotilor se afla ceva foarte frumos detaliat, ceva care se va vedea in sedinta foto cand va fi gata masina |
Quote:
|
Superb Golf-ul, imi plac jantele, culoarea si motorul, buna treaba mai faci bre:!::!::!:
|
In curand suntem aproape de a asista din nou la descoperirea unei capodopere.De mult vroiam sa intreb ce mai e cu Golf-ul, dar ma gandeam ca nutresti ceva si pentru dansul si uite ca e aproape gata.Asteptam cu nerabdare:lol:
|
Super golful I voi veni si eu cu masina mea terminata:)
|
Superb Golful Edy ...evident ca īntotdeauna nu faci treabă nu bună ! ci excepţională :D spor la treabă :-)
|
Quote:
imi voi da silinta sa iasa o capodopera si chiar o sa arate intr-un mare fel Quote:
azi am sustinut si disertatia si am ceva timp liber saptamana asta sa mai fac cate ceva la el mi-as dori sa il pot termina pana sambata :rolleyes2 ca sa ii pot face poze in niste locatii mai aparte |
Quote:
O idee ...cum şi unde īl văd eu : īntr-un garaj cu fundal de graffiti galben ;) poţi improviza :D |
Quote:
pt el as fi vrea ori in studio, ori undeva pe la woerthersee sau intr-un loc pe la mare...:D acum sa vedem, poate ii fac mai multe poze in toate locatiile, inclusiv garaj/pasaj/gang/sub pod ceva |
Inchiriaza-i un loc in garaj la montanstar....dar tre sa ii dai 180 de ron lui florin si sa cumperi telecomanda de la usa garajului :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning